Lediga jobb som Verksamhetskonsult, IT i Vännäs

Se lediga jobb som Verksamhetskonsult, IT i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetsutvecklare IT

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vännäs kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas där många processer och arbetssätt ska förändras med hjälp av digitalisering. IT-avdelningen ingår i kommunstyrelseförvaltningen i Vännäs kommun och består av två delar.... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vännäs kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas där många processer och arbetssätt ska förändras med hjälp av digitalisering.

IT-avdelningen ingår i kommunstyrelseförvaltningen i Vännäs kommun och består av två delar. En extern del (Vannas.net) samt en intern del som ingår i verksamhetsstöd som arbetar med kommunens interna IT-miljö innefattande bland annat drift, support, säkerhet och digitalisering. Den interna delen har i nuläget sju medarbetare men ska bli åtta.

Vi söker därför nu en verksamhetsutvecklare IT med ett genuint intresse för IT och som besitter ett engagemang och en vilja att arbeta med förvaltning, säkerhet, förbättring, förändring och innovation. Vi ska bli bättre på att nyttja möjligheterna med digitalisering och du kommer bli en av flera som arbetar tillsammans för att vi ska lyckas gemensamt utveckla Vännäs kommuns verksamheter.

I din anställning erbjuds du friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider och viss möjlighet att arbeta hemifrån.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetsutvecklare IT arbetar du i nära dialog med förvaltningarna och deltar i utvecklingen av IT med utgångspunkt i verksamheternas olika behov. Du samverkar inom Vännäs kommun, regionalt och nationellt och bevakar de förändringar som sker i omvärlden. Tjänsten kan utformas delvis utifrån vår samlade kompetens och kan anpassas efter dina erfarenheter. Det kommer ingå många varierande arbetsuppgifter för drift, utveckling och support.

Kvalifikationer
- Du har utbildning inom IT-området eller likvärdig kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet.
- Du har arbetat med informationssäkerhet, alternativt har ett intresse för detta område.
- Det är meriterande att ha arbetat med digitaliseringsprojekt som inbegriper både verksamhet och teknik.
- Det är meriterande med erfarenhet av Microsofts 365-plattform och IT-infrastruktur.
- Du har teknisk kompetens för att kunna förstå, underhålla och utveckla verksamhetssystem.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att du måste vara svensk medborgare samt att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan eventuell anställning.

Villkor
Vi söker dig som

- Är lösningsorienterad och nyfiken
- Har hög känsla för service och ett gott bemötande
- Är självständig men fungerar väl även i grupp
- Tar initiativ och är drivande
- Ser utvecklingsmöjligheter samt trivs med att arbeta med förändring och driva utvecklingen framåt
- Är strukturerad och analytisk och har förmåga att se både helhet och detaljer
- Är kommunikativ och har förmåga att uttrycka dig på ett bra sätt både i tal och skrift
- Medverkar till att skapa ett positivt arbetsklimat

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Erfarenheter från liknande arbete värdesätts och är meriterande. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre