Lediga jobb som Vårdbiträde i Vännäs

Se lediga jobb som Vårdbiträde i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Prova på dagen

Ansök    Jan 20    Vännäs kommun    Vårdbiträde
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Välkommen att prova på vårdyrket på något av kommunens boenden! Är du nyfiken på hur det är att arbeta inom något av de vård- och omsorgsboenden som finns i Vännäs kommun? Nu erbjuder vi dig att prova på arbetet en dag tillsamma... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Välkommen att prova på vårdyrket på något av kommunens boenden!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta inom något av de vård- och omsorgsboenden som finns i Vännäs kommun? Nu erbjuder vi dig att prova på arbetet en dag tillsammans med medarbetare från vård- och omsorgsförvaltningen.

Passa på att lära dig

Efter prova-på dagen hoppas vi såklart att du kan tänka dig att söka ett arbete hos oss, antingen som sommarjobb, extrajobb eller via en vanligt annonserad tjänst. Du binder inte upp dig på någonting via prova-på dagen men får chans till inblick i arbetet och knyta nya kontakter.

Kort fakta om prova-på dagen

Anställningsform: timanställning Timlön: 126,66 kr

Anmälan Vi tar emot anmälningar för prova-på dag löpande. 

Arbetsuppgifter
Om arbetet på ett vård- och omsorgsboende

Personer som inte kan bo kvar i sitt hem med stöd av hemtjänst kan få plats på ett vård- och omsorgsboende i kommunen. Boendet kan antingen vara inriktat mot äldre eller mot personer som behöver stöd genom LSS. På boendet finns omsorg dygnet runt utifrån den boendes individuella behov.

Det är viktigt att den boende ges möjlighet till självbestämmande, delaktighet, individanpassning och ett gott bemötande. Den boende ska känna trygg och ha en meningsfull tillvaro utifrån sina förutsättningar.

I arbetet ingår till exempel hjälp med personlig hygien, tillreda måltider, matning, aktivera de boende genom till exempel promenader, tvätt och städ, vård i livets slut samt vissa medicinska insatser.

Kvalifikationer
Om dig

Du är en trygg person som är genuint intresserad av att arbeta med människor. Som person är du lyhörd, empatisk, flexibel och lösningsfokuserad. Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag.

Villkor
Om du vill fortsätta att arbeta hos oss

Du som känner att arbetet är något för dig och vill fortsätta att arbeta hos oss får gärna söka sommarvikariat inför sommaren 2023, extrajobb eller söka någon av våra utannonserade tjänster. Vi slussar dig enkelt vidare till en sådan ansökning om du är intresserad av detta.

Lönesättning: Alla nyanställda har en ingångslön på 126,66 kr i timmen. Vi använder individuell lönesättning och utifrån erfarenhet, meriter och utbildning kan lönen sedan justeras ytterligare.

Vi kontaktar dig för att boka in din prova-på dag. Välkommen! Visa mindre

Omvårdnadspersonal

Ansök    Jul 26    Vännäs kommun    Vårdbiträde
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Borgmästargården i Vännäs söker ny medarbetare

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Arbetsuppgifterna avser omvårdnadsarbete i särskilt boende. Målgruppen är äldre och funktionshindrade med stora omvårdnadsbehov. Vi arbetar med omvårdnadsmodell ?Individens behov i centrum? vilket innebär att du bistår de boende med personlig omvårdnad utifrån särskild upprättad genomförandeplan. Kontaktmannaskap blir en viktig del i dina arbetsuppgifter där du får ett särskilt ansvar för vissa brukare och fungerar som kontaktperson till deras anhöriga.

Delegerade uppgifter från legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal så som läkemedelshantering, utföra medicinska insatser och funktionsträningar ingår i uppdraget.

Som undersköterska/vårdbiträde följer du de lagar och föreskrifter som finns, exempelvis Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen.

Kvalifikationer: Undersköterskeutbildning är önskvärt. Vi önskar att du har några års erfarenhet av äldrevården eller liknande områden. Du har vilja att utveckla verksamheten utifrån fastställda mål. Vi söker dig som är ansvarsfull, samarbetsinriktad, flexibel och lyhörd för den enskilde individens behov. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Datorvana är önskvärd.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre