Lediga jobb som Vägingenjör i Vännäs

Se lediga jobb som Vägingenjör i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Gatuingenjör

Ansök    Maj 2    Vännäs kommun    Vägingenjör
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vännäs är en växande kommun där det just nu pågår många utvecklingssatsningar för att möta behov bland medborgare, näringsliv och föreningsliv. Infrastrukturavdelningen har i uppdrag att sköta drift och underhåll av kommunens ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vännäs är en växande kommun där det just nu pågår många utvecklingssatsningar för att möta behov bland medborgare, näringsliv och föreningsliv.

Infrastrukturavdelningen har i uppdrag att sköta drift och underhåll av kommunens gator, vägar, VA-nät, parker, grönområden samt fritids- och avfallsanläggningar. Avdelningen ansvarar även för planering och genomförande av investeringsprojekt inom dessa områden. Vännäs kommun har ett samverkansavtal med Bjurholms kommun vilket innebär att kommunen stöttar Bjurholm med kompetens och handläggning inom infrastrukturområdet. Infrastrukturavdelningen består av 24 medarbetare och ingår i kommunstyrelseförvaltningen.

Arbetsuppgifter
Som gatuingenjör arbetar du med att se till att Vännäs infrastruktur utvecklas och håller en hög kvalitetsnivå. Du kommer att vara involverad i arbetet med såväl mindre projekt som stora exploateringsområden. Du är en viktig länk mellan infrastrukturavdelningen och övriga delar i kommunen, samt mot allmänhet, näringsliv, föreningsliv och våra entreprenörer. Arbetet består av utredningar, kalkyler, projektering, upphandlingar och investeringsprojekt. Du föredrar ärenden till den politiska ledningen.

Du arbetar nära infrastrukturchef, VA-ingenjör, renhållningsstrateg och arbetsledaren för yrkesarbetarna. I uppdraget ingår även samverkan med Bjurholms kommun där du stöttar med din expertkompetens. Arbetet är fritt och varierande och du ingår i ett erfaret arbetslag med många olika kompetenser.

Du kommer att vara med och förverkliga Vännäs högt ställda ambitioner för bostadsbyggande, näringslivsutveckling, hållbarhet och infrastrukturutveckling. Vi står inför en spännande tid med flera utvecklingsprojekt, samtidigt som vi ska driva ett aktivt hållbarhetsarbete i linje med Agenda 2030.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad ingenjör inom området eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha erfarenhet inom projektering och vana av att jobba med ekonomi, planering och utredning. Du har god förmåga till samverkan och är bra på att kommunicera både i tal och skrift. Erfarenhet från arbetsledning och att leda utvecklingsarbete är meriterande.

Vi söker dig som

- vill driva projekt från uppstart till avslut.
- är strukturerad och analytisk med förmåga att se både helhet och delar.
- håller dig uppdaterad om förändringar inom verksamhetsområdet och vill utveckla processerna med stöd av digitalisering.

Vi erbjuder dig

- flexibla arbetstider
- friskvårdsbidrag på 1 500 kr/år
- goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre