Lediga jobb som Trafikplanerare, transportföretag i Vännäs

Se lediga jobb som Trafikplanerare, transportföretag i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Transportledare - Kaj Johansson Åkeri

Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga - vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en transportledare till affärsområde Transport & Logistik. Om tjänsten Du kommer tillsammans med nuvarande transportledare och förmän att sköta våra flistransporter. Ni jobbar som ett team där ni transpo... Visa mer
Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga - vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en transportledare till affärsområde Transport & Logistik.
Om tjänsten
Du kommer tillsammans med nuvarande transportledare och förmän att sköta våra flistransporter. Ni jobbar som ett team där ni transportledare har personalansvar för chaufförsgruppen inom flis. I dagsläget är det 22 bilar och ca 40 chaufförer. Chaufförerna kör skift, även vissa helger. Bilarna är stationerade i Umeå, Nordmaling och Örnsköldsvik. Arbetsuppgifterna kommer delvis att vara av administrativ karaktär med ordermottagning, avräkningar, faktureringsunderlag, godkänna löner etc. Du kommer även att stötta upp i lastplaneringen och se till att det finns bilar/chaufförer i de uppdrag vi har. Du och din kollega kommer att göra kostnadsberäkningar, uppföljningar och det är viktigt att vara uppmärksam på avvikelser vad gäller transporter. Företaget har ett tydligt fokus på miljö, säkerhet och kvalitet samt effektivitet så uppföljning är en viktig del i arbetet. Din arbetsplats är huvudkontoret i Vännäsby och din närmsta chef är Affärsområdeschef Peter Skånberg.
Vem trivs här?
Om du har en utbildning inom logistik och/eller har erfarenhet inom området transportledning har du en bra grund. Vet du med dig att du trivs när förutsättningarna ändras under dagen och ser utmaningen i att både använda struktur och din sociala förmåga på dagarna för att lösa uppgifterna på bästa sätt, då är vi en bra bit på väg. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har funnits i mer än 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten!
Företaget
Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin och Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 50 anläggningsmaskiner. Koncernen har drygt 230 anställda och omsätter ca 390 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby.


Företagets vision är att vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på www.allmiljo.se eller www.kajs.se.
Intresserad?
Sista ansökningsdag är 31 oktober, men vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Kontakta gärna rekryteringskonsult Marlene Vikström 070-420 85 00 så får du mer information kring tjänsten och företaget. Visa mindre