Lediga jobb som SFI-lärare i Vännäs

Se lediga jobb som SFI-lärare i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

SFI-lärare, Liljaskolan

Ansök    Apr 1    Vännäs kommun    SFI-lärare
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Liljaskolan, vuxenutbildning söker SFI-lärare för sommarvikariat Vi söker dig som läst Svenska som andraspråk, alternativt Svenska för invandrare minst 30p. Du har god förmåga och erfarenhet av att arbeta och kommunicera med människor me... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Liljaskolan, vuxenutbildning söker SFI-lärare för sommarvikariat

Vi söker dig som läst Svenska som andraspråk, alternativt Svenska för invandrare minst 30p.

Du har god förmåga och erfarenhet av att arbeta och kommunicera med människor med varierande bakgrund och som kommer från olika kulturer. Du är också en positiv person med egen drivkraft och förmåga att samarbeta. Ordinarie personal har semester under anställningstiden vilket innebär att förmåga att arbeta självständigt är en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet/Arbetstid

Anställningen är ett sommarvikariat v.26-28, respektive v.31, 2021 om erforderliga beslut fattas. Vid eventuell intervju, medtag utdrag ur belastningsregistret.

Lön

Vännäs kommun tillämpar individuell lönesättning

Kvalifikationer

Svenska som andraspråk, alternativt Svenska för invandrare minst 30p. Visa mindre

Lärare SFI , Liljaskolan

Ansök    Mar 25    Vännäs kommun    SFI-lärare
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Liljaskolan, vuxenutbildning söker två SFI-lärare för sommarvikariat.

Vi söker dig som läst Svenska som andraspråk, alternativt Svenska för invandrare minst 30p.

Du har god förmåga och erfarenhet av att arbeta och kommunicera med människor med varierande bakgrund och som kommer från olika kulturer. Du är också en positiv person med egen drivkraft och förmåga att samarbeta. Ordinarie personal har semester under anställningstiden vilket innebär att förmåga att arbeta självständigt är en förutsättning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningen är ett sommarvikariat v.26-28, respektive v. 31-33, 2019.

Vid eventuell intervju, medtag utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

SFI-lärare, Liljaskolan

Ansök    Feb 1    Vännäs kommun    SFI-lärare
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vi söker en entusiastisk, driven och målfokuserad sfi-lärare till vår sfi-verksamhet i Vännäs. Du är självgående men trivs med att arbeta i team, har elevernas utveckling och progression i fokus, är ansvarstagande. Du har god... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vi söker en entusiastisk, driven och målfokuserad sfi-lärare till vår sfi-verksamhet i Vännäs.

Du är självgående men trivs med att arbeta i team, har elevernas utveckling och progression i fokus, är ansvarstagande.

Du har god förmåga och erfarenhet av att arbeta och kommunicera med människor med varierande bakgrund och som kommer från olika kulturer. Du är också en positiv person med egen drivkraft.


Arbetsuppgifter
Tjänsten består till huvudsak av undervisning i sfi, med fokus på att våra sfi-elever ska ha en kvalitativ och snabb progression.

Kvalifikationer
Du har läst Svenska som andraspråk, alternativt Svenska för invandrare minst 30p.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Villkor
Anställningen är tidsbegränsad 6 månader med start enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande. Vid eventuell intervju, medtag utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre