Lediga jobb som Sanering och renhållning i Vännäs

Se lediga jobb som Sanering och renhållning i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Städ- och hemtjänstuppdrag

Till ett företag som fokuserar på service till företag,fastighetsägare ocjh privatpersoner söker vi en servicein riktad person för kommande uppdrag främst inom städ- och RUT-tjänster. Arbeten beräknas ske ffa inom Vännäs kommun Arbetet kommer bestå i uppdrag inom sk RUT-tjänster , dvs städning,matlagning,barnpassning,tvätt och enklare tillsynsarbeten. Vi planerar även för att kunna utföra liknande arbeten hos företag och fastighetsågare. Personen som söks ... Visa mer
Till ett företag som fokuserar på service till företag,fastighetsägare ocjh privatpersoner söker vi en servicein riktad person för kommande uppdrag främst inom städ- och RUT-tjänster.
Arbeten beräknas ske ffa inom Vännäs kommun
Arbetet kommer bestå i uppdrag inom sk RUT-tjänster , dvs städning,matlagning,barnpassning,tvätt och enklare tillsynsarbeten.
Vi planerar även för att kunna utföra liknande arbeten hos företag och fastighetsågare.
Personen som söks behöver i te ha formella utbildningar utan vi värdesätter personliga egenskaper högre.
Sökande bör ha följande kompetenser:
-serviceinriktad
-kommunikativ och social kompetens
-noggrannhet
-vana från äldreomsorg/barnomsorg/egna barn
-erfarenhet av städarbete
-kunna laga mat, med fördel mat från balkan
-språkkunskaper: flytande svenska
på vardagsspråksnivå; engelska,balkanspråk-gärna Albanska,
andra språkkunskaper värdesätts , men det är inte något krav
Lön enligt avtal,motsvarande kollektivavtal
Tjänsten annonseras på arbetsförmedlingens platsbank i tio (10) dagar och motsvarar EURES och är tillgänglig i alla EU/EES-länder och Scheweiz
Sökande skall genom personligt brev och genom att ange personliga referenser beskriva och verifiera att efterfrågade kompetenser uppfylls
Ansökningshandlingar skicka , senast 24 maj 2023
- Visa mindre

Serviceinriktad Medarbetare på Heltid

Ordning och Reda fortsätter att växa och är idag ca 10 anställda med att arbetsområde som täcker framförallt Vännäs, Bjurholm, Vindeln och Umeå. Vi söker nu ytterligare en medarbetare att stärka upp vårt team med inom framförallt städ/lokalvård. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor. Vem söker vi? Du ska vara serviceinriktad och vi ser hel... Visa mer
Ordning och Reda fortsätter att växa och är idag ca 10 anställda med att arbetsområde som täcker framförallt Vännäs, Bjurholm, Vindeln och Umeå. Vi söker nu ytterligare en medarbetare att stärka upp vårt team med inom framförallt städ/lokalvård.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor.
Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad och vi ser helst att du har erfarenhet av kundkontakt men det är inget krav, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift.
Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas, du ska även ha förmågan att säkerställa en hög kvalitet på utfört arbete ute hos kund efter avslutat uppdrag. Arbetet kan ske både i grupp och med egna uppdrag.
Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister samt skriver under ett sekretessavtal för att vi ska kunna säkerställa att vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.
Anställningen kommer att börja med en provanställning och arbetstiderna kommer att vara förlagda dagtid/vardagar med utgångspunkt från vår företagslokal i Vännäsby.
B-Körkort med manuell behörighet samt att behärska svenska i tal och skrift är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av framförallt städbranschen, men för rätt kandidat med en känsla för Ordning och Reda med en vilja att utvecklas är det inget krav.
Om du har erfarenheter av Tapetsering/målning /Fastighetsservice/trädgård/flytthjälp ser vi det som ett extra stort plus.
Tillträdesdag enligt ök. och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Märk ansökan med "Serviceinriktad medarbetare heltid" Visa mindre

Extrapersonal

Vi är just nu i behov av serviceinriktad extrapersonal för att stötta upp vår verksamhet inom framförallt städ men även trädgård och ev. flytthjälpar. Vi söker dig som har bra fysik, är driven och framåt med en förmåga att se lösningar och alltid sätta kunden i centrum. Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift och det är även ett plus om du har eller är på väg att ta B-körkort. Vi ser helst att du är minst 17 år. Tillträdesdag enligt ök. och ... Visa mer
Vi är just nu i behov av serviceinriktad extrapersonal för att stötta upp vår verksamhet inom framförallt städ men även trädgård och ev. flytthjälpar.
Vi söker dig som har bra fysik, är driven och framåt med en förmåga att se lösningar och alltid sätta kunden i centrum. Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift och det är även ett plus om du har eller är på väg att ta B-körkort. Vi ser helst att du är minst 17 år.
Tillträdesdag enligt ök. och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Märk ansökan med "Serviceinriktad medarbetare extrapersonal" Visa mindre

Extrapersonal

Vi är just nu i behov av serviceinriktad extrapersonal för att stötta upp vår verksamhet inom framförallt städ men även trädgård och ev. flytthjälpar. Vi söker dig som har bra fysik, är driven och framåt med en förmåga att se lösningar och alltid sätta kunden i centrum. Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift och det är även ett plus om du har eller är på väg att ta B-körkort. Tillträdesdag enligt ök. och urval sker löpande så vi ser fram em... Visa mer
Vi är just nu i behov av serviceinriktad extrapersonal för att stötta upp vår verksamhet inom framförallt städ men även trädgård och ev. flytthjälpar.
Vi söker dig som har bra fysik, är driven och framåt med en förmåga att se lösningar och alltid sätta kunden i centrum. Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift och det är även ett plus om du har eller är på väg att ta B-körkort.
Tillträdesdag enligt ök. och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Märk ansökan med "Serviceinriktad medarbetare extrapersonal" Visa mindre

Säsongsarbetare Starrbergets återvinningscentral

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vill du inspirera människor att göra hållbara och miljömedvetna val? Trivs du i ett omväxlande, socialt och aktivt arbete? Brinner du för att ge kundbemötande utöver det vanliga? Infrastrukturavdelningen i Vännäs ansvarar för re... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vill du inspirera människor att göra hållbara och miljömedvetna val? Trivs du i ett omväxlande, socialt och aktivt arbete? Brinner du för att ge kundbemötande utöver det vanliga?

Infrastrukturavdelningen i Vännäs ansvarar för renhållning, slam, återvinning/återbruk, gator, VA, park, GIS och fritidsanläggningar.

Vi söker nu säsongsarbetare till Starrbergets Återvinningscentral, som är belägen på Lyckselevägen 20 i Vännäs kommun.

Vi hjälper våra kunder att på ett miljövänligt sätt ta hand om deras sorterade avfall. Du blir en viktig länk i vårt gemensamma team och arbete för att ge bra service till våra medborgare, kunder och entreprenörer.

Vi har behov av personal från maj- t.o.m. september-oktober. Säsongsarbetets längd och sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse.

Vi är även intresserade av dig som kan tänkas arbeta timmar kvällstid och lördagar.

Arbete enligt schema, måndag till lördag.

Arbetsuppgifter
Dagarna i denna roll är varierande och präglas av eget ansvar. Ditt största ansvarsområde är att välkomna, vägleda och inspirera våra besökare till att återvinna och återbruka. Du som person har god social förmåga och mån om att personer som besöker vår återvinningscentral ska lämna med en positiv upplevelse!

Förutom att erbjuda service till våra besökare ingår i arbetet underhåll av anläggningen och närliggande områden, hålla rent och snyggt, sortera avfall som hamnat fel och se till att de olika avfallsfraktionerna kan hämtas och fraktas till rätt omlastningsplats eller behandlingsanläggning. Arbetet bedrivs främst utomhus. Övrigt vanligt förekommande arbeten är uppmärkning och reparation av sopkärl samt enklare administration.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasial utbildning.

Är mycket serviceinriktad och agerar professionellt i alla situationer.

Du har en flexibel inställning och trivs att arbeta i högt tempo.

God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Tunga lyft kan förekomma varför du bör ha en god fysisk förmåga.

Vi lägger stor vikt på att du har en mycket god samarbetsförmåga, god självinsikt och förmåga att kunna ge och ta emot konstruktiv feedback.

Meriterande
Erfarenhet av arbete inom miljö-och återvinningsbranschen samt erfarenhet av sortering av farligt avfall.

Erfarenhet av arbete inom serviceyrken.

Villkor
Du som söker måste ha fyllt 18 år.

Du ska ha körkort B och erfarenhet av att köra bil med manuell växel.I Vännäs kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Visa mindre

Serviceinriktad Medarbetare på Heltid

Ordning och Reda fortsätter att växa och söker nu en ny medarbetare inom framförallt städ/trädgård till vårat team med i dagsläget 8 anställda. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor. Vem söker vi? Du ska vara serviceinriktad och vi ser helst att du har erfarenhet av kundkontakt men det är inget krav, du bör ha en fallenhet för service där d... Visa mer
Ordning och Reda fortsätter att växa och söker nu en ny medarbetare inom framförallt städ/trädgård till vårat team med i dagsläget 8 anställda.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor.
Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad och vi ser helst att du har erfarenhet av kundkontakt men det är inget krav, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift.
Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas, du ska även ha förmågan att säkerställa en hög kvalitet på utfört arbete ute hos kund efter avslutat uppdrag. Arbetet kan ske både i grupp och med egna uppdrag.
Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister samt skriver under ett sekretessavtal för att vi ska kunna säkerställa att vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.
Anställningen kommer att börja med en provanställning och arbetstiderna kommer att vara förlagda dagtid/vardagar med utgångspunkt från vår företagslokal i Vännäsby.
B-Körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av framförallt städbranschen, men för rätt kandidat med en känsla för Ordning och Reda med en vilja att utvecklas är det inget krav.
Om du har erfarenheter av Tapetsering/målning /Fastighetsservice/trädgård/flytthjälp ser vi det som ett extra stort plus.
Tillträdesdag enligt ök. och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Märk ansökan med "Serviceinriktad medarbetare heltid" Visa mindre

Yrkesarbetare på Återvinningscentral

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vill du inspirera människor att göra hållbara och miljömedvetna val? Trivs du i ett omväxlande, socialt och aktivt arbete? Brinner du för att ge kundbemötande utöver det vanliga?  Infrastrukturavdelningen i Vännäs ansvarar för r... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vill du inspirera människor att göra hållbara och miljömedvetna val? Trivs du i ett omväxlande, socialt och aktivt arbete? Brinner du för att ge kundbemötande utöver det vanliga? 

Infrastrukturavdelningen i Vännäs ansvarar för renhållning, slam, återvinning/återbruk, gator, VA, park, GIS, och fritidsanläggningar.

Vi söker nu en Yrkesarbetare till Starrbergets Återvinningscentral, som är belägen på Lyckselevägen 20 i Vännäs kommun.

Vi hjälper våra kunder att på ett miljövänligt sätt ta hand om deras sorterade avfall. Du blir en viktig länk i vårt gemensamma team och arbete för att ge bra service till våra medborgare, kunder och entreprenörer. 

Arbetsuppgifter
Dagarna i denna roll är varierande och präglas av eget ansvar. Ditt största ansvarsområde är att välkomna, vägleda och inspirera våra besökare till att återvinna och återbruka. Du som person har god social förmåga och är mån om att personer som besöker vår återvinningscentral ska lämna med en positiv upplevelse!

Förutom att erbjuda service till våra besökare ingår i arbetet drift och underhåll av anläggningen, sortera avfall som hamnat fel, hålla rent och snyggt, hantera farligt avfall samt enklare administration. Övrigt vanliga förekommande arbeten som ingår är budning för borttransporter av avfall, utkörning, uppmärkning och reparation av sopkärl.

Vi strävar också efter att kunna hjälpas åt mellan våra olika avdelningar inom Infrastruktur, varför vi gärna ser att du en flexibel person som är öppen för samarbete över gränserna med varierande uppdrag.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasial utbildning.

Har erfarenhet av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen samt erfarenhet av sortering av farligt avfall.

Är mycket serviceinriktad och agerar professionellt i alla situationer.

Du har en flexibel inställning och trivs att arbeta i högt tempo.

God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. 

Har datorvana.

Tunga lyft kan förekomma varför du bör ha en god fysisk förmåga.

Vi lägger stor vikt på att du har en mycket god samarbetsförmåga, god självinsikt och förmåga att kunna ge och ta emot konstruktiv feedback.

Meriterande
Utbildning:
Avfalls Sveriges, Personal vid ÅVC (grundkurs) eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Avsändarutbildning enligt ADR 1.3

Krav

B-körkort

Maskinförarutbildning för hjullastare

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

I Vännäs kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Visa mindre

Serviceinriktad Medarbetare

Ordning och Reda fortsätter att växa och söker nu en ny medarbetare till vårat team. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor. Vem söker vi? Du ska vara serviceinriktad och vi ser helst att du har erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje ti... Visa mer
Ordning och Reda fortsätter att växa och söker nu en ny medarbetare till vårat team.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor.
Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad och vi ser helst att du har erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift.
Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas, du ska även ha förmågan att säkerställa en hög kvalitet på utfört arbete ute hos kund efter avslutat uppdrag. Arbetet kan ske både i grupp och med egna uppdrag.
Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister samt skriver under ett sekretessavtal för att vi ska kunna säkerställa att vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.
Anställningen kommer att börja med en provanställning och arbetstiderna kommer att vara förlagda dagtid/vardagar med utgångspunkt från vår företagslokal i Vännäsby.
B-Körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av framförallt städbranschen, men för rätt kandidat med en känsla för Ordning och Reda med en vilja att utvecklas är det inget krav.
Om du har erfarenheter av Tapetsering/målning /Fastighetsservice/trädgård/flytthjälp ser vi det som ett extra stort plus.
Tillträdesdag enligt ök. och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Visa mindre

Serviceinriktad Medarbetare 0-50%

Ordning och Reda fortsätter att växa och söker nu extrapersonal till vårat team. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor. Vem söker vi? Du ska vara serviceinriktad och vi ser helst att du har erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfä... Visa mer
Ordning och Reda fortsätter att växa och söker nu extrapersonal till vårat team.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor.
Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad och vi ser helst att du har erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift.
Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas, du ska även ha förmågan att säkerställa en hög kvalitet på utfört arbete ute hos kund efter avslutat uppdrag. Arbetet kan ske både i grupp och med egna uppdrag.
Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister samt skriver under ett sekretessavtal för att vi ska kunna säkerställa att vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.
Anställningen kommer att börja med en provanställning och arbetstiderna kommer att vara förlagda dagtid/vardagar med utgångspunkt från vår företagslokal i Vännäsby.
B-Körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av framförallt städbranschen, men för rätt kandidat med en känsla för Ordning och Reda med en vilja att utvecklas är det inget krav.
Om du har erfarenheter av Tapetsering/målning /Fastighetsservice/trädgård/flytthjälp ser vi det som ett extra stort plus.
Tillträdesdag enligt ök. och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Visa mindre

Fastighetstjänster i Vännäs AB söker timvikarier till lokalvården.

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Fastighetstjänster i Vännäs AB söker timvikarier till lokalvården för att ersätta ordinarie personal vid frånvaro. Arbetsuppgifter Arbetet innebär lokalvård i Vännäs Kommuns olika typer av verksamheter och kan innebära arbete ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Fastighetstjänster i Vännäs AB söker timvikarier till lokalvården för att ersätta ordinarie personal vid frånvaro.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär lokalvård i Vännäs Kommuns olika typer av verksamheter och kan innebära arbete i grupp eller ensamarbete. Vi använder oss av moderna och ergonomiska städmetoder och ställer höga krav på kvalitet. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och social och tycker om att arbeta med kroppen. Erfarenhet av lokalvård är önskvärd men ej nödvändig. Du behöver behärska svenska i både tal och skrift samt ha grundläggande datakunskaper.Villkor
Anställningen blir timbaserad och omfattning styrs av behov. Visa mindre

Städ- och hemservice

Vi söker en ( 1) serviceinriktad person för arbete med service till företag, fastighetsägare, privatpersoner inom ett för oss nytt verksamhetsområde som kommer att inriktas på att erbjuda RUT-tjänster , såsom tex städning,matlagning, ta hand om barn , tvätta och enklare tillsynsarbeten. Arbeten kommer främst att utföras inom Vännäs kommun. Målgruppen för våra tjänster är alla personer i samhället varför vi söker en person med bred språkkompetens. Pe... Visa mer
Vi söker en ( 1) serviceinriktad person för arbete med service till företag, fastighetsägare, privatpersoner inom ett för oss nytt verksamhetsområde som kommer att inriktas på att erbjuda RUT-tjänster , såsom tex städning,matlagning, ta hand om barn , tvätta och enklare tillsynsarbeten.
Arbeten kommer främst att utföras inom Vännäs kommun. Målgruppen för våra tjänster är alla personer i samhället varför vi söker en person med bred språkkompetens.
Personen vi söker skall ha dokumenterad kompetens inom ovan beskrivna område men behöver inte ha formella utbildningar utan vi värdesätter personliga egenskaper högre.
Sökanden bör ha följande kompetenser
noggrannhet
kommunikativ och social kompetens
vana av äldreomsorg
vana av barnomsorg/egna barn
vana av städning
kunnna laga mat, med fördel mat från Balakanområdet men även husmanskost
Sråkkunskaper:
flytande svenska på vardagsspråksnivå
engelska
något balkanspråk, företrädesvis Albanska
andra språkkunskaper,även på varierande nivå , såsom spanska ,italienska värdesätts, men är inte något kravLön enligt avtal, motsvarande kollektivavtal följs
Tjänsten annonseras på arbetsförmedlingens platsbank i tio ( 10) dagar och motsvarar EURES och tillgänglig i alla EU/EES-länder och Schweiz.
Sökande ska genom personlit brev och genom att ange personliga referenser beskriva och verifiera att efterfrågade kompetenser uppfylls.
Ansökningshandlingar skickas , senast 210925 till:
HUR
Håkan Ohlson
Brån 144
911 93 VÄNNÄS
[email protected] Visa mindre

Städ- och hemservice

Till företag med fokus på service till företag ,fastighetsägare,samt privatpersoner sökes, till kommande uppdrag en serviceinriktad person med kompetens inom städ- och RUTtjänster. Arbetet kommer företrädesvis att utföras inom Vännäs kommun och består i uppdrag inom RUT-tjänster såsom tex städning,laga mat,barnomsorg,tvätta mm Personen vi söker behöver inte ha formella utbildningar men bör ha följande kompetenser; noggrannhet social kompetens serviceinrikt... Visa mer
Till företag med fokus på service till företag ,fastighetsägare,samt privatpersoner sökes, till kommande uppdrag en serviceinriktad person med kompetens inom städ- och RUTtjänster.
Arbetet kommer företrädesvis att utföras inom Vännäs kommun och består i uppdrag inom RUT-tjänster såsom tex städning,laga mat,barnomsorg,tvätta mm
Personen vi söker behöver inte ha formella utbildningar men bör ha följande kompetenser;
noggrannhet
social kompetens
serviceinriktad
vana av äldreomsorg
vana av barnomsorg/egna barn
vana av städning
kunna laga mat , med fördel frn Balkanområdet
språkkunskaper, flytande svenska,engelska,något Balkanspråk,gärna AlbanskaLön enligt avtal, motsvarande kollektivavtla följs
Tjänsten annonseras på arbetsförmedlingens platsbank i tio dagar och motsvarar EURES och är tillgänglig i alla EU/EES-länder och Schweiz
Sökande ska genom personligt brev och genom att ange personliga referenser beskriva och verifiera att efterfrågade kompetenser uppfylls
Ansökningshandlingar skickas senast 2022-07-01 till:
[email protected]
Med vänliga hälsningar
Håkan Olsson Visa mindre

Serviceinriktad Medarbetare

Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en ny medarbetare till vårat team. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor. Vem söker vi? Du ska vara serviceinriktad gärna med tidigare erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget oc... Visa mer
Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en ny medarbetare till vårat team.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor.
Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad gärna med tidigare erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift.
Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas, du ska även ha förmågan att säkerställa en hög kvalitet på utfört arbete ute hos kund efter avslutat uppdrag. Arbetet kan ske både i grupp och med egna uppdrag.
Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister samt skriver under ett sekretessavtal för att vi ska kunna säkerställa att vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.
Anställningen kommer att börja med en provanställning och arbetstiderna kommer att vara förlagda under framförallt dagtid/vardagar.
B-Körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av framförallt städbranschen, men för rätt kandidat med en känsla för Ordning och Reda med en vilja att utvecklas är det inget krav.
Om du har erfarenheter av Tapetsering/målning /Fastighetsservice ser vi det som ett extra stort plus.
Tillträdesdag enligt ök. och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Visa mindre

Serviceinriktad Medarbetare 50%

Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en ny medarbetare på minst 50% till framförallt området städ. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor. Vem söker vi? Du ska vara serviceinriktad gärna med tidigare erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla ex... Visa mer
Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en ny medarbetare på minst 50% till framförallt området städ.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor.
Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad gärna med tidigare erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift.
Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas, du ska även ha förmågan att säkerställa en hög kvalitet på utfört arbete ute hos kund efter avslutat uppdrag. Arbetet kan ske både i grupp och med egna uppdrag.
Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister samt skriver under ett sekretessavtal för att vi ska kunna säkerställa att vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.
Anställningen kommer att börja med en provanställning och arbetstiderna kommer att variera framförallt under dagtid/vardagar.
B-Körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av framförallt städbranschen, men för rätt kandidat med en känsla för Ordning och Reda med en vilja att utvecklas är det inget krav.
Tillträdesdag så fort som möjligt och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Visa mindre

Säsongsarbetare inom renhållning/återvinningscentralen

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning I uppdraget som renhållningsarbetare på Vännäs kommuns återvinningscentral arbetar du som en i ett team. Vi har behov av personal från maj- t.o.m. september-oktober. Säsongsarbetets längd och sysselsättningsgrad sker enligt öv... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
I uppdraget som renhållningsarbetare på Vännäs kommuns återvinningscentral arbetar du som en i ett team.

Vi har behov av personal från maj- t.o.m. september-oktober. Säsongsarbetets längd och sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse.Vi är även intresserade av dig som kan tänkas arbeta timmar kvällstid och lördagar.

Arbete enligt schema, måndag till lördag.

Arbetsuppgifter
Teamets uppgift är bland annat att hjälpa och informera kunder om var och hur de ska sortera sina olika avfallsfraktioner, se till att fraktionerna hamnar i rätt behållare, hålla rent på och omkring återvinningscentralen och se till att de olika avfallsfraktionerna kan hämtas och fraktas till rätt omlastningsplats eller behandlingsanläggning. Arbetet bedrivs främst utomhus.
En viktig del av ditt arbete är att föra dialog med kunderna och motivera kunderna att fortsätta återvinna och återbruka sitt avfall. 

Tunga lyft kan förekomma varför du bör ha en god fysisk förmåga. Utkörning och hämtning av kärl, lagning av kärl, tömning av batteriholkar m.m. förekommer också. 

 

Kvalifikationer
Vi kommer att prioritera sökande med erfarenhet från servicearbete med direkta kundmöten.
Du är serviceinriktad, social och måsta vilja ta kontakt med och hjälpa kunderna. Du är självgående lagspelare och vågar ta för dig i arbetet och arbetsuppgifternaVillkor
Du som söker måste ha fyllt 18 år.
Du ska ha körkort och erfarenhet av att köra bil med manuell växel.
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet i mötet med våra kunder.

I Vännäs kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Visa mindre

Extra Personal

Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker fler kompetenta medarbetare. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster till företag, privatpersoner, fastighetsägare och offentlig sektor. Tjänster som vi i dagsläget erbjuder våra kunder är bl.a Städning/Lokalvård, Trädgårdsskötsel, snöskottning, rensning, Målning, tapetsering och andra renoveringar av ytskikt, Flytthjälp, Montering av möbler, tillsyn av bostad, fastighetss... Visa mer
Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker fler kompetenta medarbetare.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster till företag, privatpersoner, fastighetsägare och offentlig sektor.
Tjänster som vi i dagsläget erbjuder våra kunder är bl.a Städning/Lokalvård, Trädgårdsskötsel, snöskottning, rensning, Målning, tapetsering och andra renoveringar av ytskikt, Flytthjälp, Montering av möbler, tillsyn av bostad, fastighetsskötsel, Inredning/Homestyling, seniorservice & barnpassning, då vi är väldigt flexibla kan även andra uppdrag förekomma.
Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift. Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas, du ska även ha förmågan att säkerställa en hög kvalite på utfört arbete ute hos kund efter avslutat uppdrag.
Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister för att vi ska kunna säkerställa att vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.
Vilka är vi?
Vi är ett stolt serviceinriktat företag där vår målsättning är att med bra priser, hög kvalitet, kompetent personal och ett oslagbart kundbemötande ska vara det självklara valet i Vännäs, Bjurholm och Vindelns Kommuner. Vi förstår vikten av att ta hand om våra anställda vilket gör att just du kommer att vara en viktig del i vårt lagbygge. Vi erbjuder nödvändig upplärning/Utbildning, ordentliga arbetskläder för uppdraget, friskvårdsbidrag, och annan regelbunden uppskattning för våra anställda.
Vi sätter stor vikt i din personliga lämplighet och du bör ha möjligheter att täcka upp vid ledighet och sjukfrånvaro med kort varsel. Du kommer bl.a att jobba med flytthjälp och takskottning. Arbetet sker i första hand i grupp och dagtid.
Urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Visa mindre

Säsongsarbetare inom renhållning/återvinningscentralen

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning I uppdraget som renhållningsarbetare på Vännäs kommuns återvinningscentral arbetar du som en i ett team. Vi har behov av vikarier från april-maj t.o.m september-oktober. Säsongsarbetets längd och sysselsättningsgrad sker enlig... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
I uppdraget som renhållningsarbetare på Vännäs kommuns återvinningscentral arbetar du som en i ett team.

Vi har behov av vikarier från april-maj t.o.m september-oktober. Säsongsarbetets längd och sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse.Arbetsuppgifter
Teamets uppgift är bland annat att hjälpa och informera kunder om var och hur de ska sortera sina olika avfallsfraktioner, se till att fraktionerna hamnar i rätt behållare, hålla rent på och omkring återvinningscentralen och se till att de olika avfallsfraktionerna kan hämtas och fraktas till rätt omlastningsplats eller behandlingsanläggning. Arbetet bedrivs främst utomhus.
En viktig del av ditt arbete är att föra dialog med kunderna och motivera kunderna att fortsätta återvinna och återbruka sitt avfall. 

Tunga lyft kan förekomma varför du bör ha en god fysisk förmåga. Utkörning och hämtning av kärl, lagning av kärl, tömning av batteriholkar m.m. förekommer också. 


Arbete enligt schema, måndag till lördag.
Kvalifikationer
Vi kommer att prioritera sökande med erfarenhet från servicearbete med direkta kundmöten.
Du är serviceinriktad, social och måsta vilja ta kontakt med och hjälpa kunderna. Du är självgående lagspelare och vågar ta för dig i arbetet och arbetsuppgifternaVillkor
Du som söker måste ha fyllt 18 år.
Du ska ha körkort och erfarenhet av att köra bil med manuell växel.
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet i mötet med våra kunder.

I Vännäs kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Visa mindre

Serviceinriktad Medarbetare 25-50%

Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en ny medarbetare på deltid om minst 25%. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, fastighetsägare och offentlig sektor. Vem söker vi? Du ska vara serviceinriktad gärna med tidigare erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid var... Visa mer
Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en ny medarbetare på deltid om minst 25%.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, fastighetsägare och offentlig sektor.
Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad gärna med tidigare erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift. Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas, du ska även ha förmågan att säkerställa en hög kvalitet på utfört arbete ute hos kund efter avslutat uppdrag. Arbetet kan ske både i grupp och med egna uppdrag.
Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister för att vi ska kunna säkerställa att vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.
Vilka är vi?
Vi är ett stolt serviceinriktat företag där vår målsättning är att med bra priser, hög kvalitet, kompetent personal och ett oslagbart kundbemötande ska vara det självklara valet i Vännäs, Bjurholm och Vindelns kommuner. Vi förstår vikten av att ta hand om våra anställda vilket gör att just du kommer att vara en viktig del i vårt lagbygge. Vi erbjuder nödvändig upplärning, ordentliga arbetskläder för uppdraget, friskvårdsbidrag, utbildning vid behov och annan regelbunden uppskattning för våra anställda.
Vi sätter stor vikt i din personliga lämplighet. Meriterande är om du tidigare har någon erfarenhet av hemstäd/flyttstäd/butiksstäd/kontorsstäd, Flytthjälp, Målning/tapetsering, Trädgårdsskötsel, Vård & Omsorg.
Anställningen kommer att börja med en provanställning på 3 månader om minst 25%. Arbetstiderna kommer att variera under dagtid/vardagar.
Urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Visa mindre

Serviceinriktad Medarbetare

Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en ny medarbetare på deltid om minst 25% där målsättningen är att denna tjänst ska övergå till en heltid framöver. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster till företag, privatpersoner, fastighetsägare och offentlig sektor. Tjänster som vi i dagsläget erbjuder våra kunder är Städning/Lokalvård, Trädgårdsskötsel, snöskottning, rensning, Mindre Bygg&renoveringsuppdrag;, Flytt... Visa mer
Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en ny medarbetare på deltid om minst 25% där målsättningen är att denna tjänst ska övergå till en heltid framöver.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster till företag, privatpersoner, fastighetsägare och offentlig sektor.
Tjänster som vi i dagsläget erbjuder våra kunder är Städning/Lokalvård, Trädgårdsskötsel, snöskottning, rensning, Mindre Bygg&renoveringsuppdrag;, Flytthjälp, Montering av möbler, tillsyn av bostad, fastighetsskötsel, seniorservice & barnpassning, då vi är väldigt flexibla kan även andra uppdrag förekomma.
Hos oss är ingen dag den andra lik utan det kan vara flyttstäd en dag för att sedan klippa gräs och måla nästa dag. Beroende på uppdrag så jobbar vi ibland i grupp men du kan även utföra uppdrag själv vilket kräver ett mycket högt ansvarstagande av dig och du bör även tycka om ett omväxlande arbete.
Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad med tidigare erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift. Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas, du ska även ha förmågan att säkerställa en hög kvalite på utfört arbete ute hos kund efter avslutat uppdrag.
Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister för att vi ska kunna säkerställa att vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.
Vilka är vi?
Vi är ett stolt serviceinriktat företag där vår målsättning är att med bra priser, hög kvalite, kompetent personal och ett oslagbart kundbemötande ska vara det självklara valet i Vännäs med omnejd. Vi förstår vikten av att ta hand om våra anställda vilket gör att just du kommer att vara en viktig del i vårt lagbygge. Vi erbjuder nödvändig upplärning, ordentliga arbetskläder för uppdraget, friskvårdsbidrag, utbildning vid behov och annan regelbunden uppskattning för våra anställda.
Vi sätter stor vikt i din personliga lämplighet. Meriterande är om du tidigare har någon erfarenhet av hemstäd/flyttstäd/butiksstäd/kontorsstäd, Målning/tapetsering, Trädgårdsskötsel, bygg&Renovering;, Vård & Omsorg.
Anställningen kommer att börja med en provanställning på 3 månader om minst 25%. Du kommer i startskedet endast jobba vardagar mestadels dagtid och du startar och avslutar alltid din arbetsdag i Vännnäsby på vår företagsadress där vi har arbetsfordon och utrustning.
Urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Visa mindre

Yrkesarbetare

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Har du ett stort miljöintresse och tycker det är roligt att ge god service till kunder? Infrastrukturavdelningen söker en Yrkesarbetare till Vännäs kommuns Återvinningscentral, som är belägen efter Lyckselevägen 20 i Vännäs kommu... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Har du ett stort miljöintresse och tycker det är roligt att ge god service till kunder? Infrastrukturavdelningen söker en Yrkesarbetare till Vännäs kommuns Återvinningscentral, som är belägen efter Lyckselevägen 20 i Vännäs kommun.

Vi hjälper våra kunder att på ett miljövänligt sätt ta hand om deras sorterade avfall.

Du blir en viktig länk i vårt gemensamma team och arbete för att ge bra service till våra medborgare, kunder och entreprenörer. Du kommer att arbeta nära våra kollegor inom Infrastrukturavdelningen.

Vi söker dig som är social, utåtriktad och som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service. Att arbeta tillsammans med andra människor är något som du trivs med, men du har heller inga problem med att arbeta självständigt.

Det här yrket passar dig som:

- gillar rörligt arbete
- har god samarbetsförmåga

Infrastrukturavdelningen ansvarar för renhållning, slam, återvinning/återbruk, gator, VA, park, GIS, och fritidsanläggningar. Inom avdelningen är vi idag totalt 25 medarbetare varav 9 är tjänstemän.

Arbetsuppgifter
Kundservice till medborgare, företagare och entreprenörer som kommer till oss på återvinningscentralen.

Övrigt vanliga förekommande arbeten vi anläggningen, så som renhållning kring utkörning, taggning, reparation av kärl m.m.

Drift och underhåll av Starrbergets anläggning samt planering i samarbete med närmsta chef.

Delta i de entreprenadmöten som berör ÅVC.

Delta i planering inför arbetsplatsträffar för ÅVC.

Redovisning/statistik av inkommit avfall på ÅVC samt utförda uppdrag inom renhållningen.


Kvalifikationer

Du som söker ska ha en slutförd gymnasial utbildning samt erfarenhet av visst administrativt arbete.

Du ska ha BE-körkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från avfallsbranschen och det är starkt meriterande om du arbetat med eller på en återvinningscentral och gärna erfarenhet av arbete med farligt avfall. 

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och van vid att driva ditt arbete framåt. Vi värdesätter din vilja att lära dig helt nya arbetsuppgifter samt din förmåga att skapa goda relationer. Du är en problemlösare som tycker om att förbättra och är orädd för att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som

Har kunskap om arbeten på en återvinningscentral
Har kunskap kring sortering av avfall som kunder kommer med
Har kunskap om farligt avfall, sortering av farligt avfall samt att skriva transportdokument
Både kan arbeta i team och självständigt

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Städ- och hemservice

Vi söker en ( 1) serviceinriktad person för arbete med service till företag, fastighetsägare, privatpersoner inom ett för oss nytt verksamhetsområde som kommer att inriktas på att erbjuda RUT-tjänster , såsom tex städning,matlagning, ta hand om barn , tvätta och enklare tillsynsarbeten. Arbeten kommer främst att utföras inom Vännäs kommun. Målgruppen för våra tjänster är alla personer i samhället varför vi söker en person med bred språkkompetens. Pe... Visa mer
Vi söker en ( 1) serviceinriktad person för arbete med service till företag, fastighetsägare, privatpersoner inom ett för oss nytt verksamhetsområde som kommer att inriktas på att erbjuda RUT-tjänster , såsom tex städning,matlagning, ta hand om barn , tvätta och enklare tillsynsarbeten.
Arbeten kommer främst att utföras inom Vännäs kommun. Målgruppen för våra tjänster är alla personer i samhället varför vi söker en person med bred språkkompetens.
Personen vi söker skall ha dokumenterad kompetens inom ovan beskrivna område men behöver inte ha formella utbildningar utan vi värdesätter personliga egenskaper högre.
Sökanden bör ha följande kompetenser
noggrannhet
kommunikativ och social kompetens
vana av äldreomsorg
vana av barnomsorg/egna barn
vana av städning
kunnna laga mat, med fördel mat från Balakanområdet men även husmanskost
Sråkkunskaper:
flytande svenska på vardagsspråksnivå
engelska
något balkanspråk, företrädesvis Albanska
andra språkkunskaper,även på varierande nivå , såsom spanska ,italienska värdesätts, men är inte något kravLön enligt avtal, motsvarande kollektivavtal följs
Tjänsten annonseras på arbetsförmedlingens platsbank i tio ( 10) dagar och motsvarar EURES och tillgänglig i alla EU/EES-länder och Schweiz.
Sökande ska genom personlit brev och genom att ange personliga referenser beskriva och verifiera att efterfrågade kompetenser uppfylls.
Ansökningshandlingar skickas , senast 210925 till:
HUR
Håkan Ohlson
Brån 144
911 93 VÄNNÄS
[email protected] Visa mindre

Miljö & Städservice i Västerbotten

Ett duktig städer med bra efrnhete är stort krav. Krav bra efrnheter Ta eget ansvar Ha B körkort Arbetsuppgifter flyttstäd, byggstäd, hemmstäd, trappstäd, fabrik städ Visa mer
Ett duktig städer med bra efrnhete är stort krav.
Krav bra efrnheter
Ta eget ansvar
Ha B körkort


Arbetsuppgifter flyttstäd, byggstäd, hemmstäd, trappstäd, fabrik städ Visa mindre

Säsongsarbetare inom renhållning/återvinningscentralen

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning I uppdraget som renhållningsarbetare på Vännäs kommuns återvinningscentral arbetar du som en i ett team. Vi har behov av vikarier från mitten av maj till slutet av september. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker i en... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
I uppdraget som renhållningsarbetare på Vännäs kommuns återvinningscentral arbetar du som en i ett team.

Vi har behov av vikarier från mitten av maj till slutet av september. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker i en överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Teamets uppgift är bland annat att hjälpa och informera kunder om var de ska sortera  sina olika avfallsfraktioner, se till att fraktionerna hamnar i rätt behållare, hålla rent på och omkring återvinningscentralen och se till att de olika avfallsfraktionerna kan avtransporteras. Arbetet bedrivs främst utomhus. En viktig del av ditt arbete är att föra en dialog med kunderna och motivera kunderna att fortsätta återvinna sitt avfall. Tunga lyft kan förekomma.

Arbete enligt schema, måndag till lördag.Kvalifikationer
Vi kommer att prioritera sökande med erfarenhet från servicearbete med direkta kundmöten. Du är serviceinriktad, social och måste vilja ta kontakt med och hjälpa kunderna. Du är självgående lagspelare och vågar ta för dig i arbetet och arbetsuppgifterna. 

 

Villkor
Du som söker måste ha fyllt 18 år.Du ska ha körkort och erfarenhet av att köra bil med manuell växel.

I Vännäs kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Visa mindre

Serviceinriktad Medarbetare

Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som just nu söker kompetent och serviceinriktad extra personal på deltid med målsättning att det ska övergå till en heltidsanställning längre fram i tiden. Vi jobbar framförallt dagtid men det kan även förekomma kvälls/helgarbete om uppdraget kräver det. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster till företag, privatpersoner, fastighetsägare och offentlig sektor. Vår grund är hushållsnära... Visa mer
Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som just nu söker kompetent och serviceinriktad extra personal på deltid med målsättning att det ska övergå till en heltidsanställning längre fram i tiden. Vi jobbar framförallt dagtid men det kan även förekomma kvälls/helgarbete om uppdraget kräver det.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster till företag, privatpersoner, fastighetsägare och offentlig sektor. Vår grund är hushållsnära tjänster med Städning/lokalvård som huvudområde.
Andra tjänster som vi i dagsläget erbjuder våra kunder är Trädgårdsskötsel, snöskottning, rensning, Mindre Bygg&renoveringsuppdrag;, flytthjälp, barnpassning och ekonomisk rådgivning.
Hos oss är ingen dag den andra lik utan det kan vara flyttstäd en dag för att sedan skotta snö och måla nästa dag. Beroende på uppdrag så jobbar vi ibland i grupp men du kan även utföra uppdrag själv vilket kräver ett mycket högt ansvarstagande av dig och du bör även tycka om ett omväxlande arbete.
Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad med tidigare erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift. Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas. Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister för att vi ska kunna säkerställa vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.
Vilka är vi?
Vi är ett stolt serviceinriktat företag där vår målsättning är att med bra priser, hög kvalite, kompetent personal och ett oslagbart kundbemötande inom kort ska vara det självklara valet i Vännäs med omnejd inom alla sektorer. Vi förstår vikten av att ta hand om våra anställda vilket gör att just du kommer att vara en viktig del i vårt lagbygge. Vi erbjuder självklart ordentliga arbetskläder för uppdraget, friskvårdsbidrag, utbildning och annan regelbunden uppskattning för våra anställda.
Vi sätter stor vikt i din personliga lämplighet. Meriterande är om du tidigare har någon erfarenhet av hemstäd/flyttstäd/butiksstäd/kontorsstäd/ Trädgårdsskötsel/bygg&Renovering;. För rätt person så ser vi i dagsläget inget hinder att du har en annan deltidsanställning som du till en början kan kombinera med en anställning hos oss. Anställningen kommer att börja med en provanställning på 3 månader.
Urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare

Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Vännäs kommun söker serviceinriktad lokalvårdare till städuppdrag.
Tidigare städvana samt SRY eller PRYL-utbildning är meriterande.
Vi söker personal som har hög känsla för kvalitet och service och som klarar av att arbeta både självständigt och i grupp.
Städningen sker under dagtid där man är en del av den dagliga verksamheten så lyhördhet och flexibilitet är nödvändigt.
I städuppdraget ingår arbete med städmaskiner samt fönsterputsning och storstädning.
Tillträde 190812. Visa mindre