Lediga jobb som Miljöarbetare/Renhållningsarbetare i Vännäs

Se lediga jobb som Miljöarbetare/Renhållningsarbetare i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Säsongsarbetare inom renhållning/återvinningscentralen

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning I uppdraget som renhållningsarbetare på Vännäs kommuns återvinningscentral arbetar du som en i ett team. Vi har behov av vikarier från mitten av maj till slutet av september. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker i en... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
I uppdraget som renhållningsarbetare på Vännäs kommuns återvinningscentral arbetar du som en i ett team.

Vi har behov av vikarier från mitten av maj till slutet av september. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker i en överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Teamets uppgift är bland annat att hjälpa och informera kunder om var de ska sortera  sina olika avfallsfraktioner, se till att fraktionerna hamnar i rätt behållare, hålla rent på och omkring återvinningscentralen och se till att de olika avfallsfraktionerna kan avtransporteras. Arbetet bedrivs främst utomhus. En viktig del av ditt arbete är att föra en dialog med kunderna och motivera kunderna att fortsätta återvinna sitt avfall. Tunga lyft kan förekomma.

Arbete enligt schema, måndag till lördag.Kvalifikationer
Vi kommer att prioritera sökande med erfarenhet från servicearbete med direkta kundmöten. Du är serviceinriktad, social och måste vilja ta kontakt med och hjälpa kunderna. Du är självgående lagspelare och vågar ta för dig i arbetet och arbetsuppgifterna. 

 

Villkor
Du som söker måste ha fyllt 18 år.Du ska ha körkort och erfarenhet av att köra bil med manuell växel.

I Vännäs kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Visa mindre

Yrkesarbetare

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Har du ett stort miljöintresse och tycker det är roligt att ge god service till kunder? Infrastrukturavdelningen söker en Yrkesarbetare till Vännäs kommuns Återvinningscentral, som är belägen efter Lyckselevägen 20 i Vännäs kommu... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Har du ett stort miljöintresse och tycker det är roligt att ge god service till kunder? Infrastrukturavdelningen söker en Yrkesarbetare till Vännäs kommuns Återvinningscentral, som är belägen efter Lyckselevägen 20 i Vännäs kommun.

Vi hjälper våra kunder att på ett miljövänligt sätt ta hand om deras sorterade avfall.

Du blir en viktig länk i vårt gemensamma team och arbete för att ge bra service till våra medborgare, kunder och entreprenörer. Du kommer att arbeta nära våra kollegor inom Infrastrukturavdelningen.

Vi söker dig som är social, utåtriktad och som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service. Att arbeta tillsammans med andra människor är något som du trivs med, men du har heller inga problem med att arbeta självständigt.

Det här yrket passar dig som:

- gillar rörligt arbete
- har god samarbetsförmåga

Infrastrukturavdelningen ansvarar för renhållning, slam, återvinning/återbruk, gator, VA, park, GIS, och fritidsanläggningar. Inom avdelningen är vi idag totalt 25 medarbetare varav 9 är tjänstemän.

Arbetsuppgifter
Kundservice till medborgare, företagare och entreprenörer som kommer till oss på återvinningscentralen.

Övrigt vanliga förekommande arbeten vi anläggningen, så som renhållning kring utkörning, taggning, reparation av kärl m.m.

Drift och underhåll av Starrbergets anläggning samt planering i samarbete med närmsta chef.

Delta i de entreprenadmöten som berör ÅVC.

Delta i planering inför arbetsplatsträffar för ÅVC.

Redovisning/statistik av inkommit avfall på ÅVC samt utförda uppdrag inom renhållningen.


Kvalifikationer

Du som söker ska ha en slutförd gymnasial utbildning samt erfarenhet av visst administrativt arbete.

Du ska ha BE-körkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från avfallsbranschen och det är starkt meriterande om du arbetat med eller på en återvinningscentral och gärna erfarenhet av arbete med farligt avfall. 

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och van vid att driva ditt arbete framåt. Vi värdesätter din vilja att lära dig helt nya arbetsuppgifter samt din förmåga att skapa goda relationer. Du är en problemlösare som tycker om att förbättra och är orädd för att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som

Har kunskap om arbeten på en återvinningscentral
Har kunskap kring sortering av avfall som kunder kommer med
Har kunskap om farligt avfall, sortering av farligt avfall samt att skriva transportdokument
Både kan arbeta i team och självständigt

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre