Lediga jobb som Kultur, media, design i Vännäs

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Kantor till Vännäs församling

Ansök    Jun 1    Vännäs-Bjurholms Pastorat    Kantor
Här är tjänsten för dig som vill spela på en Walter Thür orgel.. Om oss: I Vännäs-Bjurholms pastorat är varje medarbetare en viktig del av helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga kyrkans vision. Vi arbetar i team kring våra tre kyrkor och din arbetsplats kommer i huvudsak att vara i Vännäs församling. Om dig: Vi söker dig som känner lust och glädje i att arbeta med musik, där musiken är prioriterad gudstjänsten och har självklar plats. Du... Visa mer
Här är tjänsten för dig som vill spela på en Walter Thür orgel..
Om oss:
I Vännäs-Bjurholms pastorat är varje medarbetare en viktig del av helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga kyrkans vision.
Vi arbetar i team kring våra tre kyrkor och din arbetsplats kommer i huvudsak att vara i Vännäs församling.

Om dig:
Vi söker dig som känner lust och glädje i att arbeta med musik, där musiken är prioriterad gudstjänsten och har självklar plats. Du vill också jobba i ett meningsfullt sammanhang där musiken får bära, trösta och glädja.
I din yrkesroll är du engagerad, ansvarstagande och gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.
Vi ser vidare att du har kyrkomusikerexamen C-nivå eller motsvarande äldre utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av körledning och att undervisa piano- och orgelelever.
Vi utgår från att du är medlem i Svenska kyrkan och delar vår värdegrund.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Om tjänsten:
Som kantor hos oss ingår du i flera team, ett större tillsammans med andra kollegor i församlingen och ett mindre musikerteam.
I tjänsten ingår också att leda och möta människor, både besökare och ideellt engagerade.
I tjänsten ingår även:
- Gudstjänster, andakter och andra samlingar.
- Kyrkliga handlingar.
- Körledning.
- Arrangemang av konserter och dyl.
- Instrumentvård.
- Planerande och genomförande av gemensamma aktiviteter.
Helg- och kvällstjänstgöring förekommer enligt schema.


Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100 % omfattning. Möjlighet deltid finns.
Tillträde enligt överenskommelse.


Ansökan:
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV, löneanspråk och referenser.
Skicka din ansökan idag - urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan senast den fredag den 17 juni 2022.


Ansökan skickas till:
Vännäs-Bjurholms pastorat, Umevägen 211, 911 35 VÄNNÄSBY
eller via e-post: [email protected]
Märk ansökan med ”Ansökan Kantor 100 % i Vännäs församling” Visa mindre

Bibliotekarie, vikariat under föräldraledighet

Ansök    Jul 2    Vännäs kommun    Bibliotekarie
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Bibliotekarie sökes till biblioteken i Vännäs och Vännäsby. Biblioteken arbetar i nära samverkan med övriga bibliotek i Umeåregionen, med ett gemensamt bibliotekssystem BOOK-IT och webbplats minabibliotek.se. Biblioteket har ö... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Bibliotekarie sökes till biblioteken i Vännäs och Vännäsby.

Biblioteken arbetar i nära samverkan med övriga bibliotek i Umeåregionen, med ett gemensamt bibliotekssystem BOOK-IT och webbplats minabibliotek.se. Biblioteket har öppettider som varierar med dag-, kväll- och helgtider.

Vännäs bibliotek har ett varmt och härligt arbetsklimat och en arbetsgrupp där alla ställer upp för varandra och tar allas idéer och initiativ på allvar. Vi lyssnar på användarnas önskemål och känner en glädje i att forma ett bibliotek som är tillgängligt och angeläget för alla. I våra ljusa, trevliga och verksamhetsanpassade lokaler bedrivs en modern verksamhet där både bibliotek, barnaktiviteter och vuxenarrangemang blandas.

Arbetsuppgifter
Som bibliotekarie vägleder du besökare i alla åldrar utifrån deras informationsbehov i det fysiska och digitala biblioteket. I ditt uppdrag ingår ett särskilt ansvar att leda och samordna arbetet med bibliotekets marknadsföring och kommunikation via internet och sociala medier. Tillsammans med övriga bibliotekarier arbetar du med läsfrämjande arbete och programverksamhet för alla åldrar samt alla i övrigt förekommande arbetsuppgifter på biblioteken. 

I tjänsten ingår dag-, kvälls- och helgtjänstgöring.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bibliotekarieutbildning/examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Du har breda litteraturkunskaper, erfarenhet av biblioteksarbete och goda kunskaper i informationssökning. Du har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med kommunikation och informationsspridning via internet och sociala medier. 

Som person är du utåtriktad, initiativrik och drivande. Du har lätt för att kommunicera och skapa kontakter och nätverk. Intresse och erfarenhet av att arbeta med marknadsföring i sociala medier är meriterande. Du har intresse och erfarenhet av att jobba läsfrämjande bland barn och unga. 

 Du jobbar gärna med förändringsarbete och vill vara med och utveckla bibliotekets verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Villkor
Vikariat under föräldraledighet till 211231 med möjlighet till förlängning Visa mindre

Västerbottningen söker en Vännäsreporter som vill bidra till öppenhet!

Västerbottningen har redaktioner i Vännäs, Vindeln, Nordmaling och Umeå. Vi är en verkligt lokal tidning med stor närheten till läsarna. Umeås kranskommuner är vårt primära bevakningsområde. Förutom kommunbevakningen lägger vi stort fokus på lokala nyheter med människan i centrum. Vi drivs av att visa landsbygdens möjligheter och utmaningar och vill fånga den spännande livsstil som präglar många av de som flyttar till området eller som redan bor där. Väs... Visa mer
Västerbottningen har redaktioner i Vännäs, Vindeln, Nordmaling och Umeå. Vi är en verkligt lokal tidning med stor närheten till läsarna. Umeås kranskommuner är vårt primära bevakningsområde.
Förutom kommunbevakningen lägger vi stort fokus på lokala nyheter med människan i centrum. Vi drivs av att visa landsbygdens möjligheter och utmaningar och vill fånga den spännande livsstil som präglar många av de som flyttar till området eller som redan bor där.

Västerbottningen kommer ut en gång per vecka men nyhetsarbetet pågår löpande på vår nyhetssajt och app.
Det är ett tufft men roligt uppdrag. Vi levererar pålitliga nyheter i ett högt tempo men vill också sätta in händelser i ett sammanhang och berätta om längre utvecklingstrender. Vi granskar och fördjupar samtidigt som vi vill visa på de goda exemplen och gärna locka till ett skratt.
Västerbottningen är en tidning i förändring och vi söker en person som vill vara med och utveckla och ta spännande steg framåt.

På Västerbottningen arbetar fyra medarbetare, ett tajt gäng som värdesätter ett bra samarbete och att ha roligt på jobbet! 

Om tjänsten som Lokalreporter
Som lokalreporter är ditt uppdrag att granska och bevaka det som händer i Vännäs kommun men även i angränsande områden. Du är på plats där det händer, skildrar de boendes liv, förutsättningar och framtid. Arbetet kommer att vara varierande: såväl nyhetsartiklar och granskningar som bildreportage, personporträtt.

- Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
- Placeringsort är vårt lokalkontor i Vännäs.
- Normal arbetstid är dagtid måndag-fredag samt flexibilitet vid viktiga arrangemang helg- och kvällstid.
- Tillträdesdatum snarast eller enligt överenskommelse

Är du rätt person för jobbet?
Vi är övertygade om att du brinner för att skapa lokal och trovärdig journalistik. Du är strukturerad, trivs med att arbeta självständigt, kan hantera en kamera och har en bra nyhetsnäsa. Vi är extra intresserade av dig som har tidigare erfarenhet av arbete på en nyhetsredaktion, som har ett starkt driv och är nyfiken på digital presentation. God lokalkännedom är meriterande. Körkort är ett krav, tillgång till bil ett plus. Du har journalistisk utbildning eller motsvarande samt relevant erfarenhet. 

Västerbottningen en del av VK Media
Västerbottningen är en del av Tidningar i Norr, som ägs av koncernen VK Media, ett mediehus i Västerbotten med flera olika varumärken, produkter och tjänster. Övriga titlar inom Tidningar i Norr är Mellanbygden, Lokaltidningen samt Nordsverige. Med teknik i världsklass, passion och initiativkraft når koncernen över 100 000 människor i Sverige med och genom våra produkter, varje dag. På VK Media arbetar vi alla för samma syfte: öppenhet, demokrati och det fria ordet. Året om, dygnet runt erbjuder vi relevanta, nära nyheter och opinionsbildning genom trovärdig journalistik och kommersiell information. Här arbetar cirka 185 medarbetare och experter inom en mängd områden. Följ med på den spännande resan och vår förflyttning från ett klassiskt tidningshus till en toppmodern multimedial organisation!

Visst låter det intressant?
För frågor om uppdraget, kontakta vårchefredaktör och ansvarig utgivare Ingvar Näslund på tel 090-711382 [email protected] eller Västerbottningens redaktör John Bakke på tel 0933-772960
[email protected]                                                                                                                                                     

Facklig företrädare på SJF är Maria Boström, tel 0660-431400 [email protected]

Sista ansökningsdag är 2022-03-18. Ansökningar hanteras löpande så hör av dig redan idag! Visa mindre

Bibliotekarie, vikariat under föräldraledighet

Ansök    Dec 18    Vännäs kommun    Bibliotekarie
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Bibliotekarie sökes till biblioteken i Vännäs och Vännäsby. Biblioteken arbetar i nära samverkan med övriga bibliotek i Umeåregionen, med ett gemensamt bibliotekssystem BOOK-IT och webbplats minabibliotek.se. Biblioteket har ö... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Bibliotekarie sökes till biblioteken i Vännäs och Vännäsby.

Biblioteken arbetar i nära samverkan med övriga bibliotek i Umeåregionen, med ett gemensamt bibliotekssystem BOOK-IT och webbplats minabibliotek.se. Biblioteket har öppettider som varierar med dag-, kväll- och helgtider.

Vännäs bibliotek har ett varmt och härligt arbetsklimat och en arbetsgrupp där alla ställer upp för varandra och tar allas idéer och initiativ på allvar. Vi lyssnar på användarnas önskemål och känner en glädje i att forma ett bibliotek som är tillgängligt och angeläget för alla. I våra ljusa, trevliga och verksamhetsanpassade lokaler bedrivs en modern verksamhet där både bibliotek, barnaktiviteter och vuxenarrangemang blandas.

Arbetsuppgifter
Som bibliotekarie vägleder du besökare i alla åldrar utifrån deras informationsbehov i det fysiska och digitala biblioteket. I ditt uppdrag ingår ett särskilt ansvar att leda och samordna arbetet med bibliotekets marknadsföring och kommunikation via internet och sociala medier. Tillsammans med övriga bibliotekarier arbetar du med läsfrämjande arbete och programverksamhet för alla åldrar samt alla i övrigt förekommande arbetsuppgifter på biblioteken. 

I tjänsten ingår dag-, kvälls- och helgtjänstgöring.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bibliotekarieutbildning/examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Du har breda litteraturkunskaper, erfarenhet av biblioteksarbete och goda kunskaper i informationssökning. Du har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med kommunikation och informationsspridning via internet och sociala medier. 

Som person är du utåtriktad, initiativrik och drivande. Du har lätt för att kommunicera och skapa kontakter och nätverk. Intresse och erfarenhet av att arbeta med marknadsföring i sociala medier är meriterande. Du har intresse och erfarenhet av att jobba läsfrämjande bland barn och unga. 

 Du jobbar gärna med förändringsarbete och vill vara med och utveckla bibliotekets verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Villkor
Vikariat under föräldraledighet till 210831 med möjlighet till förlängning Visa mindre

Timvikarie Bibliotekarie

Ansök    Jan 17    Vännäs kommun    Bibliotekarie
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Vi söker timvikarier/korttidsvikarier till biblioteken i Vännäs och Vännäsby. Biblioteken arbetar i nära samarbete med övriga bibliotek i Umeåregionen, med ett gemensamt bibliotekssystem BOOK-IT och webbplats minabibliotek.se. Biblioteket har öppettider som varierar med dag-, kväll- och helgtider.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga bibliotekarieuppgifter ingår där du kommer att möta besökare i alla åldersgrupper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har bibliotekarieutbildning/examen i biblioteks och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning och/eller har erfarenhet av arbete i bibliotek och kan hantera bibliotekssystemet BOOK-IT. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden. Visa mindre