Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Vännäs

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Kock

Ansök    Maj 15    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Kock 100% Vi söker nu en kock till Vängårdens kök i Vännäs kommun. Köket lagar mat till förskola, grundskola (förskoleklass till åk 6), äldreomsorg samt matlådor till personer i ordinärt boende. Köket är en del av kommunens kostavdelning... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Kock 100%

Vi söker nu en kock till Vängårdens kök i Vännäs kommun.

Köket lagar mat till förskola, grundskola (förskoleklass till åk 6), äldreomsorg samt matlådor till personer i ordinärt boende. Köket är en del av kommunens kostavdelning där ett team på cirka 30 medarbetare på tre olika kök lagar mat som är både god, varierad och näringsriktig till elever och medborgare.


ARBETSUPPGIFTER:
Som kock kommer du att arbeta med de varierade arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och servering. I tjänsten ingår även helgtjänstgöring och bilkörning. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i tillagning av specialkost och konsistensanpassad kost samt datavana då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation utförs på detta sätt. Samarbete mellan köken är mycket viktigt för verksamheten, därför är det möjligt att ibland arbeta på andra kök och i andra arbetslag.


KVALIFIKATIONSKRAV:
Vi ser att du har treårigt gymnasium; storköks- och kockutbildning eller motsvarande erfarenhet. Om du har erfarenhet av arbete inom storkök ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper och erfarenhet av special- och konsistens anpassad kost.

I arbetet som kock är kreativitet och förmågan att vara välorganiserad och effektiv mycket viktigt men även att du inte tvekar inför att fatta nödvändiga verksamhetsbeslut. Det är även nödvändigt att kunna förändra arbetet efter nya förutsättningar. En sådan flexibilitet krävs för att kunna lösa nya och ibland oväntade situationer som uppstår. Samarbete och kommunikation är viktiga egenskaper då arbetsgruppen består av många personer. Viktigt är också att du har kunden i centrum, inser vikten av service och alltid arbetar för ett gott bemötande.


Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. Visa mindre

Hotell- och restaurangvärd

Ansök    Apr 11    Hotel Vännäs AB    Servitör/Servitris
På Hotel Vännäs som är ett familjeföretag med 23 rum bor våra gäster mitt i Vännäs, Närhet till tempererat bad på sommaren & slalombacke & längdskidsport vintertid. De kan njuta av naturen eller ta en promenad i centrum med café och butiker. Våra gäster kan också avsmaka en god måltid i vår mysiga restaurang som har bred restaurang verksamhet med festvåning och festkvällar. Vi som arbetar på hotellet är ett glatt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter va... Visa mer
På Hotel Vännäs som är ett familjeföretag med 23 rum bor våra gäster mitt i Vännäs, Närhet till tempererat bad på sommaren & slalombacke & längdskidsport vintertid.
De kan njuta av naturen eller ta en promenad i centrum med café och butiker. Våra gäster kan också avsmaka en god måltid i vår mysiga restaurang som har bred restaurang verksamhet med festvåning och festkvällar.

Vi som arbetar på hotellet är ett glatt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling, litet som stort, som den mest naturliga delen av vårt arbete. Tillsammans skapar vi en god stämning och en välkomnande atmosfär som i sin tur präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor.

Nu söker vi en skicklig service inriktad medarbetare till varierade arbetsuppgifter så som: service, bar, frukost, reception och städ till våra allmänna utrymmen.
Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som service agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som servicevärd arbetar du inom flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse.
Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och hotellet utvecklas.
Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!
Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra & våra gäster.
Välkommen till Hotel Vännäs!

Vad innebär rollen som servicevärd? Du som arbetar med oss är ofta den första gästen möter på vårt hotell, i receptionen, frukostmatsalen eller i vår restaurang. Därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk upplevelser.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck, frukostvärd, receptionist och kanske viktigast av hålla våra utrymmen rena och fina. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.
Vem är du? För att passa i rollen tror vi att du har minst fem års erfarenhet av liknande arbete eller service styrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning.
Bor du utanför Vännäs så är körkort ett måste då nuvarande tåg & buss förbindelserna inte passar alla arbetstider. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Vi söker en medarbetare som letar efter ett varaktigt jobb som vill bli en del av Hotel Vännäs
Information om tjänsten: Tjänsten är en visstidsanställning på deltid på 75%. Vi tar enbart emot ansökningar via vår mail.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Hotel Vännäs!
Vi ser gärna att du som ansöker om tjänsten har ett par års erfarenhet utav branschen eller likvärdig service bransch och eller adekvat utbildning motsvarande detta. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss. Visa mindre

Kock

Ansök    Maj 23    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Förskolan Snickargården är en 6-avdelningsförskola belägen i Vännäsby. Förskolan har ett tillagningskök där ca 120 portioner/dag tillagas. Köket tillagar frukost, lunch och mellanmål. I köket arbetar också ett ekonomibiträde p... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Förskolan Snickargården är en 6-avdelningsförskola belägen i Vännäsby.

Förskolan har ett tillagningskök där ca 120 portioner/dag tillagas. Köket tillagar frukost, lunch och mellanmål. I köket arbetar också ett ekonomibiträde på halvtid
Tillträdesdag: 2023-08-07 eller enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning, disk och städning, samt arbetsuppgifter som uppfyller kraven för egenkontroll. I arbetet ingår även tillagning av vegetarisk kost samt specialkost. 

Det är en självklarhet med ett bra bemötande och att du bidrar till att skapa en bra måltidsupplevelse för barn och personal på förskolan.  .
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta samt att kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper.

Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central.

Du bör ha god datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs digitalt.

Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden.

 

Kvalifikationer
Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang, storkök eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Villkor
Tillsvidareanställning deltid Visa mindre

Kock till en härlig grupp

Ansök    Mar 24    Hotel Vännäs AB    Kock, à la carte
Hotel Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kock till för fast anställning. Vi är i dagsläget 3 kockar men skulle... Visa mer
Hotel Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kock till för fast anställning. Vi är i dagsläget 3 kockar men skulle vilja stärka upp vårt team


Som person är du ambitiös, självgående och har ett brinnande intresse för matlagning. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning med stark känsla för kundservice. Kockutbildning samt några års erfarenhet av a la carte-matlagning är ett krav.


I gengäld erbjuds du ett omväxlande, kreativt och utvecklande kockjobb i en prestigelös miljö med humana arbetstider. Du är med och påverkar allt från menyernas innehåll till inköp och planering. Vi kan även hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Vi lägger stor vikt vid personlig kemi, att du ska trivas i vårt härliga team.
Ansökan hanteras löpande så skynda sök.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Stugvärd

Ansök    Mar 20    Flash Factory i Umeå AB    Stugvärd
"Hej! Vi söker en ansvarsfull och engagerad stugvärd till vår fritidsby i sommar. Som stugvärd kommer du att ansvara för att ta emot gäster, ge dem information om området och se till att de har en trevlig vistelse. Vi söker dig som är serviceinriktad, har goda kommunikationsfärdigheter och kan arbeta självständigt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: Ta emot gäster vid ankomst och visa dem till deras stuga. Ge gästerna information om området... Visa mer
"Hej!
Vi söker en ansvarsfull och engagerad stugvärd till vår fritidsby i sommar. Som stugvärd kommer du att ansvara för att ta emot gäster, ge dem information om området och se till att de har en trevlig vistelse. Vi söker dig som är serviceinriktad, har goda kommunikationsfärdigheter och kan arbeta självständigt.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Ta emot gäster vid ankomst och visa dem till deras stuga.
Ge gästerna information om området, sevärdheter och aktiviteter i närheten.
Besvara frågor från gäster och hjälpa till med eventuella problem.
Städa stugorna, klippa gräs och se till att allt är väl underhållet.

Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete och som trivs med att möta och hjälpa människor. Tidigare erfarenhet av stuguthyrning eller hotellverksamhet är meriterande men inget krav. Som stugvärd behöver du vara tillgänglig under hela säsongen och ha möjlighet att arbeta både dag- och kvällstid, samt helger.
Om du är en positiv och engagerad person som brinner för service och gästfrihet så är du den vi söker! Vi erbjuder ett spännande arbete i en vacker och avkopplande miljö. Lön enligt överenskommelse.
Ni förfogar under de veckor du arbetar över en egen liten stuga.
Erfarenhet meriterar, men ett glatt sinne och förmågan att se förbättringar och en vilja att göra saker är också meriterande. Visa mindre

Sommaranställning campingreceptionist

Vännäs bad och camping är ett familjeföretag som är i grunden Hotel Vännäs. Vi driver ett hotell i centrum av Vännäs och sköter uthyrningen av Vännäs camping under lågsäsongen från hotellet. Under högsäsongen juni-augusti sköter vi allt vi campingens anläggning. Vi har även ett stort utomhusbad där vi sköter entré m.m Vi har 64 bäddar, fördelat på hotellet och campingstugor. Under sommaren har vi även 50 st husvagnsplatser samt tältplatser. Under so... Visa mer
Vännäs bad och camping är ett familjeföretag som är i grunden Hotel Vännäs. Vi driver ett hotell i centrum av Vännäs och sköter uthyrningen av Vännäs camping under lågsäsongen från hotellet. Under högsäsongen juni-augusti sköter vi allt vi campingens anläggning.
Vi har även ett stort utomhusbad där vi sköter entré m.m
Vi har 64 bäddar, fördelat på hotellet och campingstugor. Under sommaren har vi även 50 st husvagnsplatser samt tältplatser.
Under sommaren har vi även en grill och kiosk i samma hus som receptionen/entrén med möjlighet att köpa med eller äta på får altan.
Hos oss har gästerna möjlighet att välja mellan roliga aktiviteter i form av discgolf, minigolf, vandring längs leder, löpning längs elljusspår, mängder av grönytor för fotboll eller andra roliga aktiviteter, Och under sommaren så ingår entrén till Vännäsbadet för campingens alla gäster.
Om tjänsten!
Du är en person som älskar service, möta nya människor och som kan hålla många bollar i luften. Vi söker dig som kan arbeta i vår reception som campingvärd i receptionen m.m. Huvudsakliga arbetsuppgifter inom reception men kommer även innebära andra arbetsuppgifter inom företaget, så som städning, betalning av kioskvaror och hålla ordning på badområdet.
Du är spindeln i nätet under dagen, du har god datavana och kan uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift. Vi söker dig som vill vara med på vår resa inom besöksnäringen i Västerbotten. Startdatum för tjänsten är Juni.
Boendemöjligheter kan vi försöka hjälpa till med om det önskas.
Anställning sker löpande. Visa mindre

Kock till Hotell Vännäs

Ansök    Jan 30    Hotel Vännäs AB    Kock, à la carte
Hotel Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kock för fast anställning. Som person är du ambitiös, självgående o... Visa mer
Hotel Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kock för fast anställning.


Som person är du ambitiös, självgående och har ett brinnande intresse för matlagning. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning med stark känsla för kundservice. Kockutbildning samt några års erfarenhet av a la carte-matlagning är ett krav.


I gengäld erbjuds du ett omväxlande, kreativt och utvecklande kockjobb i en prestigelös miljö med humana arbetstider. Du är med och påverkar allt från menyernas innehåll till inköp och planering. Vi kan även hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Vi lägger stor vikt vid personlig kemi, att du ska trivas i vårt härliga team.
Ansökan hanteras löpande så skynda sök.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Servicepersonal

Ansök    Feb 15    Hotel Vännäs AB    Servitör/Servitris
Vi söker nya medarbetare till vårt team! Vi söker dig som gillar att möta människor, vill utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servering i restaurang eller liknande erfarenheter inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service. I arbetsuppgifterna ingår det att ta hand om och ge service till våra hotell- och matgäster. Servering av a la carte, festmiddagar, bufféer, bar, städning m.m V... Visa mer
Vi söker nya medarbetare till vårt team!
Vi söker dig som gillar att möta människor, vill utvecklas och ha roligt på jobbet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av servering i restaurang eller liknande erfarenheter inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service.
I arbetsuppgifterna ingår det att ta hand om och ge service till våra hotell- och matgäster. Servering av a la carte, festmiddagar, bufféer, bar, städning m.m
Vi söker 1 tillsvidare och en extra på timmar Visa mindre

Kock

Ansök    Feb 16    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Kock 100% En av våra kockar ska vara föräldraledig och vi söker nu en kock till Vängårdens kök i Vännäs kommun. Köket lagar mat till förskola, grundskola (förskoleklass till åk 6), äldreomsorg och matlådor till personer i ordinärt boende... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Kock 100%

En av våra kockar ska vara föräldraledig och vi söker nu en kock till Vängårdens kök i Vännäs kommun.

Köket lagar mat till förskola, grundskola (förskoleklass till åk 6), äldreomsorg och matlådor till personer i ordinärt boende. Köket är en del av kommunens kostavdelning där ett team på cirka 30 medarbetare på tre olika kök lagar mat som är både god, varierad och näringsriktig till elever och medborgare.  


ARBETSUPPGIFTER:
Som kock kommer du att arbeta med de varierade arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och servering. Du ska ha goda kunskaper i tillagning av specialkost och konsistensanpassad kost. Datorvana är nödvändigt då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation utförs på detta sätt. Samarbete mellan köken är mycket viktigt för verksamheten, därför är det möjligt att ibland arbeta på andra kök och i andra arbetslag.


KVALIFIKATIONSKRAV:
Vi ser att du har treårigt gymnasium; storköks- och kockutbildning eller motsvarande erfarenhet. Om du har erfarenhet av arbete inom storkök ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper och erfarenhet av special- och konsistens anpassad kost.

I arbetet som kock är kreativitet och förmågan att vara välorganiserad och effektiv mycket viktigt men även att du inte tvekar inför att fatta nödvändiga verksamhetsbeslut. Det är även nödvändigt att kunna förändra arbetet efter nya förutsättningar. En sådan flexibilitet krävs för att kunna lösa nya och ibland oväntade situationer som uppstår. Samarbete och kommunikation är viktiga egenskaper då arbetsgruppen består av många personer.  Viktigt är också att du har kunden i centrum, inser vikten av service och alltid arbetar för ett gott bemötande.


Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 17    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Är Du en positiv, flexibel och utvecklingsinriktad kock? Välkommen att jobba hos oss i Vännäs kommun! Vi söker nu en kock till Liljaskolans kök. Köket lagar mat till grundskola åk 7–9, liljaskolans gymnasium samt en förskol... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning

Är Du en positiv, flexibel och utvecklingsinriktad kock?
Välkommen att jobba hos oss i Vännäs kommun!

Vi söker nu en kock till Liljaskolans kök.

Köket lagar mat till grundskola åk 7–9, liljaskolans gymnasium samt en förskola. Köket är en del av kommunens kostavdelning där ett team på cirka 30 medarbetare på tre olika kök lagar mat som är både god, varierad och näringsriktig till elever och medborgare.  

 

Arbetsuppgifter
Som kock kommer du att arbeta med de varierade arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och servering. Du ska ha goda kunskaper i tillagning av specialkost. Datorvana är nödvändigt då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation utförs på detta sätt. Samarbete mellan köken är mycket viktigt för verksamheten, därför är det möjligt att ibland arbeta på andra kök och i andra arbetslag.Kvalifikationer
Vi söker dig med kockutbildning alternativt utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömd motsvarande.  Du har stor kunskap avseende special-, och allergikoster.  Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. 

I arbetet som kock är kreativitet och förmågan att vara välorganiserad och effektiv mycket viktigt men även att du inte tvekar inför att fatta nödvändiga verksamhetsbeslut. Det är även nödvändigt att kunna förändra arbetet efter nya förutsättningar. En sådan flexibilitet krävs för att kunna lösa nya och ibland oväntade situationer som uppstår. Samarbete och kommunikation är viktiga egenskaper då arbetsgruppen består av många personer.  Viktigt är också att du har kunden i centrum, inser vikten av service och alltid arbetar för ett gott bemötande.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Timvikarie inom kök i förskolan

Ansök    Jul 6    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vi har både tillagnings- och mottagningskök. Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning, disk och städning. I arbetet ingår även tillagning av vegetar... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vi har både tillagnings- och mottagningskök.

Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning, disk och städning.

I arbetet ingår även tillagning av vegetarisk kost samt specialkost. Visa mindre

Restaurangbiträde, Frasses Hamburgare

Ansök    Aug 31    Hotel Vännäs AB    Restaurangbiträde
Vi söker ett Restaurangbiträde till en deltidstjänst. Tillträde omgående. Jobbet innebär arbete i grupp och ensam, där man tar del av restaurangens alla göromål såsom kassa, matlagning, kundkontakt och städ. Vi vill att du klarar stressiga situationer och kan ha många bollar i luften samtidigt. På vår restaurang är bra service och att servera god mat det viktigaste för oss. Arbetet innebär också jobb i olika skift, både dag, kväll samt helg. Vi söker någon... Visa mer
Vi söker ett Restaurangbiträde till en deltidstjänst. Tillträde omgående.
Jobbet innebär arbete i grupp och ensam, där man tar del av restaurangens alla göromål såsom kassa, matlagning, kundkontakt och städ.
Vi vill att du klarar stressiga situationer och kan ha många bollar i luften samtidigt. På vår restaurang är bra service och att servera god mat det viktigaste för oss.
Arbetet innebär också jobb i olika skift, både dag, kväll samt helg.
Vi söker någon som är glad, hjälpsam och serviceinriktad då kunden alltid är nummer ett. Vi ställer inga särskilda kunskapskrav eller utbildningskrav. Men erfarenhet är meritrande.
Dock är det viktigt att du talar god svenska och kan förstå och göra dig förstådd på engelska då kommunikation med kunderna är A och O. Du ska vara minst 20 år.
Känns allt rätt när du lärt upp dig, så finns det en möjlighet till att ta större ansvar som ansvarig för Frasses.
Din roll som ansvarig innebär att du ska ha överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering av kampanjer, skylltning, råvaru inköp och kontroll av restaurangens drift. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Jul 5    BARZAN AB    Pizzabagare
Är du en driven och serviceinriktad person vi söker Pizzabagare som vill arbeta med oss för att utveckla varsamheten. Visa mer
Är du en driven och serviceinriktad person vi söker Pizzabagare som vill arbeta med oss för att utveckla varsamheten. Visa mindre

Kock

Ansök    Maj 16    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Beskrivning Förskolan Myran har ett tillagningskök där ca 180 portioner/dag tillagas. I köket arbetar två kockar. Tillträdesdag: 2022-08-01 eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med alla arbetsupp... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Beskrivning
Förskolan Myran har ett tillagningskök där ca 180 portioner/dag tillagas.

I köket arbetar två kockar.
Tillträdesdag: 2022-08-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning, disk och städning. I arbetet ingår även tillagning av vegetarisk kost samt specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs digitalt.
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta samt att kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden.

Kvalificeringskrav
Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang, storkök eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning deltid Visa mindre

Servicepersonal

Ansök    Maj 30    Hotel Vännäs AB    Restaurangbiträde
Vi söker nya medarbetare till vårt team! Vi söker dig som gillar att möta människor, vill utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servering i restaurang eller liknande erfarenheter inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service. I arbetsuppgifterna ingår det att ta hand om och ge service till våra hotell- och matgäster. Servering av a la carte, festmiddagar, bufféer, bar, städning m.m V... Visa mer
Vi söker nya medarbetare till vårt team!
Vi söker dig som gillar att möta människor, vill utvecklas och ha roligt på jobbet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av servering i restaurang eller liknande erfarenheter inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service.
I arbetsuppgifterna ingår det att ta hand om och ge service till våra hotell- och matgäster. Servering av a la carte, festmiddagar, bufféer, bar, städning m.m
Vi söker 2 nya medarbetare Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Feb 24    BARZAN AB    Pizzabagare
Är du en driven och serviceinriktad person vi söker en pizzabagare som vill arbeta med oss för att utveckla varsamheten. Visa mer
Är du en driven och serviceinriktad person vi söker en pizzabagare som vill arbeta med oss för att utveckla varsamheten. Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 14    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Är Du en positiv, flexibel och utvecklingsinriktad kock? Välkommen att jobba hos oss i Vännäs kommun! Vi söker nu en kock till vår kostavdelning i Vännäs kommun. Hos oss är kökspersonalen ett team på cirka 30 medarbetare som på tre oli... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Är Du en positiv, flexibel och utvecklingsinriktad kock?
Välkommen att jobba hos oss i Vännäs kommun!


Vi söker nu en kock till vår kostavdelning i Vännäs kommun.

Hos oss är kökspersonalen ett team på cirka 30 medarbetare som på tre olika kök lagar mat till elever och medborgare.  Totalt lagas 2000 portioner per dag, mat som är både god, varierad och näringsriktig.


Arbetsuppgifter
Som kock kommer du att arbeta med de varierade arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och servering. Du ska ha goda kunskaper i tillagning av specialkost. Datorvana är nödvändigt då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation utförs på detta sätt. Samarbete mellan köken är mycket viktigt för verksamheten, därför är det möjligt att ibland arbeta på andra kök och i andra arbetslag.


Kvalifikationskrav 
Gymnasial utbildning inom hotell- och restaurang eller på annat sätt förvärvad kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är arbetslivserfarenhet liksom vana av arbetsledning. Du är en person som inte tvekar inför att fatta nödvändiga verksamhetsbeslut.
I arbetet som kock är kreativitet och förmågan att vara välorganiserad och effektiv mycket viktigt. Det är även nödvändigt att kunna förändra arbetet efter nya förutsättningar. En sådan flexibilitet krävs för att kunna lösa nya och ibland oväntade situationer som uppstår. Samarbete och kommunikation är viktiga egenskaper då arbetsgruppen består av många personer.  Viktigt är också att du har kunden i centrum, inser vikten av service och alltid arbetar för ett gott bemötande.

Villkor
Körkort B är ett krav och du bör ha erfarenhet av att köra bil.

Urval och intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Restaurangbiträde, Frasses Hamburgare

Ansök    Feb 2    Hotel Vännäs AB    Restaurangbiträde
Vi söker ett Restaurangbiträde till en deltidstjänst. Tillträde omgående. Jobbet innebär arbete i grupp och ensam, där man tar del av restaurangens alla göromål såsom kassa, matlagning, kundkontakt och städ. Vi vill att du klarar stressiga situationer och kan ha många bollar i luften samtidigt. På vår restaurang är bra service och att servera god mat det viktigaste för oss. Arbetet innebär också jobb i olika skift, både dag, kväll samt helg. Vi söker någon... Visa mer
Vi söker ett Restaurangbiträde till en deltidstjänst. Tillträde omgående.
Jobbet innebär arbete i grupp och ensam, där man tar del av restaurangens alla göromål såsom kassa, matlagning, kundkontakt och städ.
Vi vill att du klarar stressiga situationer och kan ha många bollar i luften samtidigt. På vår restaurang är bra service och att servera god mat det viktigaste för oss.
Arbetet innebär också jobb i olika skift, både dag, kväll samt helg.
Vi söker någon som är glad, hjälpsam och serviceinriktad då kunden alltid är nummer ett. Vi ställer inga särskilda kunskapskrav eller utbildningskrav. Men erfarenhet är meritrande.
Dock är det viktigt att du talar god svenska och kan förstå och göra dig förstådd på engelska då kommunikation med kunderna är A och O. Du ska vara minst 20 år.
Känns allt rätt när du lärt upp dig, så finns det en möjlighet till att ta större ansvar som ansvarig för Frasses.
Din roll som ansvarig innebär att du ska ha överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering av kampanjer, skylltning, råvaru inköp och kontroll av restaurangens drift. Visa mindre

Vikarierande kock Förskolan Snickargården

Ansök    Dec 3    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Förskolan har sex avdelningar som köket serverar frukost lunch och mellanmål till. Köket kommer att renoveras under våren och under en period kommer maten att tillagas i annat kök. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med a... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Förskolan har sex avdelningar som köket serverar frukost lunch och mellanmål till.

Köket kommer att renoveras under våren och under en period kommer maten att tillagas i annat kök.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning, disk och städning. I arbetet ingår även tillagning av vegetarisk kost samt specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs via dator.


Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta samt att kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden.

 

Kvalifikationer
Kvalificeringskrav: Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor
Deltidsvikariat under ordinarie personals föräldraledighet. Visa mindre

Hotell- och restaurangvärd

Ansök    Sep 14    Hotel Vännäs AB    Servitör/Servitris
På Hotel Vännäs som är ett familjeföretag med 23 rum bor våra gäster mitt i Vännäs, Närhet till tempererat bad på sommaren & slalombacke & längdskidsport vintertid. De kan njuta av naturen eller ta en promenad i centrum med café och butiker. Våra gäster kan också avsmaka en god måltid i vår mysiga restaurang som har bred restaurang verksamhet med festvåning & festkvällar. Vi som arbetar på hotellet är ett glatt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter vara... Visa mer
På Hotel Vännäs som är ett familjeföretag med 23 rum bor våra gäster mitt i Vännäs, Närhet till tempererat bad på sommaren & slalombacke & längdskidsport vintertid.
De kan njuta av naturen eller ta en promenad i centrum med café och butiker. Våra gäster kan också avsmaka en god måltid i vår mysiga restaurang som har bred restaurang verksamhet med festvåning & festkvällar.

Vi som arbetar på hotellet är ett glatt gäng med stark gemenskap. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling, litet som stort, som den mest naturliga delen av vårt arbete. Tillsammans skapar vi en god stämning och en välkomnande atmosfär som i sin tur präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor.

Nu söker vi en skicklig service inriktad medarbetare till varierade arbetsuppgifter så som: service, bar, frukost, reception & städ till våra allmänna utrymmen.
Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som service agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Service värd arbetar du inom flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse.
Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och hotellet utvecklas.
Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!
Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra & våra gäster.
Välkommen till Hotel Vännäs!

Vad innebär rollen som Service Värd? Du som arbetar med oss är ofta den första gästen möter på vårt Hotell, i Receptionen, frukostmatsalen eller i vår restaurang. Därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk upplevelser.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck, frukostvärdinna, receptionist & kanske viktigast av hålla våra utrymmen rena & fina. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.
Vem är du? För att passa i rollen tror vi att du har minst fem års erfarenhet av liknande arbete eller service styrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning.
Bor du utanför Vännäs så är körkort ett måste då nuvarande tåg & buss förbindelserna inte passar alla arbetstider. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Vi söker en medarbetare som letar efter ett varaktigt jobb som vill bli en del av Hotel Vännäs
Information om tjänsten: Tjänsten är en visstidsanställning på deltid på 75%. Vi tar enbart emot ansökningar via vår mail.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Hotel Vännäs!
Vi ser gärna att du som ansöker om tjänsten har ett par års erfarenhet utav branschen eller likvärdig service bransch och eller adekvat utbildning motsvarande detta. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Dec 14    Pizzeria Vännäs    Pizzabagare
Hej vi söker en pizzabagare som även kan grill och har eller lätt att lära sig thai mat. Vi söker en person som har lätt att jobba med andra och som tål både stress och lugnt. Du ska ha lätt att överblicka vad som behövs göras. Visa mer
Hej vi söker en pizzabagare som även kan grill och har eller lätt att lära sig thai mat.
Vi söker en person som har lätt att jobba med andra och som tål både stress och lugnt. Du ska ha lätt att överblicka vad som behövs göras. Visa mindre

Pizzabagare och grill

Ansök    Jun 11    Pizzeria Vännäs    Grillkock, snabbmat
Hej vi söker en pizzabagare som även kan grill och har eller lätt att lära sig thai mat. Vi söker en person som har lätt att jobba med andra och som tål både stress och lugnt. Du ska ha lätt att överblicka vad som behövs göras. Visa mer
Hej vi söker en pizzabagare som även kan grill och har eller lätt att lära sig thai mat.
Vi söker en person som har lätt att jobba med andra och som tål både stress och lugnt. Du ska ha lätt att överblicka vad som behövs göras. Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 13    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Är Du en positiv, flexibel och utvecklingsinriktad kock? Vi söker nu en kock till Liljaskolans kök. Köket är en del av kostavdelningen i Vännäs kommun som utgörs av tre kök som lagar mat åt elever och medborgare. Hos oss är kökspersonalen... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Är Du en positiv, flexibel och utvecklingsinriktad kock?
Vi söker nu en kock till Liljaskolans kök.

Köket är en del av kostavdelningen i Vännäs kommun som utgörs av tre kök som lagar mat åt elever och medborgare. Hos oss är kökspersonalen ett team på cirka 30 medarbetare. Samarbete mellan köken är mycket viktigt för verksamheten, därför är det möjligt att ibland arbeta på andra kök och i andra arbetslag. Totalt lagas 2000 portioner per dag, mat som är både god, varierad och näringsriktig.


ARBETSUPPGIFTER:
Som kock kommer du att arbeta med de varierade arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och servering. Du ska ha goda kunskaper i tillagning av specialkost. Datorvana är nödvändigt då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation utförs på detta sätt.


KVALIFIKATIONSKRAV:
Gymnasial utbildning inom hotell- och restaurang eller på annat sätt förvärvad kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är arbetslivserfarenhet liksom vana av arbetsledning. Du är en person som inte tvekar inför att fatta nödvändiga verksamhetsbeslut.
I arbetet som kock är kreativitet och förmågan att vara välorganiserad och effektiv mycket viktigt. Det är även nödvändigt att kunna förändra arbetet efter nya förutsättningar. En sådan flexibilitet krävs för att kunna lösa nya och ibland oväntade situationer som uppstår. Samarbete och kommunikation är viktiga egenskaper då arbetsgruppen består av många personer.  Viktigt är också att du har kunden i centrum, inser vikten av service och alltid arbetar för ett gott bemötande. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Maj 28    BARZAN AB    Pizzabagare
Vi uttöker vår Personalstyrka med ytterligare en anställd till vår verksamhet La Gondola i Vännäs. Vi söker dig som är pizzabagere och har erfarenhet i branchen. Visa mer
Vi uttöker vår Personalstyrka med ytterligare en anställd till vår verksamhet La Gondola i Vännäs. Vi söker dig som är
pizzabagere och har erfarenhet i branchen. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Feb 2    BARZAN AB    Pizzabagare
Vi uttöker vår Personalstyrka med ytterligare en anställd till vår verksamhet La Gondola i Vännäs. Vi söker dig som är pizzabagere och har erfarenhet i branchen. Visa mer
Vi uttöker vår Personalstyrka med ytterligare en anställd till vår verksamhet La Gondola i Vännäs. Vi söker dig som är
pizzabagere och har erfarenhet i branchen. Visa mindre

Kock

Ansök    Maj 5    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Beskrivning Förskolan Myran har ett tillagningskök där ca 180 portioner/dag tillagas. I köket arbetar två kockar. Tillträdesdag: 2021-08-01 eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med alla arbetsupp... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Beskrivning
Förskolan Myran har ett tillagningskök där ca 180 portioner/dag tillagas.

I köket arbetar två kockar.
Tillträdesdag: 2021-08-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning, disk och städning. I arbetet ingår även tillagning av vegetarisk kost samt specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs via daror.
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta samt att kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden.
Kvalifikationer
Kvalificeringskrav: Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor
Deltidsvikariat under ordinarie personals föräldraledighet.
Villkor Visa mindre

Servicepersonal

Ansök    Maj 17    Hotel Vännäs AB    Restaurangbiträde
Vi söker nya medarbetare till vårt team! Vi söker dig som gillar att möta människor, vill utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servering i restaurang eller liknande erfarenheter inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service. I arbetsuppgifterna ingår det att ta hand om och ge service till våra hotell- och matgäster. Servering av a la carte, festmiddagar, bufféer, julbord, städning ... Visa mer
Vi söker nya medarbetare till vårt team!
Vi söker dig som gillar att möta människor, vill utvecklas och ha roligt på jobbet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av servering i restaurang eller liknande erfarenheter inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service.
I arbetsuppgifterna ingår det att ta hand om och ge service till våra hotell- och matgäster. Servering av a la carte, festmiddagar, bufféer, julbord, städning m.m
Vi söker 1 tillsvidareanställning samt 2 extra sommaranställningar Visa mindre

Kock

Ansök    Feb 2    BARZAN AB    Specialkock
La Gondola i Vännäs söker dig som har erfarenhet och jobbat som kock och kan laga maträtter från mellanösterns kök. Önskvärd att du kan laga exempelvis kurdiska maträtter. Lagar du gott mat? Är du stresstålig? Kan jobba självständigt och i grupp? Välkomen att söka till oss! Visa mer
La Gondola i Vännäs söker dig som har erfarenhet och jobbat som kock och kan laga maträtter från mellanösterns kök. Önskvärd att du kan laga exempelvis kurdiska maträtter.


Lagar du gott mat? Är du stresstålig? Kan jobba självständigt och i grupp?
Välkomen att söka till oss! Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 26    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Vikariat kock 100% Är Du en positiv, flexibel och utvecklingsinriktad kock? Välkommen att söka jobb hos oss i Vännäs kommun! Vi söker nu en kock till kostverksamheten. Tjänsten är ett vikariat på heltid kan komma att  innefatta helgtjäns... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Vikariat kock 100%

Är Du en positiv, flexibel och utvecklingsinriktad kock? Välkommen att söka jobb hos oss i Vännäs kommun! Vi söker nu en kock till kostverksamheten.

Tjänsten är ett vikariat på heltid kan komma att  innefatta helgtjänstgöring.  Kostavdelningen i Vännäs kommun utgörs av tre kök som lagar mat åt elever och medborgare. Dessa är Vängårdens kök, Liljaskolans kök och Vegaskolans kök. Hos oss är kökspersonalen ett stort team på cirka 30 medarbetare. Samarbete mellan köken är mycket viktigt för verksamheten, därför är det möjligt att ibland arbeta på andra kök och i andra arbetslag. Totalt lagas 2300 portioner per dag, mat som är både god, varierad och näringsriktig.

ARBETSUPPGIFTER: Som kock kommer du att arbeta med de varierade arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och servering. Du ska ha goda kunskaper i tillagning av specialkost (ska kunna verifieras). Datorvana är nödvändigt då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation utförs på denna väg.

KVALIFIKATIONSKRAV: Gymnasial utbildning inom hotell- och restaurang eller på annat sätt förvärvad kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är arbetslivserfarenhet liksom vana av arbetsledning. Du är en person som inte tvekar inför att fatta nödvändiga verksamhetsbeslut.

Datorvana är ett krav

PERSONLIGHET OCH LÄMPLIGHET: I arbetet som kock är kreativitet och förmågan att vara välorganiserad och effektiv mycket viktigt. Det är även nödvändigt att kunna förändra arbetet efter nya förutsättningar. En sådan flexibilitet krävs för att kunna lösa nya och ibland oväntade situationer som uppstår. Samarbete och kommunikation är viktiga egenskaper då arbetsgruppen består av många personer.  Viktigt är också att du har kunden i centrum, inser vikten av service och alltid arbetar för ett gott bemötande. Visa mindre

pizzabagare

Ansök    Jun 29    Pizzeria Vännäs    Pizzabagare
Söker en pizzabagare som har kunskap om thaimat. oregelbundna arbetstider. Helg jobb förekommer. Restaurangen ligger i centrala Vännäs. Bör kunna prata både svenska och kurdiska. Visa mer
Söker en pizzabagare som har kunskap om thaimat.
oregelbundna arbetstider.
Helg jobb förekommer.
Restaurangen ligger i centrala Vännäs.
Bör kunna prata både svenska och kurdiska. Visa mindre

Orientalisk /Kurdisk Kock

Ansök    Feb 6    Barzan AB    Specialkock
La Gondola i Vännäs söker dig som har erfarenhet och jobbat som en kock och kan laga maträtter från mellanösterns kök. Önskvärd att du kan laga exempelvis kurdiska maträtter. Lagar du gott mat? Är du stresstålig? Kan jobba självständigt och i grupp? Välkomen att söka till oss! Visa mer
La Gondola i Vännäs söker dig som har erfarenhet och jobbat som en kock och kan laga maträtter från mellanösterns kök. Önskvärd att du kan laga exempelvis kurdiska maträtter.


Lagar du gott mat? Är du stresstålig? Kan jobba självständigt och i grupp?


Välkomen att söka till oss! Visa mindre

Kock till Hotell Vännäs

Ansök    Jan 15    Vännäs AB, Hotel    Kock, à la carte
Hotel Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kock för fast anställning. Som person är du ambitiös, självgående ... Visa mer
Hotel Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kock för fast anställning.


Som person är du ambitiös, självgående och har ett brinnande intresse för matlagning. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning med stark känsla för kundservice. Kockutbildning samt några års erfarenhet av a la carte-matlagning är ett krav.


I gengäld erbjuds du ett omväxlande, kreativt och utvecklande kockjobb i en prestigelös miljö med humana arbetstider. Du är med och påverkar allt från menyernas innehåll till inköp och planering. Vi kan även hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Vi lägger stor vikt vid personlig kemi, att du ska trivas i vårt härliga team.


Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 21    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Vi söker en kock 93%-tjänst till förskolan Myran för ett vikariat under en av våra kockars föräldraledighet.
Förskolan har ett tillagningskök där ca 180 portioner/dag tillagas. I köket arbetar två kockar.
Tillträdesdag: 2020-01-07 eller utifrån överenskommelse

Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och städning. Förutom vanlig kost förekommer även tillagning av vegetarisk kost samt specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs denna väg.
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta men även kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden.

Kvalificeringskrav: Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Visa mindre

Thai kock

Ansök    Nov 4    Pims Thaikök    Kock, à la carte
Verksamhetsbeskrivning Restaurang Pims Thaikök är en centralt belägen restaurang som serverar vällagad och smakrik mat från Thailand. Arbetsuppgifter Kocken skall förbereda och tillaga genuin thai mat, speciella thailändska förrätter och dessert samt thai fusion maträtter. Denna skall helst ha flerårig dokumenterad erfarenhet av thailändsk matlagning, stresstålig, ambitiös, flexibel. Krav Tala och skriva Thailändska. Referenser/betyg från tidigare jobb e... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Restaurang Pims Thaikök är en centralt belägen restaurang som serverar vällagad och smakrik mat från Thailand.

Arbetsuppgifter
Kocken skall förbereda och tillaga genuin thai mat, speciella thailändska förrätter och dessert samt thai fusion maträtter. Denna skall helst ha flerårig dokumenterad erfarenhet av thailändsk matlagning, stresstålig, ambitiös, flexibel.

Krav
Tala och skriva Thailändska. Referenser/betyg från tidigare jobb eller skola/utbildning. Visa mindre

Vik.Kock

Ansök    Dec 11    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Vi söker en kock 93%-tjänst till förskolan Myran för ett vikariat under en av våra kockars föräldraledighet.
Förskolan har ett tillagningskök där ca 180 portioner/dag tillagas. I köket arbetar två kockar.
Tillträdesdag: 2020-01-07 eller utifrån överenskommelse

Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och städning. Förutom vanlig kost förekommer även tillagning av vegetarisk kost samt specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs denna väg.
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta men även kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden.

Kvalificeringskrav: Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Visa mindre

Vik.Kock

Ansök    Dec 20    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Vi söker en kock 93%-tjänst till förskolan Myran för ett vikariat under en av våra kockars föräldraledighet.
Förskolan har ett tillagningskök där ca 180 portioner/dag tillagas. I köket arbetar två kockar.
Tillträdesdag: 2020-01-07 eller utifrån överenskommelse

Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och städning. Förutom vanlig kost förekommer även tillagning av vegetarisk kost samt specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs denna väg.
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta men även kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden.

Kvalificeringskrav: Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Visa mindre

Thai kock

Ansök    Sep 23    Pims Thaikök    Kock, à la carte
Verksamhetsbeskrivning Restaurang Pims Thaikök är en centralt belägen restaurang som serverar vällagad och smakrik mat från Thailand. Arbetsuppgifter Kocken skall förbereda och tillaga genuin thai mat, speciella thailändska förrätter och dessert samt thai fusion maträtter. Denna skall helst ha flerårig dokumenterad erfarenhet av thailändsk matlagning, stresstålig, ambitiös, flexibel. Krav Tala och skriva Thailändska. Referenser/betyg från tidigare jobb e... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Restaurang Pims Thaikök är en centralt belägen restaurang som serverar vällagad och smakrik mat från Thailand.

Arbetsuppgifter
Kocken skall förbereda och tillaga genuin thai mat, speciella thailändska förrätter och dessert samt thai fusion maträtter. Denna skall helst ha flerårig dokumenterad erfarenhet av thailändsk matlagning, stresstålig, ambitiös, flexibel.

Krav
Tala och skriva Thailändska. Referenser/betyg från tidigare jobb eller skola/utbildning. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 4    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Nu söker vi en kock 80-100% tjänst till förskolan Snickargården.
Förskolan har ett tillagningskök där det tillagas ca 80-100 portioner per dag.

Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i tillagningskök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och städning. Det förekommer även tillagning av vegetarisk kost samt annan specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs denna väg.
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta men även kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med pedagogisk personal utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden

Kvalificeringskrav: Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Visa mindre

Kock till Hotell Vännäs

Ansök    Okt 23    Hotell Vännäs AB    Kock, à la carte
Hotell Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a´la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kockar både för fast anställning alternativt för extra anställning. ... Visa mer
Hotell Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a´la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kockar både för fast anställning alternativt för extra anställning.

Som person är du ambitiös, självgående och har ett brinnande intresse för matlagning. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning med stark känsla för kundservice. Kockutbildning samt några års erfarenhet av a´la carte-matlagning är ett krav.

I gengäld erbjuds du ett omväxlande och utvecklande kockjobb i en prestigelös miljö med humana arbetstider. Du är med och påverkar allt från menyernas innehåll till inköp och planering. Vi kan även hjälpa dig med boende om det skulle behövas.

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Sep 6    Barzan AB    Pizzabagare
Vi uttöker vår Personalstyrka med ytterligare en deltids anställd till vår verksamhet La Gondola i Vännäs. Vi söker dig som ärpizzabagere och har erfarenhet i branchen. Visa mer
Vi uttöker vår Personalstyrka med ytterligare en deltids anställd till vår verksamhet La Gondola i Vännäs. Vi söker dig som ärpizzabagere och har erfarenhet i branchen. Visa mindre

Vik kock

Ansök    Aug 30    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Vi söker en kock 93%-tjänst till förskolan Myran för ett vikariat under en av våra kockars föräldraledighet.
Förskolan har ett tillagningskök där ca 180 portioner/dag tillagas. I köket arbetar två kockar.
Tillträdesdag: Utifrån överenskommelse men tidigast 16 oktober

Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och städning. Förutom vanlig kost förekommer även tillagning av vegetarisk kost samt annan specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs denna väg.
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta men även kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden och en viss del av matlagningen kan ske utomhus tillsammans med barn och pedagoger.

Kvalificeringskrav: Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Tillträdesdatum: Tidigast 16 oktober
Vännäs kommun tillämpar individuell lönesättningKontaktpersoner
Rektor/Kultur- och bibliotekschef Carina Zakrisson, 0935-146 52
Fackliga kontaktpersoner
Kommunal Åsa Jansson-Lindberg, 010-442 96 68 Visa mindre

Köksbiträde / Pizzabagare

Ansök    Jul 10    Barzan AB    Köksbiträde
Vi söker en pizzabagare med erfarenhet till lagondola i Vänns! I arbetsuppgifterna ingår pizzabakning, förberedelser, övriga uppgifter på pizzeria som disk, eventuellt kassa (inget krav).Du som söker bör vara serviceinriktad, positiv och kunna jobba kvällar och helger. Visa mer
Vi söker en pizzabagare med erfarenhet till lagondola i Vänns! I arbetsuppgifterna ingår pizzabakning, förberedelser, övriga uppgifter på pizzeria som disk, eventuellt kassa (inget krav).Du som söker bör vara serviceinriktad, positiv och kunna jobba kvällar och helger. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Maj 13    Vännäs kommun    Köksbiträde
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Förskolan Spiran är en 3-avdelningsförskola och ligger på hemberget i Vännäsby.
Förskolan har ett mottagningskök.
Som köksbiträde kommer du huvudsakligen att arbeta med mottagning och uppläggning av färdiglagad mat, beställa varor, tillreda frukost och mellanmål, samt diska.

Vi söker dig som är en positiv och flexibel person och som kan skapa en trivsam och välkomnande miljö samt
- har lätt för att samarbeta med olika människor
- är serviceinriktad
- har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med och bland barn
- har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
- har ekonomisk förståelse
- är van att ta eget ansvar

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har adekvat utbildning, samt en god förmåga att kommunicera i det svenska språket.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Sysselsättningsgrad: 65%
Tillträde: 5 augusti eller enligt överenskommelse Visa mindre

Timvikarier kök

Ansök    Jul 2    Vännäs kommun    Köksbiträde
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Rekrytering sker fortlöpande

Nu söker Vännäs kommun timvikarier till våra tillagnings- och mottagningskök. Vi söker dig som kan jobba för att stötta upp när delar av den ordinarie personalen inte finns till förfogande.

Du som söker är serviceinriktad, flexibel och tycker om att arbeta med människor. Har du dessutom erfarenhet från kostverksamhet och/eller relevant utbildning är det meriterande.

Om kostverksamheten:
Kostverksamheten i Vännäs kommun består av tre tillagningskök. Dessa är Vängårdens-, Liljaskolans- och Vegaskolans kök. En del av måltiderna levereras vidare till kommunens tretton mottagningskök.

Tillagningskökens uppdrag är att tillgodose skola och omsorg med måltider som är lokalt tillagade. Volymmässigt så tillagas ca 2500 portioner per dag i de tre tillagningsköken. I köksverksamheten finns ca trettio medarbetare (kockar och köksbiträden).

Löpande urval:
Vi hanterar ansökningarna fortlöpande. Kom ihåg att bifoga betyg/intyg som styrker din ansökan, samt referenspersoner från dina senaste anställningar.

Vid anställning måste registerutdrag från belastningsregistret uppvisas. Det går att beställa via polisens hemsida. Registerutdraget är giltigt i ett år.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist på Vännäs bad & camping

Vi söker receptionsansvarig till campingen! Arbetsuppgifter: Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Större delen av arbetet består av att arbeta direkt mot gäster i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av in- och utcheckning, entré till badet och ... Visa mer
Vi söker receptionsansvarig till campingen! Arbetsuppgifter: Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Större delen av arbetet består av att arbeta direkt mot gäster i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av in- och utcheckning, entré till badet och sälja glass, godis och andra varor samt städa. Personliga egenskaper: Serviceinriktad, noggrann och social. Du hanterar stress och stressade situationer på ett bra och arbetsam sätt. Vi ser att du har stor ansvarskänsla och jobbar bra i grupp och som självständigt. Kvalifikationskrav: Tidigare arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Simkunnighet är ett krav, då campingen ligger intill vatten. Språkkrav: Svenska och Engelska flytande, både i tal och skrift. Tyska är meriterande, men inte ett krav. Du är minst 20 år Tjänsten är 75-100% enligt ök. Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 26    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Nu söker vi en kock 70%- tjänst till förskolan Bjällran.
Förskolan har ett tillagningskök där ca 40 portioner/dag tillagas.

Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i tillagningskök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och städning. Förutom vanlig kost förekommer även tillagning av vegetarisk kost samt annan specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs denna väg.
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta men även kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden och en viss del av matlagningen kan ske utomhus tillsammans med barn och pedagoger.

Kvalificeringskrav: Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Tillträdesdag: Augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 26    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Nu söker vi en kock 70%- tjänst till förskolan Bjällran.
Förskolan har ett tillagningskök där ca 40 portioner/dag tillagas.

Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i tillagningskök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och städning. Förutom vanlig kost förekommer även tillagning av vegetarisk kost samt annan specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs denna väg.
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta men även kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden och en viss del av matlagningen kan ske utomhus tillsammans med barn och pedagoger.

Kvalificeringskrav: Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Tillträdesdag: Augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Medarbetare till Frasses Vännäs

Vi söker dej som är glad, social och ansvarstagande och kan ha många bollar i luften samtidigt. På Frasses är bra service, god mat och glada miner A och O så stämmer detta in på dej kan du vara just den personen vi söker! Du bör vara minst 18 fyllda enligt kollektivavtal HRF.  Goda kunskaper i det svenska språket. Bifoga gärna bild! Du bör kunna börja arbeta omgående och trivas att arbeta i lag samt vara serviceinriktad. Tjänsten är ett vikariat på deltid.... Visa mer
Vi söker dej som är glad, social och ansvarstagande och kan ha många bollar i luften samtidigt. På Frasses är bra service, god mat och glada miner A och O så stämmer detta in på dej kan du vara just den personen vi söker! Du bör vara minst 18 fyllda enligt kollektivavtal HRF.  Goda kunskaper i det svenska språket. Bifoga gärna bild! Du bör kunna börja arbeta omgående och trivas att arbeta i lag samt vara serviceinriktad. Tjänsten är ett vikariat på deltid. ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna varierar från allt mellan kundkontakt/sälj till matlagning samt städ och disk. Vi jobbar i team så att du är en lagspelare är viktigt. Dag/kväll och helgarbete förekommer. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 26    Vännäs kommun    Kock, storhushåll
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Nu söker vi en kock 70%- tjänst till förskolan Bjällran.
Förskolan har ett tillagningskök där ca 40 portioner/dag tillagas.

Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer i tillagningskök, såsom matlagning, planering, inköp, beredning och städning. Förutom vanlig kost förekommer även tillagning av vegetarisk kost samt annan specialkost. Du bör ha datakunskap då mycket av våra beställningar, kommunikation och dokumentation görs denna väg.
Kreativitet och förmåga att vara organiserad och effektiv i ditt sätt att arbeta men även kunna förändra arbetet efter rådande situationer är viktiga egenskaper. Samarbetet med den pedagogiska personalen utifrån barnens behov kommer att vara central. Förskolan strävar efter att laga så stor del som möjligt av maten från grunden och en viss del av matlagningen kan ske utomhus tillsammans med barn och pedagoger.

Kvalificeringskrav: Gymnasial utbildning inom hotell och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Tillträdesdag: Augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Timvikarier kök

Ansök    Feb 1    Vännäs kommun    Köksbiträde
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Rekrytering sker fortlöpande

Nu söker Vännäs kommun timvikarier till våra tillagnings- och mottagningskök. Vi söker dig som kan jobba för att stötta upp när delar av den ordinarie personalen inte finns till förfogande.

Du som söker är serviceinriktad, flexibel och tycker om att arbeta med människor. Har du dessutom erfarenhet från kostverksamhet och/eller relevant utbildning är det meriterande.

Om kostverksamheten:
Kostverksamheten i Vännäs kommun består av tre tillagningskök. Dessa är Vängårdens-, Liljaskolans- och Vegaskolans kök. En del av måltiderna levereras vidare till kommunens tretton mottagningskök.

Tillagningskökens uppdrag är att tillgodose skola och omsorg med måltider som är lokalt tillagade. Volymmässigt så tillagas ca 2500 portioner per dag i de tre tillagningsköken. I köksverksamheten finns ca trettio medarbetare (kockar och köksbiträden).

Löpande urval:
Vi hanterar ansökningarna fortlöpande. Kom ihåg att bifoga betyg/intyg som styrker din ansökan, samt referenspersoner från dina senaste anställningar.

Vid anställning måste registerutdrag från belastningsregistret uppvisas. Det går att beställa via polisens hemsida. Registerutdraget är giltigt i ett år.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre