Lediga jobb som Fastighetsskötare i Vännäs

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsskötare

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Om företaget Vännäs Fastigheter AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag som är helägt av Vännäs kommun. Koncernen inkluderar två dotterbolag som dels bedriver kooperativa hyresrätter via Älvdala Fastigheter AB samt dels förvaltar Vännäs ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Om företaget

Vännäs Fastigheter AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag som är helägt av Vännäs kommun.

Koncernen inkluderar två dotterbolag som dels bedriver kooperativa hyresrätter via Älvdala Fastigheter AB samt dels förvaltar Vännäs kommuns fastighetsbestånd utifrån en unik hyresmodell via Fastighetstjänster i Vännäs AB. Därutöver förvaltar koncernen de två intressebolagen Wendenes AB och Vännäs Industrihus AB som äger industrifastigheter. Koncernen förvaltar tillsammans ett fastighetsbestånd om cirka 145 000 kvm. Betoningen på fastighetsbeståndet är kommunala fastigheter och privatbostäder men koncernen handhar även handelslokaler, industrilokaler samt specialfastigheter såsom badanläggningar och ridhus. Koncernen förvaltas av cirka 60 medarbetare och omsätter ungefär 140 mkr. Bolaget har en projektportfölj om 200 mkr som bland annat inkluderar en padelhall, en 8-avd förskola, nya undervisningslokaler till gymnasieskolan samt cirka 60 hyreslägenheter. Bolagets ambition är att inom en rimlig tidshorsiont förvalta 1 000 lägenheter och årligen nyproducera minst 25 hyresrätter. Kommunen har en ambition att inom en femårsperiod färdigställa en ny gymnastikhall samt en ny förskola i Vännäsby vilket då sker genom bolagets omsorg.  För mer information besök oss gärna på www.vannasfastigheter.se.

 

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos Vännäs Fastighetstjänster står hyresgästen, eller verksamheten, alltid i centrum, där långsiktighet alltid är ett ledord när du arbetar. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som har stor samarbetsförmåga, och då vi är ett företag i ständig utveckling krävs det att du är lyhörd, engagerad och villig att utvecklas. Du har förmågan att hålla igång flera projekt samtidigt och har en positiv inställning. Du är social, serviceinriktad och självgående.

Tjänsten innefattar fastighetsskötsel och sedvanliga reparationer inom VVS, el och ventilation, samt övriga installationer. Du förväntas även hantera mindre utomhusprojekt. Som fastighetsskötare arbetar du både med felsökning och med förebyggande underhåll. Utifrån felanmälningar och genom schemalagd rondering sköter du fastigheterna både in- och utvändigt, har ett ansvarstagande för dina fastigheter där du bland annat bistår arbetsledaren och teknisk förvaltare med underhållsplanering. I din vardag kommer du att arbeta självständigt, men även tillsammans med övrig personal inom företaget där vi gemensamt ger en hög service och skapar trygghet åt våra hyresgäster och verksamheter.Kvalifikationer
En lämplig bakgrund för tjänsten innefattar erfarenhet inom fastighetsskötsel, med alla förekommande reparationer inom VVS, el och ventilation mm. Teknisk utbildning med anknytning till fastighetsförvaltning är meriterande. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av tillsyn av tekniska installationer. Då vi vill utvecklas mer mot digitala arbetssätt förutsätter vi att Du har erforderlig datorvana. Körkort B är ett krav, samt god lokalkännedom inom Vännäs, Vännäsby och Tväråbäck. Visa mindre

Fastighetsskötare med samordningsansvar

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som anställd hos Vännäs Fastigheter står hyresgästen och verksamheten alltid i centrum. I det vardagliga arbetet förekommer såväl självständigt arbete som arbete i team, där vi gemensamt ger en hög service och skapar trygghet ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som anställd hos Vännäs Fastigheter står hyresgästen och verksamheten alltid i centrum.

I det vardagliga arbetet förekommer såväl självständigt arbete som arbete i team, där vi gemensamt ger en hög service och skapar trygghet åt våra hyresgäster och verksamheter.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar både fastighetsskötsel och samordningsansvar vid lägenhetsrenoveringar och mindre projekt.

Som fastighetsskötare arbetar du med sedvanliga reparationer inom VVS, el och ventilation, samt övriga installationer. Du förväntas även hantera mindre utomhusprojekt. Som fastighetsskötare arbetar du både med felsökning och förebyggande underhåll. Utifrån felanmälningar och genom schemalagd rondering sköter och ansvarar du för fastigheter både in- och utvändigt.

Som samordnare arbetar du nära bostadshandläggare och hantverkare där du planerar mindre reparationer vid lägenhetsomflyttning samt andra projekt som hantverkare är involverad i. Du ansvarar för att budgeten hålls och konterar de fakturor som kommer in i projekten. Du bistår chef och teknisk förvaltare med underhållsplanering.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som är positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och ansvarstagande samt har god förmåga att både planera och utföra arbete självständigt.
- Vi ser gärna att du har erfarenhet inom fastighetsskötsel med alla förekommande reparationer inom VVS, el och ventilation mm.
- Teknisk utbildning med anknytning till fastighetsförvaltning är meriterande.
- Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av tillsyn av tekniska installationer.
- Då vi vill utvecklas mer mot digitala arbetssätt förutsätter vi att du har erforderlig datorvana.
- Körkort B är ett krav, samt god lokalkännedom inom Vännäs, Vännäsby och Tväråbäck. Visa mindre

Fastighetsskötare

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vännäs Fastigheter AB är helägt av Vännäs kommun och omfattar idag cirka 55 000 m2 fördelat på tre affärsområden; Industri-, allmännyttiga och kommunala fastigheter. Vi ansvarar även för skötseln av våra delägda fastighetsbola... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vännäs Fastigheter AB är helägt av Vännäs kommun och omfattar idag cirka 55 000 m2 fördelat på tre affärsområden; Industri-, allmännyttiga och kommunala fastigheter.

Vi ansvarar även för skötseln av våra delägda fastighetsbolag Wendenes AB, och Älvdala Fastigheter AB.  Bolaget har haft en snabb tillväxt där vi idag är tio medarbetare med en omsättning om ca 55 mkr. Vi är målinriktade, taggade till tusen och tänker fortsätta växa genom att erbjuda fräscha, säkra och kundanpassade fastigheter med hyresgästen i fokus.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos Vännäs Fastigheter står hyresgästen alltid i centrum, där långsiktighet alltid är ett ledord när du arbetar. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som har stor samarbetsförmåga, och då vi är ett företag i ständig utveckling krävs det att du är lyhörd, engagerad och villig att utvecklas. Du har förmågan att hålla igång flera projekt samtidigt och har en positiv inställning. Du är social, serviceinriktad och självgående.Kvalifikationer
Lämplig bakgrund för dig som söker detta arbete:

Har erfarenhet inom fastighetsskötsel, med alla förekommande reparationer inom VVS, el och ventilation mm.

Teknisk utbildning med anknytning till fastighetsförvaltning, är meriterande.

Du ska ha dokumenterad erfarenhet av tillsyn av tekniska installationer.

Då vi vill utvecklas mer mot digitala arbetssätt förutsätter vi att Du har erforderlig datorvana.

Eftersom vi idag har många hyresgäster som inte har svenska som modersmål, söker vi därför en person som behärskar arabiska och turkiska i både tal och skrift, förutom svenska och engelska.

Körkort B är ett krav, samt god lokalkännedom om Vännäs, Vännäsby och TväråbäckVillkor
Tjänsten innefattar fastighetsskötsel och sedvanliga reparationer inom VVS, el och ventilation, samt övriga installationer. Du förväntas även hantera mindre utomhusprojekt. Som fastighetsskötare arbetar du både med felsökning och med förebyggande underhåll. Utifrån felanmälningar och genom schemalagd rondering sköter du fastigheterna både in- och utvändigt, har ett ansvarstagande för dina fastigheter där du bland annat bistår arbetsledaren med underhållsplanering. I din vardag kommer du att arbeta självständigt, men även tillsammans med övrig personal inom företaget där vi gemensamt ger en hög service och skapar trygghet åt våra hyresgäster. Visa mindre

Fastighetssötare / Snickare

Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Vännäs Fastigheter AB är helägt av Vännäs kommun och omfattar idag cirka 55 000 m2 fördelat på tre affärsområden; Industri-, allmännyttiga och kommunala fastigheter. Vi ansvarar även för skötseln av våra delägda fastighetsbolag Wendenes AB, och Älvdala Fastigheter AB. Bolaget har haft en snabb tillväxt där vi idag är tio medarbetare med en omsättning om ca 55 mkr. Vi är målinriktade, taggade till tusen och tänker fortsätta växa genom att erbjuda fräscha, säkra och kundanpassade fastigheter med hyresgästen i fokus.

Som fastighetsskötare/snickare hos Vännäs Fastigheter står hyresgästen alltid i centrum, där långsiktighet alltid är ett ledord när du arbetar, du kommer att arbeta med fastighetsunderhåll och snickeri av olika slag. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som har stor samarbetsförmåga, och då vi är ett företag i ständig utveckling krävs det att du är lyhörd, engagerad och villig att utvecklas. Du har förmågan att hålla igång flera projekt samtidigt och har en positiv inställning. Du är social, serviceinriktad och självgående.

Tjänsten innefattar fastighetsskötsel och sedvanliga reparationer inom VVS, el och ventilation, samt övriga installationer. Som snickare förväntas du kunna byta fönster, dörrar, kök, badrum m.m. Du förväntas även hantera mindre utomhusprojekt. Som fastighetsskötare arbetar du både med felsökning och med förebyggande underhåll. Utifrån felanmälningar och genom schemalagd rondering sköter du fastigheterna både in- och utvändigt, har ett ansvarstagande för dina fastigheter där du bland annat bistår arbetsledaren med underhållsplanering. I din vardag kommer du att arbeta självständigt, men även tillsammans med övrig personal inom företaget där vi gemensamt ger en hög service och skapar trygghet åt våra hyresgäster.

Lämplig bakgrund för dig som söker detta arbete har erfarenhet inom fastighetsskötsel samt snickeri, med alla förekommande reparationer inom snickeri, VVS, el och ventilation mm. Teknisk utbildning med anknytning till fastighetsförvaltning och /eller snickare, är meriterande. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av tillsyn av tekniska installationer. Då vi vill utvecklas mer mot digitala arbetssätt förutsätter vi att Du har erforderlig datorvana och att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Körkort B är ett krav. Visa mindre