Lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Vännäs

Se lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Klinikchef till Distriktsveterinärerna Vännäs/Umåker

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket. Vi står u... Visa mer
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling.

Välkommen till Distriktsveterinärerna i Vännäs. Arbetsgruppen består i dagsläget av strax under 20 veterinärer som arbetar med antigen med stordjur eller smådjur, 4 legitimerade djursjukskötare och ca 10 djurvårdare/receptionister. Vi har två mottagningar som ligger i Vännäs och Umåker, där vi tar emot smådjur och häst. Fältverksamheten utgår till största delen från Vännäs.

Distriktsveterinärerna Vännäs/Umåker är vår största smådjursmottagning i landet, båda till antal medarbetare, men även till antal kundbesök per år. Verksamheten är i ständig tillväxt och vi söker nu en ny klinikchef som förvaltar och vidareutvecklar våra mottagningar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är en affärsdriven verksamhet med kunden i fokus. I din roll som klinikchef kommer du att leda och vidareutveckla verksamheterna i praktikområdet. Du har personalansvar och ekonomiskt ansvar för verksamheten, och du jobbar mot en tydlig målbild där arbetssätt, arbetsmiljö och ekonomi går hand i hand. Du fokuserar på hållbara lösningar i en stor och händelsestyrd verksamhet och skapar förutsättningar, struktur och riktlinjer för en arbetsplats med en bra och produktiv arbetsmiljö.

Vi kommer också inom en när framtid behöva förbättra våra lokaler. Tjänsten innebär stora möjligheter till verksamhetsutveckling samtidigt som ett stort engagemang kommer att vara nödvändigt.

Som klinikchef leder du dina medarbetare genom ett nära och coachande ledarskap för att tillsammans hantera de dagliga utmaningarna. Du kommer att bygga upp en lokal ledningsgrupp bestående av teamledare och administratörer som du utformar tillsammans med din regionchef. Du fördelar ansvaret för olika uppgifter, men har det övergripande ansvaret för personal och ekonomi.

Vi kan erbjuda delaktighet i en motiverad, högpresterande och driven arbetsgrupp. Det finns goda möjligheter att tillsammans med arbetsgruppen vidareutveckla verksamheten och även fortsatt erbjuda högkvalitativ djursjukvård, dygnet runt till djuren i Västerbotten. Du som arbetar som klinikchef hos oss kan se fram emot givande och utmanande arbetsdagar där du genom ditt ledarskap skapar de bästa förutsättningar för dina medarbetare att lyckas med sitt arbete.

Distriktsveterinärerna är en organisation i förändring. Som klinikchef i Vännäs ingår du i Region Nord där du tillsammans med övriga klinikchefer och regionchef ingår i regionledningsgruppen. Från vårt huvudkontor i Jönköping finns även stöd i form av HR-partner, löneadministratör, ekonomiavdelning med flera.

Anställningen är en tillsvidareanställning med ett tidsbegränsat förordnande som klinikchef.

KVALIFIKATIONER
Vi fäster stor vikt personlig lämplighet: Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och lockas av utmaningen att leda en arbetsgrupp i en tid av förändring. Du är intresserad och engagerad i både verksamhet och medarbetare och har ett tydligt driv i ditt arbete. Problem eller möjligheter? Du har förmågan att bedriva ett verklighetsnära och inkluderande ledarskap, men är också tydlig och bra på att delegera arbetsuppgifter till andra medlemmar i teamet.

Du har relevant akademisk utbildning för rollen eller annan erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av ledarskapsarbete och arbete med arbetsmiljö är är krav.

Du behöver ha god datorvana och B-körkort är ett krav för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb! Visa mindre

Ramudden söker en Platschef till Umeå och Örnsköldsvik

Ansök    Mar 6    Ramudden AB    Platschef, anläggning
Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varj... Visa mer
Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Kanada och omsätter runt 1,8 miljarder SEK per år och har ca 800 anställda.

Vi söker nu en Platschef till Umeå som också kommer att ansvara för vår depå i Örnsköldsvik. Umeå och Örnsköldsvik ingår i Region Nord tillsammans med orterna Borlänge, Gävle, Härnösand, Ludvika, Luleå, Mora, Piteå, Skellefteå, Sundsvall & Östersund.

ARBETSUPPGIFTER

Som Platschef hos oss har du ansvar för all verksamhet på depån. Du rekryterar och ser till att det finns rätt antal resurser och stöttar arbetsledningen i det dagliga arbetet. Du kommer ha en roll som kräver att du kan fatta egna beslut och du kommer ha ett stort ansvar, men samtidigt en stor frihet att påverka utvecklingen av verksamheten.

Du kommer att ansvara för verksamhetens resultat och affärer, kundrelationer, rutiner, arbetsmiljö, personal och personalutveckling. Som stöd har du ett nätverk av personer och funktioner inom Ramudden.

Du rapporterar till Regionchefen och ingår i regionens ledningsgrupp. Du ansvarar även för att främja samarbeten med övriga verksamheter i regionen och koncernen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Umeå. Du ansvarar för båda våra depåer i Umeå och Örnsköldsvik, resor förekommer därför mellan orterna.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är en trygg, affärsdriven, inspirerande och säljfokuserad ledare. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en lokal förankring samt tidigare erfarenhet av anläggningsbranschen, kanske som platschef eller liknande. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet som ledare samt grundläggande företagsekonomisk förståelse och god administrativ vana.

Som person är du engagerad och resultatfokuserad och trivs att arbeta i team. Du har en förmåga att få saker gjorda och att få människor omkring dig att arbeta åt samma håll. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer krävs det att du har en hög social kompetens och lätt att samarbeta. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska då engelska är vårt koncernspråk.  

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och social kompetens i denna rekrytering.

DETTA ERBJUDER VI DIG

Som vår nya kollega kan du se fram emot en framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är Ramuddens största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen. Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid. Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

Ansökan sker via denna länk:

Ramudden söker platschef! - Ramudden (zerolime.se)
Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt. 

Kontakt Professionals Nord: Ronja Lilja, Konsultchef. Mejl: [email protected] Visa mindre

Platschef sökes till Vännäs

Är du Celsa Steel Service nya platschef i Vännäs? Om tjänsten Celsa Steel Service fabrik i Vännäs producerar moderna och klimatsmarta armeringsprodukter till norra Sverige. Du har som platschef ansvar för hela anläggningen, inklusive personal och säkerhetsfrågor, du ansvarar också för materialförsörjning och de interna processerna kring olika kvalitetsledningssystem. Du har till din hjälp 14 medarbetare som arbetar i 2-skift för att kunna producera stålpro... Visa mer
Är du Celsa Steel Service nya platschef i Vännäs?
Om tjänsten
Celsa Steel Service fabrik i Vännäs producerar moderna och klimatsmarta armeringsprodukter till norra Sverige. Du har som platschef ansvar för hela anläggningen, inklusive personal och säkerhetsfrågor, du ansvarar också för materialförsörjning och de interna processerna kring olika kvalitetsledningssystem.
Du har till din hjälp 14 medarbetare som arbetar i 2-skift för att kunna producera stålprodukter utifrån en hög orderingång i Celsa Steel Service moderna anläggning i Vännäs. Till din hjälp har du också en väl fungerande organisation inom produktionsutveckling, HR och ekonomi som finns på huvudkontoret i Halmstad. Samt ett nära samarbete med säljorganisationen för norra Sverige och produktionschef för Celsa Steel Service Sverige, tillsammans med våra BIM-ingenjörer och tekniska innesäljare i Västerås och Halmstad.
Exempel på arbetsuppgifter:
· Ledning av den dagliga verksamheten
· Effektivisering och kontinuerlig utveckling av produktionen
· Rekrytering av personal samt löpande medarbetaransvar
· Ansvar för att upprätthålla enhetens kvalitet utifrån bolagets QA-system
· Ytterst svetsansvarig för produktionsenheten i Vännäs
· Ansvarig för säkerheten och att löpande riskanalyser genomförs
Vem söker vi?
Du är en naturlig och självständig ledare som trivs med att ta ansvar. Du delar också våra värderingar kring säkerhet och utveckling vilket vi alltid sätter som högsta prioritet. Vi är måna om att både vi och våra processer ständigt utvecklas så att vi når våra ambitiösa mål för säkerhet, produktivitet, kvalitet och trivsel. Vi ser med fördel att du är trygg i att hantera administrativa uppgifter som inköp, produktions- och transportplanering på ett effektivt sätt.
Vi ser gärna att du är, eller har varit, i en ledande position inom industri, bygg eller på en mekanisk verkstad. Du behöver ha en god teknisk förståelse vad gäller maskiner och utrustningar samt erfarenhet av att läsa byggritningar. Du har med fördel en högre utbildning inom mekanik/konstruktion men det är inget krav. Framför allt behöver du ha kompetensen för att kunna leda arbetet på plats på ett självständigt och förtroendeingivande sätt.
Om Celsa
Armeringslösningar från Celsa Steel Service effektiviserar byggprojekt och förbättrar miljöprestandan i byggnader och infrastruktur.
Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster till byggindustrin. Vår verksamhet i Sverige omsätter ca 1 mdkr. Celsa Steel Service är en del av den spanska koncernen Celsa Group med huvudkontor i Barcelona. Celsa Group är en av Europas största stålproducenter med flera stålverk i Europa och med försäljningskontor över hela världen.
Kontakt
Frågor om tjänsten:
Peter Lindberg, Produktionschef
070-8992460
Ansök via denna länk:
https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=19962&company=CelsaGroup


Celsa webbplats: https://celsa-steelservice.se

Vi undanber oss all typ av kontakt från bolag som tillhandahåller rekrytering- och eller någon form av CV-tjänster. Visa mindre

Avdelningschef till arbetsmarknad- och integrationsavdelningen

Ansök    Jan 23    Vännäs kommun    Avdelningschef, kommun
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Med anledning av kommande föräldraledighet söker vi vikarierande avdelningschef för Arbetsmarknads- och integrationsavdelningen. Som avdelningschef har du det övergripande ansvaret för kommunens verksamhet inom detta område. ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Med anledning av kommande föräldraledighet söker vi vikarierande avdelningschef för Arbetsmarknads- och integrationsavdelningen.

Som avdelningschef har du det övergripande ansvaret för kommunens verksamhet inom detta område.

Arbetsmarknad- och integrationsavdelningen ansvarar för kommunens mottagande av nyanlända och arbetar för att främja integration i Vännäs samt med att vägleda och klargöra arbetsförmåga för personer långt från den reguljära arbetsmarknaden.

Avdelningen har som mål att bidra till att ge individen förutsättning till egen försörjning, utbildning och delaktighet i samhället. Uppdraget utförs bland att genom samverkan med andra aktörer, både internt och externt, samt genom olika former av arbetsträningar eller praktikinsatser osv. I avdelningen ingår arbetsmarknadsenheterna bilvården, fixarna, returcentrum samt Fritidsbanken. Sammantaget arbetar ca 16 medarbetare på avdelningen, som bl a arbetskonsulenter, handledare och integrationshandläggare. 

Som avdelningschef ingår du tillsammans med övriga avdelningschefer i Kommunstyrelseförvaltningens chefsforum och rapporterar till kommunchef.

 

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef har du verksamhets-, ekonomi-, arbetsmiljö- och personalansvar för Arbetsmarknads- och integrationsavdelningen.

I uppdraget ingår bland annat att:

- Tillsammans med medarbetarna arbeta för att kommunens övergripande mål och avdelningens målsättningar ska nås.
- Samordna och utveckla verksamhet och arbetssätt internt och externt. Internt handlar det bland annat om samverkan kring SFI, vuxenutbildning och personer som står långt från arbetsmarknaden Externa parter är bland annat Umeå kommun och kranskommunerna, Länsstyrelsen, Arbetsförmedlingen och Samordningsförbundet.

På viss del av tjänsten ingår att arbeta rådgivande i klientfrågor samt delta i samverkansforum runt klienter. 

Vi erbjuder internutbildning beroende på dina erfarenheter och utbildning. 

 

Kvalifikationer
För uppdraget krävs att du har relevant högskoleexamen och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med integrations- och/eller arbetsmarknadsfrågor. Relevant högskoleutbildning kan exempelvis vara personalvetarprogrammet, socionomprogrammet eller andra beteendevetenskapliga program.

Ditt ledarskap ska kännetecknas god kommunikation, delaktighet och tydlighet. Ditt förhållningssätt genomsyras av respekt, vänlighet och hänsyn. Du bemöter och behandlar dina medarbetare likvärdigt utifrån var och ens behov och förutsättningar. 

Du är strukturerad, kan väga samman olika aspekter men samtidigt vara tydlig med riktning. Du klarar att prioritera utifrån satta målsättningar och driva ett förändringsarbete i mål. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och har förmågan att inspirera, motivera och få dina medarbetare att växa i sina uppdrag.

Uppdraget ställer stor krav på förmåga att bygga nätverk och förtroendefulla relationer såväl internt som externt. Samarbetsförmåga och samverkansförmåga är viktigt .

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Villkor
Vikariat, månadslön. Möjlighet till flextid. Visa mindre

Vd till Vännäs Fastigheter AB

Ansök    Jan 19    Vedea AB    Verkställande direktör
Vännäs Fastigheter befinner sig i ett spännande skede i en tillväxtstark pendlarkommun inom Umeåregionen och i ett Västerbotten där samhällsomvandlingen är både aktiv och påtaglig. Vännäs Fastigheter har här en viktig roll som samhällsbyggare och förväntas vara en positiv kraft i den fortsatta samhällsutvecklingen. Bolagets nuvarande vd går vidare och vi söker därför en ny vd som vill vara med och skapa framtidens samhälle och boendemiljö. Ditt nya arbete ... Visa mer
Vännäs Fastigheter befinner sig i ett spännande skede i en tillväxtstark pendlarkommun inom Umeåregionen och i ett Västerbotten där samhällsomvandlingen är både aktiv och påtaglig. Vännäs Fastigheter har här en viktig roll som samhällsbyggare och förväntas vara en positiv kraft i den fortsatta samhällsutvecklingen. Bolagets nuvarande vd går vidare och vi söker därför en ny vd som vill vara med och skapa framtidens samhälle och boendemiljö.
Ditt nya arbete som vd för Vännäs Fastigheter AB
Som vd hos oss är du en nyckelperson i arbetet med att göra Vännäs ännu mer attraktivt att bo och verka i. Du är med och bygger ett starkt Vännäs genom att både tillhandahålla bostäder, företagslokaler och samhällsfastigheter för olika behov. Du leder och utvecklar verksamheten som inkluderar de helägda dotterbolagen Fastighetstjänster i Vännäs AB och Älvdala Fastigheter AB samt vårt delägda intressebolag Wendenes AB. Utöver att vårda och utveckla fastighetsbeståndet för långsiktig stabilitet, förväntas bolaget fortsätta bygga Vännäs starkt och hållbart. I det ingår att uppfylla målet om fler bostäder samt driva nyproduktion av såväl bostäder som samhällsfastigheter. Som vd arbetar du aktivt för en utökad samverkan med kommuner i regionen samt samspelar med de lokala företagen i syfte att skapa en kommun som är attraktiv att leva, bo och verka i. Du förväntas arbeta nära och i tät dialog med näringsliv, kunder och intressenter. Till din hjälp har du ca 60 medarbetare varav två direktrapporterande. Placeringsort är Vännäs och vd rapporterar till styrelsen och dess ordförande. Startdatum är beräknat till augusti 2023.
Dina kvalifikationer
Du har erfarenhet från strategiskt ledarskap i verksamhet där förhandling och resultatansvar har ingått. Vi värdesätter dessutom relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Vi tror att det är viktigt med erfarenhet från liknande verksamhet och då gärna med inslag av en projektorganisation. Extra plus om du även framgångsrikt har genomfört utvecklings- och förändringsarbete samt i din roll haft fokus på hållbarhetsfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen samt kunskap/förståelse från offentlig verksamhet. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Du är en trygg och kommunikativ ledare som inspirerar och motiverar. Ditt förhållningssätt präglas av tillit och transparens. Du är affärsmässig och beslutsam samt brinner för utvecklingsfrågor omvärldsbevakning. Du är dessutom strategisk och målinriktad och värdesätter gynnsamma samarbeten och goda relationer både internt och externt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Din ansökan
Vännäs Fastigheter AB samarbetar med Vedea och Åsa Holmström, 072-05 05 280. Det går även bra att kontakta styrelseordförande Anna Frej, 073-545 98 32, kommunchef Karolina Johansson, 070-232 14 44, samt bitr. kommunchef Henrik Åström, 072-217 46 77. Välkommen med din intresseanmälan märkt Vännäs Fastigheter senast 12 februari 2023 via www.vedea.se/CV.
Vännäs kommun/Vännäs Fastigheter
Vännäs kommun med drygt 9 000 invånare ligger längs Ume- och Vindelälven i Västerbottens län, ca 20 minuter från Umeå. Sedan 2010 har kommunen haft en stadig befolkningstillväxt och har idag över 800 registrerade företag.
Vännäs Fastigheter AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag som är helägt av Vännäs. En del av vår verksamhet bedrivs genom det helägda dotterbolaget Fastighetstjänster i Vännäs AB. Dessutom finns ytterligare ett helägt dotterbolag Älvdala Fastigheter AB som äger och förvaltar framför allt hyresrätter, samt ett delägt intressebolag Wendenes AB som sysslar med industrifastigheter. Vi arbetar utifrån våra värdeord långsiktighet, ansvarstagande, engagemang och trygghet. Verksamheten förvaltar ca 140 000 kvm, omsätter ca 160 mkr och har idag ca 60 anställda. Läs mer om oss via www.vannasfastigheter.se Visa mindre

Rektor Vegaskolan 4-6

Ansök    Dec 29    Vännäs kommun    Rektor
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team. ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team.

Vi söker en rektor till Vegaskolan i Vännäs. Vegaskolan har verksamhet från förskoleklass till årskurs sex inklusive fritidshem. Dessutom finns kommunens grundsärskola på Vegaskolan. Vegaskolan har totalt ca 500 elever. Skolan har hög andel behöriga lärare, väl fungerande elevhälsa och goda resultat.

Ditt uppdrag blir att vara rektor för Vegaskolan åk 4-6. Du samarbetar i ett rektorsteam med övriga rektorer på skolan. Du har ett nära samarbete med och stöd från skolchef och personalen på barn- och utbildningskontoret. 

Du ingår också i barn- och utbildningsförvaltningens ledarlag där alla förvaltningens chefer samarbetar, vilket ger möjlighet till ett 1-16-årsperspektiv och en likvärdighet mellan kommunens förskolor och skolor. 

Vår verksamhet genomsyras av kunskap, gemenskap och mångfald. Vårt ledord är att "Alla kan, alla vill och alla ska lyckas".

Låter det här intressant? Stämmer dessutom nedanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga medarbetare och kollegor och skickar in din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och erfarenhet av pedagogiskt arbete
- har kunskaper och erfarenheter från ledarskap
- har höga positiva förväntningar på medarbetare, elever, kollegor och dig själv
- visar tillit till dina medarbetare, är förtroendeingivande samt har en förmåga att skapa goda relationer med andra människor
- har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet och utveckling och är mål- och resultatorienterad
- har ett ledarskap som utmärks av flexibilitet, handlingskraft, tydlighet och stabilitet
- har en vilja, förmåga och ett mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder
- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datorvana
- är organiserad, systematisk och strukturerad
- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Som rektor har du det övergripande ansvaret för att den pedagogiska verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar.

Du arbetar i en politiskt styrd organisation varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper. Visa mindre

Rektor Vegaskolan 4-6

Ansök    Nov 16    Vännäs kommun    Rektor
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team. ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team.

Vi söker en rektor till Vegaskolan i Vännäs. Vegaskolan har verksamhet från förskoleklass till årskurs sex inklusive fritidshem. Dessutom finns kommunens grundsärskola på Vegaskolan. Vegaskolan har totalt ca 500 elever. Skolan har hög andel behöriga lärare, väl fungerande elevhälsa och goda resultat.

Ditt uppdrag blir att vara rektor för Vegaskolan åk 4-6. Du samarbetar i ett rektorsteam med övriga rektorer på skolan. Du har ett nära samarbete med och stöd från skolchef och personalen på barn- och utbildningskontoret. 

Du ingår också i barn- och utbildningsförvaltningens ledarlag där alla förvaltningens chefer samarbetar, vilket ger möjlighet till ett 1-16-årsperspektiv och en likvärdighet mellan kommunens förskolor och skolor. 

Vår verksamhet genomsyras av kunskap, gemenskap och mångfald. Vårt ledord är att "Alla kan, alla vill och alla ska lyckas".

Låter det här intressant? Stämmer dessutom nedanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga medarbetare och kollegor och skickar in din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och erfarenhet av pedagogiskt arbete
- har kunskaper och erfarenheter från ledarskap
- har höga positiva förväntningar på medarbetare, elever, kollegor och dig själv
- visar tillit till dina medarbetare, är förtroendeingivande samt har en förmåga att skapa goda relationer med andra människor
- har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet och utveckling och är mål- och resultatorienterad
- har ett ledarskap som utmärks av flexibilitet, handlingskraft, tydlighet och stabilitet
- har en vilja, förmåga och ett mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder
- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datorvana
- är organiserad, systematisk och strukturerad
- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Som rektor har du det övergripande ansvaret för att den pedagogiska verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar.

Du arbetar i en politiskt styrd organisation varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper. Visa mindre

IT-chef

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vännäs kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas där många processer och arbetssätt förändras med stöd av digitalisering. Vi söker nu en IT-chef med uppdraget att driva, förvalta och utveckla kommunens IT-miljö i nära ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vännäs kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas där många processer och arbetssätt förändras med stöd av digitalisering.

Vi söker nu en IT-chef med uppdraget att driva, förvalta och utveckla kommunens IT-miljö i nära dialog med våra verksamheter och till nytta för våra medborgare.

Arbetsuppgifter
Som IT-chef ansvarar du för drift, förvaltning och utveckling av kommunens IT-miljö. Du ansvarar även för kommunens IT-säkerhet och det kontinuerliga arbetet för att säkerställa att denna upprätthålls. Du leder IT-avdelningen som består av 10 medarbetare med olika uppdrag kring drift, support, digitalisering och verksamhetsutveckling. I avdelningen ingår även extern IT med vannas.net som utvecklar och levererar bredband och kabel-tv till medborgarna. Tjänsten innebär budget- och personalansvar vilket inkluderar arbetsmiljöansvaret för avdelningen. IT-avdelningen ingår i Kommunstyrelseförvaltningen och du ingår i förvaltningens Chefsforum som leds av kommunchef.

Vännäs kommun befinner sig i en spännande utvecklingsfas där många processer och arbetssätt förändras med stöd av digitalisering. Som IT-chef arbetar du i nära dialog med förvaltningarna och driver utvecklingen av teknik och IT med utgångspunkt i verksamheternas olika behov. Du samverkar både regionalt och nationellt och bevakar de förändringar som sker i omvärlden.

Rollen som IT-chef är både strategisk och operativ. Den mer operativa delen av uppdraget går till viss del att anpassa efter sökandes kompetens. Det kan exempelvis innebära driftansvar för vår virtualiseringsplattform och Microsoft 365 alternativt arbete med teknisk innovation och utveckling.

I din anställning erbjuds du friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider och viss möjlighet att arbeta hemifrån.

Kvalifikationer
-  Du har eftergymnasial utbildning inom IT området eller likvärdig kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet.
- Du har arbetat flera år med IT-relaterade frågor och har goda kunskaper inom IT- och informationssäkerhet och säkerhetsskydd.
- Du har erfarenhet av att arbeta som ledare och har en vilja att driva och utveckla verksamhet tillsammans med dina medarbetare och andra nyckelpersoner.
- Det är meriterande för tjänsten med tidigare erfarenhet av arbete inom IT-infrastruktur.
- Det är meriterande med erfarenhet från offentlig verksamhet.
- Det är meriterande att ha arbetat med digitaliseringsprojekt som både inbegriper verksamhet och teknik.

Vi söker dig som

- har förmåga att driva utvecklingsfrågor och leda processer från start till mål
- är strukturerad och analytisk med förmåga att se både helhet och detaljer
- är kommunikativ och har förmåga att uttrycka dig på ett bra sätt både i tal och skrift
- har erfarenhet av samverkan och värdesätter ett gott samarbetsklimat och att bygga förtroendefulla relationer både internt och externt
- leder dina medarbetare genom god kommunikation, delaktighet och tydlighet
- är trygg, flexibel och prestigelös
- är intresserad och håller dig uppdaterad om vad som sker i omvärlden inom IT och digitalisering.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre

Rektor Vegaskolan förskoleklass och fritidshem

Ansök    Okt 13    Vännäs kommun    Rektor
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Vill du vara med och utveckla verksamheten i förskoleklass ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Vill du vara med och utveckla verksamheten i förskoleklass och fritidshem? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team.

Vi förstärker rektorsorganisationen på Vegaskolan i Vännäs och söker därför en ny rektor med ansvar för förskoleklass och fritidshem. Vegaskolan har verksamhet från förskoleklass till årskurs sex inklusive fritidshem. Dessutom finns kommunens grundsärskola på Vegaskolan. Vegaskolan har totalt ca 500 elever. Skolan har hög andel behöriga lärare, väl fungerande elevhälsa och goda resultat.

Ditt uppdrag blir att vara rektor för Vegaskolans förskoleklass och fritidshem. Du samarbetar i ett rektorsteam med övriga rektorer på skolan. Du har ett nära samarbete med och stöd från skolchef och personalen på barn- och utbildningskontoret. 

Du ingår också i barn- och utbildningsförvaltningens ledarlag där alla förvaltningens chefer samarbetar, vilket ger möjlighet till ett 1-16-årsperspektiv och en likvärdighet mellan kommunens förskolor och skolor. 

Vår verksamhet genomsyras av kunskap, gemenskap och mångfald. Vårt ledord är att "Alla kan, alla vill och alla ska lyckas".

Låter det här intressant? Stämmer dessutom nedanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga medarbetare och kollegor och skickar in din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och erfarenhet av pedagogiskt arbete
- har kunskaper och erfarenheter från ledarskap
- har höga positiva förväntningar på medarbetare, elever, kollegor och dig själv
- visar tillit till dina medarbetare, är förtroendeingivande samt har en förmåga att skapa goda relationer med andra människor
- har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet och utveckling och är mål- och resultatorienterad
- har ett ledarskap som utmärks av flexibilitet, handlingskraft, tydlighet och stabilitet
- har en vilja, förmåga och ett mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder
- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datorvana
- är organiserad, systematisk och strukturerad
- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Som rektor har du det övergripande ansvaret för att den pedagogiska verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar.

Du arbetar i en politiskt styrd organisation varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper. Visa mindre

Anställning lagret.

Ansök    Sep 22    Eriksson, Samai    Butikschef
Som tjänsten i lagret söks en person; Som, ta ansvar och att ta emot och organisera varor på hyllorna i kylskåpana och frysboxarna, Personen har också ansvar att upprätta ordersedel för nya beställningar.Då varor till 90% kommer från Thailand är det av ytterst vikt att hen behärskar thai i tal och skrift. En god organisation förmåga måste vara given,då det också grävs att ordna t.ex. parkeringsplats och ordna t.ex.snöröjning. Öppen för alla Vi fokuserar ... Visa mer
Som tjänsten i lagret söks en person; Som, ta ansvar och att ta emot och organisera varor på hyllorna i kylskåpana och frysboxarna, Personen har också ansvar att upprätta ordersedel för nya beställningar.Då varor till 90% kommer från Thailand är det av ytterst vikt att hen behärskar thai i tal och skrift. En god organisation förmåga måste vara given,då det också grävs att ordna t.ex. parkeringsplats och ordna t.ex.snöröjning.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Rektor Vegaskolan 4-6

Ansök    Sep 30    Vännäs kommun    Rektor
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team. ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team.

Vi söker en rektor till Vegaskolan i Vännäs. Vegaskolan har verksamhet från förskoleklass till årskurs sex inklusive fritidshem. Dessutom finns kommunens grundsärskola på Vegaskolan. Vegaskolan har totalt ca 500 elever. Skolan har hög andel behöriga lärare, väl fungerande elevhälsa och goda resultat.

Ditt uppdrag blir att vara rektor för Vegaskolan åk 4-6. Du samarbetar i ett rektorsteam med övriga rektorer på skolan. Du har ett nära samarbete med och stöd från skolchef och personalen på barn- och utbildningskontoret. 

Du ingår också i barn- och utbildningsförvaltningens ledarlag där alla förvaltningens chefer samarbetar, vilket ger möjlighet till ett 1-16-årsperspektiv och en likvärdighet mellan kommunens förskolor och skolor. 

Vår verksamhet genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet. Vårt ledord är att "Alla kan, alla vill och alla ska lyckas".

Låter det här intressant? Stämmer dessutom nedanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga medarbetare och kollegor och skickar in din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och erfarenhet av pedagogiskt arbete
- har kunskaper och erfarenheter från ledarskap
- har höga positiva förväntningar på medarbetare, elever, kollegor och dig själv
- visar tillit till dina medarbetare, är förtroendeingivande samt har en förmåga att skapa goda relationer med andra människor
- har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet och utveckling och är mål- och resultatorienterad
- har ett ledarskap som utmärks av flexibilitet, handlingskraft, tydlighet och stabilitet
- har en vilja, förmåga och ett mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder
- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datorvana
- är organiserad, systematisk och strukturerad
- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Som rektor har du det övergripande ansvaret för att den pedagogiska verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar.

Du arbetar i en politiskt styrd organisation varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper. Visa mindre

Områdeschef LSS omsorgen Personlig assistans

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Vill du vara med och bidra till att människor får en bättre vardag? Vill du känna stolthet över att kunna hjälpa människor i olika skeden av livet? Vill du ha ett meningsfullt arbete som värdesätter ditt engagemang och även erbjuder dig spän... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Vill du vara med och bidra till att människor får en bättre vardag? Vill du känna stolthet över att kunna hjälpa människor i olika skeden av livet? Vill du ha ett meningsfullt arbete som värdesätter ditt engagemang och även erbjuder dig spännande utmaningar och möjligheter att utvecklas?    Vi hoppas det och här på Vård- och omsorgsförvaltningen bidrar vi alla på olika sätt till att kommunens medborgare ska kunna leva ett självständigt liv.

Här skapar vi välfärd. Vi söker nu en Områdeschef till vår LSS verksamhet med ansvar för området Personlig assistans.

Arbetsuppgifter
Som Områdeschef har du ett övergripande ledningsansvar för uppdragen som finns för verksamheten. Ditt fokus ska vara att inom givna resursramar bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Du ansvarar för brukaren och medarbetarna som ingår i uppdragen. Ditt mål är att skapa högsta möjliga livskvalitet för brukaren genom att aktivt arbeta med nöjda medarbetare. Du leder och fördelar arbetet för verksamhetens personliga assistenter i dina uppdrag. Du gör det genom att möjliggöra att varje enskild medarbetare upplever och förstår det egna ansvaret och bidrar med sina insatser för måluppfyllelse.

I uppdraget ingår att vara stödjande, kunnig och drivande i utvecklingsarbetet inom verksamhetsområdet.

Du rapporterar direkt till Socialchef och ingår tillsammans med övriga områdeschefer i förvaltningens ledningsgrupp. Tillsammans tar vi ansvar för helheten oavsett om du är verksam inom området IFO, äldreomsorgen eller LSS-omsorgen. Du har tillgång till regelbundet och utvecklande kollegialt stöd i din arbetsvardag, både förvaltningsvis och verksamhetsspecifikt. Tillsammans med vår HR-avdelning satsar vi på kompetenshöjande aktiviteter för våra ledare då vi vet att det har betydelse. Vi genomför regelbundet aktiviteter som ger dig både verktyg och förutsättningar att hantera de utmaningar du kan stöta på i din ledarskapsvardag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har beteendevetenskaplig, Socialpsykologisk, Socionom eller personalvetenskaplig högskoleutbildning eller liknande.  Du har erfarenhet av ledarskap med personal- och budgetansvar och gärna inom verksamhetsområdet. Goda kunskaper i svenska tal och i skrift. 

Som person behöver du vara engagerad, ansvarstagande och lösningsfokuserad. För att trivas i uppdraget behöver du klara av snabba förändringar och förmå prioritera i pressade situationer.

För att klara uppdraget även långsiktigt måste vi våga tänka nytt. Därför är det viktiga att du har en förmåga att se hur verksamheten kan utvecklas genom nya arbetssätt och innovativa lösningar samt har viljan och energin att driva igenom dem. Du behöver trivas med att nå dina mål genom samarbete med andra och den egenskapen behöver vara mycket framträdande hos dig.

Du ser ditt uppdrag utifrån ett helhetsperspektiv med medborgarnyttan i fokus och blir en betydelsefull ambassadör för både kommunen och verksamheten. Visa mindre

Platschef till Vännäs Plåt AB

Ansök    Aug 22    Vedea AB    Platschef, bygg
Vedea söker en engagerad ledare till en ny roll som platschef på Vännäs Plåt – en del av Nordprofil AB. Vännäs Plåt kan erbjuda dig ett sammanhang med stora möjligheter att både bidra och påverka. Här möts du av arbetsglädje i en prestigelös kultur med högt tempo och stort engagemang för kunderna. Låter det intressent? Då kanske detta är en roll för dig? Ditt nya arbete I rollen som platschef har du personal-, budget och resultatansvar för verkstad och pr... Visa mer
Vedea söker en engagerad ledare till en ny roll som platschef på Vännäs Plåt – en del av Nordprofil AB. Vännäs Plåt kan erbjuda dig ett sammanhang med stora möjligheter att både bidra och påverka. Här möts du av arbetsglädje i en prestigelös kultur med högt tempo och stort engagemang för kunderna. Låter det intressent? Då kanske detta är en roll för dig?
Ditt nya arbete
I rollen som platschef har du personal-, budget och resultatansvar för verkstad och produktion. Du har ett övergripande verksamhetsfokus och ansvarar för att leda och fördela det operativa arbetet, skapa och utveckla affärer genom eget kundansvar samt bidra till koncerngemensamma strategier. Med kunden i centrum säkerställer du att våra kunder alltid får bästa möjliga service. Genom högt engagemang motiverar du och skapar positiv energi i ditt team, bestående av ca 10 personer. Du rapporterar till vd och ingår i koncernens ledningsgrupp.
Din profil
Vi söker dig som brinner lika mycket för försäljning som ledarskap och som har erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla både människor och verksamheter. Vi tror att du har erfarenhet från liknande roll som inneburit självständiga beslut och ett kvalitets- och processinriktat arbetssätt. Vana från detaljhandeln och/eller försäljning till proffsbyggare är meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Du är trygg i ditt ledarskap och tydlig i din kommunikation. Du är även prestigelös och värdesätter långsiktiga relationer. Du är engagerad och trivs med att arbeta nära kunder och personal och ta affärsgrundade beslut. Ditt tankesätt är både strategiskt och strukturerat och du har förmågan att växla mellan att vara delaktig i det som händer samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt.
Din ansökan
I denna process samarbetar vi med Vedea och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Det går även bra att kontakta koncern-vd Jens Hardegård, 070-34 57 596, [email protected]
Välkommen med din ansökan snarast, och senast den 18 september via www.vedea.se/CV. Märk din ansökan med PLATSCHEF.
Organisationsbeskrivning
Vännäs Plåt grundades 1942 och var då ett rent plåtslageri. Idag är huvudverksamheten industritillverkning och företaget har ett nät av återförsäljare i hela Västerbotten, och även i andra delar av Sverige. Vännäs Plåt är det kompletta grossistföretaget inom byggplåt och ett plåtslageri och kan tillverka allt inom plåt. Bolaget ingår, tillsammans med Johanssons Plåt AB i Örnsköldsvik och Nordprofil Luleå Byggplåt AB, i koncernen Nordprofil Byggplåt AB – Norrlands största tillverkare av byggplåt med tillbehör. Vännäs Plåt erbjuder kunden personlig service, hjälp med helheten i det projekt som ska genomföras samt snabba leveranser av högkvalitativa produkter inom tak och fasadplåt med tillbehör. Läs mer om oss via www.vannasplat.se Visa mindre

Områdeschef äldreomsorg

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vill du vara med och bidra till att människor får en bättre vardag? Vill du känna stolthet över att kunna hjälpa människor i olika skeden av livet? Vill du ha ett meningsfullt arbete som värdesätter ditt engagemang och även erbju... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vill du vara med och bidra till att människor får en bättre vardag? Vill du känna stolthet över att kunna hjälpa människor i olika skeden av livet? Vill du ha ett meningsfullt arbete som värdesätter ditt engagemang och även erbjuder dig spännande utmaningar och möjligheter att utvecklas? Här på Vård- och omsorgsförvaltningen är vi nästan 500 medarbetare.

Vi är undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer, utredare, assistenter, handläggare, kvalitets utvecklare och många fler på olika områden och nivåer inom förvaltningsorganisationen. Alla bidrar vi på olika sätt till att kommunens medborgare ska kunna leva ett självständigt liv. Här skapar vi välfärd.

Vi söker nu en Områdeschef till våra särskilda boenden och vårt korttidsboende. På både särskilt boende och korttidsboende ges vård- och omsorg dygnet runt utifrån individuella behov. Korttidsboendet Slussen har 12 platser, särskilda boendet Älven har 10 lägenheter och särskilda boendet Borgmästargården 16 lägenheter. Enheterna ligger geografiskt i närheten av varandra.

Arbetsuppgifter
Som Områdeschef har du ledningsansvar för verksamhet, brukare, personal och ekonomi. Ditt fokus ska vara att inom givna resursramar bedriva en verksamhet med hög kvalitet. En verksamhet där våra medarbetare ger det bästa stödet till våra brukare. Att mål uppnås och att aktiviteter genomförs. Du gör det genom att möjliggöra att varje enskild medarbetare upplever och förstår det egna ansvaret och bidrar med sina insatser för måluppfyllelse. Du uppmuntrar till mod och nyfikenhet att pröva nya arbetssätt, du har visioner som engagerar och involverar. Till din hjälp har du gruppledare, ca 40 omvårdnadspersonal, chefsstöd och tillgång till stöd av förvaltningens ledningsstab. Du har ett nära samarbete med sjuksköterskor och rehabpersonal.

I uppdraget ingår att vara stödjande, kunnig och drivande i utvecklingsarbetet inom verksamhetsområdet. Du förankrar och implementerar förändringar på både en strategisk och operativ nivå.

Du rapporterar direkt till Socialchef och ingår tillsammans med övriga områdeschefer i förvaltningens ledningsgrupp. Tillsammans tar vi ansvar för helheten oavsett om du är verksam inom området IFO, äldreomsorgen eller LSS-omsorgen. Du har tillgång till regelbundet och utvecklande kollegialt stöd i din arbetsvardag, både förvaltningsvis och verksamhetsspecifikt. Tillsammans med vår HR-avdelning satsar vi på kompetenshöjande aktiviteter för våra ledare då vi vet att det har betydelse. Vi genomför regelbundet aktiviteter som ger dig både verktyg och förutsättningar att hantera de utmaningar du kan stöta på i din ledarskapsvardag.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen. Kanske är du utbildad till socionom eller har utbildning inom hälso- och sjukvård/rehabilitering? Du är också välkommen att söka om du har annan högskoleutbildning som ger kunskaper inom relevant lagstiftning, beteendevetenskap och ledarskapsområdet. Du behöver ha erfarenhet av ledarskap med personal- och budgetansvar. Goda kunskaper i svenska tal och i skrift. Har du erfarenhet av äldreomsorgen är det positivt.

Som person behöver du vara engagerad, ansvarstagande och lösningsfokuserad. För att trivas i uppdraget behöver du klara av snabba förändringar och förmå prioritera i pressade situationer.

För att klara uppdraget även långsiktigt måste vi våga tänka nytt. Därför är det viktiga att du har en förmåga att se hur verksamheten kan utvecklas genom nya arbetssätt och innovativa lösningar samt har viljan och energin att driva igenom dem. Du behöver trivas med att nå dina mål genom samarbete med andra och den egenskapen behöver vara mycket framträdande hos dig.

Du ser ditt uppdrag utifrån ett helhetsperspektiv med medborgarnyttan i fokus och agerar som en betydelsefull ambassadör för både kommunen och verksamheten. Visa mindre

Produktionschef till Euromaint i Vännäs

Ansök    Sep 8    Euromaint Rail AB    Verkstadschef
Nu söker vi en Produktionschef till vår verkstad i Vännäs då vår nuvarande chef går vidare till en annan tjänst inom Euromaint. Vi söker en erfaren ledare med fokus att utveckla medarbetare och verksamhet. Du är även en kommunikativ och stabil ledare. Är det kanske du? Välkommen med din ansökan! På verkstaden i Vännäs finns både lok- och vagnverkstad för godstrafik. Även fältreparationer ingår på orten samt filial i Skelleftehamn. Dina framtida arbetsup... Visa mer
Nu söker vi en Produktionschef till vår verkstad i Vännäs då vår nuvarande chef går vidare till en annan tjänst inom Euromaint.

Vi söker en erfaren ledare med fokus att utveckla medarbetare och verksamhet. Du är även en kommunikativ och stabil ledare. Är det kanske du? Välkommen med din ansökan!

På verkstaden i Vännäs finns både lok- och vagnverkstad för godstrafik. Även fältreparationer ingår på orten samt filial i Skelleftehamn.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som produktionschef driver du tillsammans med produktionsledare (en) det fortsatta arbetet med att utveckla och effektivisera verksamheten. Produktionschefen har idag 6 direktrapporterande och man är totalt 28 medarbetare på verkstaden. I rollen ingår att leda, följa upp och utveckla verksamheten i enlighet med kostnadsramar, mål och strategier.

Sammanfattning av arbetsuppgifter:

- Ansvar för mål, resultat och utleverans.
- Leda, motivera och coacha medarbetare med djup kunskap inom sitt kompetensområde.
- Ansvar för KPI:er, handlingsplaner samt att implementera aktiviteter vid avvikelser.
- Ansvara för fordonsunderhållets planering, utveckling och genomförande.
- Utveckla och effektivisera inom eget ansvarsområde.
- Driva förbättringsarbete, fortsatta investering och kundprojekt med fokus på kvalitet.


Rollen innebär också

Du har ett nära samarbete med inköpsavdelningen, kontraktschefer samt övriga produktionschefer inom operations Freight & Mobility. Rollen innebär också att man arbetar med säkerhetsrelaterade processer och arbetsuppgifter.

Vem är du?

Du har flera års erfarenhet som ledare från fordonsbranschen eller inom industri/tillverkning. Det är meriterande om du har goda kunskaper i Lean production. Goda kunskaper i engelska tal och skrift. Du har ett starkt medarbetarfokus och ett tekniskt intresse. Som person är du prestigelös, lyhörd med en förmåga att skapa delaktighet. Vidare så är du kommunikativ, affärsdriven och resultatorienterad. Du är stresstålig och gör tydliga prioriteringar utifrån kvalité och säkerhet. Du är noggrann och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsmiljö.

Intresserad?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma tillsättas före sista ansökningsdatum. Senast 2022-09-25 vill vi ha din ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Operativ chef Freight & Mobility, Jörgen Mörtsell, mob: +46707243455.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Euromaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). EuroMaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Jun 1    Ordning och Reda Vby AB    Teamledare
Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en arbetsledare på heltid. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor. Vem söker vi? Du bör ha ett sinne för Ordning och Reda där du hanterar att ta ett stort eget ansvar och alltid sätta kunden och uppdraget i centrum. Du bör ha en bra fysik då arbetet många gånger kan var... Visa mer
Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en arbetsledare på heltid.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor.
Vem söker vi?
Du bör ha ett sinne för Ordning och Reda där du hanterar att ta ett stort eget ansvar och alltid sätta kunden och uppdraget i centrum. Du bör ha en bra fysik då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenheter men för rätt person så är vi övertygade om att du kan utvecklas och växa in i rollen hos oss.
Du kommer till stor del att vara ute och jobba i verksamheten inom framförallt städ men självklart ser vi det som en fördel om du även behärskar andra områden redan på förhand, bl.a trädgård, flytthjälp, fastighetsservice, seniorservice mm. I ditt dagliga arbete kommer du säkerställa en hög kvalitet på utförda jobb samt att du och dina medarbetare alltid lever upp till Ordning och Redas värderingar i agerande, bemötande & resultat.
Du kommer att vara den naturlige ledaren ute på fältet och kommer även vid behov hjälpa till med inköp, planering och andra uppgifter gällande logistiken runt verksamheten.
Anställningen kommer att börja med en provanställning och arbetstiderna kommer att vara förlagda under framförallt dagtid/vardagar.
B-Körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av framförallt städbranschen, men för rätt kandidat med en känsla för Ordning och Reda med en vilja att utvecklas är det inget krav.
Låter detta intressant och du är redo att ta nästa steg i din karriär eller besitter du de rätta egenskaperna och vill utvecklas tillsammans med oss, tveka då inte att lämna in din ansökan redan idag.
Tillträdesdag enligt ök. och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected]
Innan anställning är det krav på uppvisande av utdrag från belastningsregistret samt undertecknande av sekretessavtal för att garantera våra kunders säkerhet & integritet. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Jul 3    Ordning och Reda Vby AB    Teamledare
Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en arbetsledare på heltid. Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor. Vem söker vi? Du bör ha ett sinne för Ordning och Reda där du hanterar att ta ett stort eget ansvar och alltid sätta kunden och uppdraget i centrum. Du bör ha en bra fysik då arbetet många gånger kan var... Visa mer
Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som nu söker en arbetsledare på heltid.
Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster och helhetslösningar till företag, privatpersoner, brf föreningar, fastighetsägare och offentlig sektor.
Vem söker vi?
Du bör ha ett sinne för Ordning och Reda där du hanterar att ta ett stort eget ansvar och alltid sätta kunden och uppdraget i centrum. Du bör ha en bra fysik då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenheter men för rätt person så är vi övertygade om att du kan utvecklas och växa in i rollen hos oss.
Du kommer till stor del att vara ute och jobba i verksamheten inom framförallt städ men självklart ser vi det som en fördel om du även behärskar andra områden redan på förhand, bl.a trädgård, flytthjälp, fastighetsservice, seniorservice mm. I ditt dagliga arbete kommer du säkerställa en hög kvalitet på utförda jobb samt att du och dina medarbetare alltid lever upp till Ordning och Redas värderingar i agerande, bemötande & resultat.
Du kommer att vara den naturlige ledaren ute på fältet och kommer även vid behov hjälpa till med inköp, planering och andra uppgifter gällande logistiken runt verksamheten.
Anställningen kommer att börja med en provanställning och arbetstiderna kommer att vara förlagda under framförallt dagtid/vardagar.
B-Körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av framförallt städbranschen, men för rätt kandidat med en känsla för Ordning och Reda med en vilja att utvecklas är det inget krav.
Låter detta intressant och du är redo att ta nästa steg i din karriär eller besitter du de rätta egenskaperna och vill utvecklas tillsammans med oss, tveka då inte att lämna in din ansökan redan idag.
Tillträdesdag under Augusti månad och urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till [email protected]
Innan anställning är det krav på uppvisande av utdrag från belastningsregistret samt undertecknande av sekretessavtal för att garantera våra kunders säkerhet & integritet. Visa mindre

Rektor, Liljaskolan

Ansök    Maj 24    Vännäs kommun    Rektor
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Välkommen till oss som medarbetare! Liljaskolan är en av Västerbottens största gymnasieskolor med ca 800 elever och vuxenstuderande samt ca 130 medarbetare. Vi söker nu en rektor som tillsammans med elever, medarbetare och övriga ledare ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Välkommen till oss som medarbetare!

Liljaskolan är en av Västerbottens största gymnasieskolor med ca 800 elever och vuxenstuderande samt ca 130 medarbetare.

Vi söker nu en rektor som tillsammans med elever, medarbetare och övriga ledare vill vara med och fortsätta utveckla Liljaskolan. Du vill arbeta i ett välkomnande, livfullt och nytänkande Vännäs och i en verksamhet där vi ställer höga krav och har stor tilltro till våra rektorer. Vi arbetar tillsammans i ett ledarlag.

Vi utgår från att du har hög kompetens och stor vilja till samarbete och samverkan. Vi förväntar oss att du bidrar till en stimulerande, lärande och positiv arbetsmiljö. Du arbetar för att konkretisera uppsatta mål och ge elever och personal det stöd och de förutsättningar som behövs för att nå ännu bättre resultat. Du arbetar aktivt och strukturerat för att motverka alla former av kränkningar, diskriminering och mobbning.

Som rektor har du det övergripande ansvaret för att den pedagogiska verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar. 

Du kommer att ansvara för skolans vuxenutbildning på grundläggande- och gymnasial nivå samt för yrkesutbildningarna. I uppdraget ingår även ansvar för SFI och Lärvux samt för elevhälsan. Som rektor för vuxenutbildningen ingår även samarbete med övriga kommuners vuxenutbildningar inom Västerbotten.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning från universitet eller högskola. Du har också flera års erfarenhet av pedagogiskt arbete. Om du har gått rektorsutbildning eller har påbörjat den så är det meriterande. Det är viktigt att du har ett demokratiskt och inkluderande förhållningssätt.

Du arbetar i en politikerstyrd organisation därför vill vi gärna att du har erfarenhet av detta.

Vi söker dig som:
* är positiv och har höga förväntningar på elever, medarbetare och dig själv
* har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet och utveckling
* är engagerad, uthållig, mål- och resultatinriktad, öppen, ärlig och medskapande
* är initiativrik, kreativ och flexibel samtidigt som du hävdar styrdokumenten och de lagar och avtal som styr våra verksamheter
* har en god kunskap och stor handlingskraft i ditt arbete mot alla typer av kränkningar, diskriminering och mobbning
* har en vilja, förmåga och mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder
* har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datavana
* har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

På kommunens respektive skolans hemsida www.vannas.se och www.liljaskolan.se finns mer information om kommunen och vår skola.

Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

HR-chef

Ansök    Feb 7    Vännäs kommun    Personalchef/HR-chef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vill du vara med och göra skillnad för medarbetare och medborgare i Vännäs kommun? Vi söker en kommunikativ och coachande HR-chef som vill bidra till att fortsätta utveckla Vännäs kommun som arbetsgivare. Vännäs är en växande ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vill du vara med och göra skillnad för medarbetare och medborgare i Vännäs kommun? Vi söker en kommunikativ och coachande HR-chef som vill bidra till att fortsätta utveckla Vännäs kommun som arbetsgivare.

Vännäs är en växande kommun med starkt driv och utvecklingsanda. Kommunen har ca 1100 medarbetare, alla med viktiga välfärdsuppdrag.Arbetsuppgifter
Som HR-chef är du en viktig företrädare för kommunen som attraktiv arbetsgivare. Du ingår i ledningsgruppen och ansvarar för att driva, utveckla och följa upp personal- och löneområdet, med utgångspunkt i kommunens personalpolitiska mål. I din roll ingår både att hålla ihop och leda kommunens strategiska HR-arbete och att själv arbeta operativt med olika HR-frågor.

Det strategiska arbetet i tjänsten innebär bland annat att du:

- Ansvarar för kommunens lönepolitiska arbete med strategier, löneprocess och lönekartläggning.
- Tillsammans med ledningsgruppen driver arbetet med strategisk kompetensförsörjning, rekrytering och bemanning.
- Bidrar till att utveckla kommunens ledare i arbetsgivarrollen.
- Stärker kommunens arbete inom hållbar arbetsmiljö, rehabilitering och att minska sjukfrånvaron.
- Ansvarar för samverkansstrukturen med de fackliga organisationerna i kommunen.
- Omvärldsbevakar och följer upp tillämpning av lagar och avtal inom HR-området.
- Informerar och involverar den politiska ledningen i kommunens HR-arbete.

Det operativa arbetet i tjänsten innebär bland annat att du:

- Utför utredningar kopplat till brister i anställningsavtalet och bistår kommunens chefer i dessa ärenden.
- Ansvarar för och håller samman den årliga löneöversynen.
- Fungerar som konsultativt stöd för kommunens chefer i HR-frågor.
- Leder personal- och löneavdelningen med 7 underställda medarbetare som fungerar som stöd inom HR-området för kommunens verksamheter.Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning med beteendevetenskaplig inriktning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av HR-arbete på både operativ och strategisk nivå samt erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete. Vi tror att du har några års erfarenhet av att ha arbetet som chef/ledare och ser gärna att du har erfarenhet av HR-arbete inom offentlig förvaltning.

Du har goda kunskaper i arbetsrätt och erfarenhet av förhandling, meriterande är om du är insatt i berörda avtalsområden.

Vi söker dig som:

- Är strukturerad, noggrann och analytisk med förmåga att se helhet.
- Är trygg, flexibel och prestigelös med förmåga att bygga relationer både internt och externt.
- Är initiativrik och gärna driver projekt- och utvecklingsarbete.
- Vill utveckla arbetssätt och processer med hjälp av digitalisering.
- Självständigt kan arbeta strategiskt och målmedvetet, samtidigt som du är mån om att samverka och bidra till helheten för kommunens bästa.
- Är bra på att kommunicera både i tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre

Gruppchef till Green Cargo i Vännäs

Ansök    Apr 12    Green Cargo AB    Banområdeschef
Green Cargo Driftområde Nord söker en Gruppchef med ansvar för våra lokförare i Vännäs. Brinner du för ledarskap och har sedan tidigare ledarerfarenhet och kunskaper av förhandling och verksamhetsutveckling? VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Du erbjuds en bred och utvecklande tjänst som präglas av nytänkande, utvecklingsmöjligheter och ett brett kontaktnät av interna kollegor och externa partners. I din roll kommer du få möjlighet att påverka enhetens operativa ... Visa mer
Green Cargo Driftområde Nord söker en Gruppchef med ansvar för våra lokförare i Vännäs.

Brinner du för ledarskap och har sedan tidigare ledarerfarenhet och kunskaper av förhandling och verksamhetsutveckling?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en bred och utvecklande tjänst som präglas av nytänkande, utvecklingsmöjligheter och ett brett kontaktnät av interna kollegor och externa partners. I din roll kommer du få möjlighet att påverka enhetens operativa och strategiska arbete och kombinera ditt intresse för logistik / transport med ledarskap. Du driver arbetet framåt med fokus på säkerhet och kvalité. Green Cargo jobbar mot visionen Järnvägslogistik i världsklass och söker medarbetare som vill vara med på den resan. Du får möjlighet att bidra till ett hållbart samhälle och att godstransporter utförs med minimal klimatpåverkan. Genom bra arbetsvillkor och fokus på hög säkerhet och kvalité bidrar Green Cargo till en bättre miljö och en långsiktigt hållbar ekonomi.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som gruppchef leder du, följer upp och utvecklar verksamheten enligt uppsatt mål och strategier. Dina arbetsuppgifter som gruppchef innefattar:

- Arbeta resurseffektivt med daglig styrning och förbättringar.
- Budget- och resultatansvar, inkl. rapportering och efterlevnad av nyckeltal.
- Arbetsmiljöansvar, implementering och uppföljning av rutiner och styrande dokument.
- Personalansvar, kompetensutveckling, rekrytering, planering, trivsel och kommunikation.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som gruppchef ansvarar du för produktionen i Vännäs och har ca 50 medarbetare. Vännäs är en knutpunkt inom järnväg med mycket aktiviteter på både bangården och bland lokförare. Du ingår i en ledningsgrupp med 9 chefer, och fyra stabsfunktioner och rapporterar till Driftområdeschef Nord.

Tjänsten är placerad i Vännäs med start enligt ök.
Vi söker dig som har en relevant utbildning och erfarenhet som ledare. Du har sannolikt haft eget budget- och resultatansvar och är van att jobba med uppföljning och rapportering.

Vi tror att du brinner för förbättringsarbete, att du är engagerad i frågor som säkerhet och arbetsmiljö och vill utveckla en verksamhet som verkar för klimatsmarta transporter. Som person har du en god ledarskapsförmåga och är duktig på att coacha och utveckla andra. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, engagemang och konsekvent handlande. Du är också välorganiserad med förmågan att delegera och följa upp och prioritera.

Är du en modig, engagerad och inkluderande ledare med stor medarbetarfokus samt en stark vilja och drivkraft att motivera medarbetarna och utveckla verksamheten? Då är du kanske rätt person för detta spännande uppdrag!

Mångfald och inkludering
Green Cargos medarbetare är nyckeln till att vi ska kunna nå bolagets vision om järnvägslogistik i världsklass och det är medarbetarnas kompetens och ambition som driver bolagets framgång. Vi ser att olikheter bland våra medarbetare stärker vår konkurrenskraft och bidrar till vår affär och vår utveckling. Vi vill därför ha en arbetsplats präglad av mångfald och välkomnar sökanden med olika typer av kompetenser, personligheter, bakgrunder, erfarenheter och perspektiv.

Bakgrundskontroll
På Green Cargo värnar vi om en säker och trygg arbetsplats. Som en del av det arbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

Ansökan
Du söker genom att skicka din ansökan här på Ansök nu. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Green Cargo är en hållbar logistikpartner och en viktig del av skandinaviskt näringsliv. Över 95 procent av vårt transportarbete sker med eltåg där klimatpåverkan är mycket nära noll. Varje dygn kör vi 400 godståg och ersätter dagligen runt 8 500 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi närmare 300 platser i Sverige, Norge och Danmark och med partners når vi hela Europa. Green Cargo ägs av svenska staten. Vi transporterar 21 miljoner ton gods, har 1 800 anställda och en årsomsättning på drygt 4 miljarder SEK (2020. www.greencargo.com Visa mindre

Miljö- och byggchef

Ansök    Mar 8    Vännäs kommun    Miljöchef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som miljö- och byggchef är du med och formar ett växande Vännäs för framtiden. Med grund i värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt leder du miljö- och byggavdelningens arbete för samhällsutveckling i expansiva Vännäs. ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som miljö- och byggchef är du med och formar ett växande Vännäs för framtiden.

Med grund i värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt leder du miljö- och byggavdelningens arbete för samhällsutveckling i expansiva Vännäs. Din förmåga att skapa goda relationer bidrar till den positiva utvecklingen och bygger en god myndighetskultur som gör skillnad för medborgarna.

Avdelningen ansvarar för kommunens uppgifter inom miljö- och hälsoskyddsområdet, plan- och byggområdet samt trafikfrågor. Tillsammans med avdelningens 8 medarbetare driver du verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering för att ge kommunens medborgare och näringsliv bästa möjliga användarnytta och service. Du arbetar nära den politiska ledningen i plan- och miljönämnden och bidrar i samverkan och utvecklingsarbete både internt och externt.Arbetsuppgifter
I rollen som miljö- och byggchef har du det övergripande ansvaret för verksamhetens budget-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöfrågor. Du ansvarar även för planering, uppföljning och utvärdering av verksamheten samt för att driva och utveckla arbetet.

Du har även egna ärenden som du handlägger, antingen inom miljöområdet eller byggområdet, beroende av kompetens och erfarenhet.Kvalifikationer
Du har akademisk utbildning exempelvis inom samhällsbyggnad, miljö- och hälsoskydd eller juridik. Du har flerårig erfarenhet från myndighetsutövning, exempelvis inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller plan- och byggfrågor, men även myndighetsutövning inom andra områden kan vara relevant erfarenhet. Kunskaper inom något av de lagstiftningsområden som avdelningen hanterar är meriterande. Ledarerfarenhet, erfarenhet av att leda projekt eller annat utvecklingsarbete samt erfarenhet från arbete inom politiskt styrd organisation är meriterande.

Vi söker dig som

- vill fortsätta utveckla miljö- och byggavdelningens arbete med stöd av digitalisering för att erbjuda bästa möjliga service och användarnytta till våra medborgare och företagare.
- är trygg, relationsskapande och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
- är strukturerad och analytisk med förmåga att se både helhet och delar.
- har ett coachande ledarskap där du får dina medarbetare att växa genom delaktighet och tydlighet.
- är drivande med ett stort intresse för förändrings- och utvecklingsfrågor.
- är redo att möta höga förväntningar på verksamhetens kvalitet, rättssäkerhet och servicenivå.
- vill arbeta för att implementera Agenda 2030 och målen för hållbar utveckling i det dagliga arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre

Platschef till Norrlands inland

Ansök    Nov 24    YIT Sverige AB    Platschef, bygg
Företagsbeskrivning Vi bygger bättre tillsammans. Tillsammans skapar vi en stark gemenskap som över tid utvecklar både sig själv och byggbranschen till något bättre. Med över hundra års erfarenhet är vi i dag Finlands största byggföretag och en av de största aktörerna på den europeiska marknaden. Vi sysselsätter 7600 personer i roller som sträcker sig från ingenjörer och snickare till ekonomer och vägkonstruktörer. Vi är en liten jätte inom vår bransch m... Visa mer
Företagsbeskrivning


Vi bygger bättre tillsammans.
Tillsammans skapar vi en stark gemenskap som över tid utvecklar både sig själv och byggbranschen till något bättre. Med över hundra års erfarenhet är vi i dag Finlands största byggföretag och en av de största aktörerna på den europeiska marknaden. Vi sysselsätter 7600 personer i roller som sträcker sig från ingenjörer och snickare till ekonomer och vägkonstruktörer. Vi är en liten jätte inom vår bransch men vår företagskultur rymmer ett desto större hjärta, vilket märks på våra arbetsplatser där alla hjälps åt i vått som torrt.
På YIT får du möjlighet att utvecklas och forma din karriärbana. I en stor organisation finns det alltid utrymme att växa, nya kunskaper att inhämta och större skor att fylla. Du skapar din egen utveckling, från praktikant till platsansvarig eller ett skifte från förvaltning till utveckling av nya hållbara byggmetoder. Allt som behövs är att du delar vår tro på att vi bygger bättre tillsammans.
Jobbeskrivning


Vi söker en platschef till Norrlands inland.
Du kommer inledningsvis arbeta på ett av våra projekt i Härjedalen där vi bygger ett avloppsreningsverk.
Som platschef ansvarar du för hela byggprojektets genomförande, från uppstart till överlämnande. Det innebär övergripande ansvar att leda projektets planering och genomförande avseende tid, produktionsmetod, resurser, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö.
Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och arbetar tillsammans med övriga medarbetare i projektet för att driva projektet framåt mot uppsatta mål.
Du erbjuds ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Vi fokuserar på samarbete och är resultatorienterade, men anser också att det är viktigt att ha roligt på arbetet.
Kravspecifikation


För att lyckas i den här rollen har du bred erfarenhet av att planera arbetet på byggplatsen, hantera kostnader, arbeta metodiskt under press samt goda meriter inom ledarskap och förhandlingar. Du ska ha flerårig erfarenhet av markprojekt och det är meriterande om du har en relevant byggteknisk utbildning från högskola.
Säkerhet är en fundamental del av vår företagskultur. Som platschef är det naturligt för dig att leda genom att säkerställa tillämpningen av alla säkerhetsrutiner.
Vår framgång bygger på våra medarbetares motivation och engagemang. Därför är ditt välbefinnande vår prioritet, varje dag. Även under dagar som är mer krävande kan du känna dig trygg i att stödet från dina engagerade kollegor hjälper dig att möta alla utmaningar. Tillsammans bygger vi en bättre arbetsplats.
Organisatoriskt tillhör du vårt Sundsvallskontor men du kan utgå från annan ort i Norrlands inland. I rollen som platschef förväntas du vara mobil och kunna arbeta på projekt med lång resväg från hemmet.
Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Robert Söderberg ([email protected])Ytterligare information


YIT i Sverige befinner sig i en tillväxtfas, där vi erbjuder möjlighet att utvecklas med motiverande ledarskap och en arbetsgivare som värnar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. Vi på YIT arbetar varje dag med våra värdeord som grund - samarbete, passion, respekt och kreativitet.
Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på lönsamhet där nya idéer uppmuntras, för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld. Tillsammans skapar vi bättre miljöer att leva i. Visa mindre

Platschef till Celsa Steel Service i Vännäs

Vill du fortsätta driva utvecklingen och tillsammans med dina medarbetare ta Celsa Steel Service till nästa nivå i produktivitet, kvalité och säkerhet? Sök jobbet och bli Celsa Steel Service nya platschef i Vännäs! Om tjänsten Celsa Steel Service fabrik i Vännäs producerar moderna och klimatsmarta armeringsprodukter till norra Sverige. Du har som platschef ansvar för hela anläggningen, inklusive personal och säkerhetsfrågor, du ansvarar också för material... Visa mer
Vill du fortsätta driva utvecklingen och tillsammans med dina medarbetare ta Celsa Steel Service till nästa nivå i produktivitet, kvalité och säkerhet? Sök jobbet och bli Celsa Steel Service nya platschef i Vännäs!

Om tjänsten
Celsa Steel Service fabrik i Vännäs producerar moderna och klimatsmarta armeringsprodukter till norra Sverige. Du har som platschef ansvar för hela anläggningen, inklusive personal och säkerhetsfrågor, du ansvarar också för materialförsörjning och de interna processerna kring olika kvalitetsledningssystem. 

Du har till din hjälp 14 medarbetare som arbetar i 2-skift för att kunna producera stålprodukter utifrån en hög orderingång i Celsa Steel Service moderna anläggning i Vännäs. Till din hjälp har du också en väl fungerande organisation inom produktionsutveckling, HR och ekonomi som finns på huvudkontoret i Halmstad samt ett nära samarbete med säljorganisationen för norra Sverige och produktionschef för Celsa Steel Service Sverige, tillsammans med våra BIM-ingenjörer och tekniska innesäljare i Västerås och Halmstad.

Exempel på arbetsuppgifter Ledning av den dagliga verksamheten
Effektivisering och kontinuerlig utveckling av produktionen
Rekrytering av personal samt löpande medarbetaransvar
Ansvar för att upprätthålla enhetens kvalitet utifrån bolagets QA-system
Ytterst svetsansvarig för produktionsenheten i Vännäs
Ansvarig för säkerheten och att löpande riskanalyser genomförs
Vem söker vi?
Du är en naturlig och självständig ledare som trivs med att ta ansvar. Du delar också våra värderingar kring säkerhet och utveckling vilket vi alltid sätter som högsta prioritet. Vi är måna om att både vi och våra processer ständigt utvecklas så att vi når våra ambitiösa mål för säkerhet, produktivitet, kvalitet och trivsel. Vi ser med fördel att du är trygg i att hantera administrativa uppgifter som inköp, produktions- och transportplanering på ett effektivt sätt. 

Vi ser gärna att du är, eller har varit, i en ledande position inom industri, bygg eller på en mekanisk verkstad. Du behöver ha en god teknisk förståelse vad gäller maskiner och utrustningar samt erfarenhet av att läsa byggritningar. Du har med fördel en högre utbildning inom mekanik/konstruktion men det är inget krav. Framför allt behöver du ha kompetensen för att kunna leda arbetet på plats på ett självständigt och förtroendeingivande sätt.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor ber vi dig kontakta Björn Edberg, [email protected], 072-2270952.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Infrastrukturchef

Ansök    Feb 4    Vännäs kommun    Gatuchef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som infrastrukturchef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden. Du leder och samordnar infrastrukturavdelningens arbete med gator, VA, renhållning, parker och fritidsanläggningar – alltid i samverkan med interna och ex... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som infrastrukturchef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden.

Du leder och samordnar infrastrukturavdelningens arbete med gator, VA, renhållning, parker och fritidsanläggningar – alltid i samverkan med interna och externa aktörer. Du jobbar nära kommunens politiska ledning och representerar avdelningen, och ibland kommunen, i olika sammanhang kopplade till infrastruktur och samhällsbyggnadsfrågor.Arbetsuppgifter
Som infrastrukturchef arbetar du långsiktigt i infrastrukturavdelningens projekt, där du har en ledande och samordnande roll hela vägen från uppstart till avslut och vidare genom uppföljning, utvärdering och utveckling av processer. Arbetet innebär många kontaktytor med medborgare och näringsliv. Du har ett nära samarbete med samhällsbyggnadschef.

Viktiga delar i rollen är arbetet med kommunens investeringsplan samt ekonomi- och budgetansvar för infrastrukturavdelningen. Vidare leder du en grupp kompetenta medarbetare där du skapar förutsättningar för dem att utföra sina uppdrag på bästa möjliga sätt och att utvecklas i sina roller.

I kommunen pågår ett övergripande arbete mot mer och mer digitaliserade processer och här är det av stor vikt att du som infrastrukturchef är en drivande kraft i det fortsatta arbetet på avdelningen och i samarbetet internt och externt.

Vännäs kommun samverkar med Bjurholms kommun inom gator, VA och renhållning och detta samarbete innebär vissa insatser för dig i din roll som infrastrukturchef.Kvalifikationer
Du har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av arbete inom samhällsbyggnad, särskilt viktig för rollen är din kompetens och tidigare erfarenhet inom gator. Inom VA finns expertis att tillgå i nära samarbete med VA-ingenjör. Du har erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete samt tidigare ledarerfarenhet. Erfarenhet av ledarskap i en politiskt styrd organisation och kunskaper om den kommunala verksamhetens regelsystem, myndighetsutövning, organisationsstruktur och förutsättningar är meriterande men inte något krav.

Som person är du trygg, relationsskapande och har god kommunikationsförmåga i såväl mötet med andra som i skrift. Du uppskattar dynamik i ditt arbete och möjligheten till många kontaktytor på olika nivåer. Vidare behöver du ha förmåga att vara saklig och rationell samt kunna ta emot kritik.

Vi söker dig som

- vill driva projekt från uppstart till avslut.
- är strukturerad och analytisk med förmåga att se både helhet och delar.
- leder dina medarbetare genom god kommunikation, delaktighet och tydlighet.
- håller dig uppdaterad om förändringar inom verksamhetsområdet och vill utveckla processerna med stöd av digitalisering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre

Samhällsbyggnadschef

Ansök    Jun 8    Vännäs kommun    Stadsbyggnadschef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som samhällsbyggnadschef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden. Du leder och samordnar kommunens arbete med samhällsplanering och samhällsbyggnad i samverkan med interna och externa aktörer. Du jobbar också nära kom... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som samhällsbyggnadschef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden.

Du leder och samordnar kommunens arbete med samhällsplanering och samhällsbyggnad i samverkan med interna och externa aktörer. Du jobbar också nära kommunens politiska ledning.Arbetsuppgifter
Som samhällsbyggnadschef leder du arbetet med kommunens översiktsplan och andra övergripande fysiska planer. Du bedriver ett utåtriktat arbete där samverkan med andra kommuner, myndigheter och aktörer är centralt och du har ett nära samarbete och löpande dialog med politik, näringsliv och kommuninvånare. I rollen ingår även att företräda och synliggöra kommunen i externa sammanhang.

Vännäs är en växande kommun med ökad efterfrågan på tomter för både bostadsbyggande och företagsetableringar. I ditt uppdrag ingår ansvaret för mark- och exploateringsfrågor, där du hanterar markanvisning, förvärv och försäljning av mark samt övriga upplåtelse- och avtalsfrågor. En annan del i uppdraget innebär hantering av ärenden rörande invallning och strandskoning utmed våra älvar.

I ledningsgruppen har du ett särskilt ansvar för att i dialog med verksamheterna hantera investeringsbudget och att samordna kommunens lokalstrategiska behov. Från 2022 kommer kommunens fastighetsförvaltning organiseras under fastighetsbolaget Vännäs Fastigheter AB och du kommer vara den samordnande länken mellan kommunen och fastighetsbolaget i mark- och lokalfrågor.

En utveckling av kommunens samhällsbyggnadsprocess, med stöd av digitalisering, har påbörjats och här är det av stor vikt att du som samhällsbyggnadschef är en drivande kraft i det fortsatta arbetet. Vidare leder du en mindre grupp medarbetare inom ditt verksamhetsområde.Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en lantmätarutbildning, eller annan relevant akademisk utbildning, samt tidigare erfarenhet av arbete med samhällsplanering och samhällsbyggande. Du har goda kunskaper inom markjuridik, fastighetsjuridik och ekonomi. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet och vana av att leda förändringsarbete. Erfarenhet av ledarskap i en politiskt styrd organisation och kunskaper om den kommunala verksamhetens regelsystem, myndighetsutövning, organisationsstruktur och förutsättningar är meriterande men inte något krav.

Vi söker dig som

- har ett genuint samhällsengagemang och vill bidra till Vännäs kommuns fortsatta utveckling.
- har förmåga att driva utvecklingsfrågor från idé till genomförande.
- är strukturerad och analytisk och har förmåga att se både helhet och delar.
- har god kommunikationsförmåga i såväl mötet med andra som i skrift.
- har erfarenhet av samverkan och värdesätter ett gott samarbetsklimat och att bygga förtroendefulla relationer både internt och externt.
- håller dig uppdaterad om förändringar inom verksamhetsområdet och vill utveckla samhällsbyggnadsprocessen med stöd av digitalisering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Jun 24    Euromaint Rail AB    Verkstadschef
Nu söker vi en produktionsledare till Euromaint i Vännäs som kan stötta underhållschefen! Gillar du mixen med att arbeta med produktion och personal? Vill du fortsätta utvecklas operativt och strategiskt som produktionsledare? Euromaint söker nu en till produktionsledare till teamet i Vännäs. Du kommer få arbeta operativt med den dagliga verksamheten och även få möjlighet att använda din kompetens strategiskt för att utveckla och förbättra interna process... Visa mer
Nu söker vi en produktionsledare till Euromaint i Vännäs som kan stötta underhållschefen!

Gillar du mixen med att arbeta med produktion och personal? Vill du fortsätta utvecklas operativt och strategiskt som produktionsledare? Euromaint söker nu en till produktionsledare till teamet i Vännäs. Du kommer få arbeta operativt med den dagliga verksamheten och även få möjlighet att använda din kompetens strategiskt för att utveckla och förbättra interna processer som rör produktionen. Du kommer även att stötta underhållschefen till stor del då han kommer att jobba en hel del med kontrakten. Låter det intressant? Skicka din ansökan redan idag.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Jobbet är väldigt varierande med frågor från allt från tekniska lösningar till personalfrågor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som produktionsledare på Euromaint är din roll att säkerställa produktion, planering och kvalitet för verksamheten, så att leveranserna till kund sker i tid och med goda resultat. Du ansvarar för att kommunikationen och arbetsflödet mellan personal, gruppledare och övriga avdelningar fungerar på ett bra sätt. Det är en spännande och utvecklande roll med mycket eget ansvar. Du kommer vara med och driva processer framåt som utvecklar och förbättrar det dagliga samarbetet inom produktionen.

- Leda och fördela arbetet för din avdelning samt ha personalansvar och sköta personalplaneringen.
- Budget samt arbetsmiljöansvar och trafiksäkerhetsansvar för produktionen.
- Ansvara för att produktionsområdet efterlever de krav och rutiner som finns implementerade i organisationen.
- Utveckla och effektivisera flödet inom produktionen samt följa upp nyckeltal och handlingsplaner.
- Kvalitetssäkra arbetssätt genom att utföra produkt- och processrevisioner.


Mer om tjänsten

Tjänsten är på heltid där arbetstiden sker dagtid men det kan även förekomma arbete på kvällstid vid behov. Euromaint tillämpar provanställning 6-månader, därefter övergår anställningen i tillsvidare. Startdatum enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Vem är du?

Du har eftergymnasial påbyggnadsutbildning (t ex 4-årig teknisk utbildning, KY-utbildning) samt minst 3-4 års erfarenhet. För den här tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, tekniskt underhåll eller produktion. Du har även erfarenhet av eget budget- och resultatansvar. Du behöver vara en god kommunikatör då du är bryggan mellan personalen och övriga avdelningar. Har du erfarenhet av Lean sedan tidigare är detta en fördel då du kommer att ha en viktig roll i arbetet med ständiga förbättringar och effektivare flöden.

Som person är du öppen och gillar att samarbeta för att nå ett mål när det gäller förbättring och effektivisering. Du har lätt för att kommunicera och gillar när du själv får skapa en tydlig struktur för ditt arbete. Du motiveras av att arbeta i en miljö där du får använda ditt ledarskap och driva förbättring.

Låter det här intressant?

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Produktionschef Peter Eriksson, mob: 070-182 0720. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Senast den 24 juli 2021 vill vi ha din ansökan.

Välkommen med din ansökan!Om EuroMaint

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon.

Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Infrastrukturchef

Ansök    Okt 5    Vännäs kommun    Gatuchef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som infrastrukturchef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden. Du leder och samordnar infrastrukturavdelningens arbete med gator, VA, renhållning, parker och fritidsanläggningar – alltid i samverkan med interna och ex... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som infrastrukturchef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden.

Du leder och samordnar infrastrukturavdelningens arbete med gator, VA, renhållning, parker och fritidsanläggningar – alltid i samverkan med interna och externa aktörer. Du jobbar nära kommunens politiska ledning och representerar avdelningen, och ibland kommunen, i olika sammanhang kopplade till infrastruktur och samhällsbyggnadsfrågor.Arbetsuppgifter
Som infrastrukturchef arbetar du långsiktigt i infrastrukturavdelningens projekt, där du har en ledande och samordnande roll hela vägen från uppstart till avslut och vidare genom uppföljning, utvärdering och utveckling av processer. Arbetet innebär många kontaktytor med medborgare och näringsliv. Du har ett nära samarbete med samhällsbyggnadschef.

Viktiga delar i rollen är arbetet med kommunens investeringsplan samt ekonomi- och budgetansvar för infrastrukturavdelningen. Vidare leder du en grupp kompetenta medarbetare där du skapar förutsättningar för dem att utföra sina uppdrag på bästa möjliga sätt och att utvecklas i sina roller.

I kommunen pågår ett övergripande arbete mot mer och mer digitaliserade processer och här är det av stor vikt att du som infrastrukturchef är en drivande kraft i det fortsatta arbetet på avdelningen och i samarbetet internt och externt.

Vännäs kommun samverkar med Bjurholms kommun inom gator, VA och renhållning och detta samarbete innebär vissa insatser för dig i din roll som infrastrukturchef.Kvalifikationer
Du har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av arbete inom samhällsbyggnad, så som gator, VA och renhållning. Du har erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete samt tidigare ledarerfarenhet. Erfarenhet av ledarskap i en politiskt styrd organisation och kunskaper om den kommunala verksamhetens regelsystem, myndighetsutövning, organisationsstruktur och förutsättningar är meriterande men inte något krav.

Som person är du trygg, relationsskapande och har god kommunikationsförmåga i såväl mötet med andra som i skrift. Du uppskattar dynamik i ditt arbete och möjligheten till många kontaktytor på olika nivåer. Vidare behöver du ha förmåga att vara saklig och rationell samt kunna ta emot kritik.

Vi söker dig som

- vill driva projekt från uppstart till avslut.
- är strukturerad och analytisk med förmåga att se både helhet och delar.
- leder dina medarbetare genom god kommunikation, delaktighet och tydlighet.
- håller dig uppdaterad om förändringar inom verksamhetsområdet och vill utveckla processerna med stöd av digitalisering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre

Rektor förskola Vännäs

Ansök    Maj 5    Vännäs kommun    Förskolechef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ingå i rektorsteamet i förskolan. Du kommer också vara en viktig kugge i förvaltningens ledarlag där alla ledare inom barn- och utbildningsförvaltningen ingår. Tillsammans med oss drive... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ingå i rektorsteamet i förskolan.

Du kommer också vara en viktig kugge i förvaltningens ledarlag där alla ledare inom barn- och utbildningsförvaltningen ingår. Tillsammans med oss driver du förskole- och skolutveckling för varje barns bästa. 

Vi söker dig som kollega med uppdrag att leda och ansvara för Myrans förskola, Spirans förskola och Vännäsby förskola.

Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team. Vår verksamhet genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet, stolthet och att arbeta tillsammans. Vi strävar varje dag efter att bli Sveriges bästa skolkommun!

Vägen dit går genom vårt fokus på:
- att alla kan, alla vill och alla ska lyckas
- bra medarbetare och ledare och deras utveckling
- relationer och kommunikation
- genomtänkt struktur och tydlig organisation
- kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt
- kunskap om och tillgång till modern digital teknik
- lärande utifrån ett 1-16 perspektiv
- varje barns maximala potential
- att förbättra resultat

Låter det här intressant? Stämmer dessutom nedanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga medarbetare och kollegor och skickar in din ansökan!

Vi söker dig som:
- har höga positiva förväntningar på dina medarbetare, barn, vårdnadshavare, kollegor och dig själv
- har ett stort engagemang och intresse för förskolans verksamhet och utveckling
- är engagerad, uthållig, mål- och resultatinriktad, öppen, ärlig och medskapande
- är initiativrik, kreativ och flexibel samtidigt som du hävdar styrdokumenten och de lagar och avtal som styr våra verksamheter
- har en god kunskap och stor handlingskraft i ditt arbete mot alla typer av kränkningar, diskriminering och mobbning
- agerar för att alla ska trivas och nå sin fulla potential
- har en vilja, förmåga och ett mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder
- har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och erfarenhet av pedagogiskt arbete
- har kunskaper och erfarenheter från ledarskap
- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datorvana
- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdragetArbetsuppgifter
Som rektor har du det övergripande ansvaret för att den pedagogiska verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar.Kvalifikationer
Du arbetar i en politiskt styrd organisation varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper.Villkor
Tillträdesdag: Efter överenskommelse. Visa mindre

Underleverantör i Tjänsten Rusta och Matcha

Varje människa har en fantastisk potential! Vi vill hjälpa alla individer till sin plats på arbetsmarknaden och att uppnå sina drömmar i arbetslivet. Genom vår kompetens, empati och våra kvalitetssäkrade processer hjälper vi människor och företag att mötas och lyckats tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi på AB Ability Coaching söker underleverantörer i tjänsten Kundval Rusta och Matcha(KROM). Rusta och Matcha är en tjänst som vi bedriver på uppdr... Visa mer
Varje människa har en fantastisk potential!

Vi vill hjälpa alla individer till sin plats på arbetsmarknaden och att uppnå sina drömmar i arbetslivet.
Genom vår kompetens, empati och våra kvalitetssäkrade processer hjälper vi människor och
företag att mötas och lyckats tillsammans.
En bättre värld helt enkelt!

Vi på AB Ability Coaching söker underleverantörer i tjänsten Kundval Rusta och Matcha(KROM). Rusta och Matcha är en tjänst som vi bedriver på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vi rustar och matchar arbetsökande ut i jobb och studier på kortast möjligast tid. Vi söker underleverantörer som sätter våra deltagares mål och utveckling främst och vill göra skillnad för dem!

Du får genom oss arbeta med KROM avtalet och vi stöttar dig med våra erfarna ledare, systemstöd genom workbuster för administration och ett starkt varumärke ABILITY. Vår filosofi är att vi tillsammans med dig som underleverantör bildar ett oslagbart team.

Vi ska tillsammans bli Sveriges största och bästa leverantör i tjänsten KROM!

Kontakta vår ansvariga Sherry Amedi på mail: [email protected] eller mobil: 070-600 80 59 Visa mindre

Infrastrukturchef

Ansök    Jun 8    Vännäs kommun    Gatuchef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som infrastrukturchef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden. Du leder och samordnar infrastrukturavdelningens arbete med gator, VA, renhållning, parker och fritidsanläggningar – alltid i samverkan med interna och ex... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som infrastrukturchef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden.

Du leder och samordnar infrastrukturavdelningens arbete med gator, VA, renhållning, parker och fritidsanläggningar – alltid i samverkan med interna och externa aktörer. Du jobbar nära kommunens politiska ledning och representerar avdelningen, och ibland kommunen, i olika sammanhang kopplade till infrastruktur och samhällsbyggnadsfrågor.Arbetsuppgifter
Som infrastrukturchef arbetar du långsiktigt i infrastrukturavdelningens projekt, där du har en ledande och samordnande roll hela vägen från uppstart till avslut och vidare genom uppföljning, utvärdering och utveckling av processer. Arbetet innebär många kontaktytor med medborgare och näringsliv. Du har ett nära samarbete med samhällsbyggnadschef.

Viktiga delar i rollen är arbetet med kommunens investeringsplan samt ekonomi- och budgetansvar för infrastrukturavdelningen. Vidare leder du en grupp kompetenta medarbetare där du skapar förutsättningar för dem att utföra sina uppdrag på bästa möjliga sätt och att utvecklas i sina roller.

I kommunen pågår ett övergripande arbete mot mer och mer digitaliserade processer och här är det av stor vikt att du som infrastrukturchef är en drivande kraft i det fortsatta arbetet på avdelningen och i samarbetet internt och externt.

Vännäs kommun samverkar med Bjurholms kommun inom gator, VA och renhållning och detta samarbete innebär vissa insatser för dig i din roll som infrastrukturchef.Kvalifikationer
Du har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av arbete inom samhällsbyggnad, så som gator, VA och renhållning. Du har erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete samt tidigare ledarerfarenhet. Erfarenhet av ledarskap i en politiskt styrd organisation och kunskaper om den kommunala verksamhetens regelsystem, myndighetsutövning, organisationsstruktur och förutsättningar är meriterande men inte något krav.

Som person är du trygg, relationsskapande och har god kommunikationsförmåga i såväl mötet med andra som i skrift. Du uppskattar dynamik i ditt arbete och möjligheten till många kontaktytor på olika nivåer. Vidare behöver du ha förmåga att vara saklig och rationell samt kunna ta emot kritik.

Vi söker dig som

- vill driva projekt från uppstart till avslut.
- är strukturerad och analytisk med förmåga att se både helhet och delar.
- leder dina medarbetare genom god kommunikation, delaktighet och tydlighet.
- håller dig uppdaterad om förändringar inom verksamhetsområdet och vill utveckla processerna med stöd av digitalisering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre

Ekonomichef

Ansök    Feb 25    Vännäs kommun    Ekonomichef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som ekonomichef har du en nyckelroll i kommunen och bidrar till att kommunens resurser används på bästa möjliga sätt. Du är underställd kommunchef och jobbar nära kommunens politiska ledning. Samtidigt är du chef för medarbeta... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som ekonomichef har du en nyckelroll i kommunen och bidrar till att kommunens resurser används på bästa möjliga sätt.

Du är underställd kommunchef och jobbar nära kommunens politiska ledning. Samtidigt är du chef för medarbetarna på ekonomiavdelningen och leder ekonomgruppen med förvaltningarnas verksamhetsekonomer.

Arbetsuppgifter
Med kommunens verksamhet i fokus bidrar du till att utveckla vår ekonomiska styrning. Du har ett proaktivt förhållningssätt och tar initiativ till förbättringar. Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för den löpande ekonomiska redovisningen, årsbokslut med verksamhetsberättelser, delårsrapporter, budgetering, uppföljning och prognoser. Investeringar och hantering av kommunens finansiering och lån ingår också i uppdraget.

Du informerar regelbundet kommunstyrelse och kommunfullmäktige om kommunens ekonomiska läge. Du stöttar den politiska ledningen, kommunchefer och förvaltningschefer genom att bistå med kunskap och underlag för väl underbyggda beslut.

Som chef för ekonomiavdelningen leder och coachar du dina medarbetare med målet att leverera service och stöd inom ekonomiområdet på bästa möjliga sätt. Förvaltningarna har verksamhetsekonomer som ingår i ekonomgruppen som du leder. Tillsammans jobbar ni för att samordna och utveckla kommunens ekonomiska processer. De senaste åren har fokus särskilt legat på att införa ”prislappsmodellen”, som är en modell för ekonomisk styrning och analys utifrån jämförelser mellan olika kommuner.

Vännäs kommun använder sig av ekonomisystemet Unit 4, Agresso.

Kvalifikationer
Du har en akademisk utbildning med ekonomisk inriktning med flerårig erfarenhet från självständigt kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet och vana av att leda förändringsarbete. Har du erfarenhet av ledarskap i en politiskt styrd organisation och kunskaper om den kommunala verksamhetens regelsystem, organisationsstruktur och förutsättningar ser vi det som positivt.

Vi söker dig som:

- Ser ekonomi och kommunens verksamheter som en helhet där kvalité är centralt
- Vill bidra till utveckling av kommunens verksamheter och vara med och utveckla vår styrning och ledning
- Har drivkraft och engagemang för att leda utvecklingsarbete inom ekonomiområdet
- Är strukturerad och analytisk och har förmåga att se både helhet och delar
- Är pedagogisk och är bra på att kommunicera både i tal och i skrift
- Söker samarbete och samverkan och bygger förtroendefulla relationer både internt och externt
- Leder dina medarbetare genom god kommunikation, delaktighet och tydlighet
- Har höga positiva förväntningar på dig själv och dina medarbetare
- Agerar för att alla ska utvecklas och nå sin maximala potential
- Är trygg, flexibel, och prestigelös
- Håller dig uppdaterad inom de områden som påverkar ditt ansvarsområde och har kunskap om och vana av att använda digital teknik

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Anställning enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med. Visa mindre

Rektor, Liljaskolan

Ansök    Feb 11    Vännäs kommun    Rektor
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Välkommen till oss som medarbetare! Liljaskolan är en av Västerbottens största gymnasieskolor med ca 800 elever och vuxenstuderande samt ca 130 medarbetare. Vi söker nu en rektor som tillsammans med elever, medarbetare och övriga ledare ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Välkommen till oss som medarbetare!

Liljaskolan är en av Västerbottens största gymnasieskolor med ca 800 elever och vuxenstuderande samt ca 130 medarbetare.

Vi söker nu en rektor som tillsammans med elever, medarbetare och övriga ledare vill vara med och fortsätta utveckla Liljaskolan. Du vill arbeta i ett välkomnande, livfullt och nytänkande Vännäs och i en verksamhet där vi ställer höga krav och har stor tilltro till våra rektorer. Vi arbetar tillsammans i ett ledarlag.

Vi utgår från att du har hög kompetens och stor vilja till samarbete och samverkan. Vi förväntar oss att du bidrar till en stimulerande, lärande och positiv arbetsmiljö. Du arbetar för att konkretisera uppsatta mål och ge elever och personal det stöd och de förutsättningar som behövs för att nå ännu bättre resultat. Du arbetar aktivt och strukturerat för att motverka alla former av kränkningar, diskriminering och mobbning.

Som rektor har du det övergripande ansvaret för att den pedagogiska verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar. 

Du kommer huvudsakligen att ansvara för språkintroduktion, individuella alternativet, ekonomi-, barn- och fritids-, natur- samt samhällsvetenskapsprogrammet.
I uppdraget ingår också Nationell idrottsutbildning (freeskii, snowboard, ridsport) och lokal idrottsutbildning (ishockey).

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning från universitet eller högskola. Du har också flera års erfarenhet av pedagogiskt arbete. Om du har gått rektorsutbildning eller har påbörjat den så är det meriterande. Det är viktigt att du har ett demokratiskt och inkluderande förhållningssätt.
Du arbetar i en politikerstyrd organisation därför vill vi gärna att du har erfarenhet av detta.

Vi söker dig som:
* är positiv och har höga förväntningar på elever, medarbetare och dig själv
* har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet och utveckling
* är engagerad, uthållig, mål- och resultatinriktad, öppen, ärlig och medskapande
* är initiativrik, kreativ och flexibel samtidigt som du hävdar styrdokumenten och de lagar och avtal som styr våra verksamheter
* har en god kunskap och stor handlingskraft i ditt arbete mot alla typer av kränkningar, diskriminering och mobbning
* har en vilja, förmåga och mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder
* har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datavana
* har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

På kommunens respektive skolans hemsida www.vannas.se och www.liljaskolan.se finns mer information om kommunen och vår skola.

Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Samhällsbyggnadschef

Ansök    Feb 25    Vännäs kommun    Avdelningschef, kommun
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som samhällsbyggnadschef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden. Du leder och samordnar kommunens arbete med samhällsplanering och samhällsbyggnad i nära samverkan med olika aktörer. Du är underställd kommunchef och ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som samhällsbyggnadschef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden.

Du leder och samordnar kommunens arbete med samhällsplanering och samhällsbyggnad i nära samverkan med olika aktörer. Du är underställd kommunchef och jobbar nära kommunens politiska ledning.

Arbetsuppgifter
Som samhällsbyggnadschef leder du arbetet med kommunens översiktsplan och andra övergripande fysiska planer samt säkerställer att ambitionerna i planerna blir genomförda. I din roll bedriver du ett utåtriktat arbete där samverkan med andra kommuner, myndigheter och aktörer är centralt. Du har också ett nära samarbete och dialog med politik, näringsliv och kommuninvånare. Alltid med utgångspunkt i förtroende, engagemang och helhetssyn. Det ingår även att företräda och synliggöra kommunen i olika sammanhang

Vännäs är en växande kommun med ökad efterfrågan på tomter för både bostadsbyggande och företagsetableringar. I ditt uppdrag ingår ansvaret för mark- och exploateringsfrågor, där du hanterar markanvisning, förvärv och försäljning av mark samt övriga upplåtelse- och avtalsfrågor.

I ledningsgruppen har du ett särskilt ansvar för att i dialog med verksamheterna hantera investeringsbudget och att samordna kommunens lokalstrategiska behov. För närvarande utreds att kommunens fastighetsförvaltning från 2022 organiseras under fastighetsbolaget, Vännäs Fastigheter AB. Du kommer vara den samordnande länken mellan kommunen och fastighetsbolaget i mark- och lokalfrågor.

Andra delar i uppdraget är bland annat ärenden rörande invallning och strandskoning utmed våra älvar.

Du är pådrivande för att fortsätta utvecklingen av kommunens samhällsbyggnadsprocess med stöd av digitalisering.

I uppdraget ingår också att leda en grupp medarbetare och skapa förutsättningar så att de kan utföra sina uppdrag på bästa möjliga sätt.

Kvalifikationer
Du har akademisk utbildning som exempelvis lantmätare eller samhällsplanerare och flerårig erfarenhet av arbete med samhällsplanering och samhällsbyggande. Du har goda kunskaper inom markjuridik, fastighetsjuridik och ekonomi. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet och vana av att leda förändringsarbete. Har du erfarenhet av ledarskap i en politiskt styrd organisation och kunskaper om den kommunala verksamhetens regelsystem, myndighetsutövning, organisationsstruktur och förutsättningar ser vi det som positivt.

Vi söker dig som:

- Har ett genuint samhällsengagemang och vill bidra till kommunens fortsatta utveckling
- Har förmåga att driva utvecklingsfrågor från idé till genomförande
- Är strukturerad och analytisk och har förmåga att se både helhet och delar
- Är pedagogisk och har förmåga att uttrycka dig på ett bra sätt både i tal och skrift
- Har erfarenhet av samverkan och värdesätter ett gott samarbetsklimat och att bygga förtroendefulla relationer både internt och externt
- Leder dina medarbetare genom god kommunikation, delaktighet och tydlighet
- Har höga positiva förväntningar på dig själv och dina medarbetare
- Agerar för att alla ska utvecklas och nå sin maximala potential
- Är trygg, flexibel, och prestigelös
- Håller dig uppdaterad om förändringar inom verksamhetsområdet och vill utveckla samhällsbyggnadsprocessen med stöd av digitalisering

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Anställning enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre

Rektor grundsärskola och Elevhälsochef i Vännäs

Ansök    Nov 20    Vännäs kommun    Rektor
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ledarlaget i barn-och utbildningsförvaltningen. Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta som rektor inom grundsärskolan åk.1- 9 på Vegaskolan och som elevhälsochef för förskola, ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ledarlaget i barn-och utbildningsförvaltningen.

Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta som rektor inom grundsärskolan åk.1- 9 på Vegaskolan och som elevhälsochef för förskola, grundskola och grundsärskola.

Tillsammans med oss driver du skolutveckling för varje barns bästa. Du kommer att vara en viktig del i förvaltningens ledarlag där alla ledare inom barn- och utbildningsförvaltningen ingår.

I ditt uppdrag som rektor i grundsärskolan är du verksamhetsansvarig och arbetsledare för grundsärskolan i kommunen. Du är en del i Vegaskolans rektorsteam.

I ditt uppdrag som elevhälsochef har du ett förvaltningsövergripande ansvar för utveckling av elevhälsan.

Du är arbetsledare för Gemensamma elevhälsans- och Öppna förskolans medarbetare.  Du arbetar nära och samverkar med rektorer som ansvarar för det lokala barn- och elevhälsoarbetet.

Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team.

Vår verksamhet genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet och vi strävar varje dag efter att bli Sveriges bästa skolkommun!

Vägen dit går genom vårt fokus på:

- att alla kan, alla vill och alla ska lyckas

- bra medarbetare och ledare och deras utveckling

- relationer och kommunikation

- genomtänkt struktur och tydlig organisation

- kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt

- kunskap om och tillgång till modern digital teknik

- lärande utifrån ett 1-16 perspektiv

- varje barns maximala potential

- att förbättra resultat

Låter det här intressant? Stämmer dessutom nedanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga medarbetare och kollegor och skickar in din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har höga positiva förväntningar på dina medarbetare, elever, kollegor och dig själv

- har ett stort engagemang och intresse för verksamhetsutveckling inom vår förvaltning och tillsammans med samverkande aktörer

- är engagerad, uthållig, mål- och resultatinriktad, öppen, ärlig och medskapande

- är initiativrik, kreativ och flexibel samtidigt som du hävdar styrdokumenten och de lagar och avtal som styr våra verksamheter

- har kunskap, förståelse och erfarenhet av förebyggande och hälsofrämjande barn- och elevhälsoarbete

- har en god kunskap och stor handlingskraft i ditt arbete mot alla typer av kränkningar, diskriminering och mobbning

- agerar för att alla ska trivas och nå sin fulla potential - har en vilja, förmåga och ett mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder

- har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och erfarenhet av pedagogiskt arbete

- har kunskaper och erfarenheter från ledarskap

- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datorvana

- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Som rektor/elevhälsochef har du det övergripande ansvaret för att verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar.

Du arbetar i en politiskt styrd organisation varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper. Visa mindre

Samhällsbyggnadschef

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som samhällsbyggnadschef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden. Du leder och samordnar kommunens arbete med samhällsplanering och samhällsbyggnad i nära samverkan med olika aktörer. Du är underställd kommunchef och ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som samhällsbyggnadschef är du med och formar Vännäs kommun för framtiden.

Du leder och samordnar kommunens arbete med samhällsplanering och samhällsbyggnad i nära samverkan med olika aktörer. Du är underställd kommunchef och jobbar nära kommunens politiska ledning.

Arbetsuppgifter
Som samhällsbyggnadschef leder du arbetet med kommunens översiktsplan och andra övergripande fysiska planer samt säkerställer att ambitionerna i planerna blir genomförda. I din roll bedriver du ett utåtriktat arbete där samverkan med andra kommuner, myndigheter och aktörer är centralt. Du har också ett nära samarbete och dialog med politik, näringsliv och kommuninvånare. Alltid med utgångspunkt i förtroende, engagemang och helhetssyn. Det ingår även att företräda och synliggöra kommunen i olika sammanhang

Vännäs är en växande kommun med ökad efterfrågan på tomter för både bostadsbyggande och företagsetableringar. I ditt uppdrag ingår ansvaret för mark- och exploateringsfrågor, där du hanterar markanvisning, förvärv och försäljning av mark samt övriga upplåtelse- och avtalsfrågor.

I ledningsgruppen har du ett särskilt ansvar för att i dialog med verksamheterna hantera investeringsbudget och att samordna kommunens lokalstrategiska behov. För närvarande utreds att kommunens fastighetsförvaltning från 2022 organiseras under fastighetsbolaget, Vännäs Fastigheter AB. Du kommer vara den samordnande länken mellan kommunen och fastighetsbolaget i mark- och lokalfrågor.

Andra delar i uppdraget är bland annat ärenden rörande invallning och strandskoning utmed våra älvar.

Du är pådrivande för att fortsätta utvecklingen av kommunens samhällsbyggnadsprocess med stöd av digitalisering.

I uppdraget ingår också att leda en grupp medarbetare och skapa förutsättningar så att de kan utföra sina uppdrag på bästa möjliga sätt.

Kvalifikationer
Du har akademisk utbildning som exempelvis lantmätare eller samhällsplanerare och flerårig erfarenhet av arbete med samhällsplanering och samhällsbyggande. Du har goda kunskaper inom markjuridik, fastighetsjuridik och ekonomi. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet och vana av att leda förändringsarbete. Har du erfarenhet av ledarskap i en politiskt styrd organisation och kunskaper om den kommunala verksamhetens regelsystem, myndighetsutövning, organisationsstruktur och förutsättningar ser vi det som positivt.

Vi söker dig som:

- Har ett genuint samhällsengagemang och vill bidra till kommunens fortsatta utveckling
- Har förmåga att driva utvecklingsfrågor från idé till genomförande
- Är strukturerad och analytisk och har förmåga att se både helhet och delar
- Är pedagogisk och har förmåga att uttrycka dig på ett bra sätt både i tal och skrift
- Har erfarenhet av samverkan och värdesätter ett gott samarbetsklimat och att bygga förtroendefulla relationer både internt och externt
- Leder dina medarbetare genom god kommunikation, delaktighet och tydlighet
- Har höga positiva förväntningar på dig själv och dina medarbetare
- Agerar för att alla ska utvecklas och nå sin maximala potential
- Är trygg, flexibel, och prestigelös
- Håller dig uppdaterad om förändringar inom verksamhetsområdet och vill utveckla samhällsbyggnadsprocessen med stöd av digitalisering

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Anställning enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre

Ekonomichef

Ansök    Feb 2    Vännäs kommun    Ekonomichef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som ekonomichef har du en nyckelroll i kommunen och bidrar till att kommunens resurser används på bästa möjliga sätt. Du är underställd kommunchef och jobbar nära kommunens politiska ledning. Samtidigt är du chef för medarbeta... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som ekonomichef har du en nyckelroll i kommunen och bidrar till att kommunens resurser används på bästa möjliga sätt.

Du är underställd kommunchef och jobbar nära kommunens politiska ledning. Samtidigt är du chef för medarbetarna på ekonomiavdelningen och leder ekonomgruppen med förvaltningarnas verksamhetsekonomer.

Arbetsuppgifter
Med kommunens verksamhet i fokus bidrar du till att utveckla vår ekonomiska styrning. Du har ett proaktivt förhållningssätt och tar initiativ till förbättringar. Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för den löpande ekonomiska redovisningen, årsbokslut med verksamhetsberättelser, delårsrapporter, budgetering, uppföljning och prognoser. Investeringar och hantering av kommunens finansiering och lån ingår också i uppdraget.

Du informerar regelbundet kommunstyrelse och kommunfullmäktige om kommunens ekonomiska läge. Du stöttar den politiska ledningen, kommunchefer och förvaltningschefer genom att bistå med kunskap och underlag för väl underbyggda beslut.

Som chef för ekonomiavdelningen leder och coachar du dina medarbetare med målet att leverera service och stöd inom ekonomiområdet på bästa möjliga sätt. Förvaltningarna har verksamhetsekonomer som ingår i ekonomgruppen som du leder. Tillsammans jobbar ni för att samordna och utveckla kommunens ekonomiska processer. De senaste åren har fokus särskilt legat på att införa ”prislappsmodellen”, som är en modell för ekonomisk styrning och analys utifrån jämförelser mellan olika kommuner.

Vännäs kommun använder sig av ekonomisystemet Unit 4, Agresso.

Kvalifikationer
Du har en akademisk utbildning med ekonomisk inriktning med flerårig erfarenhet från självständigt kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet och vana av att leda förändringsarbete. Har du erfarenhet av ledarskap i en politiskt styrd organisation och kunskaper om den kommunala verksamhetens regelsystem, organisationsstruktur och förutsättningar ser vi det som positivt.

Vi söker dig som:

- Ser ekonomi och kommunens verksamheter som en helhet där kvalité är centralt
- Vill bidra till utveckling av kommunens verksamheter och vara med och utveckla vår styrning och ledning
- Har drivkraft och engagemang för att leda utvecklingsarbete inom ekonomiområdet
- Är strukturerad och analytisk och har förmåga att se både helhet och delar
- Är pedagogisk och är bra på att kommunicera både i tal och i skrift
- Söker samarbete och samverkan och bygger förtroendefulla relationer både internt och externt
- Leder dina medarbetare genom god kommunikation, delaktighet och tydlighet
- Har höga positiva förväntningar på dig själv och dina medarbetare
- Agerar för att alla ska utvecklas och nå sin maximala potential
- Är trygg, flexibel, och prestigelös
- Håller dig uppdaterad inom de områden som påverkar ditt ansvarsområde och har kunskap om och vana av att använda digital teknik

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.

Anställning enligt överenskommelse.

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med. Visa mindre

Områdeschef för individ- och familjeomsorgen

Ansök    Nov 19    Vännäs kommun    Avdelningschef, kommun
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning På Vård- och omsorgsförvaltningen är vi nästan 500 medarbetare. Vi är undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer, utredare, behandlare, assistenter, handläggare, kvalitetsutvecklare och m... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
På Vård- och omsorgsförvaltningen är vi nästan 500 medarbetare.

Vi är undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer, utredare, behandlare, assistenter, handläggare, kvalitetsutvecklare och många fler, på olika områden och nivåer inom förvaltningsorganisationen. Alla bidrar vi på olika sätt till att kommunens medborgare ska kunna leva ett självständigt liv. Arbetar du här har du ett utmanande och givande jobb där du gör skillnad i människors vardag. Här skapas välfärd.Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att leda individ- och familjeomsorgens två myndighetsgrupper, barn/unga och vuxna samt förvaltningens behandlingsteam och familjerådgivare. Till stöd finns 1.e socialsekreterare för barn-och unga gruppen.

Områdeschef har ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö, budget samt att leda, organisera, samordna och utveckla utifrån de styrande målen inom givna ekonomiska ramar. En viktig del i uppdraget är kvalitetsarbete, samverkan och omvärldsbevakning. I ledarskapet skapar du delaktighet hos medarbetarna med ett målinriktat arbetssätt. Egengranskning av verksamhet och ansvar för verksamhetens rättssäkerhet har hög prioritet.

Du är en ambassadör för våra verksamheter och tycker om mötet med människor. Du ser ditt uppdrag utifrån ett helhetsperspektiv med individen i fokus.

Inom Individ- och familjeomsorgen finns ytterligare en områdeschef med ansvar för försörjningsstöd, jobbsteget och stödteamet. Ni båda förväntas utföra era uppdrag i utvecklande samplanering. Du är underställd Socialchef och ingår i förvaltningens ledningsgrupp och arbetar med måluppfyllelse utifrån de direktiv och uppdrag som beslutats av nämnd. Deltagandet i förvaltningens ledningsgrupp kräver intresse och engagemang även i frågor som ligger vid sidan av det primära ansvarområdet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen och flerårig erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten. Erfarenhet av ledaruppdrag eller uppdrag som verksamhetsutvecklare inom socialtjänst är meriterande.

För att klara uppdraget långsiktigt måste vi våga både tänka nytt och nyttja digitaliseringens möjligheter i kvalitets- och effektiviseringsarbetet. Du behöver därför ha en förmåga att se hur verksamheten kan utvecklas genom nya arbetssätt och innovativa lösningar samt vilja och energin att driva igenom dem. Du har erfarenhet och förmåga att bygga samarbeten och samverkan både internt och externt. Du har god och tydlig ledarskaps- och kommunikativ förmåga och är bra på att strukturera, planera och göra prioriteringar i ditt arbete. Du arbetar utifrån en helhetssyn och har förmåga att sätta frågor i ett större sammanhang. Du coachar dina medarbetare i deras arbete och tar tillvara deras engagemang, styrkor och utvecklingsbehov i förhållande till uppdraget. Du har kunskap om och förståelse för förutsättningar för arbete inom en politiskt styrd organisation. 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Rektor grundsärskola och Elevhälsochef i Vännäs

Ansök    Nov 10    Vännäs kommun    Rektor
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ledarlaget i barn-och utbildningsförvaltningen. Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta som rektor inom grundsärskolan åk.1- 9 på Vegaskolan och som elevhälsochef för förskola, ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ledarlaget i barn-och utbildningsförvaltningen.

Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta som rektor inom grundsärskolan åk.1- 9 på Vegaskolan och som elevhälsochef för förskola, grundskola och grundsärskola.

Tillsammans med oss driver du skolutveckling för varje barns bästa. Du kommer att vara en viktig del i förvaltningens ledarlag där alla ledare inom barn- och utbildningsförvaltningen ingår.

I ditt uppdrag som rektor i grundsärskolan är du verksamhetsansvarig och arbetsledare för grundsärskolan i kommunen. Du är en del i Vegaskolans rektorsteam.

I ditt uppdrag som elevhälsochef har du ett förvaltningsövergripande ansvar för utveckling av elevhälsan.

Du är arbetsledare för Gemensamma elevhälsans- och Öppna förskolans medarbetare.  Du arbetar nära och samverkar med rektorer som ansvarar för det lokala barn- och elevhälsoarbetet.

Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team.

Vår verksamhet genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet och vi strävar varje dag efter att bli Sveriges bästa skolkommun!

Vägen dit går genom vårt fokus på:

- att alla kan, alla vill och alla ska lyckas

- bra medarbetare och ledare och deras utveckling

- relationer och kommunikation

- genomtänkt struktur och tydlig organisation

- kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt

- kunskap om och tillgång till modern digital teknik

- lärande utifrån ett 1-16 perspektiv

- varje barns maximala potential

- att förbättra resultat

Låter det här intressant? Stämmer dessutom nedanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga medarbetare och kollegor och skickar in din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har höga positiva förväntningar på dina medarbetare, elever, kollegor och dig själv

- har ett stort engagemang och intresse för verksamhetsutveckling inom vår förvaltning och tillsammans med samverkande aktörer

- är engagerad, uthållig, mål- och resultatinriktad, öppen, ärlig och medskapande

- är initiativrik, kreativ och flexibel samtidigt som du hävdar styrdokumenten och de lagar och avtal som styr våra verksamheter

- har kunskap, förståelse och erfarenhet av förebyggande och hälsofrämjande barn- och elevhälsoarbete

- har en god kunskap och stor handlingskraft i ditt arbete mot alla typer av kränkningar, diskriminering och mobbning

- agerar för att alla ska trivas och nå sin fulla potential - har en vilja, förmåga och ett mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder

- har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och erfarenhet av pedagogiskt arbete

- har kunskaper och erfarenheter från ledarskap

- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datorvana

- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Som rektor/elevhälsochef har du det övergripande ansvaret för att verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar.

Du arbetar i en politiskt styrd organisation varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper. Visa mindre

Kultur- och bibliotekschef och biträdande rektor fritidshem

Ansök    Nov 20    Vännäs kommun    Kulturchef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ledarlaget i barn-och utbildningsförvaltningen. Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta med övergripande ansvar för kultur och bibliotek i Vännäs och med uppdrag att leda fritid... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ledarlaget i barn-och utbildningsförvaltningen.

Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta med övergripande ansvar för kultur och bibliotek i Vännäs och med uppdrag att leda fritidshemmets verksamhet på Vegaskolan. Tillsammans med oss driver du verksamhetsutveckling. Du kommer att vara en viktig del i förvaltningens ledarlag där alla ledare inom barn- och utbildningsförvaltningen ingår.

I ditt uppdrag som kultur- och bibliotekschef ansvarar du för och leder arbetet vid  kommunens bibliotek och skolbibliotek, musikskolan och kommunens biograf. Du samverkar med externa aktörer för att ge våra kommuninnevånare tillgång till kulturella upplevelser.   

I ditt uppdrag som biträdande rektor för fritidshem ansvarar du för fritidshemmets verksamhetsutveckling och är arbetsledare för dess personal. Du är en del i Vegaskolans rektorsteam.

Är du en positiv och utvecklingsinriktad person och har erfarenhet och ett engagemang för kulturfrågor? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team.

Vår verksamhet genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet. Vägen dit går genom vårt fokus på:

- att alla kan, alla vill och alla ska lyckas

- bra medarbetare och ledare och deras utveckling

- relationer och kommunikation

- genomtänkt struktur och tydlig organisation

- kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt

- kunskap om och tillgång till modern digital teknik

- att förbättra resultat

Låter det här intressant? Stämmer dessutom nedanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga medarbetare och kollegor och skickar in din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har höga positiva förväntningar på dig själv och dem du möter i ditt arbete.

- har ett stort engagemang och intresse för verksamhetsutveckling inom vår förvaltning och tillsammans med samverkande aktörer

- är engagerad, uthållig, mål- och resultatinriktad, öppen, ärlig och medskapande

- är initiativrik, kreativ och flexibel

- agerar för att alla ska trivas och nå sin fulla potential - har en vilja, förmåga och ett mod att vara en tydlig och synlig närvarande ledare som utmanar, stödjer och handleder

- har en god kunskap och stor handlingskraft i ditt arbete mot alla typer av kränkningar, diskriminering och mobbning

- har relevant utbildning och erfarenhet utifrån uppdraget

- har kunskaper och erfarenheter från ledarskap

- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datorvana

- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Du arbetar i en politiskt styrd organisation varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper. Visa mindre

Ekonomichef

Ansök    Feb 19    Mark & Grund i Vännäs AB    Ekonomichef
Vi söker nu en Ekonomichef med stort engagemang och driv till Mark & Grund. Vi är ett litet företag med stora ambitioner som har vuxit mycket de senaste åren. Vi behöver därför utöka vår styrka och hoppas att du är den rätta för oss. Som Ekonomichef hos oss på Mark & Grund arbetar du nära verksamheten och som en del i ledningsgruppen vilket ger dig möjligheten att utmana och påverka affärsbeslut i en växande verksamhet. Du blir en del av bolagets spännande... Visa mer
Vi söker nu en Ekonomichef med stort engagemang och driv till Mark & Grund. Vi är ett litet företag med stora ambitioner som har vuxit mycket de senaste åren. Vi behöver därför utöka vår styrka och hoppas att du är den rätta för oss.
Som Ekonomichef hos oss på Mark & Grund arbetar du nära verksamheten och som en del i ledningsgruppen vilket ger dig möjligheten att utmana och påverka affärsbeslut i en växande verksamhet. Du blir en del av bolagets spännande resa genom att vara med och utveckla processer och rutiner för att optimera lönsamhet och kapitalutnyttjande inom affärsområdet. Du kommer att få en bred ekonomisk roll med huvudfokus på strategisk affärsekonomi och du kommer att rapportera till bolagets delägare.


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Samordna och driva arbetet med att utveckla processerna för verksamhetsplanering, verksamhetsuppföljning, utvärdering och utredning utifrån vårt uppdrag och strategiska mål.
Driva utvecklingen för en effektiv ekonomistyrning och verksamhetsuppföljning.
Bidra med analyser och underlag för att uppnå en effektiv ledning och styrning av verksamheten.
Utforma indikatorer och analysera konsekvenser av verksamhetsresultat mot mål samt följa utvecklingen och bereda beslutsunderlag med förslag till åtgärder för förbättringar och utveckling.
Delta och stödja arbetet med budget- och prognosprocesserna. Vid behov även genomföra andra ekonomiska uppföljningar.
Medverka i, och vid behov även leda interna utredningar och arbetsgrupper.
Omvärldsbevaka och internt förmedla vidare omvärldsutvecklingen.
Löpande fakturering, lönehantering och bokföring.Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utvecklingsinriktad, analytisk, strukturerad, har ett strategiskt förhållningssätt och kan arbeta självgående. Som person är det en fördel om du är prestigelös och flexibel så du kan hantera förändringar och nya förutsättningar. Du trivs med att arbeta konsultativt för andra och har en förmåga att omvandla komplex information till ett pedagogiskt och värdeskapande material.


Kvalifikationer
Vi tror att du har relevant akademisk utbildning inom ekonomi. Tidigare erfarenhet ifrån liknande positioner är meriterande, exempelvis arbete med ekonomi- och verksamhetsstyrning samt budget- och uppföljningsprocess. Erfarenhet av att leda projekt, samordna verksamhetsplanering, följa upp och ge beslutsunderlag är också meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med uppföljning av verksamheten, exempelvis i form av nyckeltal. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och känner dig bekväm med att göra kalkyler och snabbt ta till dig nya system och applikationer. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska språket väl, både i tal och i skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om företaget
Mark & Grund grundades 2002 av Hans-Erik Hellström, Peter Jonsson, Samuel Jonsson och Sune Jonsson. Vi har vårt kontor och egen verkstad i Vännäsby och utför våra åtaganden i Västerbotten med Umeå som nav. Vi utför alla typer av markentreprenader för företag, myndigheter och privatpersoner. Vår styrka består av en egen modern maskinpark med grävmaskiner, hjullastare och lastbilar bland annat.
Att vi utför både stora och små markjobb gör oss flexibla och våra korta beslutsvägar gör oss väldigt effektiva. Vårt rykte om att göra bra jobb är vi måna om.
Mark & Grund utsågs 2012 till ett av Sveriges Gasell-företag och 2017 blev vi utsedd till årets företagare i Vännäs. 2019 certifierade vi oss enligt standarderna ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.


Omfattning och tillträde
Tjänsten är en heltidsanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan
Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till Therese Englund. Du hittar hennes kontaktuppgifter nedan. Ansök senast den 24 november. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag!


Therese Englund
HR-ansvarig
[email protected] Visa mindre

Kultur- och bibliotekschef och biträdande rektor fritidshem

Ansök    Nov 6    Vännäs kommun    Kulturchef
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ledarlaget i barn-och utbildningsförvaltningen. Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta med övergripande ansvar för kultur och bibliotek i Vännäs och med uppdrag att leda fritid... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ledarlaget i barn-och utbildningsförvaltningen.

Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta med övergripande ansvar för kultur och bibliotek i Vännäs och med uppdrag att leda fritidshemmets verksamhet på Vegaskolan. Tillsammans med oss driver du verksamhetsutveckling. Du kommer att vara en viktig del i förvaltningens ledarlag där alla ledare inom barn- och utbildningsförvaltningen ingår.

I ditt uppdrag som kultur- och bibliotekschef ansvarar du för och leder arbetet vid  kommunens bibliotek och skolbibliotek, musikskolan och kommunens biograf. Du samverkar med externa aktörer för att ge våra kommuninnevånare tillgång till kulturella upplevelser.   

I ditt uppdrag som biträdande rektor för fritidshem ansvarar du för fritidshemmets verksamhetsutveckling och är arbetsledare för dess personal. Du är en del i Vegaskolans rektorsteam.

Är du en positiv och utvecklingsinriktad person och har erfarenhet och ett engagemang för kulturfrågor? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team.

Vår verksamhet genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet. Vägen dit går genom vårt fokus på:

- att alla kan, alla vill och alla ska lyckas

- bra medarbetare och ledare och deras utveckling

- relationer och kommunikation

- genomtänkt struktur och tydlig organisation

- kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt

- kunskap om och tillgång till modern digital teknik

- att förbättra resultat

Låter det här intressant? Stämmer dessutom nedanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga medarbetare och kollegor och skickar in din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har höga positiva förväntningar på dig själv och dem du möter i ditt arbete.

- har ett stort engagemang och intresse för verksamhetsutveckling inom vår förvaltning och tillsammans med samverkande aktörer

- är engagerad, uthållig, mål- och resultatinriktad, öppen, ärlig och medskapande

- är initiativrik, kreativ och flexibel

- agerar för att alla ska trivas och nå sin fulla potential - har en vilja, förmåga och ett mod att vara en tydlig och synlig närvarande ledare som utmanar, stödjer och handleder

- har en god kunskap och stor handlingskraft i ditt arbete mot alla typer av kränkningar, diskriminering och mobbning

- har relevant utbildning och erfarenhet utifrån uppdraget

- har kunskaper och erfarenheter från ledarskap

- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datorvana

- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Du arbetar i en politiskt styrd organisation varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper. Visa mindre

Områdeschef med ansvar för hälso- och sjukvårdsfrågorna

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Vill du vara med och bidra till att människor får en bättre vardag? Vill du känna stolthet över att kunna hjälpa människor i olika skeden av livet? Vill du ha ett meningsfullt arbete som värdesätter ditt engagemang och även erbjuder dig spän... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Vill du vara med och bidra till att människor får en bättre vardag? Vill du känna stolthet över att kunna hjälpa människor i olika skeden av livet? Vill du ha ett meningsfullt arbete som värdesätter ditt engagemang och även erbjuder dig spännande utmaningar och möjligheter att utvecklas?

Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss i Vännäs kommun.

Vårt uppdrag handlar om att göra skillnad. Kom och skapa framtiden tillsammans med oss.

Sökes till Vård- och omsorgsförvaltningen:

Områdeschef med ansvar för hälso- och sjukvårdsfrågorna

Här på vård- och omsorgsförvaltningen är vi nästan 500 medarbetare. Vi är undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer, utredare, assistenter, handläggare, kvalitetsutvecklare och många fler på olika områden och nivåer inom förvaltningsorganisationen. Alla bidrar vi på olika sätt till att kommunens medborgare ska kunna leva ett självständigt liv. Här skapar vi välfärd.

 

Arbetsuppgifter 

Som områdeschef har du det övergripande ansvaret för hälso- och sjukvårdsfrågorna. Du har varierande arbetsuppgifter och företräder verksamhetsområdet både internt och externt. Du rapporterar direkt till Socialchef och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. 

Du har ledningsansvar, förändring av personal-, verksamhets- och budgetansvar för förvaltningens sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter, ca 28 medarbetare. 

Du förväntas att leda, styra och kvalitetssäkra verksamheten i linje med gällande lagstiftning, uppställda mål, fattade beslut, tillgängliga resurser samt framtida krav och förutsättningar. Du ansvarar för att verksamheten har den kompetens, de resurser, system och rutiner som krävs för verksamhetsområdet.

I uppdraget ingår att vara stödjande, kunnig och drivande i utvecklingsarbetet inom verksamhetsområdet. Du förankrar och implementerar förändringar på både en strategisk och operativ nivå. I ditt ansvar ingår också att skapa goda relationer och en nära samverkan med såväl interna samarbetspartner som externa. Du är en ambassadör för våra verksamheter och tycker om mötet med människor. Du ser ditt uppdrag utifrån ett helhetsperspektiv med individen i fokus.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet i ledande befattning inom hälso- och sjukvård, socialtjänst och gärna området vård- och omsorg. Högskoleexamen eller universitetsutbildning som socionom, arbetsterapeut, sjuksköterska eller fysioterapeut eller likvärdig utbildning är ett krav. Du behöver ha förståelse för kommunal hälso- och sjukvård och erfarenhet inom förändrings- och förbättringsarbete. För att klara uppdraget även långsiktigt måste vi våga tänka nytt. Därför är det viktiga att du har en förmåga att se hur verksamheten kan utvecklas genom nya arbetssätt och innovativa lösningar samt har viljan och energin att driva igenom dem. Du behöver trivas med att nå dina mål genom samarbete med andra och den egenskapen behöver vara mycket framträdande hos dig. Du har god och tydlig ledarskaps- och kommunikativ förmåga och är bra på att strukturera, planera och göra prioriteringar i ditt arbete. Du fokuserar på rätt saker, förutsättningar, helhetssyn och en förmåga att sätta frågor i ett större sammanhang. Det är viktigt att du har ett strategiskt tänk samt är lyhörd och prestigelös. Vi vill att du har en god arbetsledande förmåga som motiverar medarbetarna och får dem att känna sig delaktiga. Vi ser dessutom gärna att du har kunskap om och förståelse för förutsättningar för arbete inom en politiskt styrd organisation. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Platschef - Mark & Anläggning

Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga – vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en platschef till vår entreprenadverksamhet med placering i Umeå. Om tjänsten Du driver entreprenadprojekt från färdigt kontrakt till överlämnade till kund. Det innebär att du ansvara för planering av re... Visa mer
Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga – vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en platschef till vår entreprenadverksamhet med placering i Umeå.
Om tjänsten
Du driver entreprenadprojekt från färdigt kontrakt till överlämnade till kund. Det innebär att du ansvara för planering av resurser, tidsplaner och produktionen med fokus på KMA, struktur och ekonomi, så uppföljning är en viktig del i arbetet. Vi har projekt främst i Umeåområdet men det kan förekomma uppdrag på andra regioner men då oftast i en radie på ca 30 mil. Du har arbetsledare som driver den dagliga styrningen samt en organisation och ledning med lång erfarenhet som finns nära tillhands vid behov. Din närmsta chef är affärsområdeschef för mark och anläggning, Greger Hallnor och din stationeringsort är Umeå.
Vem trivs här?
Du är en kommunikativ och en lösningsorienterad ledare som skapar och utvecklar goda relationer med din omgivning. Du tar ett personligt ansvar för ditt uppdrag och är trygg i att vara tydlig och att ställa krav. Delar av tjänsten är av administrativ karaktär, varför det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet som platschef inom entreprenad eller att du har erfarenhet som arbetsledare och vill utvecklas som platschef. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner, och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har snart funnits i 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten! Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.
Intresserad?
Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Kontakta gärna Rekryteringskonsult Marlene Vikström 070-420 85 00. Affärsområdeschef Greger Hallnor om frågor kring jobbet 0935- 399 78 eller Maria Forssell, HR- ansvarig 0935 – 399 63. Visa mindre

Affärsområdeschef

Ansök    Jan 13    Allmiljö AB    Affärsområdeschef
Välkommen till vår arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga – vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en Affärsområdeschef med ansvar för ett av våra områden Miljö & Återvinning Om tjänsten Som Affärsområdeschef ansvarar du för att leda och utveckla marknaden och tjänster inom affärsområdet Miljö & Åt... Visa mer
Välkommen till vår arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga – vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en Affärsområdeschef med ansvar för ett av våra områden Miljö & Återvinning


Om tjänsten
Som Affärsområdeschef ansvarar du för att leda och utveckla marknaden och tjänster inom affärsområdet Miljö & Återvinning. Du ingår i koncernledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.
I rollen ingår:
• Resultat- och budgetansvar för affärsområdet.
• Framtagande av affärsplan, budget, marknadsplan och bakomliggande aktiviteter för att nå uppsatta mål
• Personalansvar för tre medarbetare - säljare, transportledare och platsansvarig för anläggningen.
• Att aktivt arbeta med försäljning, prissättning, utveckling och paketering med fokus på avsättning
• Utveckling av koncept för effektiv miljöhantering samt avsättning av produkten
• Bearbeta och bredda affären hos befintliga kunder samt identifiera nya kunder och deras behov
• Miljö- och arbetsmiljöansvar


Vem trivs här?
Du är en affärsdriven och lösningsorienterad ledare som skapar och utvecklar goda relationer med din omgivning. Du tar ett personligt ansvar för ditt uppdrag och trivs med att skapa affärer genom att utveckla och våga tänka nytt. På så sätt möjliggör du att både vi och våra kunders utveckling ligger i framkant. Du har stor erfarenhet av marknad- och försäljningsarbete och känner dig trygg med att ta ett ekonomiskt ansvar. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner, och allt vad det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Koncernen har funnits i 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten! Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka inom och ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.


Företaget
Allmiljö AB arbetar med avfallshantering, återvinning och transporter. Vi arbetar med både hushållsavfall och verksamhetsavfall. Våra kunder är främst kommuner, industrier samt bygg- och rivningsföretag. Vi har egna sorterings- och återvinningsanläggningar för avfall i Umeå och Skellefteå. Vi innehar alla nödvändiga tillstånd för transport av avfall och farligt avfall, samt är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO-standard. Företaget har huvudkontor i Umeå och platskontor i Skellefteå, Sollefteå, Mora och Köping. Allmiljö omsätter ca 150 miljoner kronor/år och har ca 100 anställda i olika verksamheter, allt ifrån bemanning av återvinningsanläggningar till chaufförer och maskinförare. Allmiljö är en trygg samarbetspartner med stabil ekonomi. Vi har högsta kreditrating av bland andra UC och är Trippel-A ratade enligt Soliditets valideringssystem sedan 2008. Allmiljö är ett dotterbolag inom Kaj Johansson Gruppen AB. Mer information om koncernen hittar du på www.kajs.se


Intresserad?
Skicka in din ansökan senast den 26 januari . Om du har frågor så kontakta Rekryteringskonsult Marlene Vikström 070 420 85 00 så berättar hon mer om tjänsten och företaget. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projekt- och konstruktions-chef till Vännäs Dörr AB

Ansök    Dec 23    Maxkompetens AB    Gruppchef, teknik
Om Kunden Vännäs Dörr AB Producerar ett komplett sortiment av massiva trädörrar av hög kvalitet och yppersta funktionalitet och prestanda. Med högsta ljud-, brand- och säkerhetskrav, är dörrarna högt uppskattade i offentliga och säkerhetsklassade miljöer som skolor, sjukhus, hotell och kontor och fängelser. Som tamburdörrar för lägenheter erbjuds en unik säkerhetsdörr som både har en attraktiv design och skyddar mot inbrott. Genom ständig teknik- och ... Visa mer
Om Kunden

Vännäs Dörr AB
Producerar ett komplett sortiment av massiva trädörrar av hög kvalitet och yppersta funktionalitet och prestanda. Med högsta ljud-, brand- och säkerhetskrav, är dörrarna högt uppskattade i offentliga och säkerhetsklassade miljöer som skolor, sjukhus, hotell och kontor och fängelser. Som tamburdörrar för lägenheter erbjuds en unik säkerhetsdörr som både har en attraktiv design och skyddar mot inbrott.


Genom ständig teknik- och produktutveckling kan vi leverera dörrar för andra miljöer med mycket speciella krav, exempelvis röntgendörrar. Kombinationen av kvalitet, prestanda och en hög produktionskapacitet gör våra dörrar högaktuella för såväl Nordiska som Europeiska byggprojekt. Allt fler fastighetsägare och bostadsrättsföreningar upptäcker också fördelarna med våra massiva trädörrar till renoverings- och tillbyggnadsobjekt.

Projekt- och konstruktions-chef, Vännäs Dörr AB

Vännäs Dörr AB är en fabriksenhet i Jeld-Wen som tillverkar dörrar, karmar och glaspartier till projektmarknader i Sverige och Norge.

I Sverige har JELD-WEN en gedigen historia av dörrtillverkning där vi har samlat kunskap i mer än 100 år. JELD-WEN är en av världens största dörrtillverkare där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i en internationell miljö kombinerat med hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

"Vännäs Dörr, en verksamhet där tradition, effektivitet och innovation möts. Med lång erfarenhet tillverkar de ca. 85 anställda certifierade dörrar till i huvudsak offentligt byggande som tex skolor, sjukhus och hotell helt enligt kundens behov. I alla jag träffar ser jag ett stort fokus på kunden, kvalitet och en vilja att utveckla verksamheten. Jag tror att det är svårt att inte trivas på Vännäs Dörr" - Erik Fahlgård, rekryteringskonsult

Vill du leda, utveckla och driva ett team av väldigt kompetenta och erfarna Projektberedare, Konstruktörer och andra nyckelfunktioner? Är du någon som har vana att jobba i en LEAN-miljö, ser sina anställdas behov och vill vara med att utveckla en verksamhet på frammarsch? Vi hjälper Vännäs Dörr att hitta en erfaren ledare till deras ledningsgrupp! Låter detta intressant? Tveka inte att söka!

Din profil

Vi söker dig som brinner för ledarskap. Du kommer att leda en grupp på 8 erfarna individer vars arbete är extremt affärskritiskt. Du kommer att ha komplett personal- och budgetansvar för din avdelning samt ingå i verksamhetens ledningsgrupp. I arbetet ingår en stol del kommunikation, från intern mellan avdelningar och ägare, till extern med kunder och partners.

Du har:

- Erfarenhet av LEAN

- Lång erfarenhet av ledarskap

- Erfarenhet av projektledning

- Kunskap inom arbetsrätt

- Industriell erfarenhet

- B-körkort

- Väldigt goda kunskaper i Engelska, både i tal och skrift

Meriterande

- Högskole- eller Civilingenjörsexamen i Maskinteknik

- Kandidatexamen Personalvetenskap eller Företagsekonomi

- Erfarenhet från byggbranschen

- Erfarenhet av konstruktion

- Arbete med KPI-styrd verksamhet

Din dag kommer att innehålla ledarskapets alla delar. Du kommer vara ett stort stöd till ditt team i både deras arbetsmiljö, i deras arbetsuppgifter och i utvecklingen av teamet framåt.

Vännäs Dörr arbetar enligt LEAN och har ett fokus på effektiv och KPI-styrd verksamhet. Du arbetar löpande med lönesättning, rekrytering, attestering och schemafrågor.

Vi söker någon som verkligen vill göra skillnad. Skillnad för både sin personal och företaget, för utvecklingen och leveransen av produkterna. Vi hoppas att du känner igen dig i detta och att du söker snarast möjligt då tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vårt företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.


Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Visa mindre

Platschef - Anläggning/entreprenad

Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga – vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en platschef till vår entreprenadverksamhet med placering i Umeå. Om tjänsten Du driver entreprenadprojekt från färdigt kontrakt till överlämnade till kund. Det innebär att du ansvara för planering av re... Visa mer
Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga – vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en platschef till vår entreprenadverksamhet med placering i Umeå.
Om tjänsten
Du driver entreprenadprojekt från färdigt kontrakt till överlämnade till kund. Det innebär att du ansvara för planering av resurser, tidsplaner och produktionen med fokus på KMA, struktur och ekonomi, så uppföljning är en viktig del i arbetet. Vi har projekt främst i Umeåområdet men det kan förekomma uppdrag på andra regioner men då oftast i en radie på ca 30 mil. Du har arbetsledare som driver den dagliga styrningen samt en organisation och ledning med lång erfarenhet som finns nära tillhands vid behov. Din närmsta chef är affärsområdeschef för mark och anläggning, Greger Hallnor och din stationeringsort är Umeå.
Vem trivs här?
Du är en kommunikativ och en lösningsorienterad ledare som skapar och utvecklar goda relationer med din omgivning. Du tar ett personligt ansvar för ditt uppdrag och är trygg i att vara tydlig och att ställa krav. Delar av tjänsten är av administrativ karaktär, varför det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet som platschef inom entreprenad eller att du har erfarenhet som arbetsledare och vill utvecklas som platschef. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner, och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har funnits i 58 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten! Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.
Intresserad?
Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Kontakta gärna Rekryteringskonsult Marlene Vikström 070-420 85 00. Affärsområdeschef Greger Hallnor om frågor kring jobbet 0935- 399 78 eller Maria Forssell, HR- ansvarig 0935 – 399 63. När du skickar in din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev. Visa mindre

Räddningschef

Ansök    Okt 1    Vännäs kommun    Räddningschef
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Arbetsplats- och arbetsuppgifter
Vännäs kommun söker en Räddningschef för närvarande placerad inom samhällsbyggnadsförvaltningen. Förutom traditionell räddningsverksamhet arbetar räddningstjänsten med att identifiera kommunens risker och sårbarheter samt att hålla kommunens handlingsprogram och skydd mot olyckor uppdaterat.

Som räddningschef ska du utveckla,forma och leda framtidens räddningstjänst i Vännäs kommun.
Som räddningschef har du budget- och personalansvar,är föredragande i plan- och miljö-nämnden (räddningsnämnd)samt ingår i kommunens krisledning och förvaltningens ledningsgrupp.
Du ansvarar för att leda och utveckla verksamheten,stort fokus är personalförsörjningsfrågan där
ett samarbete med övriga verksamheter och företag i Vännäs behöver fördjupas.
Du kommer även att arbeta med tillsyner,sotningsärenden,ge tillstånd till hantering av brandfarliga varor,ansvara för extern och intern utbildning,svara på remisser och ge information inom ansvarsområdet.
I räddningsstyrkan i Vännäs finns f.n.28 deltidsbrandmän och i Bjurholms kommun 16 deltidsbrandmän.

I ditt ansvar ingår även att vara räddningschef för verksamheten i Bjurholms kommun,ansvar för personal och budget samt vara föredragande i kommunstyrelsen (räddningsnämnd).
Beredskap som RCB (räddningschef i beredskap) och TIB (tjänsteman i beredskap)ingår var fjärde vecka i Vännäs, Bjurholms och Nordmalings kommuner.
Vid din sida har du en ställföreträdande räddningschef som ansvarar för fordon och materiel i
Vännäs och Bjurholm samt ingår i chefsberedskapen.

Kvalifikationer
Vi söker dig med mångårig relevant arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet,utryckningstjänst och helst som räddningsledare alternativt som insatsledare.
Krav är att du är utbildad Räddningsledare B samt i Tillsyn A.
Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av ansvar för verksamhets-, personal-, arbetsmiljö- och ekonomifrågor.
Som ledare och chef är du kommunikativ, social, drivande och engagerad och tycker om att utveckla verksamheten genom samarbete med andra personer.Du har ett starkt samhällsintresse och en förståelse för det kommunala uppdraget samt intresse för att arbeta för ökad jämställdhet och mångfald i verksamheten.
Du är engagerad i ditt uppdrag och driver gärna frågor till förändring.Du har lätt för att samarbeta med andra och skapa nya kontakter.Du är kvalitetsmedveten,strukturerad och stresstålig.Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Tjänsten kräver att du lägst har B-körkort.
Önskvärt är C-körkort alt vilja att skaffa det. Boende inom Vännäs kommun är önskvärt.

Anställningsuppgifter
Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde fr.om. 2020-03-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuell vid nyanställning.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras inför anställning.

Övrigt
Vännäs kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos.Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons. Visa mindre

Operativ chef till Friskvårdscenter AB

Vi söker en ledare med starkt engagemang inom träning och friskvård, som brinner för att utveckla och motivera både medarbetare och kunder. Vi kan erbjuda dig ett inspirerande och utvecklande arbete där du med stort mandat får skapa och utveckla affärer och långsiktiga kundrelationer.Ditt arbete som operativ chefI rollen som operativ chef är du övergripande ansvarig för personal, resultat och lönsamhet och driver verksamhetsutveckling genom att arbeta akti... Visa mer
Vi söker en ledare med starkt engagemang inom träning och friskvård, som brinner för att utveckla och motivera både medarbetare och kunder. Vi kan erbjuda dig ett inspirerande och utvecklande arbete där du med stort mandat får skapa och utveckla affärer och långsiktiga kundrelationer.Ditt arbete som operativ chefI rollen som operativ chef är du övergripande ansvarig för personal, resultat och lönsamhet och driver verksamhetsutveckling genom att arbeta aktivt med affärsutveckling, sälj- och marknadsaktiviteter. I rollen ingår även att kontinuerligt utbilda medarbetare och styra upp föreläsningar för både kunder och medarbetare, samt planera och kvalitetssäkra både PT- och gruppträningsverksamheten. Du rapporterar direkt till vd/ägare. Tjänsten är placerad i Vännäsby, men innebär även resor till de övriga anläggningarna i Vännäs, Robertsfors och Lycksele. Startdatum enligt överenskommelse.Vem är du?Vi söker dig med starkt intresse av människor, träning och friskvård! Du har goda erfarenheter av att leda andra människor, kanske från ett sälj- eller projektledarperspektiv där ekonomi- och resultatansvar har ingått. Det är starkt meriterande om du dessutom har erfarenhet av affärsutveckling, marknadsaktiviteter och/eller marknadsföring. Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet från gym och/eller friskvårdsverksamhet.Du är en positiv, ärlig och relationsinriktad person, med ett stort intresse av att utveckla affärer och hitta lösningar. Du är självklart både driven och målinriktad och för att lyckas i denna roll tror vi att det är viktigt att du är trygg, självständig och även beslutsam.Din ansökan Friskvårdscenter AB samarbetar med Vedea rekrytering och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Varmt välkommen med din ansökan, märkt Operativ chef senast den 18 augusti 2019 via www.vedea.se/CV.OrganisationsbeskrivningFriskvårdscenter har funnits sedan 2006 och har idag verksamhet i Vännäsby, Vännäs, Robertsfors samt Lycksele. Vi ser stora möjligheter att inom några år kunna etablera oss även på andra orter. Hos oss är alla välkomna, ung som gammal, atmosfären är avslappnad och du kommer som du är. Vi arbetar utefter värdeorden passion, gemenskap och kvalitet, med målsättningen att vara ledande inom Friskvård. För att uppnå målet så har vi valt samarbetspartners som i dag är världsledande inom hälsa och träning. Besök gärna www.friskvardscenter.se. Visa mindre

Rektor grundskola Vännäs

Ansök    Mar 22    Vännäs kommun    Rektor
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun och ingå i rektorsteamet i grundskolan. Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta på Vegaskolan åk 4-6 eller Hammarskolan åk 7-9.

Tillsammans med oss driver du skolutveckling för varje barns bästa. Du kommer att vara en viktig kugge i förvaltningens ledarlag där alla ledare inom barn- och utbildningsförvaltningen ingår.

Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Brinner du för att ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar, oavsett utgångsläge? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team. Vår verksamhet genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet och vi strävar varje dag efter att bli Sveriges bästa skolkommun!

Vägen dit går genom vårt fokus på:
- att alla kan, alla vill och alla ska lyckas
- bra medarbetare och ledare och deras utveckling
- relationer och kommunikation
- genomtänkt struktur och tydlig organisation
- kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt
- kunskap om och tillgång till modern digital teknik
- lärande utifrån ett 1-16 perspektiv
- varje barns maximala potential
- att förbättra resultat

Låter det här intressant? Stämmer dessutom nedanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga medarbetare och kollegor och skickar in din ansökan!

Vi söker dig som:
- har höga positiva förväntningar på dina medarbetare, elever, kollegor och dig själv
- har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet och utveckling
- är engagerad, uthållig, mål- och resultatinriktad, öppen, ärlig och medskapande
- är initiativrik, kreativ och flexibel samtidigt som du hävdar styrdokumenten och de lagar och avtal som styr våra verksamheter
- har en god kunskap och stor handlingskraft i ditt arbete mot alla typer av kränkningar, diskriminering och mobbning
- agerar för att alla ska trivas och nå sin fulla potential
- har en vilja, förmåga och ett mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder
- har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och erfarenhet av pedagogiskt arbete
- har kunskaper och erfarenheter från ledarskap
- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datorvana
- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Som rektor har du det övergripande ansvaret för att den pedagogiska verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar.

Du arbetar i en politiskt styrd organisation varför vi gärna ser att du har erfarenhet av detta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper.

Tillträdesdag: Efter överenskommelse. Visa mindre

Platschef

Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster till byggindustrin. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi är idag ca 200 anställda och vår verksamhet i Sverige omsätter ca 900 Mkr. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM.Vår... Visa mer
Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster till byggindustrin. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi är idag ca 200 anställda och vår verksamhet i Sverige omsätter ca 900 Mkr. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM.Vårt erbjudandeVi välkomnar dig till en anläggning i en spännande fas! Du får möjlighet att leda verksamhetens utveckling i en tid då vi gör stora investeringar. Det närmaste året byggs i princip en helt ny anläggning med toppmoderna maskiner för produktion av klippt och bockad armering och svetsade korgar. Vi satsar på en högre grad av förädling av stål från vår anläggning i Mo i Rana. Den unika närheten till både råvara och kunder gör oss konkurrenskraftiga och vi kan leverera utöver det vanliga till byggentreprenörer, prefab och bygghandeln från Sundsvall och norröver. TjänstenSom platschef i Vännäs arbetar du tillsammans med ca 15 kunniga medarbetare som i huvudsak arbetar 2-skift. Till din hjälp har du en väl fungerande organisation inom produktionsutveckling, HR och ekonomi som finns i Halmstad. Du kommer också ha ett nära samarbete med vår regionsäljare i Umeå och våra BIM-ingenjörer och tekniska innesäljare i Västerås och Halmstad.För att trivas och utvecklas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar. Säkerhet och utveckling har högsta prioritet. Vi är måna om att både vi och våra processer utvecklas så att vi når våra ambitiösa mål för säkerhet, produktivitet, kvalitet och trivsel. Ordning och reda vet vi ger energi att blicka framåt och inte fastna i brandkårslösningar. Att du hanterar administrativa uppgifter som inköp, produktions- och transportplanering effektivt ger bra förutsättningar för att få tid att lyfta blicken. Andreas Lindquist är produktionschef för Celsa Steel Service och det är till honom du rapporterar. Han är duktig inom produktion och har en coachande ledarstil som vi är säkra på att du kommer att uppskatta. Vi ingår i Celsa GroupTM  nordiska division med 15 produktionsanläggningar. Samarbete över gränserna tror vi är viktigt för erfarenhetsutbyte och utveckling så räkna med både virtuella möten och resor inom Sverige, Norden och övriga Europa.Vem är du?Kanske arbetar du idag i en ledande position inom industri, bygg eller mekanisk verkstad? Kanske har du samlat på dig relevant kompetens och vill ta ett övergripande ansvar för en produktionsanläggning i stark utveckling? God teknisk förståelse vad gäller maskiner och utrustningar och erfarenhet av att läsa byggritningar alternativt vill och har förmågan att lära dig det är en förutsättning. Intresse och erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö och säkerhet är viktigt och förstås att du är en duktig ledare! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Catharina Hörnfeldt på Nyckelkompetens i Umeå. Ta gärna kontakt med henne på 070-244 81 86. Hon är väl insatt i uppdraget och väntar på att du hör av dig om du känner att det här kan vara ditt nästa steg. Ansöker gör du enkelt på nyckelkompetens.se senast den 7 juni. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen! Visa mindre

Operativ chef till Friskvårdscenter AB

Vi söker en ledare med starkt engagemang inom träning och friskvård, som brinner för att utveckla och motivera både medarbetare och kunder. Vi kan erbjuda dig ett inspirerande och utvecklande arbete där du med stort mandat får skapa och utveckla affärer och långsiktiga kundrelationer.Ditt arbete som operativ chefI rollen som operativ chef är du övergripande ansvarig för personal, resultat och lönsamhet och driver verksamhetsutveckling genom att arbeta akti... Visa mer
Vi söker en ledare med starkt engagemang inom träning och friskvård, som brinner för att utveckla och motivera både medarbetare och kunder. Vi kan erbjuda dig ett inspirerande och utvecklande arbete där du med stort mandat får skapa och utveckla affärer och långsiktiga kundrelationer.Ditt arbete som operativ chefI rollen som operativ chef är du övergripande ansvarig för personal, resultat och lönsamhet och driver verksamhetsutveckling genom att arbeta aktivt med affärsutveckling, sälj- och marknadsaktiviteter. I rollen ingår även att kontinuerligt utbilda medarbetare och styra upp föreläsningar för både kunder och medarbetare, samt planera och kvalitetssäkra både PT- och gruppträningsverksamheten. Du rapporterar direkt till vd/ägare. Tjänsten är placerad i Vännäsby, men innebär även resor till de övriga anläggningarna i Vännäs, Robertsfors och Lycksele. Startdatum enligt överenskommelse.Vem är du?Vi söker dig med starkt intresse av människor, träning och friskvård! Du har goda erfarenheter av att leda andra människor, kanske från ett sälj- eller projektledarperspektiv där ekonomi- och resultatansvar har ingått. Det är starkt meriterande om du dessutom har erfarenhet av affärsutveckling, marknadsaktiviteter och/eller marknadsföring. Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet från gym och/eller friskvårdsverksamhet.Du är en positiv, ärlig och relationsinriktad person, med ett stort intresse av att utveckla affärer och hitta lösningar. Du är självklart både driven och målinriktad och för att lyckas i denna roll tror vi att det är viktigt att du är trygg, självständig och även beslutsam.Din ansökan Friskvårdscenter AB samarbetar med Vedea rekrytering och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Varmt välkommen med din ansökan, märkt Operativ chef senast den 18 augusti 2019 via www.vedea.se/CV.OrganisationsbeskrivningFriskvårdscenter har funnits sedan 2006 och har idag verksamhet i Vännäsby, Vännäs, Robertsfors samt Lycksele. Vi ser stora möjligheter att inom några år kunna etablera oss även på andra orter. Hos oss är alla välkomna, ung som gammal, atmosfären är avslappnad och du kommer som du är. Vi arbetar utefter värdeorden passion, gemenskap och kvalitet, med målsättningen att vara ledande inom Friskvård. För att uppnå målet så har vi valt samarbetspartners som i dag är världsledande inom hälsa och träning. Besök gärna www.friskvardscenter.se. Visa mindre

Rektor , Liljaskolan

Ansök    Mar 22    Vännäs kommun    Rektor
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Välkommen till oss som medarbetare!

Liljaskolan är en av Västerbottens största gymnasieskolor med ca 650 gymnasieelever, 150 vuxenstuderande och 140 medarbetare.
Vi söker nu en rektor som tillsammans med elever, medarbetare och övriga ledare vill vara med och fortsätta utveckla Liljaskolan. Du vill arbeta i ett välkomnande, livfullt och nytänkande Vännäs, och i en verksamhet där vi ställer höga krav och har stor tilltro till våra rektorer. Vi arbetar tillsammans i ett ledarlag.

Vi utgår från att du har hög kompetens och stor vilja till samarbete och samverkan. Vi förväntar oss att du bidrar till en stimulerande, lärande och positiv arbetsmiljö. Du arbetar för att konkretisera uppsatta mål och ge elever och personal det stöd och de förutsättningar som behövs för att nå ännu bättre resultat. Du arbetar aktivt och strukturerat för att motverka alla former av kränkningar, diskriminering och mobbning.

Som rektor har du det övergripande ansvaret för att den pedagogiska verksamheten bedrivs i enlighet med gällande nationella och lokala styrdokument. Du har också personal-, budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar. Du kommer ansvara för såväl teoretiska program som yrkesprogram.

Arbetsuppgifter och omfattning kan bli föremål för förändring beroende på erforderliga beslut.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning från universitet eller högskola. Du har också flera års erfarenhet av pedagogiskt arbete. Om du har gått rektorsutbildning eller har påbörjat den så är det meriterande. Det är viktigt att du har ett demokratiskt och inkluderande förhållningssätt.
Du arbetar i en politikerstyrd organisation därför vill vi gärna att du har erfarenhet av detta.

Vi söker dig som:
* är positiv och har höga förväntningar på elever, medarbetare och dig själv
* har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet och utveckling
* är engagerad, uthållig, mål- och resultatinriktad, öppen, ärlig och medskapande
* är initiativrik, kreativ och flexibel samtidigt som du hävdar styrdokumenten och de lagar och avtal som styr våra verksamheter
* har en god kunskap och stor handlingskraft i ditt arbete mot alla typer av kränkningar, diskriminering och mobbning
* har en vilja, förmåga och mod att vara en tydlig och synlig närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder
* har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, inklusive god datavana
* har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ledaregenskaper.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tillträde enligt överenskommelse.

På kommunens respektive skolans hemsida www.vannas.se och www.liljaskolan.se finns mer information om kommunen och vår skola. Visa mindre