Lediga jobb som Biståndsbedömare/Biståndshandläggare i Vännäs

Se lediga jobb som Biståndsbedömare/Biståndshandläggare i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker en erfaren socionom för ett kort uppdrag hos kund!

Vi söker efter en engagerad och strukturerad socionom som kan arbeta självständigt med ett eget driv. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och ha möjlighet att jobba hemifrån medan du bidrar till samhället. Som biståndshandläggare inom individ- och familjeomsorgens verksamhet kommer du att handlägga ärenden genom att utreda, bedöma och fatta beslut inom både SoL och LSS. Du kommer också att följa upp och ompröva beviljade insatser. Som en del av vård- ... Visa mer
Vi söker efter en engagerad och strukturerad socionom som kan arbeta självständigt med ett eget driv. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och ha möjlighet att jobba hemifrån medan du bidrar till samhället.

Som biståndshandläggare inom individ- och familjeomsorgens verksamhet kommer du att handlägga ärenden genom att utreda, bedöma och fatta beslut inom både SoL och LSS. Du kommer också att följa upp och ompröva beviljade insatser. Som en del av vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetsområde, kommer du att samarbeta med både interna och externa aktörer.
Vännäs kommun har den lilla kommunens fördel med närhet till varandra och korta beslutsvägar. Vi har också ett kontinuerligt handledningssystem för våra handläggare, så du kommer att ha stöd och hjälp att utvecklas i din roll. Vi använder oss av verksamhetssystemet Pulsen Combaine, vilket kommer att ge dig en smidig arbetsmiljö även om du väljer att jobba hemifrån.

Din profil
Så om du vill spela en viktig roll i att bygga välfärden tillsammans med oss, tveka inte att skicka in din ansökan idag. Du kommer ha möjlighet till stor flexibilitet och du kommer bara behöva åka ut och göra bedömningar på plats en eller två gånger.
Du behöver vara behörig socionom.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Biståndshandläggare

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vännäs Kommun är en livfull kommun med nästan 10 000 invånare. Vi har den lilla kommunens fördel med närheten till varandra, och med det korta beslutsvägar. Biståndshandläggarna handlägger både ärenden inom SoL och LSS. Som ha... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vännäs Kommun är en livfull kommun med nästan 10 000 invånare.

Vi har den lilla kommunens fördel med närheten till varandra, och med det korta beslutsvägar. Biståndshandläggarna handlägger både ärenden inom SoL och LSS. Som handläggare har du kontinuerlig handledning. Arbetet är varierande där du som handläggare jobbar nära dina kollegor. 

 

Arbetsuppgifter
Som Biståndshandläggare inom Individ- och familjeomsorgens verksamhet handlägger du ärenden genom att utreda, bedöma och fatta beslut inom såväl SoL som LSS. Du följer dessutom upp och omprövar beviljade insatser. 

Inom vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetsområde så sker samverkan med såväl interna som externa aktörer.  

Du ingår i en arbetsgrupp där totalt fyra biståndshandläggare ingår, vara en även innehar rollen som Teamleader för verksamheten. 

Vi använder oss utav verksamhetssystemet Pulsen Combaine

 

Kvalifikationer
Du är utbildad socionom. Erfarenhet från målgrupperna, samt myndighetsutövning gällande äldre- och funktionshinderområdena är meriterande

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad och kan arbeta självständigt med ett eget driv. Du är prestigelös i samarbetet med med kollegor och har ett professionellt förhållningssätt med respekt och empati för de människor vi möter i vårt arbete. 

Utöver god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt har du även lätt för dig att utrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor Visa mindre