Lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Vännäs

Se lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Vännäs. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vännäs som finns hos arbetsgivaren.

Spöland Vännäs IF söker föreningsutvecklare med fokus på barn och ungdomar.

Spöland Vännäs IF är en fler sektions förening (fotboll, innebandy, längdskidor, badminton, cykel och bingo) med drygt 1100 medlemmar. Målet med tjänsten är att SVIF ska få mer struktur och stöd i sina verksamheter och sektioner så att föreningen kan växa och utvecklas, men bibehålla den röda tråden och att alla som är verksamma i föreningen ska ha god kännedom om vår policy, värdegrund, förväntansdokument och jobba efter gemensamma riktlinjer som gör att ... Visa mer
Spöland Vännäs IF är en fler sektions förening (fotboll, innebandy, längdskidor, badminton, cykel och bingo) med drygt 1100 medlemmar.
Målet med tjänsten är att SVIF ska få mer struktur och stöd i sina verksamheter och sektioner så att föreningen kan växa och utvecklas, men bibehålla den röda tråden och att alla som är verksamma i föreningen ska ha god kännedom om vår policy, värdegrund, förväntansdokument och jobba efter gemensamma riktlinjer som gör att alla känner sig sedda.
Jobbet innebär en del administrativt, men fokus är att vara ett stöd till våra ledare och sektioner, både vad gäller träningar/övningar och information vad som förväntas av lag/ledare/aktiva/föräldrar.
Personliga egenskaper
Du som söker tjänsten är initiativrik, skapar lätt goda kontakter och vill utveckla vår förening tillsammans med vår styrelse, sektioner och medlemmar.
Du trivs med att ha huvudansvaret men förstår vikten av samförståndet för hela föreningen.
Du ser lösningar, inte problem och tycker om att jobba med både kort- och långsiktiga frågor.
Kvalifikationer och meriter
Krav, minst gymnasieutbildning, men vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning, idrottspedagogik eller liknande.
Vi ser att du har meriter och erfarenhet av att arbeta med kompetenshöjning/utbildning och pedagogik inom idrott/föreningslivet.
Tidigare erfarenhet från föreningslivet.
Krav B-körkort.

Arbetstider och omfattning
80% med möjlighet till heltid.
Tillträde så snart som möjligt.
Placering
Föreningen har sitt kansli i Vännäsby, men verksamheterna bedrivs i både Vännäs och Vännäsby under hela året och arbetstiderna kommer att variera mellan dag och kvällstid.
Så ansöker du
Ansökan med personligt brev och cv skickas till [email protected]
Sista dag att ansöka är 2023-03-15 Visa mindre

Handläggare

Ansök    Feb 16    Vännäs kommun    Kommunhandläggare
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Ledningskansliet är en avdelning inom Kommunstyrelseförvaltningen. Till ledningskansliet söker vi en vikarierande handläggare, som är både kvalitetsmedveten och drivande.  Arbetsuppgifter I ditt uppdrag kommer du bland annat ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Ledningskansliet är en avdelning inom Kommunstyrelseförvaltningen.

Till ledningskansliet söker vi en vikarierande handläggare, som är både kvalitetsmedveten och drivande. 

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag kommer du bland annat utreda/handlägga ärenden (exempelvis motioner, medborgarförslag) men också ta fram underlag/utredningar som behövs i organisationen.

Du kommer också ha olika utvecklingsuppdrag som kan variera i tid och omfattning. Det kan exempelvis vara inom digitalisering, verksamhetsutveckling, uppföljning och kvalitetsarbete. Du kommer exempelvis medverka i kommunens arbete med informationssäkerhet, införande av e-arkiv och att fortsätta utveckla kommunens administrativa rutiner och processer. 

Du kommer även vara sekreterare i olika politiska forum och även göra kallelse, protokoll mm. 

Vi är en liten enhet där uppdragen kan variera över tid och omfattning. Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom exempelvis beteendevetenskap, statsvetenskap, juridik eller annan som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i politisk styrd organisation och även av att ta fram beslutsunderlag till nämnd/styrelse eller av att ta fram rapporter, utredningar m.m. 

Du har kompetens inom jämställdhet, hållbarhet, barnkonventionen och andra relevanta kunskapsområden för att säkerställa att beslutsunderlag håller hög nivå.

Vi vill att du ska ha erfarenhet av digitaliseringsarbete på något sätt, exempelvis att du har drivit/medverkat i projekt eller liknande. 

Som person är du trygg, strukturerad och initiativtagande. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har förmåga att bygga långvariga relationer och motivera och engagera andra. Du arbetar mål- och resultatinriktat, kan planera/leda ex workshops och samordna utvecklingsarbeten där olika kompetenser deltar. 

Du som söker tjänsten behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Villkor
Vikariat, heltid till 2024-01-31. Det finns möjlighet att diskutera distansarbete upp till två dagar i veckan. Huvudarbetsplatsen är Medborgarhuset, Vännäs. 

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

Bostadssamordnare

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Bostadssamordnare vikariat   Med målet att både förebygga vräkning och skapa förutsättningar till en trygg boendesituation och ett självständigt liv för medborgare som på egen hand har svårt att själv kunna teckna eget hyreskontrakt söker v... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Bostadssamordnare vikariat
 

Med målet att både förebygga vräkning och skapa förutsättningar till en trygg boendesituation och ett självständigt liv för medborgare som på egen hand har svårt att själv kunna teckna eget hyreskontrakt söker vi nu en vikarie för vår Bostadssamordnare under hennes tjänstledighet.

I tjänsten ingår även kommunens ansvar för budget och skuldrådgivning.

Som bostadssamordnare ansvarar du för hantering av socialtjänstens kommunala bostadskontrakt. Du arbetar i nära samarbete med socialsekreterare, andra myndigheter och fastighetsägare. Du samordnar och fattar beslut som ökar förutsättningarna för personer med beslut om rätt till bostadssocialt kontrakt att efter kontraktstiden själva kunna teckna ett hyresavtal med fastighetsägare.

Du finner former för dialoger som bidrar till att fastighetsägare erbjuder lediga bostäder för bostadssociala kontrakt.  Du skapar förutsättningar för att arbeta vräkningsförebyggande med information och rådgivning till hyresgästerna.

Du hanterar det praktiska runt uthyrning och hantering av hyreskontrakt. Du hanterar inkomna anmälningar om störningar.

I uppdraget som bostadssamordnare kommer du i kontakt med frågor där ditt uppdrag som budget- och skuldrådgivning kommer väl till pass.

Att arbeta med budget- och skuldrådgivning innebär att du ger information, rådgivning och stöd till medborgare som vänder sig till kommunen för rådgivning med sin ekonomiska situation. En central del i uppdraget är att kartlägga skuldsituationen för personen och skapa möjlighet för denne att komma vidare till en bättre ekonomisk situation. I budget- och skuldrådgivningen ingår att ge rådgivning både avseende skulder och budget. Det innebär att tillsammans med den rådsökande arbeta för att förändra den ekonomiska situationen och skapa en mer långsiktig och hållbar ekonomi framåt. Samverkan med andra aktörer, förebyggande insatser och informationsspridning är också en viktig och prioriterad del i uppdraget.

Personliga egenskaper
För uppdraget krävs att du är strukturerad och tycker om att arbeta självständigt. Du är målinriktad och har ett professionellt förhållningssätt. Du är bra på att skapa positiva möten och är lösningsfokuserad. Du är ansvarsfull och kan hantera det som ingår i begreppet sekretess. Då en stor del av arbetat handlar om att möta människor i utsatta situationer är det viktigt att du är tydlig och kommunikativ. Det är av samma anledning ytterst viktigt att du är lugn, trygg och förtroendeingivande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och är tydlig i din kommunikation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Kvalifikationer
Utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget, lägst gymnasienivå. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper och erfarenhet från arbete inom integration och områden där du möter personer i utsatta livssituationer, missbruk, våld i nära relation, socialpsykiatri. Ytterligare meriterande är kunskaper om lagstiftning som rör hyresmarknaden och budget och skuldrådgivning samt digital vana.

Krav körkort (B) Visa mindre

Berry Invest söker efter rekryterare Grundlön+Provision

Söker du ett socialt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter drivna rekryterare som vill ta nästa steg i karriären. Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20 000st+ befintliga kunder. Vi är nu under 2023 i en expansiv fas! Vi söker därför taggade rekryterare som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo. Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av ... Visa mer
Söker du ett socialt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter drivna rekryterare som vill ta nästa steg i karriären.
Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20 000st+ befintliga kunder.
Vi är nu under 2023 i en expansiv fas!
Vi söker därför taggade rekryterare som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo.
Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av att bli bäst och tjäna mycket pengar!
Lingon erbjuder dig en unik utveckling där detta jobb är en fin möjlighet för dig som vill göra karriär inom rekrytering och utvecklas inom området.
Vi erbjuder en utvecklingsplan som ska leda till att du fördjupar dig i alla områdena som rör rekrytering hos oss.


Dina arbetsuppgifter går ut på att boka möten och rekrytera ny personal till vår växande verksamhet.
Vad vi erbjuder dig:
- Provision vid bokning och rekrytering
- Heltidstjänst i ett snabbväxande företag med stora möjligheter att klättra
- Dagliga samtal med kandidater
- Fokusera mot individuella och gemensamma mål
Vad vi förväntar oss av dig:
- Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning
- Du är taggad och är inte rädd för att prata med människor.
- Du är ansvarsfull och sköter tider
- Du är en vinnarskalle och vill bli bäst på det du gör!
- En förmåga att vara självgående och ansvarstagande
- Flytande i tal och skrift på Svenska Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Medicinsk sekreterare, Primärvårdsområde Väst, Vännäs Hälsocentral

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Region Västerbotten bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Västerbottens län och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 33 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska ... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Region Västerbotten bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Västerbottens län och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 33 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska resultat för att erbjuda vård med hög kvalitet där patienten är delaktig. Vi vill att våra medarbetare ska vara delaktiga, ha inflytande och känna stolthet över att arbeta i primärvården. Viktiga utvecklingsområden för oss är behovsanpassat vårdutbud och utveckla digitala tjänster. Vi ser ett stort värde i samarbete med andra aktörer i samhället.

Primärvård väst är en basenhet och består av fyra hälsocentraler bestående av stad-land, stor-liten hälsocentral i fyra kommuner

Våra hälsocentraler är,
Backens hälsocentral ligger på Umedalen i Umeå, har ca 10 500 listade patienter och ca 45 medarbetare.
Vännäs hälsocentral ligger ca 3 mil utanför Umeå, har ca 8 000 listade patienteter och ca 40 medarbetare.
Vindelns hälsocentral ligger ca 5,5 mil utanför Umeå, har ca 4 800 listade patienter och ca 27 medarbetare.
Bjurholms hälsocentral ligger ca 6 mil från Umeå, har ca 2 200 listade patienter och ca 13 medarbetare.

Vännäs hälsocentral är vackert belägen vid Umeälvens strandkant och är en alldeles nybyggd och modern anläggning som ligger ca 3 mil från Umeå stad. Vid hälsocentralen arbetar ett fyrtiotal medarbetare. I Vännäs arbetar vi i olika team, bedriver ett aktivt arbetsmiljöarbete samt har ett gott samarbete med kommunens olika vårdverksamheter. Våra ledord är: Trevlig, tydlig, konsekvent.

Vännäs Hälsocentral söker nu en medicinsk sekreterare. Är det dig vi söker?


ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många.

Du kommer att ingå i ett glatt team i en viktig del av vår organisation som arbetar nära varandra mellan olika yrkeskategorier. Du kommer att stötta verksamheten med bland annat remisshantering, journalföring, receptionsarbete, tidbokning, telefonservice mot patienter och andra vårdenheter samt övrigt administrativt arbete som tex förbättrings- och utvecklingsarbeten.

Du erbjuds ett varierat och omväxlande arbete då vi roterar mellan olika arbetsuppgifter.


KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta i NCS Cross men det är inget krav.

Du har ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt, goda administrativa kunskaper samt goda kunskaper i det svenska språket. Både arbetsuppgifter och arbetstempo varierar hos oss så du bör gilla omväxling och ha lätt för att ställa om utifrån vad situationen kräver. Vi söker dig som är empatisk, ansvarstagande och flexibel och ser möjligheter i förändringar. Du tycker om att arbeta enskilt såväl som i grupp.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Näringslivsutvecklare

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som näringslivsutvecklare/projektledare är du delaktig i att förbättra förutsättningarna för det lokala näringslivet samt utveckla Vännäs kommun som en attraktiv plats. Hos oss ska du  möjliggöra att nya företag skapas och bef... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som näringslivsutvecklare/projektledare är du delaktig i att förbättra förutsättningarna för det lokala näringslivet samt utveckla Vännäs kommun som en attraktiv plats.

Hos oss ska du  möjliggöra att nya företag skapas och befintliga företag kan utvecklas. En viktig del av arbetet är att utveckla och underhålla goda relationer mellan kommunens verksamheter och näringslivet. Det innebär att ha kontinuerlig dialog, stötta i service och myndighetsutövning samt vara med och lösa utmaningar och frågeställningar som kan uppstå. 

Arbetsuppgifter
Som näringslivsutvecklare i Vännäs har du ett utvecklande arbete med relationsbyggande som drivkraft.  Du arbetar nära och/eller tillsammans med kommunen och regionens övriga näringslivsutvecklare och myndighetsutövare, men också kommunledning. 

Du arrangerar mötesplatser för det lokala näringslivet, samverkar med aktörer som verkar för att förbättra förutsättningarna för det lokala näringslivet samt samverkar med myndigheter/organisationer som påverkar det lokala näringslivsklimatet. 

Du kommer också vara den som projektleder området kompetensattraktion inom ERUF-projektet ”Attrahera flera”, ett näringslivsprojekt som Vännäs kommun driver tillsammans med Umeåregionen. Denna uppgift innefattar bl. a att identifiera, inventera och strukturera kompetensförsörjningsbehov tillsammans med näringslivet och andra aktörer. Området handlar om att skapa erbjudanden, paketera och sälja regionen på ett sätt som attraherar ny kompetens till området. 

Du kommer också ha ett särskilt ansvar för att kommunicera kommunens arbete inom näringslivsområdet. 

Övriga delar på tjänsten är bland annat att skriva fram underlag inför politiska beslut, uppföljning, dialog med olika aktörer. Du vägleder och stöttar också företag, befintliga eller nya i olika frågor. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som ser ett starkt näringsliv som en god förutsättning för samhällsutveckling.

Du bör ha högskoleutbildning och/eller annan högre utbildning inom exempelvis entreprenörskap, samhällsvetenskap, organisationsutveckling, kompetensförsörjning, projektledning. Du kan också ha andra erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga utbildning. 

Du bör ha erfarenhet av arbete/projekt inom kompetensförsörjning, näringsliv/tillväxt, projektledning och/eller annat utvecklingsarbete, gärna från politiskt styrd verksamhet. 
Erfarenhet från projektledning och utvecklingsarbete är positivt, gärna inom ERUF eller andra projekt med externfinansiering.

Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av att kommunicera och använda kommunikativa verktyg/ sociala medier till kund.

Du har god förmåga att samverka och bygga varaktiga relationer och är bra på att kommunicera  både i tal och skrift. 

Vi söker dig som vill driva utvecklings- och projekt från uppstart till avslut och har god strukturell förmåga. Du bör kunna driva frågor självständigt men kommer också att jobba i team, både inom verksamheten samt med andra externa aktörer. Du kommer att representera kommunen i många olika sammanhang och bör därför trivas med en sådan roll. Det kan innebära att tala i politiska sammanhang, leda möten, workshops och organisera enklare tillställningar. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Om du har kännedom om näringslivet i Vännäs och/eller Umeåregionens näringsliv kan det vara fördelaktigt.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.  

 

Villkor
B-körkort 

Tillträde enligt överenskommelse. Projektanställning i första hand till 2025-12-31. Visa mindre

Handläggare

Ansök    Jan 20    Vännäs kommun    Kommunhandläggare
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Ledningskansliet är en avdelning inom Kommunstyrelseförvaltningen. Till ledningskansliet söker vi en vikarierande handläggare, som är både kvalitetsmedveten och drivande.  Arbetsuppgifter I ditt uppdrag kommer du bland annat ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Ledningskansliet är en avdelning inom Kommunstyrelseförvaltningen.

Till ledningskansliet söker vi en vikarierande handläggare, som är både kvalitetsmedveten och drivande. 

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag kommer du bland annat utreda/handlägga ärenden (exempelvis motioner, medborgarförslag) men också ta fram underlag/utredningar som behövs i organisationen.

Du kommer också ha olika utvecklingsuppdrag som kan variera i tid och omfattning. Det kan exempelvis vara inom digitalisering, verksamhetsutveckling, uppföljning och kvalitetsarbete. Du kommer exempelvis medverka i kommunens arbete med informationssäkerhet, införande av e-arkiv och att fortsätta utveckla kommunens administrativa rutiner och processer. 

Du kommer även vara sekreterare i olika politiska forum och även göra kallelse, protokoll mm. 

Vi är en liten enhet där uppdragen kan variera över tid och omfattning. Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom exempelvis beteendevetenskap, statsvetenskap, juridik eller annan som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i politisk styrd organisation och även av att ta fram beslutsunderlag till nämnd/styrelse eller av att ta fram rapporter, utredningar m.m. 

Du har kompetens inom jämställdhet, hållbarhet, barnkonventionen och andra relevanta kunskapsområden för att säkerställa att beslutsunderlag håller hög nivå.

Vi vill att du ska ha erfarenhet av digitaliseringsarbete på något sätt, exempelvis att du har drivit/medverkat i projekt eller liknande. 

Som person är du trygg, strukturerad och initiativtagande. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har förmåga att bygga långvariga relationer och motivera och engagera andra. Du arbetar mål- och resultatinriktat, kan planera/leda ex workshops och samordna utvecklingsarbeten där olika kompetenser deltar. 

Du som söker tjänsten behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Villkor
Vikariat, heltid till 2024-01-31. Det finns möjlighet att diskutera distansarbete upp till två dagar i veckan. Huvudarbetsplatsen är Medborgarhuset, Vännäs. 

För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

Samhällsplanerare

Ansök    Nov 18    Vännäs kommun    Samhällsplanerare
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vännäs är en kommun med stark tillväxt och den pågående utvecklingen gör att vi behöver förstärka med ytterligare en samhällsplanerare. Som samhällsplanerare är du med och formar framtidens hållbara Vännäs genom att ta fram de... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vännäs är en kommun med stark tillväxt och den pågående utvecklingen gör att vi behöver förstärka med ytterligare en samhällsplanerare.

Som samhällsplanerare är du med och formar framtidens hållbara Vännäs genom att ta fram detaljplaner och vara delaktig i kommunens samhällsutveckling. Du ingår i Miljö- och byggavdelningen som består av 8 handläggare, en nämndadministratör och en chef. Du ingår också i kommunens planerings- och utvecklingsgrupp.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med stort eget ansvar och trevliga kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara inriktade mot handläggning av detaljplaner i enlighet med plan- och bygglagen men även övergripande samhällsplanering. Du kommer att arbeta med handläggning och upprättande av detaljplaner, trafikfrågor, arbete med kommunens kartsystem samt andra ärenden inom förvaltningens arbetsområden. I planprocessen handlägger du allt från ansökan om planbesked till färdig detaljplan. Ditt uppdrag kan även innefatta arbete med översiktsplanering och andra kommunövergripande projekt. Du kommer att skriva delegationsbeslut och upprätta beslutsunderlag till plan- och miljönämnden samt ge information, vägledning och rådgivning till både allmänhet och företag. Du kommer jobba nära två kollegor med liknande uppdrag och tjänsten kan till viss del anpassas efter dina erfarenheter och intressen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad samhällsplanerare, planarkitekt eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Goda kunskaper i plan- och bygglagstiftningen är ett krav. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete som planarkitekt, planhandläggare, samhällsplanerare eller har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter inom kommunal förvaltning. Du bör ha datorvana och gärna erfarenhet av att arbeta i Geosecma, ArcGis och EDP Vision. Vi ser gärna att du har erfarenhet av genomförandefrågor, GIS och att tolka kartinformation.

Vi vill att våra företag och medborgare ska få god service och ett gott bemötande. Det ställer krav på god förmåga att kommunicera, stötta och vägleda inom de områden du arbetar med. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Arbetet ställer höga krav på kreativitet och samarbetsförmåga och du måste också kunna arbeta självständigt. Eftersom vi är en liten enhet ser vi gärna att du trivs med varierande arbetsuppgifter inom ett brett område och att du har god förmåga att skapa struktur.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

Villkor
Heltid-tillsvidare

Tillträde-snarast enligt överenskommelse

Krav B-körkort Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Receptionist till Distriktsveterinärerna i Vännäs

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket. Vi står u... Visa mer
För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Vännäs har en av de större Distriktsveterinärmottagningarna i landet. Vi har 18 veterinärer och 12 djurvårdare/djursjukskötare men vi behöver nu bli fler. Vi har en välutrustad mottagning och vi strävar efter att hålla en hög vårdkvalitet. Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor.

Varmt välkommen till Vännäs!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kundmottagare/receptionist med tidigare erfarenhet från kundvård eller liknande arbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara kundkontakter på mail och telefon, kundkommunikation, försäljning, service och ansvar för hela kundupplevelsen hos oss.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha lätt för att lära och kommunicera, vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga. Dessutom ska du tycka om ordning och reda och vara duktig på att planera och skapa struktur i arbetet.

Du har minst gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av kundkontakt och receptionsarbete är meriterande. Vi fäster även stor vikt vid datorvana, teknikintresse, flexibilitet och personlig lämplighet.

B-körkort för personbil är ett krav.

ÖVRIGT
Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Skoladministratör till Hammarskolan

Ansök    Sep 23    Vännäs kommun    Skolassistent
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning av uppdraget Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun som skoladministratör på Hammarskolan. Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta som administratör och rektorsstöd på Hammarskolan. Du ingår i det administrativa teamet i... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning av uppdraget
Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun som skoladministratör på Hammarskolan.

Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta som administratör och rektorsstöd på Hammarskolan. Du ingår i det administrativa teamet i förvaltningen och samarbetar med övriga skoladministratörer i Vännäs kommun.  

Du är spindeln i nätet som binder samman skolans delar till en helhet. I rollen som skoladministratör har du en central och viktig roll i skolans expedition, du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök och samtal från elever, personal, föräldrar och allmänhet i olika ärenden. Du ansvarar för den interna servicen på skolan och genom din flexibilitet och ditt engagemang hittar du lösningar för att nå resultat.

Vår verksamhet genomsyras av kunskap, gemenskap och mångfald och vi strävar varje dag efter att bli Sveriges bästa skolkommun!

Vägen dit går genom vårt fokus på:

- att alla kan, alla vill och alla ska lyckas

- bra medarbetare och ledare och deras utveckling

- relationer och kommunikation

- genomtänkt struktur och tydlig organisation

- kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt

- kunskap om och tillgång till modern digital teknik

- lärande utifrån ett 1-16-perspektiv

- varje barns maximala potential

- att förbättra resultat

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande med bland annat administration av elevregister, schema, handläggning av anställningsavtal, fakturahantering, bokningar och ekonomiuppföljningar. 
I rollen ingår även övrigt administrativt arbete och vissa praktiska uppdrag samt stöd till rektorer på skolan som kan innebära framtagning av olika dokument, sammanställningar, hantering av handlingar och andra uppdrag som uppstår löpande. Uppdraget kan förändras över tid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har höga positiva förväntningar på elever, kollegor och dig själv.

- har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet.

- är engagerad, uthållig, öppen, ärlig och medskapande.

- är organiserad, systematisk, strukturerad och noggrann.

- du är serviceinriktad och har en vilja och ett intresse av att ha en central och viktig roll i skolans      expedition.

- trivs med att vara ansiktet utåt och att dagligen ta emot besök och samtal från elever,
  personal, föräldrar och allmänhet i olika ärenden.

- är drivande, tar egna initiativ, är självgående och får saker gjorda.

- är lösningsfokuserad och gärna antar utmaningar.

- har god samarbetsförmåga.

- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska.

- har god IT vana och har lätt för att tillägna dig olika system. 

- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget.


Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning administration, förvaltning, ekonomi eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom skola. Arbetet kräver goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomiska och personaladministrativa program som Visma, Agresso, Extens, Infomentor och Teams. 

Arbetsgivaren kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Låter det här intressant? Stämmer dessutom ovanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga kollegor och skickar in din ansökan! Visa mindre

Kontorsmedarbetare till TS Dental i Vännäs

Är du driftig, positiv, självgående, gillar att förbättra och ha ordning och reda? Har du erfarenhet av löpande redovisning, kan hantera en dator och pratar och läser engelska bra? Gillar du även kundkontakt och är social? Har du svarat ja på frågorna, då är du intressant för oss. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag!  Om tjänsten Tjänsten är på heltid 100%, dagtid måndag - fredag. Dina arbetsuppgifter Vi behöver någon som är vår stomme och hjärta p... Visa mer
Är du driftig, positiv, självgående, gillar att förbättra och ha ordning och reda? Har du erfarenhet av löpande redovisning, kan hantera en dator och pratar och läser engelska bra? Gillar du även kundkontakt och är social? Har du svarat ja på frågorna, då är du intressant för oss. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag! 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid 100%, dagtid måndag - fredag.

Dina arbetsuppgifter
Vi behöver någon som är vår stomme och hjärta på kontoret här i Vännäs. Någon som finns på plats dagligen och som självständigt driver sina arbetsuppgifter och samtidigt är lyhörd mot vad vi andra kan behöva för hjälp. Du kommer jobba med löpande redovisning/bokföring, kundtjänst/ordermottagning, leverans av varor, fakturering, returer och garantiåtgärder. Du kommer även svara i telefon och möta våra kunder till störst del via telefon och mail. Sammanfattningsvis blir du en viktig del i den dagliga driften på vårt kontor. Det kommer finnas möjligheter att utifrån din kompetens påverka rollen hos oss.
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Vännäs.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter och har jobbat med enklare bokföring/redovisning och har god datorvana. Du ska känna dig bekväm med att prata och skriva både svenska och engelska. Då arbetet innebär en hel del kontakt med våra kunder ska du tycka om och vara duktig på att kommunicera och ge service.  Då vi inte alltid finns på plats behöver du kunna styra och planera ditt eget arbete, vilket kräver initiativ och ordningssinne. Om du känner igen dig då kan det här jobbet vara rätt för Dig. Vi ser gärna att du är från orten men det är inget krav.

Att vara medarbetare hos oss
Hos oss är alla lika viktiga, vi är ett tight gäng som vet att vi alla i kedjan behövs för att leveransen till våra kunder ska fungera. Vi hjälper varandra och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Intresserad?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via denna annons. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor är du välkommen att kontakta Björn Edberg, 072-2270952 eller Karol Doyo, 073-8417524.

Sista dag för ansökan är 23 november 2022.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

HR-konsult

Ansök    Sep 8    Vännäs kommun    HR-konsult/PA-konsult
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Välkommen till oss om du vill göra skillnad i ett spännande uppdrag som HR-konsult i en växande och utvecklingsinriktad kommun. Avdelningen har i uppdrag att vara ett stöd till våra chefer och medarbetare inom alla de områden ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Välkommen till oss om du vill göra skillnad i ett spännande uppdrag som HR-konsult i en växande och utvecklingsinriktad kommun.

Avdelningen har i uppdrag att vara ett stöd till våra chefer och medarbetare inom alla de områden som en HR-avdelning brukar arbeta med, löne- och systemfrågor, arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrätt samt medarbetar- och ledarskap. Det vi levererar gör vi med bra service, gott bemötande och hög kvalitet. Vi välkomnar dig som den sjunde medlemmen i vårt glada gäng som leds av vår HR-chef.

Arbetsuppgifter
Som HR-konsult fungerar du som ett stöd till framför allt våra chefer, inom HR-området generellt och som särskilt sakkunnig inom arbetsmiljöområdet. Du arbetar på övergripande nivå med att ta fram rutiner, processer och att stärka våra ledares kompetens inom olika områden. Det kan exempelvis innebära att genomföra kortare utbildningsinsatser eller utredningar. 

Du arbetar nära en kollega och ni förväntas samarbeta med alla de övergripande frågor som kan passera en HR-avdelning, med gott stöd av övriga på avdelningen. 

Vi månar om god samverkan och nära samarbete med våra fackliga parter där vi förhåller oss respektfullt till varandra och med förståelse för varandras uppdrag. Du förväntas ha den inställningen i ditt arbete och i dina möten med fackliga företrädare och övriga du möter i ditt uppdrag. 

Under 2023 kommer du att få fokusera på arbete med friskfaktorer. Med det följer flera tillfällen till kompetensutveckling kopplat till arbetsmiljöområdet och du blir medlem i nätverket för arbetsmiljöfrågor i Sveriges alla kommuner.

I din anställning erbjuds du friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider och viss möjlighet att arbeta hemifrån.

Kvalifikationer
- Du har examen från Personalvetarprogrammet eller annan relevant högskoleutbildning som bedöms likvärdig 
- Du har flerårig erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete och det är önskvärt att du har erfarenhet från offentlig förvaltning
- Du har erfarenhet av att stödja, coacha och utveckla chefer i arbetsgivarrollen
- Du har goda kunskaper i arbetsmiljölagstiftning 
- Du har vana av att självständigt utreda och handlägga ärenden inom HR-området
- Du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift 
- Du är intresserad av verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering

Vi söker dig som
- Bygger förtroendefulla relationer och har förmåga att samverka både internt och externt
- Är strukturerad, noggrann och analytisk med förmåga att se både delar och helhet
- Har ett genuint intresse av arbetsmiljöfrågor och vill arbeta konsultativt ut till kommunens chefer

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Uthyrare/Ekonomiassistent

Om oss Vännäs Fastigheter AB är ett fastighetsbolag som är helägt av Vännäs kommun. Vi har fastigheter i Vännäs centralort, Vännäsby samt i Tväråbäck och förvaltar cirka 50 000 kvm. Merparten av vårt bestånd är flerbostadsfastigheter men vi äger även en hel del kommersiella fastigheter samt samhällsfastigheter. Vi är just nu i en tillväxt- och utvecklingsfas där vi bland annat bygger nya flerbostadshus och vår viljeinriktning är att vi inom närtid ska förv... Visa mer
Om oss
Vännäs Fastigheter AB är ett fastighetsbolag som är helägt av Vännäs kommun. Vi har fastigheter i Vännäs centralort, Vännäsby samt i Tväråbäck och förvaltar cirka 50 000 kvm. Merparten av vårt bestånd är flerbostadsfastigheter men vi äger även en hel del kommersiella fastigheter samt samhällsfastigheter. Vi är just nu i en tillväxt- och utvecklingsfas där vi bland annat bygger nya flerbostadshus och vår viljeinriktning är att vi inom närtid ska förvalta kommunens resterande fastighetsbestånd om cirka 70 000 kvm. För mer information besök oss gärna på www.vannasfastigheter.se.

Om företaget
Älskar du att möta människor, gillar ordning och reda och är intresserad av ekonomi? Vill du ha ett omväxlande arbete där ena dagen aldrig är den andra lik och där du är en del av ett sammansvetsat team? Vi söker dig som är en positiv och engagerad person och som vill arbeta i ett expansivt och affärsdrivet bolag med korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som bostadsuthyrare/ekonomiassistent kommer du att arbeta med hela uthyrningsprocessen av våra privatbostäder. Du arbetar med kontrakts- och nyckelhantering och har tät kontakt med hyresgäster och bostadssökanden genom telefon, e-post och besök. Du är ett av företagets ansikten utåt och ansvarar för besöksmottagningen under de tider den är öppen. Du har även tät kontakt med vår arbetsledare vid in- och utflyttningar samt vid reparationsarbeten.

Vidare ansvarar du för bolagets och kommunens hyresreskontra och sköter bland annat avisering, inbetalningar och inkassoärenden. Du konterar även bolagets driftsfakturor och stöttar bolagets administratör vid leverantörshanteringsprocessen vilket innebär att hantera flödet av fakturor i vår leverantörsreskontra, upprätta betalningsfiler samt läsa in betalningsfiler från bank.


Din profil
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av administrativt arbete och en gymnasial utbildning. En viktig del i rollen är kundbemötande och vi ser därför att du är van att hantera kunder och leverera bra service. Du har en god datorvana då många av våra processer är digitaliserade. Du är strukturerad och har lätt för att skapa goda samarbeten. B-körkort är ett krav.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ser därför gärna att du som person är kommunikativ med en förmåga att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska. Vidare trivs du med att samarbeta med kollegor och våra kunder samtidigt som du självständigt kan driva ditt arbete framåt och ta nödvändiga beslut. Vi utgår ifrån att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs.
Det är viktigt att du delar Vännäs Fastigheters värdegrund vilka utrycks i värdeorden: Trygghet, Långsiktighet, Engagemang och Ansvarstagande.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Linnea Abild på tfn: 070 821 53 37 eller Katarina Norberg på tfn: 070 821 53 28 Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 4 september, via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Handläggare/verksamhetsutvecklare

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som handläggare kommer du ingår i ledningskansliet och i huvudsak arbeta stödjande för förvaltningen och andra nämnder/verksamheter med olika typer av beslutsunderlag och utredningar. Du kommer också samordna/driva kommunöverg... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som handläggare kommer du ingår i ledningskansliet och i huvudsak arbeta stödjande för förvaltningen och andra nämnder/verksamheter med olika typer av beslutsunderlag och utredningar.

Du kommer också samordna/driva kommunövergripande och/eller förvaltningsspecifika processer/uppdrag. En del av uppdraget handlar om att leda och/eller delta i utvecklingsprocesser med stöd av digitalisering, process- och kvalitetsarbete. Hos oss blir du viktig för att utveckla kvaliteten och effektiviteten i verksamhet och i de politiska besluten, allt i syfte att ge medborgare, medarbetare och företag en bättre kommun att leva och verka i. Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag kommer du bland annat utreda/handlägga ärenden (exempelvis motioner, medborgarförslag) men också ta fram underlag/utredningar som behövs i organisationen. Du kommer också ha olika utvecklingsuppdrag som kan variera i omfattning. Det kan exempelvis vara inom digitalisering, verksamhetsutveckling, uppföljning och kvalitetsarbete. Du har också vissa egna arbetsområden exempelvis samordna förvaltningens arbetsmiljöarbete, internkontroll, brottsförebyggande arbete samt tobakshandläggning. Tillsammans med kommunsekreteraren säkerställer du att det politiska årshjulet med ärendeberedning, möten, kallelser och protokoll flyter smidigt. I denna del ingår att göra kallelse, skriva protokoll mm. på vissa sammanträden. 
Vi har en liten förvaltning och enhet där uppdragen kan variera över tid och omfattning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom exempelvis beteendevetenskap, statsvetenskap, juridik eller annan som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta i politisk styrd organisation och gärna av att ta fram beslutsunderlag till nämnd/styrelse eller av att ta fram rapporter, utredningar m.m. Vi ser gärna att du har erfarenhet av nämndadministration. Du bör ha god kunskap om kommunallagen. Du har kompetens inom jämställdhet, hållbarhet, barnkonventionen och andra relevanta kunskapsområden för att säkerställa att beslutsunderlag håller hög nivå. Vi vill att du ska ha erfarenhet av digitaliseringsarbete på något sätt. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att delta i/genomföra förändrings- och utvecklingsarbeten. 

Som person är du trygg, strukturerad och initiativtagande. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har förmåga att bygga långvariga relationer och motivera och engagera andra. Du arbetar mål- och resultatinriktat, kan planera/leda ex workshops och samordna utvecklingsarbeten där olika kompetenser deltar. 

Du som söker tjänsten behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. 

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid. Det finns möjlighet att diskutera distansarbete upp till två dagar i veckan. Huvudarbetsplatsen är Medborgarhuset, Vännäs. 

Anställning efter överenskommelse. 
För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

Skoladministratör till Hammarskolan

Ansök    Aug 16    Vännäs kommun    Skolassistent
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning av uppdraget Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun som skoladministratör på Hammarskolan. Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta som administratör och rektorsstöd på Hammarskolan. Du ingår i det administrativa teamet i... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning av uppdraget
Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun som skoladministratör på Hammarskolan.

Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta som administratör och rektorsstöd på Hammarskolan. Du ingår i det administrativa teamet i förvaltningen och samarbetar med övriga skoladministratörer i Vännäs kommun.  

Du är spindeln i nätet som binder samman skolans delar till en helhet. I rollen som skoladministratör har du en central och viktig roll i skolans expedition, du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök och samtal från elever, personal, föräldrar och allmänhet i olika ärenden. Du ansvarar för den interna servicen på skolan och genom din flexibilitet och ditt engagemang hittar du lösningar för att nå resultat.

Vår verksamhet genomsyras av kunskap, gemenskap och mångfald och vi strävar varje dag efter att bli Sveriges bästa skolkommun!

Vägen dit går genom vårt fokus på:

- att alla kan, alla vill och alla ska lyckas

- bra medarbetare och ledare och deras utveckling

- relationer och kommunikation

- genomtänkt struktur och tydlig organisation

- kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt

- kunskap om och tillgång till modern digital teknik

- lärande utifrån ett 1-16-perspektiv

- varje barns maximala potential

- att förbättra resultat

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande med bland annat administration av elevregister, schema, handläggning av anställningsavtal, fakturahantering, bokningar och ekonomiuppföljningar. 
I rollen ingår även övrigt administrativt arbete och vissa praktiska uppdrag samt stöd till rektorer på skolan som kan innebära framtagning av olika dokument, sammanställningar, hantering av handlingar och andra uppdrag som uppstår löpande. Uppdraget kan förändras över tid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har höga positiva förväntningar på elever, kollegor och dig själv.

- har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet.

- är engagerad, uthållig, öppen, ärlig och medskapande.

- är organiserad, systematisk, strukturerad och noggrann.

- du är serviceinriktad och har en vilja och ett intresse av att ha en central och viktig roll i skolans      expedition.

- trivs med att vara ansiktet utåt och att dagligen ta emot besök och samtal från elever,
  personal, föräldrar och allmänhet i olika ärenden.

- är drivande, tar egna initiativ, är självgående och får saker gjorda.

- är lösningsfokuserad och gärna antar utmaningar.

- har god samarbetsförmåga.

- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska.

- har god IT vana och har lätt för att tillägna dig olika system. 

- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget.


Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning administration, förvaltning, ekonomi eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom skola. Arbetet kräver goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomiska och personaladministrativa program som Visma, Agresso, Extens, Infomentor och Teams. 

Arbetsgivaren kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Låter det här intressant? Stämmer dessutom ovanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga kollegor och skickar in din ansökan! Visa mindre

Vikariesamordnare till Vegaskolan och Vännäsby skola

Ansök    Jun 21    Vännäs kommun    Skolassistent
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning av uppdraget Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun som vikariesamordnare  på Vegaskolan eller Vännäsby skola. Vi söker nu en kollega till vårt team, med uppdrag att samordna och fördela vikarier och ordinarie personal vid korta... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning av uppdraget
Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun som vikariesamordnare  på Vegaskolan eller Vännäsby skola.

Vi söker nu en kollega till vårt team, med uppdrag att samordna och fördela vikarier och ordinarie personal vid kortare personalfrånvaro. 
Vår verksamhet genomsyras av kunskap, gemenskap och mångfald och vi strävar varje dag efter att bli Sveriges bästa skolkommun!

Vägen dit går genom vårt fokus på:

- att alla kan, alla vill och alla ska lyckas

- bra medarbetare och ledare och deras utveckling

- relationer och kommunikation

- genomtänkt struktur och tydlig organisation

- kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt

- kunskap om och tillgång till modern digital teknik

- lärande utifrån ett 1-16-perspektiv

- varje barns maximala potential

- att förbättra resultat

Arbetsuppgifter
I arbetet som vikariesamordnare arbetar du med att fördela och samordna behovet av vikarier i verksamheten vid ordinarie personals sjukdom och/eller annan frånvaro. Du ansvarar också för att rekrytera och introducera vikarier.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- är engagerad, uthållig, öppen, ärlig och medskapande.

- är strukturerad och noggrann.

- är drivande, tar egna initiativ, är självgående och får saker gjorda.

- är lösningsfokuserad och gärna antar utmaningar.

- har god samarbetsförmåga.

- har IT vana.

- har erfarenhet av samordning- och rekryteringsarbete 

- har en helhetssyn på uppdraget.

Som person är du kreativ och lyhörd.  Du har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning och/eller samordning.

Låter det här intressant? Stämmer dessutom ovanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga kollegor och skickar in din ansökan!
Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Samordnare vid barn- och utbildningskontoret i Vännäs

Ansök    Dec 21    Vännäs kommun    Kvalitetssamordnare
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Barn- och utbildningskontoret i Vännäs söker en samordnare på 100%. Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Har du ett stort intresse för organisation och struktur? Tycker du om att skapa kontakt med nya människor? Gr... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Barn- och utbildningskontoret i Vännäs söker en samordnare på 100%.

Är du en positiv och utvecklingsinriktad person? Har du ett stort intresse för organisation och struktur? Tycker du om att skapa kontakt med nya människor? Grattis! Nu har du chansen att få bli en del av vårt team.

Arbetsuppgifter
Uppdraget är varierat och flexibelt. Dina arbetsuppgifter är bland annat:

- Du ansvarar för samordning inom området flerspråkighet. Det innebär att du har det praktiska ansvaret för mottagande av nyanlända barn och elever i för- och grundskola. Det inkluderar arbete kring rekrytering av personal, schemaläggning och samordning mellan våra skolor. Du samarbetar också med medarbetare inom modersmål och svenska som andraspråk, med vårdnadshavare, med olika parter inom kommunen samt externa aktörer. Du har en nära dialog med berörda rektorer.
- Du ansvarar för VFU-placeringar, dvs praktikplacering för de lärarstudenter som ska göra praktik i våra förskolor och skolor. Du deltar också i Lärarhögskolans styrgrupp för VFU.
- Du samordnar och organiserar vissa övergripande områden i förskola och skola, t ex simundervisning.
- Du sammanställer uppgifter och skriver rapporter till Barn- och utbildningsnämnden.

Arbetsuppgifterna kan variera över tid och vara såväl små som stora. Du ingår i arbetslaget på barn- och utbildningskontoret och utöver dina fasta uppdrag tilldelas du också tillfälliga uppgifter att lösa.

Kvalifikationer
Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration, förvaltning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt gärna erfarenhet av liknande arbete.  

Du är en person som:

- är drivande, tar egna initiativ, är självgående och får saker gjorda
- är organiserad, systematisk, strukturerad och noggrann
- är social och tycker om att ha kontakter med många olika människor
- kan hantera flera uppgifter parallellt
- har god samarbetsförmåga
- har ett positivt synsätt
- är flexibel
- är lösningsfokuserad och gärna antar utmaningar
- tänker strategiskt med helhetsperspektiv och har god analytisk och kommunikativ förmåga
- har god förmåga att uttrycka dig klart, lättillgängligt och korrekt i tal och skrift på svenska
- har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system

Du har B-körkort och tillgång till bil. 

Villkor
Heltid, tillsvidareanställning. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Visa mindre

Iris Matchning söker en säljande jobbcoach till Vännäs!

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom matchningstjänsterna Stöd och Matchning (STOM) och Rusta och Matcha (ROM). Våra tjänster syftar till att skapa bättre förutsättningar för våra deltagare. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom matchningstjänsterna Stöd och Matchning (STOM) och Rusta och Matcha (ROM). Våra tjänster syftar till att skapa bättre förutsättningar för våra deltagare. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

- Är du målinriktad och drivs av resultatinriktade arbetsuppgifter?
- Gillar du att nätverka och jobba uppsökande?
- Drivs du av att coacha arbetssökande till att nå sysselsättning på snabbast möjliga sätt?

Om du svarat ja på dessa frågor så är du kanske vår nya stjärna i vårt fantastiska Matchningsteam!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom affärsområdet Matchning. Du kommer få arbeta självständigt på vårt kontor i Vännäs, men samtidigt erbjudas kollegialt stöd och kompetensutveckling. Vi på Iris Matchning arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - att arbetssökande ska få komma ut i sysselsättning fortast möjligt.

Varmt välkommen till Irisgänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!

Vad är mina arbetsuppgifter?
Vi söker nu en säljande jobbcoach/ handledare till uppdraget Kundval Rusta och Matcha (KROM). Uppdraget syftar till att matcha arbetssökande med målet att nå en sysselsättning såsom arbete eller utbildning. Du kommer att arbeta mot en bred målgrupp bestående av personer som i varierande grad står utanför arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
- Nätverkande med lokala samarbetspartners och företagskontakter
- Uppsökande arbete mot företag i syfte att matcha arbetssökande till sysselsättning
- Sälja in din deltagares arbetskraft till relevant företag
- Coacha deltagaren mot sysselsättning (arbete eller utbildning) och göra hen matchningsbar
- Arbeta resultatinriktat och nå uppsatta mål
- Kontinuerlig administration, uppföljning och utvärdering

Vem passar för tjänsten?
- För att lyckas i rollen behöver du gilla att nätverka, jobba resultatinriktat och arbeta med försäljning
- B-körkort och tillgång till egen bil är en fördel
- Vi ser det som en stor fördel om du bor inom Vännäs kommun

Vidare söker vi dig som uppfyller något av följande kravprofiler:

Alternativ 1:
- minst två års arbetslivserfarenhet på heltid. Deltid godkänns om den sammanlagda tiden de senaste 5 åren motsvarar 2 års heltid. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem åren.

- akademisk utbildning med 120 högskolepoäng eller motsvarande poäng från yrkeshögskola inom områdena arbetsliv, organisation, personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut eller socialt arbete.

Alternativ 2:
- minst tre års arbetslivserfarenhet på heltid av att ha arbetat inom något av följande områden: arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor, arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, social- och gruppsykologi eller karriärvägledning. Deltid godkänns om det motsvarar 3 års heltid under de senaste fem åren. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem åren.

- minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på deltid (75 %). Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2022-01-22
 
OBS - innan anställning kan erbjudas kommer du behöva verifiera din kompetens genom vidimerade utbildnings- och anställningsintyg.

För frågor kring tjänsten, kontakta Samordnare Amanda Forsman, 076-082 29 44 eller Leveranschef Per Lundgren, 076-539 90 43.
 
För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen [email protected]  

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetskonsulent

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Tjänsten som arbetskonsulent är placerad vid kommunstyrelseförvaltningen, en förvaltning som bland annat ansvarar för personal- och lönehantering, infrastruktur, näringslivsutveckling, flyktingmottagande och arbetsmarknadsfrågor.... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Tjänsten som arbetskonsulent är placerad vid kommunstyrelseförvaltningen, en förvaltning som bland annat ansvarar för personal- och lönehantering, infrastruktur, näringslivsutveckling, flyktingmottagande och arbetsmarknadsfrågor.

Som Arbetskonsulent i Vännäs kommun har du din anställning vid arbetsmarknad- och integrationsavdelningen. Vi söker en arbetskonsulent som ska arbeta med att vägleda personer som står utanför den reguljära arbetsmarknaden.Arbetsuppgifter
I jobbet som arbetskonsulent ingår bland annat att:

- tillsammans med individen och andra aktörer hitta insatser som stärker individens möjlighet att komma ut i egen försörjning.
- praktiskt handleda och coacha individer.
- hitta och utforma arbetsträningsplatser i näringslivet och i den kommunala organisationen.
- upprätta genomförandeplaner, dokumentera och göra uppföljningar.
- utveckla arbetet tillsammans med kollegor och samarbetspartners.

Målgruppen består av individer i olika åldrar och med olika behov och där din roll som arbetskonsulent syftar till att klargöra individers arbetsförmåga.

I arbetet ingår många kontakter med klienter och deras nätverk samt samverkan internt i kommunen med exempelvis socialtjänst och med externa aktörer som exempelvis myndigheter, företag och föreningar.

Du arbetar i nära samverkan med kollegor och kommunens arbetsmarknadsverksamheter.Kvalifikationer
Du har en universitetsexamen, exempelvis arbetsterapeut-, socionom- eller personalvetarexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande om du har utbildning i samtalsmetodik, motiverande samtal och supported training/supported employment. Meriterande är också erfarenhet av att coacha, handleda och vägleda personer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med personer som av olika anledningar står långt från arbetsmarknaden samt av personer med olika funktionsvariationer.

Du är van att samverka och att självständigt strukturera och utveckla ditt arbetssätt. Du bygger förtroenden med individen och andra aktörer. Du bygger nätverk med arbetsgivare. Du är lösningsfokuserad och ser varje individs möjligheter. Du är ansvarstagande och självständig, men trivs även med att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, har god kännedom om andra myndigheter och samhället i stort.Villkor
Som medarbetare vid kommunstyrelseförvaltningen erbjuder vi dig bra arbetskamrater, ett nära chefskap, möjlighet till flextid och friskvårdsbidrag.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Körkort klass B - Bil Visa mindre

Skoladministratör till Vegaskolan

Ansök    Dec 8    Vännäs kommun    Skolassistent
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning av uppdraget Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun som skoladministratör på Vegaskolan. Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta som administratör och rektorsstöd på Vegaskolan. Du ingår i det administrativa teamet i för... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning av uppdraget
Välkommen att arbeta i Vännäs Kommun som skoladministratör på Vegaskolan.

Vi söker dig som kollega med uppdrag att arbeta som administratör och rektorsstöd på Vegaskolan. Du ingår i det administrativa teamet i förvaltningen och samarbetar med övriga skoladministratörer i Vännäs kommun.  

Du är spindeln i nätet som binder samman skolans delar till en helhet. I rollen som skoladministratör har du en central och viktig roll i skolans expedition, du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök och samtal från elever, personal, föräldrar och allmänhet i olika ärenden. Du ansvarar för den interna servicen på skolan och genom din flexibilitet och ditt engagemang hittar du lösningar för att nå resultat.

Vår verksamhet genomsyras av kunskap, gemenskap och mångfald och vi strävar varje dag efter att bli Sveriges bästa skolkommun!

Vägen dit går genom vårt fokus på:

- att alla kan, alla vill och alla ska lyckas

- bra medarbetare och ledare och deras utveckling

- relationer och kommunikation

- genomtänkt struktur och tydlig organisation

- kollegialt lärande och ett coachande förhållningssätt

- kunskap om och tillgång till modern digital teknik

- lärande utifrån ett 1-16-perspektiv

- varje barns maximala potential

- att förbättra resultat

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande med bland annat administration av elevregister, schema, handläggning av anställningsavtal, fakturahantering, bokningar och ekonomiuppföljningar. 
I rollen ingår även övrigt administrativt arbete och vissa praktiska uppdrag samt stöd till rektorer på skolan som kan innebära framtagning av olika dokument, sammanställningar, hantering av handlingar och andra uppdrag som uppstår löpande. Uppdraget kan förändras över tid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- har höga positiva förväntningar på elever, kollegor och dig själv.

- har ett stort engagemang och intresse för skolans verksamhet.

- är engagerad, uthållig, öppen, ärlig och medskapande.

- är organiserad, systematisk, strukturerad och noggrann.

- du är serviceinriktad och har en vilja och ett intresse av att ha en central och viktig roll i skolans      expedition.

- trivs med att vara ansiktet utåt och att dagligen ta emot besök och samtal från elever,
  personal, föräldrar och allmänhet i olika ärenden.

- är drivande, tar egna initiativ, är självgående och får saker gjorda.

- är lösningsfokuserad och gärna antar utmaningar.

- har god samarbetsförmåga.

- har en god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska.

- har god IT vana och har lätt för att tillägna dig olika system. 

- har ekonomisk förståelse och en helhetssyn på uppdraget.


Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning administration, förvaltning, ekonomi eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom skola. Arbetet kräver goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomiska och personaladministrativa program som Visma, Agresso, Extens, Infomentor och Teams. 

Arbetsgivaren kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Låter det här intressant? Stämmer dessutom ovanstående in på dig hoppas vi att du tar första steget mot ett fantastiskt roligt arbete med trevliga kollegor och skickar in din ansökan! Visa mindre

EnRival söker driven Handledare/Matchare till Vännäs

Ansök    Dec 1    Enrival AB    Jobbcoach/Utbildningscoach
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter! EnRival AB har idag ca 90 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Umeå i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till... Visa mer
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 90 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Umeå i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning.

EnRival AB bildades 2005 och vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning.
EnRival AB har idag kontor över hela Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr.
Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning.

Vi söker i första hand efter drivna, målinriktade Handledare och som jobbar säljande med stor lokal kännedom och nätverk.
Och söker även dig som även är en stark administratör och som är bra på service samt kundbemötande, och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning

Som Handledare har du ansvaret för att arbetet med arbetssökande i EnRivals regi levereras kvalitativt utifrån ställda avtalskrav och riktlinjer.

Du kommer i din roll handleda arbetssökande som deltar via Arbetsförmedlingen. Här kommer du främst ha en coachande, matchande och administrativ roll, med primärt syfte att rusta och förbereda arbetssökande mot att bli attraktiva på arbetsmarknaden. Du samverkar arbetsgivare, kommuner, skolor och andra utbildningsanordnare för att informera om och motivera till sysselsättning.

Sen kommer du även att samarbeta nära med dina kollegor i en resultatorienterad tjänst där vi är ett team som jobbar tillsammans för hållbara resultat!

Kravprofil - Handledare

För att få jobba som Handledare krävs det att du studerat 120 hp (tidigare 80 hp), eller motsvarande poäng inom YH, inom relevant ämne. Samt minst 2 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid under de senaste 5 åren.

Alternativ ha minst 1 års godkända heltidsstudier på eftergymnasial nivå. Samt ha minst 3 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid, under de senaste 5 åren, från arbete inom arbetsledning, rekrytering, SYV, handläggning i personalfrågor och liknande tjänster.

Har du frågor kring detta kan du gärna ställa dessa i samband med din ansökan.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, tror på dig själv och andra, har en fallenhet för att skapa entusiasm, besitter god samarbetsförmåga och är en person som kan hitta hållbara lösningar.

Därtill har du god vana vid datorer, kan hantera administration samt besitter god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska.

Det är en fördel om du har ett brett kontaktnät inom området, och du trivs med att skapa kontakter och utveckla relationer.

Meriterande

Goda språkkunskaper utöver svenska och engelska är mycket positivt meriterande.
B-körkort är även det meriterande.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med arbetssökande eller inom rekrytering.

OBS, tjänsten tillsätts löpande med möjlighet till omgående anställningsstart.

Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Stenback via mail; [email protected] Visa mindre

EnRival söker driven Handledare/Matchare

Ansök    Nov 29    Enrival AB    Jobbcoach/Utbildningscoach
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter! EnRival AB har idag ca 90 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Umeå i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till... Visa mer
EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Vi skapar jobbmöjligheter!

EnRival AB har idag ca 90 kontor över stora delar av Sverige, från Ystad i söder till Umeå i norr. Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning.

EnRival AB bildades 2005 och vi har mångårig erfarenhet av rekrytering, bemanning och jobbmatchning.
EnRival AB har idag kontor över hela Sverige, från Ystad i söder till Boden i norr.
Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Omställning och Utbildning. Inom Arbetsmarknadsprojekt är vi bl.a. kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen, och en av Sveriges ledande leverantörer av Jobbmatchning.

Vi söker i första hand efter drivna, målinriktade Handledare och som jobbar säljande med stor lokal kännedom och nätverk.
Och söker även dig som även är en stark administratör och som är bra på service samt kundbemötande, och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning

Som Handledare har du ansvaret för att arbetet med arbetssökande i EnRivals regi levereras kvalitativt utifrån ställda avtalskrav och riktlinjer.

Du kommer i din roll handleda arbetssökande som deltar via Arbetsförmedlingen. Här kommer du främst ha en coachande, matchande och administrativ roll, med primärt syfte att rusta och förbereda arbetssökande mot att bli attraktiva på arbetsmarknaden. Du samverkar arbetsgivare, kommuner, skolor och andra utbildningsanordnare för att informera om och motivera till sysselsättning.

Sen kommer du även att samarbeta nära med dina kollegor i en resultatorienterad tjänst där vi är ett team som jobbar tillsammans för hållbara resultat!

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, tror på dig själv och andra, har en fallenhet för att skapa entusiasm, besitter god samarbetsförmåga och är en person som kan hitta hållbara lösningar.

Därtill har du god vana vid datorer, kan hantera administration samt besitter god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska.

Det är en fördel om du har ett brett kontaktnät inom området, och du trivs med att skapa kontakter och utveckla relationer.

Meriterande

Goda språkkunskaper utöver svenska och engelska är mycket positivt meriterande.
B-körkort är även det meriterande.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med arbetssökande eller inom rekrytering.

OBS, tjänsten tillsätts löpande med möjlighet till omgående anställningsstart.

Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Stenback via mail; [email protected] Visa mindre

Iris Matchning söker en säljande jobbcoach till Vannäs!

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom matchningstjänsterna Stöd och Matchning (STOM) och Rusta och Matcha (ROM). Våra tjänster syftar till att skapa bättre förutsättningar för våra deltagare. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom matchningstjänsterna Stöd och Matchning (STOM) och Rusta och Matcha (ROM). Våra tjänster syftar till att skapa bättre förutsättningar för våra deltagare. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

- Är du målinriktad och drivs av resultatinriktade arbetsuppgifter?
- Gillar du att nätverka och jobba uppsökande?
- Drivs du av att coacha arbetssökande till att nå sysselsättning på snabbast möjliga sätt?

Om du svarat ja på dessa frågor så är du kanske vår nya stjärna i vårt fantastiska Matchningsteam!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom affärsområdet Matchning. Du kommer arbeta självständigt men samtidigt erbjudas kollegialt stöd och kompetensutveckling. Vi på Iris Matchning arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - att arbetssökande ska få komma ut i sysselsättning fortast möjligt. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss https://www.iris.se/vi-erbjuder/jobbmatchning/.

Varmt välkommen till Irisgänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!
Vad är mina arbetsuppgifter?
Vi söker nu en säljande jobbcoach/ handledare till uppdraget Kundval Rusta och Matcha (KROM). Uppdraget syftar till att matcha arbetssökande med målet att nå en sysselsättning såsom arbete eller utbildning. Du kommer arbeta mot en bred målgrupp bestående av personer som i varierande grad står utanför arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
- Nätverkande med lokala samarbetspartners och företagskontakter
- Uppsökande arbete mot företag i syfte att matcha arbetssökande till sysselsättning
- Sälja in din deltagares arbetskraft till relevant företag
- Coacha deltagaren mot sysselsättning (arbete eller utbildning) och göra hen matchningsbar
- Arbeta resultatinriktat och nå uppsatta mål
- Kontinuerlig administration, uppföljning och utvärdering

Vem är du?
- För att lyckas i rollen behöver du gilla att nätverka, jobba resultatinriktat och arbeta med försäljning
- Flerspråkighet är meriterande
- B-körkort och tillgång till egen bil är en fördel

Vidare söker vi dig som uppfyller något av följande kravprofiler:

Alternativ 1:
- minst två års arbetslivserfarenhet på heltid. Deltid godkänns om den sammanlagda tiden de senaste fem åren motsvarar två års heltid. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem åren.

- akademisk utbildning med 120 högskolepoäng eller motsvarande poäng från yrkeshögskola inom områdena arbetsliv, organisation, personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut eller socialt arbete.

Alternativ 2:
- minst tre års arbetslivserfarenhet på heltid av att ha arbetat inom något av följande områden: arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor, arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, social- och gruppsykologi eller karriärvägledning. Deltid godkänns om det motsvarar tre års heltid under de senaste fem åren. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem åren.

- minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder en anställning hos oss på Iris, vi är inte intresserade av konsulter i dagsläget.

Urval sker löpande under hösten så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2021-11-30.
 
OBS - innan anställning kan erbjudas behöver du verifiera din kompetens genom vidimerade utbildnings- och anställningsintyg.

För frågor kring tjänsten, leveranschef Per Lundgren på mejl [email protected] eller telefon 076-539 90 43. Ni kan även kontakta samordnare Amanda Forsman på mejl [email protected] eller telefon 076-526 69 25.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen [email protected]  

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Handläggare kollektivtrafik, landsbygdsutveckling och friluftsliv

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vi söker dig som är flexibel och har intresse för planering av friluftsliv och hållbart resande/kollektivtrafik samt kunskap om handläggning/nämndadministration. Tjänsten gäller snarast till och med september 2022 med möjlighe... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vi söker dig som är flexibel och har intresse för planering av friluftsliv och hållbart resande/kollektivtrafik samt kunskap om handläggning/nämndadministration.

Tjänsten gäller snarast till och med september 2022 med möjlighet till förlängning. 

Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår:

- Kollektivtrafiksamordning och främjande av hållbart resande. Exempelvis dialog och samverkan med Länstrafiken, regionala kollektivtrafikmyndigheten, upphandlade aktörer och medborgare/resenärer. Du företräder också kommunen i en rad regionala projekt.
- Planeringsfrågor främst med fokus på friluftsliv, fritid och landsbygdsutveckling
Här ingår bland annat att fortsätta arbetet med att utveckla friluftslivet i kommunen. I uppdraget samverkar du mycket med andra internt och externt. Du har särskilt ansvar för landsbygdsutveckling, främst kopplat till Leader. 
- Nämndadministration och handläggning/utredning
Ex. uppdrag som sekreterare i vissa politiska organ, diarieföring, stöd till förtroendevalda.

Du tillhör en liten avdelning där vi stöttar och hjälper varandra. Det innebär också att olika uppdrag kan tillkomma beroende av våra behov och dina kompetenser.

Kvalifikationer
Vi ser att du har utbildning via högskola/universitet, många utbildningar kan vara relevanta för tjänsten. Vi tror särskilt att en samhällsvetenskaplig utbildning, gärna med inslag av statsvetenskap och/eller kulturgeografi, kan vara passande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av politiskt styrd organisation.

Du får gärna ha erfarenhet av handläggning och utredning från politisk styrd organisation. Det kan vara erfarenheter från olika områden men helst kollektivtrafik, friluftsliv eller mer övergripande frågor. 

Du har gärna kunskap om, och gärna erfarenhet av, hållbarhetsarbete, Agenda 2030 och folkhälsa. Erfarenhet av att självständigt driva ditt arbete i projektform är positivt.  

För att trivas hos oss så tror vi att du har en hög grad av ansvarskänsla, är bra på att planera och strukturera dina uppgifter/arbetsdag och att du trivs med att arbetet är självständigt. Du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i tal och text. Du tycker om att ställas inför nya okända frågor och problem och gillar att hitta lösningar tillsammans med andra. Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar och har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Du är serviceinriktad, trygg och professionell i ditt bemötande.

Villkor
Tjänsten är en visstidsanställning. 

Tjänsten innebär att du säkerhetsprövas innan anställning.

Intervjuer kommer ske fortlöpande även under ansökningsperioden. Visa mindre

Iris Matchning söker en säljande jobbcoach till Vännäs!

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom matchningstjänsterna Stöd och Matchning (STOM) och Rusta och Matcha (ROM). Våra tjänster syftar till att skapa bättre förutsättningar för våra deltagare. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom matchningstjänsterna Stöd och Matchning (STOM) och Rusta och Matcha (ROM). Våra tjänster syftar till att skapa bättre förutsättningar för våra deltagare. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

- Är du målinriktad och drivs av resultatinriktade arbetsuppgifter?
- Gillar du att nätverka och jobba uppsökande?
- Drivs du av att coacha arbetssökande till att nå sysselsättning på snabbast möjliga sätt?

Om du svarat ja på dessa frågor så är du kanske vår nya stjärna i vårt fantastiska Matchningsteam!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom affärsområdet Matchning. Du kommer arbeta självständigt men samtidigt erbjudas kollegialt stöd och kompetensutveckling. Vi på Iris Matchning arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - att arbetssökande ska få komma ut i sysselsättning fortast möjligt. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss https://www.iris.se/vi-erbjuder/jobbmatchning/.

Varmt välkommen till Irisgänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!
Vad är mina arbetsuppgifter?
Vi söker nu en säljande jobbcoach/ handledare till uppdraget Kundval Rusta och Matcha (KROM). Uppdraget syftar till att matcha arbetssökande med målet att nå en sysselsättning såsom arbete eller utbildning. Du kommer arbeta mot en bred målgrupp bestående av personer som i varierande grad står utanför arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
- Nätverkande med lokala samarbetspartners och företagskontakter
- Uppsökande arbete mot företag i syfte att matcha arbetssökande till sysselsättning
- Sälja in din deltagares arbetskraft till relevant företag
- Coacha deltagaren mot sysselsättning (arbete eller utbildning) och göra hen matchningsbar
- Arbeta resultatinriktat och nå uppsatta mål
- Kontinuerlig administration, uppföljning och utvärdering

Vem är du?
- För att lyckas i rollen behöver du gilla att nätverka, jobba resultatinriktat och arbeta med försäljning
- Flerspråkighet är meriterande
- B-körkort och tillgång till egen bil är en fördel

Vidare söker vi dig som uppfyller något av följande kravprofiler:

Alternativ 1:
- minst två års arbetslivserfarenhet på heltid. Deltid godkänns om den sammanlagda tiden de senaste fem åren motsvarar två års heltid. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem åren.

- akademisk utbildning med 120 högskolepoäng eller motsvarande poäng från yrkeshögskola inom områdena arbetsliv, organisation, personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut eller socialt arbete.

Alternativ 2:
- minst tre års arbetslivserfarenhet på heltid av att ha arbetat inom något av följande områden: arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor, arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, social- och gruppsykologi eller karriärvägledning. Deltid godkänns om det motsvarar tre års heltid under de senaste fem åren. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem åren.

- minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med chans till utökad arbetstid.Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder en anställning hos oss på Iris, vi är inte intresserade av konsulter i dagsläget.

Urval sker löpande under hösten så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2021-11-30.
 
OBS - innan anställning kan erbjudas behöver du verifiera din kompetens genom vidimerade utbildnings- och anställningsintyg.

För frågor kring tjänsten, leveranschef Per Lundgren på mejl [email protected] eller telefon 076-539 90 43. Ni kan även kontakta samordnare Amanda Forsman på mejl [email protected] eller telefon 076-526 69 25.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen [email protected]  

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent med engagemang

Redovisningsassistent för konsultuppdrag Om Cloud Redovisning & Administration Vi är ett bolag med drivna ägare som vill utmana branschen och tillföra mer kundnytta genom digitalisering inom redovisning. Cloud Redovisning & Administration är en fullservicebyrå i Umeå som hjälper våra kunder med löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, lön, deklarationer samt rådgivning. Vi hjälper även föertag med konsulttjänster hos kund inom administration och ekonom... Visa mer
Redovisningsassistent för konsultuppdrag
Om Cloud Redovisning & Administration
Vi är ett bolag med drivna ägare som vill utmana branschen och tillföra mer kundnytta genom digitalisering inom redovisning.
Cloud Redovisning & Administration är en fullservicebyrå i Umeå som hjälper våra kunder med löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, lön, deklarationer samt rådgivning. Vi hjälper även föertag med konsulttjänster hos kund inom administration och ekonomi.
Om Jobbet
Vi söker nu en driven kollega för ett uthyrningsuppdrag hos en av våra kunder. Arbetsuppgifterna kommer att variera men främst kommer du att arbeta med löpande enklare ekonomisk rapportering, leverantörsreskontra, fakturahantering och övrig administration. I tjänsten ingår även att svara och administrera växel.
Vi kommer alla att kämpa för att du ska få en så stark och bred utveckling som möjligt inom ekonomi så att din position på marknaden ska vara en av de främsta.
Vi är entreprenörer och vi gillar utmaningar därför kommer dina arbetsdagar att vara innehållsrika. Du kommer in i ett sammanhang där du har stor insyn, kan påverka och fira framgång med oss.
Vem är du?
Du brinner för service och gillar kundkontakt och har jobbat eller jobbar med administration.
Du uppskattar att representera Cloud Redovisning & Administration i din roll som konsult hos vår kund.
Vi är öppna för att vi alla är olika. På Cloud Redovisning finns en plats för dig som vill vara med och bidra och framförallt utmana!
Vi erbjuder
Vi har fördelen att kunna skräddarsy våra erbjudanden. Ta kontakt med oss så tittar vi på vad som är viktigt för just dig.

Frågor kring tjänsten ställer du till Per Lindström på tel: 070 281 81 85

Ansökan till tjänsten mailar du på [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent

Vi söker nu en Ekonomiassistent med stort engagemang och driv till Mark & Grund. Vi är ett familjeföretag med stora ambitioner som har vuxit mycket de senaste åren och behöver därför någon som vill bidra till vår framtida utveckling. Som Ekonomiassistent hos oss på Mark & Grund arbetar du nära verksamheten och som en del i ledningsgruppen vilket ger dig möjligheten att utmana och påverka affärsbeslut i en växande verksamhet. Du blir en del av bolagets spän... Visa mer
Vi söker nu en Ekonomiassistent med stort engagemang och driv till Mark & Grund. Vi är ett familjeföretag med stora ambitioner som har vuxit mycket de senaste åren och behöver därför någon som vill bidra till vår framtida utveckling.
Som Ekonomiassistent hos oss på Mark & Grund arbetar du nära verksamheten och som en del i ledningsgruppen vilket ger dig möjligheten att utmana och påverka affärsbeslut i en växande verksamhet. Du blir en del av bolagets spännande resa genom att vara med och utveckla processer och rutiner för att optimera lönsamhet och kapitalutnyttjande inom affärsområdet. Du kommer att få en bred ekonomisk roll i nära anslutning till administrativa sysslor inom företaget. Arbetet omfattar i mångt och mycket löpnade och datumstyrda arbetsuppgifter men även utredningar och uppföljningar som kan efterfrågas av företagsledningen.
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Löpande fakturering, lönehantering och bokföring.
Projektuppföljningar.
Bidra med analyser och underlag för att uppnå en effektiv ledning och styrning av verksamheten.
Delta och stödja arbetet med budget- och prognosprocesserna. Vid behov även genomföra andra ekonomiska uppföljningar.
Likviditetsplanering och leverantörsbetalningar.Om dig
Vi söker dig som är strukturerad och kan arbeta självständigt. Vi ser också gärna att du kan ta egna initiativ för att driva arbetet framåt och bidra till företagets utveckling. Som person är det en fördel om du är flexibel, snabblärd och kan hantera förändringar och nya förutsättningar. Du är öppen för att ta dig an övrigt administrativt arbete som kan behövas inom verksamheten.
Vi tror att du har relevant akademisk utbildning inom ekonomi. Du har tidigare erfarenhet ifrån liknande positioner, exempelvis arbete med lönehantering, bokföring och fakturering. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och behärskar svenska språket väl, både i tal och i skrift. Erfarenhet av arbete i Fortnox och Visma lön är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om företaget
Mark & Grund grundades 2002 av Hans-Erik Hellström, Peter Jonsson, Samuel Jonsson och Sune Jonsson. Vi har vårt kontor och egen verkstad i Vännäsby och utför våra åtaganden i Västerbotten med Umeå som nav. Vi utför alla typer av markentreprenader för företag, myndigheter och privatpersoner. Vår styrka består av en egen modern maskinpark med grävmaskiner, hjullastare och lastbilar bland annat.
Att vi utför både stora och små markjobb gör oss flexibla och våra korta beslutsvägar gör oss väldigt effektiva. Vårt rykte om att göra bra jobb är vi måna om.
Mark & Grund utsågs 2012 till ett av Sveriges Gasell-företag och 2017 blev vi utsedd till årets företagare i Vännäs. 2019 certifierade vi oss enligt standarderna ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.
Grundstenen i företaget är vår yrkeskunniga och lojala personal och vi sysselsätter drygt 50-talet anställda.


Omfattning och tillträde
Tjänsten är en heltidsanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan
Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till Therese Englund. Du hittar hennes kontaktuppgifter nedan.
Urval sker löpande. Ansök därför redan idag! Visa mindre

Iris Matchning söker en säljande jobbcoach till Vännäs!

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom matchningstjänsterna Stöd och Matchning (STOM) och Rusta och Matcha (ROM). Våra tjänster syftar till att skapa bättre förutsättningar för våra deltagare. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges... Visa mer
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom matchningstjänsterna Stöd och Matchning (STOM) och Rusta och Matcha (ROM). Våra tjänster syftar till att skapa bättre förutsättningar för våra deltagare. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

- Är du målinriktad och drivs av resultatinriktade arbetsuppgifter?
- Gillar du att nätverka och jobba uppsökande?
- Drivs du av att coacha arbetssökande till att nå sysselsättning på snabbast möjliga sätt?

Om du svarat ja på dessa frågor så är du kanske vår nya stjärna i vårt fantastiska Matchningsteam!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom affärsområdet Matchning. Du kommer arbeta självständigt men samtidigt erbjudas kollegialt stöd och kompetensutveckling. Vi på Iris Matchning arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - att arbetssökande ska få komma ut i sysselsättning fortast möjligt. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss https://www.iris.se/vi-erbjuder/jobbmatchning/.

Varmt välkommen till Irisgänget som erbjuder dig inkludering, mångfald, utvecklingsmöjligheter och arbetsglädje!
Vad är mina arbetsuppgifter?
Vi söker nu en säljande jobbcoach/ handledare till uppdraget Kundval Rusta och Matcha (KROM). Uppdraget syftar till att matcha arbetssökande med målet att nå en sysselsättning såsom arbete eller utbildning. Du kommer arbeta mot en bred målgrupp bestående av personer som i varierande grad står utanför arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
- Nätverkande med lokala samarbetspartners och företagskontakter
- Uppsökande arbete mot företag i syfte att matcha arbetssökande till sysselsättning
- Sälja in din deltagares arbetskraft till relevant företag
- Coacha deltagaren mot sysselsättning (arbete eller utbildning) och göra hen matchningsbar
- Arbeta resultatinriktat och nå uppsatta mål
- Kontinuerlig administration, uppföljning och utvärdering

Vem är du?
- För att lyckas i rollen behöver du gilla att nätverka, jobba resultatinriktat och arbeta med försäljning
- Flerspråkighet är meriterande
- B-körkort och tillgång till egen bil är en fördel

Vidare söker vi dig som uppfyller något av följande kravprofiler:

Alternativ 1:
- minst två års arbetslivserfarenhet på heltid. Deltid godkänns om den sammanlagda tiden de senaste fem åren motsvarar två års heltid. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem åren.

- akademisk utbildning med 120 högskolepoäng eller motsvarande poäng från yrkeshögskola inom områdena arbetsliv, organisation, personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut eller socialt arbete.

Alternativ 2:
- minst tre års arbetslivserfarenhet på heltid av att ha arbetat inom något av följande områden: arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor, arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, social- och gruppsykologi eller karriärvägledning. Deltid godkänns om det motsvarar tre års heltid under de senaste fem åren. Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits under de senaste fem åren.

- minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder en anställning hos oss på Iris, vi är inte intresserade av konsulter i dagsläget.

Urval sker löpande under hösten så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Sista ansökningsdag är 2021-11-30.
 
OBS - innan anställning kan erbjudas behöver du verifiera din kompetens genom vidimerade utbildnings- och anställningsintyg.

För frågor kring tjänsten, leveranschef Per Lundgren på mejl [email protected] eller telefon 076-539 90 43. Ni kan även kontakta samordnare Amanda Forsman på mejl [email protected] eller telefon 076-526 69 25.

För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen [email protected]  

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personalhandläggare

Ansök    Jan 12    Vännäs kommun    HR-konsult/PA-konsult
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Personal- och löneavdelningen i Vännäs kommun söker en Personalhandläggare för en projektanställning under hela 2021. Avdelningen har from 2020 tillskjutits extra medel från kommunstyrelsen för att under 2020-2021 arbeta mera ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Personal- och löneavdelningen i Vännäs kommun söker en Personalhandläggare för en projektanställning under hela 2021.

Avdelningen har from 2020 tillskjutits extra medel från kommunstyrelsen för att under 2020-2021 arbeta mera fördjupat och koncentrerat med att hitta möjligheter till att minska ohälsan hos medarbetare och chefer genom olika riktade insatser till specifika verksamheter.

Personalavdelningen finns organiserat inom kommunstyrelseförvaltningen och fungerar som ett konsultativt stöd till verksamheterna i kommunen. Avdelningen ansvarar b.la för löne- och systemfrågor, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, lönehantering, arbetsrätt samt medarbetar- och ledarskap. Totalt finns 7 medarbetare vid avdelningen som leds av personalchef.

Arbetsuppgifter
Som personalhandläggare kommer du att ansvara för att utifrån det politiska beslutet forma insatser för att nå målen med den extra satsningen 2021 samt utvärdera insatserna. Det innefattar bla:

- Vara ett stöd till chefer i korttidssjukfrånvaro, rehabärenden, genomföra rehabträffar, uppföljning, statistik och utredningar
- Vara ett stöd till chefer i arbetsmiljöfrågor, chefs förutsättningar mm
- Utveckla stödet till chefer utifrån behovet i verksamheterna
- Genomföra utbildningsinsatser inom OSA-området i arbetsgrupper
- Ansvara för att hålla i introduktionsprogram för nyanställda vikarier under 2021
- Ansvara för införandet av digitala mallar för resultat och utvecklingssamtal
- Övrigt förekommande utredningsarbete vid personalavdelningen

Kvalifikationer
- Du har examen från högskola inom beteendevetenskap alt pedagogik eller annan inriktning som bedöms vara lämplig
- Du har minst två års erfarenhet av att arbeta med rehabilitering, utredningar och arbetsmiljöfrågor
- Du har kunskap inom arbetsrättslagstiftning
- Du har goda kunskaper i svenska i både tal- och skrift
- Du har vana av att självständigt utreda och handlägga ärenden inom personalområdet
- Du är van att arbeta noggrant och systematiskt och är intresserad av att ge god service

Vi söker dig som
- Är strukturerad, noggrann och analytisk med förmåga att se helheter
- Är trygg, flexibel, och tycker om att ge god service
- Känner engagemang för arbetsmiljö och hälsofrågor
- Är problemlösare och vill gärna hitta förbättringar i arbetet
- Tycker om att arbeta i team
- Du har god kommunikativ förmåga liksom att samverka både internt och  externt Visa mindre

Beredare

Ansök    Apr 20    Euromaint Rail AB    Ekonomiassistent
Lockas du av en nyckelroll i en platt och kundnära organisation? Söker du din nästa utmaning? Vi söker just nu en Beredare på 75% till vår verkstad i Vännäs. Läs mer här och gör din ansökan redan idag! Som beredare är du produktionens förlängda arm och kravställare inom produktutvecklingskedjan. Du säkerställer att morgondagens produkter går att producera i verkligheten. Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges... Visa mer
Lockas du av en nyckelroll i en platt och kundnära organisation? Söker du din nästa utmaning? Vi söker just nu en Beredare på 75% till vår verkstad i Vännäs. Läs mer här och gör din ansökan redan idag!

Som beredare är du produktionens förlängda arm och kravställare inom produktutvecklingskedjan. Du säkerställer att morgondagens produkter går att producera i verkligheten.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Du kommer bland annat arbeta med att;

- Bereda, planera och följa upp underhållsorder.
- Utföra insyn och felrapportering på arbetsobjekt samt föreslå åtgärder.
- Underhålla/komplettera samt vid behov skapa nya produktstrukturer.
- Ta fram underlag för protokoll, kontrollistor.
- Skapa underlag för avrop/inköp av material mot serviceorder och förbrukningsmaterial.
- Kontaktperson mot inköp och materialförsörjning.
- Sammanställa/avsluta serviceorder inför fakturering.
- Medverka i framtagning av anbuds/offertunderlag med material och arbetsomfattningar.


Vem är du?

För att passa i rollen bör du ha gymnasiekompetens och några års erfarenhet från produktion i liknande befattning. Kunskap om material, produktionsprocesser och produktionsflöden i verkstad är meriterande. Goda kunskaper i excel krävs.

Den vi söker är engagerad och intresserad av att utvecklas och lära sig mer. Eftersom du är länken mellan kund och produktion är det av stor vikt att du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har ett noggrant arbetssätt och förstår vikten av att säkerställa att uppgifterna är korrekta. Du kommer att arbeta i en miljö där du kan komma att få prioritera och omprioritera utifrån hur dagen utvecklar sig, därav ser vi att du som person är flexibel och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du en person som har lätt för att arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer. Då du kommer att arbeta i ett team där det är högt i tak så är du social och trivs i miljöer där klimatet är öppet.

Mer om tjänsten

Tjänsten är på 75% och inleds med 6 månader provanställning. Sista ansökningsdag är den 16 maj 2021. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag gått ut, gör därför din ansökan redan idag.

Vid eventuella frågor går det bra att kontakta Produktionschef Peter Eriksson på telefon: 070-182 07 20.

Välkommen med din ansökan!Om EuroMaint

EuroMaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. EuroMaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). EuroMaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Visa mindre

Handläggare/verksamhetsutvecklare

Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Som handläggare kommer du att ingå i ledningskansliet och arbeta i huvudsak stödjande för förvaltningen och andra nämnder/verksamheter med olika typer av beslutsunderlag och utredningar. Du kommer också samordna kommunövergrip... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Som handläggare kommer du att ingå i ledningskansliet och arbeta i huvudsak stödjande för förvaltningen och andra nämnder/verksamheter med olika typer av beslutsunderlag och utredningar.

Du kommer också samordna kommunövergripande och/eller förvaltningsspecifika processer/uppdrag. En del av uppdraget består i att jobba med verksamhetsutveckling, det kan exempelvis handla om att leda utvecklingsprocesser med stöd av digitalisering, process- och kvalitetsarbete etc. Hos oss blir du viktig för att utveckla kvaliteten och effektiviteten i verksamheten och i de politiska besluten, allt i syfte att ge medborgare, medarbetare och företag en bättre kommun att leva och verka i. 

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag kommer du bland annat utreda/handlägga ärenden (exempelvis motioner, medborgarförslag) men också ta fram underlag/utredningar som behövs på förvaltningen eller kommunövergripande. Du kommer också ha olika utvecklingsuppdrag som kan variera i omfattning; detta kan exempelvis vara inom digitalisering, verksamhetsutveckling, verksamhetsplanering och uppföljning och kvalitetsarbete. Du har också vissa egna arbetsområden ex. samordnare för förvaltningens arbetsmiljöarbete, intern kontroll och handläggare för tobak. Vi är en liten förvaltning där uppdragen kan variera över tid och vara både små och stora. 

Du kommer att arbeta nära kommunsekreterare där delar av uppdraget kommer vara gemensamt. Detta gäller exempelvis sekreterarskap vid de politiska sammanträdena och administration inför/efter politiska möten. Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom exempelvis beteendevetenskap, statsvetenskap eller som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har erfarenhet av att arbeta i politiskt styrd organisation, och gärna av att ta fram beslutsunderlag till nämnd/styrelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av nämndadministration, diarieföring, registrering. Du bör ha god kunskap om, i första hand, kommunallagen. Du bör ha kompetens inom jämställdhet och andra perspektiv som är viktiga för att underlag ska hålla hög kvalitet. Hållbarhet, barnkonventionen och Agenda 2030 är andra områden som är viktiga för oss. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att delta och/eller delta i förändrings- och utvecklingsarbete. 

Som person är du trygg, strategisk, strukturerad och initiativtagande. Du arbetar mål- och resultatinriktat, är erfaren av att planera, hålla och/eller leda utbildningar/workshops och att samordna utvecklingsarbeten där olika kompetenser deltar. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har förmåga att bygga relationer, motivera och engagera andra. 

Du som söker tjänsten behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska språket, då arbetet innebär att skriva rapporter och kvalitetssäkra olika underlag och dokument.

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid.
Anställning enligt överenskommelse.
För denna tjänst genomförs säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen före anställning. Visa mindre

Accountant

Ansök    Okt 2    Veoneer Sweden AB    Redovisningsekonom
Are you our new Accountant? Our purpose-driven and curious teams are creating trust in mobility through human-centric innovation. We are today the largest pure-player in Advanced Driver Assist Systems (ADAS). We design and manufacture products and solutions for active safety, occupant protection and brake control. What you'll do? You will be important part of the Shared Service Center (SSC) in Vårgårda working to secure and support the processes relate... Visa mer
Are you our new Accountant?
Our purpose-driven and curious teams are creating trust in mobility through human-centric innovation. We are today the largest pure-player in Advanced Driver Assist Systems (ADAS). We design and manufacture products and solutions for active safety, occupant protection and brake control.What you'll do?
You will be important part of the Shared Service Center (SSC) in Vårgårda working to secure and support the processes related to accounting.

Your main tasks will be GL bookings, fixed asset accounting and month-end closing activities.

An major part of the role is also to support the local finance teams in Germany, France and Sweden, as well the Shared Services Centers AP and AR teams. You will also be part of developing and improving SSC´s processes and systems.

What you'll bring

You have a degree within Business Administration & Economics (or similar) or equivalent experience within Finance/Accounting. You have minimum 3-5 years of work experience within accounting including fixed assets.

We believe that you are a strong team player with excellent ability to cooperate with others but also take responsibility for your tasks and work independently. You have a “can-do” attitude with strong attention to details, accuracy and high quality in your delivery.

You can build and develop good relationships with your stakeholders making sure we collaborate to reach our common goals. We work in a global setting and fluency in English, both in speaking and writing, is a requirement.

If you have experience from working in a US company and/or system knowledge of M3 this is meriting.

What we offer?

- An environment that enables your personal growth and innovative mindset
- A workplace with a passion for delivering on customer promises and excellence in our way of working
- A global environment with colleagues and customers all around the world


Veoneer appreciate the value that comes with diverse teams, and strive for a good balance between both gender and age as well as ethnicity and cultural diversity

Location: Vårgårda

Employment condition: Permanent, full time

Starting Date: According to Agreement

Contact Information: If you have any questions about the position or the recruitment process, please contact
Linda Espeving, Hiring Manager, [email protected] or
Per Lind, Recruiter, [email protected]

Last Application Date: 2020-10-18, continuous selection, position can be filled before last application date.

Union representative: We have collective agreements with Sveriges Ingenjörer, Unionen and IF Metall. Our labor unions representatives can be contacted at 0322 - 30 94 00 Visa mindre

Projektledare för samarbetsprojekt för lokal mat

Ansök    Aug 26    Vännäs kommun    Utredningssekreterare
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Vännäs kommun ska tillsammans med Umeå och Nordmalings kommuner starta ett samarbetsprojekt inom lokal mat/matkultur. Projektet syftar till att skapa resurser för att fler företag inom mat- och mathantverksområdet att öka sin ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Vännäs kommun ska tillsammans med Umeå och Nordmalings kommuner starta ett samarbetsprojekt inom lokal mat/matkultur.

Projektet syftar till att skapa resurser för att fler företag inom mat- och mathantverksområdet att öka sin kunskap och få fler säljkanaler. Projektets målgrupp är företag inom området mat och mathantverk ex. restauranger, caféer, gårdsbutiker, förädlare och företagare inom primärproduktion.  Inom projektets ramar ska en rad aktiviteter genomföras som ska bidra med tillväxt i branschen.  

Projektet medfinansieras av de deltagande kommunerna, Region Västerbotten och Jordbruksverket. Arbetsuppgifter
Som projektledare har du ansvaret för att samordna deltagare och planera och genomföra de olika aktiviteterna. Några exempel på tänkbara arbetsuppgifter;

- Planera och genomföra möten med lokala matproducenter, restauranger och gårdsbutiker med flera. Ge råd och vägledning. 
- Ta fram marknadsföringsunderlag, broschyrer mm.  
- Samordna, ha dialog om önskemål från deltagande aktörer och kommuner 
- Planera och genomföra studieresa, utbildningar och workshops
- Ta fram underlag inför möten och dialoger 
- Ha dialog med/återrapportera till samtliga deltagande kommuner

I uppdraget som projektledare har du också ansvar för all rapportering till Jordbruksverket. Det innebär bland annat  sammanställning av ekonomiska underlag, tidrapportering och beskrivning av aktiviteter. 

Aktiviteter genomförs i samtliga deltagande kommuner. 

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du trivs med att ha en samordnande roll och kan hantera stort ansvar. Du är van att styra din tid och planera ditt arbete men tycker också om att samarbeta och leda andra. Du tar stort ansvar, är initiativrik och självständig. Du trivs med att arbeta nätverksbyggande, är kommunikativ och har lätt för att skapa kontakter. 

Du har ett brett kontaktnät och god kännedom om mathantverkare, matproducenter, livsmedelsaktörer och/eller restauranger/besöksnäring. Du har förståelse för eller erfarenhet av vad det innebär att driva företag. 

Vi ser gärna att du har arbetat som projektledare och har erfarenhet av projektledning och rapportering mot statliga och regionala myndigheter. 

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning. Tänkbara utbildningar kan vara inom marknadsföring, besöksnäring, ekonomi, kulturgeografi. 

Villkor
Du kommer ha din organisatoriska tillhörighet vid kommunstyrelseförvaltningen, avdelningen för planering och utveckling, i Vännäs kommun. I ditt arbete ingår att arbeta i Vännäs, Umeå och Nordmalings kommuner och därför behöver du ha B-körkort och viss tillgång till egen bil. Arbetet kan innebära viss obekväm arbetstid, men huvuddelen av arbetet sker inom kontorstid. Du har flextid och vi planerar tillsammans hur arbetstid, resor kan ske på ett så bra sätt som möjligt för att fungera med projektet och privatliv. 

Då tjänsten innebär 50 % tjänstgöringsgrad diskuterar vi gärna med dig hur det går att lösa i kombination med ev. annat befintligt uppdrag/deltidstjänst. 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänsten sträcker sig till projektets avslut 2022-08-31 med ev. förlängning. Visa mindre

Rehabkonsult

Ansök    Nov 19    Vännäs kommun    HR-konsult/PA-konsult
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Beskrivning Personal- och löneavdelningen i Vännäs kommun söker en Personalkonsult. Personalavdelningen finns organiserat inom kommunstyrelseförvaltningen och fungerar som ett konsultativt stöd till verksamheterna i kommunen. Avdelningen ... Visa mer
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan!
Beskrivning
Personal- och löneavdelningen i Vännäs kommun söker en Personalkonsult.

Personalavdelningen finns organiserat inom kommunstyrelseförvaltningen och fungerar som ett konsultativt stöd till verksamheterna i kommunen. Avdelningen ansvarar b.la för löne- och systemfrågor, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, lönehantering, arbetsrätt samt medarbetar- och ledarskap. Totalt finns 7 medarbetare vid avdelningen som leds av personalchef.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag består av att arbeta konsultativt och stötta kommunens chefer i förekommande personalfrågor framförallt inom rehabilitering och arbetsmiljöfrågor. Arbetet består både av operativa och rådgivande insatser. Du förväntas hålla dig uppdaterad inom dina ansvarsområden eftersom du även fungerar som ett strategiskt stöd till både förstalinjens chefer och personalchef. Du bidrar aktivt till att utveckla arbetsmetoder som leder till ökad kvalitet, effektiva arbetsflöden och ökad hälsa bland Vännäs kommuns medarbetare. Samverkan med fackliga företrädare samt externa aktörer som till exempel Försäkringskassan, företagshälsovården, Arbetsförmedlingen och Arbetsmiljöverket ingår i arbetet. Du arbetar i rehabiliteringsverktyget ADATO där du har ett särskilt ansvar. Vi utbildar också chefer och medarbetare i arbetsmiljö-, hälso- och rehabiliteringsfrågor.

Kvalifikationer
- Du har examen från högskola inom beteendevetenskap alt pedagogik eller annan inriktning som bedöms vara lämplig
- Du har minst fem års erfarenhet av att arbeta med rehabilitering och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Du har vana av att självständigt utreda och handlägga ärenden inom personalområdet
- Du har goda kunskaper inom arbetsrättslagstiftning
- Du har goda kunskaper i svenska i både tal- och skrift
- Du är van att arbeta noggrant och systematiskt och är intresserad av att ge god service
- Du har erfarenhet från kommunal verksamhet med fokus på rehabiliteringsfrågor kopplat till verksamheter inom vård- omsorg,-förskola och skola
- Meriterande om du har erfarenhet av att utbilda och utveckla arbetsgrupper
- Önskvärt är att du har erfarenhet av att samarbeta med externa aktörer ex. Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och företagshälsovård
- Du har goda kunskaper i att hantera HR-/personaladministrativa system

Vi söker dig som
- Är strukturerad, noggrann och analytisk med förmåga att se del och helhet
- Är trygg, flexibel och serviceinriktad
- Har ett genuint intresse av hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering och vill arbeta konsultativt ut till verksamhetens chefer
- Är utvecklingsorienterad vill gärna hitta förbättringar i arbetet
- Tycker om att arbeta i team
- Du har god kommunikativ förmåga liksom att samverka både internt och  externt Visa mindre

Kommunsekreterare, vikariat

Ansök    Jan 23    Vännäs kommun    Nämndsekreterare
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Kommunstyrelseförvaltningen ansvarar bland annat för ärendehantering, ekonomiservice, personal- och lönehantering, infrastruktur, kost samt näringslivs- och arbetsmarknadsfrågor.
Vi söker nu en vikarierande kommunsekreterare till oss!

Beskrivning av arbetsuppgifterna
Som kommunsekreterare i Vännäs kommun har du din anställning vid ledningskansliavdelningen. Du är en nyckelperson i samordning och administration av ärendeprocessen till arbetsutskott, kommunstyrelse och fullmäktige. Du planerar, granskar och sammanställer handlingar och för även protokoll på möten. Du har systemansvar för kommunens ärendesystem Ciceron, och utvecklar ärendeberedningsprocessen. Du handlägger även egna ärenden och utgör utredningsuppdrag och fungerar som stöd för förtroendevalda och medarbetare i kommunen i olika frågor som rör ärendeberedning. Du har också andra löpande arbetsuppgifter vid förvaltningen och ingår i en arbetsgrupp med back up för varandra.

Kvalifikationskrav
Du har en högskoleexamen med inriktning mot samhällskunskap/statsvetenskap, juridik eller motsvarande som bedöms likvärdigt. Du har ett stort intresse för offentlig förvaltning och samhällsfrågor och har förståelse för kraven på arbetet i en politiskt styrd organisation.
Du uttrycker dig väl såväl muntligt som skriftligt på ett enkelt men tydligt sätt. Som person är du noggrann, ansvarsfull och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Det är viktigt att du har kunskap och intresse av it-teknik.
Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du trivs med att ha en samordnande roll. Du är ansvarstagande, initiativrik och självständig, men tycker också om att samarbeta med andra.

Som medarbetare vid kommunstyrelseförvaltningen erbjuder vi dig ett utvecklande och spännande arbete, bra arbetskamrater, möjlighet till flextid och friskvårdsbidrag.

Tillträde, april 2020 eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig ca 10 månader beroende på tillträde. Visa mindre

Löneadministratör

Ansök    Dec 9    Vännäs kommun    Löneadministratör
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Arbetsplats

Personal- och löneavdelningen i Vännäs kommun söker en löneadministratör. Avdelningen finns inom kommunledningskontoret och fungerar som ett stöd till chefer och medarbetare i kommunen. Avdelningen ansvarar för administration av lön, arvoden och pension till anställda samt förtroendevalda i Vännäs kommun. Totalt finns 7 medarbetare vid avdelningen som leds av personalchef. Sedan 2018 använder vi oss av löne- och personalsystemet Personec P.

Arbetsuppgifter
? Som löneadministratör hos oss kommer du att arbeta med löneadministrativa arbetsuppgifter så som registrering, beräkning, kontroll samt rättning av lön. Du ger löpande stöd till kommunens chefer och medarbetare i tillämpning av lagar och avtal och lönesystem.

Du kommer också att:
? Arbeta med statistik/utdata för underlag till utredningar och beräkningar inom löne/personalområdet
? Medverka för att utveckla avdelningens arbetsformer inom löneområdet
? Informera internt och externt vid behov
? Delta i utvecklingsaktiviteter för att kunna erbjuda service av hög kvalitet.


Kvalifikationer

? Du har lägst examen från gymnasiet gärna med inriktning administration alt ekonomi
? Det är meriterande om du har gått lönespecialistprogrammet på yrkeshögskola
? Du har minst 2 års erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration, meriterande om du har erfarenhet av kommunala avtal och erfarenhet av att arbeta i Personec P
? Du har kunskap av att arbeta med lagar och avtal inom löneområdet.
? Du har goda kunskaper i svenska i både tal- och skrift.
? Du är van att arbeta noggrant och systematiskt och är intresserad av att ge god service

Vi söker dig som:
? Är strukturerad, noggrann och analytisk med förmåga att se helheter.
? Är trygg, flexibel, och tycker om att ge god service
? Känner engagemang för lönefrågor
? Är problemlösare och vill gärna hitta förbättringar i arbetet
? Tycker om att arbeta i team

Tillsvidareanställning, 75-100% utifrån kompetens och erfarenhet.
Anställning from 2020-03-01 Visa mindre

Controller till Mark & Grund

Ansök    Okt 28    Mark & Grund i Vännäs AB    Controller
Vi söker nu en controller med stort engagemang och driv till Mark & Grund. Vi är ett litet företag med stora ambitioner som har vuxit mycket de senaste åren. Vi behöver därför utöka vår styrka och hoppas att du är den rätta för oss. Som Controller hos oss på Mark & Grund arbetar du nära verksamheten och ledningsgruppen vilket ger dig möjligheten att utmana och påverka affärsbeslut i en växande verksamhet. Du blir en del av bolagets spännande resa genom ... Visa mer
Vi söker nu en controller med stort engagemang och driv till Mark & Grund. Vi är ett litet företag med stora ambitioner som har vuxit mycket de senaste åren. Vi behöver därför utöka vår styrka och hoppas att du är den rätta för oss.


Som Controller hos oss på Mark & Grund arbetar du nära verksamheten och ledningsgruppen vilket ger dig möjligheten att utmana och påverka affärsbeslut i en växande verksamhet. Du blir en del av bolagets spännande resa genom att vara med och utveckla processer och rutiner för att optimera lönsamhet och kapitalutnyttjande inom affärsområdet. Du kommer att få en bred ekonomisk roll med huvudfokus på strategisk affärsekonomi och du kommer att rapportera till bolagets delägare.


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Samordna och driva arbetet med att utveckla processerna för verksamhetsplanering, verksamhetsuppföljning, utvärdering och utredning utifrån vårt uppdrag och strategiska mål.
Driva utvecklingen för en effektiv ekonomistyrning och verksamhetsuppföljning.
Bidra med analyser och underlag för att uppnå en effektiv ledning och styrning av verksamheten.
Utforma indikatorer och analysera konsekvenser av verksamhetsresultat mot mål samt följa utvecklingen och bereda beslutsunderlag med förslag till åtgärder för förbättringar och utveckling.
Delta och stödja arbetet med budget- och prognosprocesserna. Vid behov även genomföra andra ekonomiska uppföljningar.
Medverka i, och vid behov även leda interna utredningar och arbetsgrupper.
Omvärldsbevaka och internt förmedla vidare omvärldsutvecklingen.
Löpande fakturering, lönehantering och bokföring.Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utvecklingsinriktad, analytisk, strukturerad, har ett strategiskt förhållningssätt och kan arbeta självgående. Som person är det en fördel om du är prestigelös och flexibel så du kan hantera förändringar och nya förutsättningar. Du trivs med att arbeta konsultativt för andra och har en förmåga att omvandla komplex information till ett pedagogiskt och värdeskapande material.


Kvalifikationer
Vi tror att du har relevant akademisk utbildning inom ekonomi. Tidigare erfarenhet ifrån liknande positioner är meriterande, exempelvis arbete med ekonomi- och verksamhetsstyrning samt budget- och uppföljningsprocess. Erfarenhet av att leda projekt, samordna verksamhetsplanering, följa upp och ge beslutsunderlag är också meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med uppföljning av verksamheten, exempelvis i form av nyckeltal. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och känner dig bekväm med att göra kalkyler och snabbt ta till dig nya system och applikationer. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska språket väl, både i tal och i skrift.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om företaget
Mark & Grund grundades 2002 av Hans-Erik Hellström, Peter Jonsson, Samuel Jonsson och Sune Jonsson. Vi har vårt kontor och egen verkstad i Vännäsby och utför vi våra åtaganden i Västerbotten med Umeå som nav. Vi utför alla typer av markentreprenader för företag, myndigheter och privatpersoner. Vår styrka består av en egen modern maskinpark med grävmaskiner, hjullastare och lastbilar bland annat.
Att vi utför både stora och små markjobb gör oss flexibla och våra korta beslutsvägar gör oss väldigt effektiva. Vårt rykte om att göra bra jobb är vi måna om.
Mark & Grund utsågs 2012 till ett av Sveriges Gasell-företag och 2017 blev vi utsedd till årets företagare i Vännäs.


Omfattning och tillträde
Tjänsten är en heltidsanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan
Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till Therese Englund. Du hittar hennes kontaktuppgifter nedan. Ansök senast den 17 november. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag!


Therese Englund
HR-ansvarig
[email protected] Visa mindre

Administratör, pastoratkansliet - Vännäs

Ansök    Sep 11    Vännäs-Bjurholms Pastorat    Kanslist
Vi söker dig som är en utåtriktad och ordningsam administratör till vårt pastoratskansli. Du har förmågan att möta människor där de är i livet, knyta kontakter och utveckla goda rutiner. Önskvärt är att du är intresserad av miljö och hållbarhetsfrågor. I arbetsuppgifterna ingår - Handläggning av dop, konfirmation, vigsel och begravning. - Dokument- och arkivhantering - Sekreteraruppgifter - Lokalförsörjning och bokning - Att skapa välkomnande och hål... Visa mer
Vi söker dig som är en utåtriktad och ordningsam administratör till vårt pastoratskansli. Du har förmågan att möta människor där de är i livet, knyta kontakter och utveckla goda rutiner. Önskvärt är att du är intresserad av miljö och hållbarhetsfrågor.

I arbetsuppgifterna ingår
- Handläggning av dop, konfirmation, vigsel och begravning.
- Dokument- och arkivhantering
- Sekreteraruppgifter
- Lokalförsörjning och bokning
- Att skapa välkomnande och hållbara miljöer.

Vi vill att Du
- Har goda kunskaper i Officeprogrammen. Vi erbjuder utbildning i kyrkans egna programvaror.
- Respekterar kyrkans tro och värderingar.

Övrigt
Sysselsättningsgrad 100 % och funktionen ingår i ett administrativt team.

Tillträdesdag Snarast eller efter överenskommelse.

Upplysningar
lämnas av kyrkoherde Erika Forsvall, tel. 072-528 59 19. Fackliga företrädare Annelie Brage, Vision tel. 073- 2274337

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Beredare

Ansök    Aug 12    Euromaint    Planeringskontorist
Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll,reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice.Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samtinfrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmöi ... Visa mer
Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll,reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice.Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samtinfrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmöi söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon.

Lockas du av en nyckelroll i en platt och kundnära organisation? Söker du din nästa utmaning? Vi söker just nu en beredare till vår verkstad i Vännäs. Som beredare är du produktionens förlängda arm och kravställare inom produktutvecklingskedjan. Du säkerställer att morgondagens produkter går att producera i verkligheten.

Arbetsuppgifter - Bereda, planera och följa upp underhållsorder. - Utföra insyn och felrapportering på arbetsobjekt samt föreslå åtgärder. - Underhålla/komplettera samt vid behov skapa nya produktstrukturer. - Ta fram underlag för protokoll, kontrollistor. - Skapa underlag för avrop/inköp av material mot serviceorder och förbrukningsmaterial.
- Kontaktperson mot inköp och materialförsörjning.
- Sammanställa/avsluta serviceorder inför fakturering. - Medverka i framtagning av anbuds/offertunderlag med material och arbetsomfattningar.

Egenskaper

Den vi söker är engagerad och intresserad av att utvecklas och lära sig mer. Eftersom du är länken mellan kund och produktion är det av stor vikt att du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har ett noggrant arbetssätt och förstår vikten av att säkerställa att uppgifterna är korrekta. Du kommer att arbeta i en miljö där du kan komma att få prioritera och omprioritera utifrån hur dagen utvecklar sig, därav ser vi att du som person är flexibel och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du en person som har lätt för att arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer. Då du kommer att arbeta i ett team där det är högt i tak så är du social och trivs i miljöer där klimatet är öppet.

Erfarenhet


För att passa i rollen bör duha gymnasiekompetens och några års erfarenhet från produktion i liknande befattning. Kunskap om material, produktionsprocesser och produktionsflöden i verkstad är meriterande. Goda kunskaper iexcel

Mer om tjänsten

Tjänsten är påheltidochinleds medprovanställning.Sista ansökningsdag1:a september2019,intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna redan idag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Vid eventuella frågor kontakta gärna Produktionschef Peter Eriksson på telefon: 070 182 07 20.

Välkommen med din ansökan!

Följ oss gärna på

Facebook (https://www.facebook.com/euromaintrail/)

Linkedin (https://www.linkedin.com/company/euromaint-rail-ab/) Visa mindre

Uthyrare / ekonomiassistent

Ansök    Aug 26    Clockwork Umeå AB    Ekonomiassistent
Om företaget Vännäs Fastigheter AB är ett fastighetsbolag som är helägt av Vännäs kommun. Vi har fastigheter i Vännäs centralort, Vännäsby samt i Tväråbäck och förvaltar cirka 50 000 kvm. Merparten av vårt bestånd är flerbostadsfastigheter men vi äger även en hel del kommersiella fastigheter samt samhällsfastigheter. Vi är just nu i en tillväxt- och utvecklingsfas där vi bland annat bygger nya flerbostadshus och vår viljeinriktning är att vi inom närtid sk... Visa mer
Om företaget
Vännäs Fastigheter AB är ett fastighetsbolag som är helägt av Vännäs kommun. Vi har fastigheter i Vännäs centralort, Vännäsby samt i Tväråbäck och förvaltar cirka 50 000 kvm. Merparten av vårt bestånd är flerbostadsfastigheter men vi äger även en hel del kommersiella fastigheter samt samhällsfastigheter. Vi är just nu i en tillväxt- och utvecklingsfas där vi bland annat bygger nya flerbostadshus och vår viljeinriktning är att vi inom närtid ska förvalta kommunens resterande fastighetsbestånd om cirka 70 000 kvm. För mer information besök oss gärna på www.vannasfastigheter.se.

Älskar du att möta människor, gillar ordning och reda och är intresserad av ekonomi? Vill du ha ett omväxlande arbete där ena dagen aldrig är den andra lik och där du är en del av ett sammansvetsat team? Vi söker dig som är en positiv och engagerad person och som vill arbeta i ett expansivt och affärsdrivet bolag med korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som bostadsuthyrare/ekonomiassistent kommer du att arbeta med hela uthyrningsprocessen av våra privatbostäder. Du arbetar med kontrakts- och nyckelhantering och har tät kontakt med hyresgäster och bostadssökanden genom telefon, e-post och besök. Du är ett av företagets ansikten utåt och ansvarar för besöksmottagningen under de tider den är öppen (förmiddagar 08:00-11:30 mån-tors). Du har även tät kontakt med vår arbetsledare vid in- och utflyttningar samt vid reparationsarbeten.

Vidare ansvarar du för bolagets och kommunens hyresreskontra och sköter bland annat avisering, inbetalningar och inkassoärenden. Du konterar även bolagets driftsfakturor och stöttar bolagets administratör vid leverantörshanteringsprocessen vilket innebär att hantera flödet av fakturor i vår leverantörsreskontra, upprätta betalningsfiler samt läsa in betalningsfiler från bank.


Din profil
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av administrativt arbete och en gymnasial utbildning, med fördel inom ekonomi. En viktig del i rollen är kundbemötande och ser därför att du är van att hantera kunder och att ge god service. För att lyckas i rollen har du grundläggande kunskaper inom ekonomi, har god datorvana samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är ett krav.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ser därför gärna att du som person är kommunikativ med en förmåga att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift, både på svenska och engelska. Vidare trivs du med att samarbeta med kollegor och våra kunder samtidigt som du självständigt kan driva ditt arbete framåt och ta nödvändiga beslut. Vi utgår ifrån att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs.

Det är viktigt att du delar Vännäs Fastigheters värdegrund vilka utrycks i värdeorden: Trygghet, Långsiktighet, Engagemang och Ansvarstagande.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emelie Wijk på tfn: 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 8 september, via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Budget - och skuldrådgivare

Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Kommunledningskontoret är en av kommunstyrelsens två förvaltningar. Förvaltningen ansvarar bland annat för ekonomiservice, personal- och lönehantering, näringslivs- och arbetsmarknadsfrågor, samt flyktingmottagning.

Vi söker nu en Budget- och skuldrådgivare till flyktingmottagningen.

Beskrivning av arbetsuppgifterna
Från hösten 2019 och under 1,5 år framåt kommer Vännäs kommun att driva ett projekt för ökad budgetrådgivning för nyanlända. Som budget- och skuldrådgivare kommer du att arbeta vid kommunens flyktingmottagning i Vännäs men arbeta mot Bjurholm, Vindeln, Robertsfors, Nordmaling och Vännäs.

Målet med projektet är att förebygga skuldsättning hos kommunernas nyanlända, samt sprida kunskap om hushållsekonomi hos målgruppen. Projektet är en del i hur kommunerna arbetar för att skapa insatser för nyanlända så att de ges förutsättningar till egen försörjning, utbildning och delaktighet i samhället.

Arbetet som budget- och skuldrådgivare innebär att du ger råd och stöd till personer så att de kan få en fungerande privatekonomi. Du arbetar tillsammans med den rådsökande för att hitta de bästa lösningarna. Du arbetar i huvudsak förebyggande. I det förebyggande arbetet ingår exempelvis att hålla information på SFI i respektive kommun om vardagsekonomi/juridik och ta fram material. Du ger också råd och stöd till enskilda personer som har ekonomiska problem, men kan också fungera som kunskapsstöd för personal inom exempelvis individ- och familjeomsorg.

Du kommer att samverka med andra förvaltningar/enheter, exempelvis SFI och socialtjänsten i samtliga kommuner. Du samarbetar också med kommunens ordinarie budget- och skuldrådgivare.

Tjänsten utgår från nationella direktiv för budget- och skuldrådgivning.

Kvalifikationskrav
Du har en högskoleexamen inom ex. beteendevetenskap, pedagogik, juridik, ekonomi eller samhällskunskap. Du kan också ha förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med människor i utsatta situationer och/eller integrationsarbete i någon form. Du har ett professionellt bemötande, är empatisk och har förmåga att se varje individs möjligheter och behov.

Du är mycket kommunikativ, duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, har goda datorkunskaper, god kännedom om andra myndigheter och samhället i stort och ett extra intresse för vardagsekonomi/vardagsjuridik.

Vi arbetar utifrån det övergripande målet för jämställdhetspolitiken; att kvinnor och män ska ha samma makt att forma samhället och sitt eget liv. I det här projektet arbetar vi särskilt för att stärka män och kvinnors ekonomiska självständighet. Du har kunskap om jämställdhet, genus, makt och kön och förståelse för hur det påverkar kvinnor och mäns livsvillkor.

Du bör vara utåtriktad och mycket van att kommunicera med människor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, initiativrik och självständig, men trivs också att samarbeta med andra.

Arbetet kan innebära viss obekväm arbetstid men utförs i huvudsak under kontorstid. Din placeringsort är Vännäs men arbetet innebär resor och arbete i samtliga kommuner som ingår i projektet. Aktiviteter i projektet planerar du tillsammans med integrationshandläggarna i regionen.

Som medarbetare vid kommunledningskontoret erbjuder vi dig bra arbetskamrater, möjlighet till flextid och friskvårdsbidrag.

Vi ser gärna att du tillträder i augusti eller enligt överenskommelse. Varaktigheten är till 2020-12-31. Tjänsten är en visstidsanställning på 75 -80 % och vi diskuterar praktiska lösningar med dig för att det ev. ska gå att kombinera med annan anställning. Inför eventuell anställning ska utdrag från polisens belastningsregister lämnas in. Visa mindre

Föreningsutvecklare

Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Vår föreningsutvecklare ska vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie under den perioden. Som föreningsutvecklare fungerar du som en länk mellan föreningslivet i Vännäs och kommunen.

I Vännäs finns ca 140 föreningar som utgör en viktig resurs för våra kommunmedborgare. Föreningarna bidrar till att människor får ökade möjligheter att trivas och utvecklas. Föreningarna medverkar också till förbättrad folkhälsa genom att stimulera till livslång fysisk, mental, kulturell och social aktivitet.

Arbetsbeskrivning
I föreningsutvecklarens uppdrag ingår bland annat att:
- vara en resurs för föreningarna, till exempel vid deras verksamhetsutveckling samt vid nystart av föreningar/sektioner.
- företräda föreningslivet i dialog med övriga kommunala förvaltningar och den politiska ledningen samt att förmedla politiska beslut till föreningslivet.
- administrera och fördela halltider i kommunens anläggningar.
- administrera bygdeavgiftsmedel, aktivitetsstöd, lotterihandläggning till föreningar samt föreningslivets olika bidragsansökningar.
- lämna ut utrustning och nycklar
- driva frågor som utvecklar kommunens fritids- och föreningsliv.

Som föreningsutvecklare har du ett nära samarbete med kollegor inom kommunledningskontoret och samhällsbyggnadsförvaltningen. Du upprätthåller många externa kontakter, föreningar, organisationer, studieförbund etc.

Vid enstaka tillfällen förekommer tjänstgöring på kvällstid.

Kvalifikationer/ utbildning
Du har lägst gymnasieexamen, men vi ser gärna att du även har eftergymnasial utbildning inom exempelvis idrott/hälsa, pedagogik, ledarskap, friluftsliv eller motsvarande.

Du har god kommunikationsförmåga och skapar goda relationer. Arbetsuppgifterna kräver att du är självständig och har förmågan att ta egna initiativ, men också att du är flexibel och har god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetslivs/yrkeserfarenhet
Praktisk erfarenhet att jobba med föreningsutveckling, projektledning eller annat utvecklingsarbete är meriterande.

Tjänstgöringsgrad
Heltid, 100 procent.
Vikariat under tiden 16 september 2019-30 augusti 2019 (ordinarie föreningsutvecklare föräldraledig). Visa mindre

Budget - och skuldrådgivare

Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer informatio... Visa mer
Att vara medarbetare i Vännäs kommun innebär att spela en viktig roll och göra skillnad för medborgarna. Det innebär också med stor sannolikhet att du kommer att trivas hos oss, det gör nämligen våra medarbetare! Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Vi vet att olikheter berikar.

Bra kommunikationer gör att det är lätt att pendla in eller ut från Vännäs. Besök gärna www.vannas.se för mer information om kommunen.

Vännäs kommun tar emot ansökan via extern webbplats. Gå in på Vännäs kommuns hemsida under Lediga jobb för att fylla i ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Kommunledningskontoret är en av kommunstyrelsens två förvaltningar. Förvaltningen ansvarar bland annat för ekonomiservice, personal- och lönehantering, näringslivs- och arbetsmarknadsfrågor, samt flyktingmottagning.

Vi söker nu en Budget- och skuldrådgivare till flyktingmottagningen.

Beskrivning av arbetsuppgifterna
Från hösten 2019 och under 1,5 år framåt kommer Vännäs kommun att driva ett projekt för ökad budgetrådgivning för nyanlända. Som budget- och skuldrådgivare kommer du att arbeta vid kommunens flyktingmottagning i Vännäs men arbeta mot Bjurholm, Vindeln, Robertsfors, Nordmaling och Vännäs.

Målet med projektet är att förebygga skuldsättning hos kommunernas nyanlända, samt sprida kunskap om hushållsekonomi hos målgruppen. Projektet är en del i hur kommunerna arbetar för att skapa insatser för nyanlända så att de ges förutsättningar till egen försörjning, utbildning och delaktighet i samhället.

Arbetet som budget- och skuldrådgivare innebär att du ger råd och stöd till personer så att de kan få en fungerande privatekonomi. Du arbetar tillsammans med den rådsökande för att hitta de bästa lösningarna. Du arbetar i huvudsak förebyggande. I det förebyggande arbetet ingår exempelvis att hålla information på SFI i respektive kommun om vardagsekonomi/juridik och ta fram material. Du ger också råd och stöd till enskilda personer som har ekonomiska problem, men kan också fungera som kunskapsstöd för personal inom exempelvis individ- och familjeomsorg.

Du kommer att samverka med andra förvaltningar/enheter, exempelvis SFI och socialtjänsten i samtliga kommuner. Du samarbetar också med kommunens ordinarie budget- och skuldrådgivare.

Tjänsten utgår från nationella direktiv för budget- och skuldrådgivning.

Kvalifikationskrav
Du har en högskoleexamen inom ex. beteendevetenskap, pedagogik, juridik, ekonomi eller samhällskunskap. Du kan också ha förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med människor i utsatta situationer och/eller integrationsarbete i någon form. Du har ett professionellt bemötande, är empatisk och har förmåga att se varje individs möjligheter och behov.

Du är mycket kommunikativ, duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, har goda datorkunskaper, god kännedom om andra myndigheter och samhället i stort och ett extra intresse för vardagsekonomi/vardagsjuridik.

Vi arbetar utifrån det övergripande målet för jämställdhetspolitiken; att kvinnor och män ska ha samma makt att forma samhället och sitt eget liv. I det här projektet arbetar vi särskilt för att stärka män och kvinnors ekonomiska självständighet. Du har kunskap om jämställdhet, genus, makt och kön och förståelse för hur det påverkar kvinnor och mäns livsvillkor.

Du bör vara utåtriktad och mycket van att kommunicera med människor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, initiativrik och självständig, men trivs också att samarbeta med andra.

Arbetet kan innebära viss obekväm arbetstid men utförs i huvudsak under kontorstid. Din placeringsort är Vännäs men arbetet innebär resor och arbete i samtliga kommuner som ingår i projektet. Aktiviteter i projektet planerar du tillsammans med integrationshandläggarna i regionen.

Som medarbetare vid kommunledningskontoret erbjuder vi dig bra arbetskamrater, möjlighet till flextid och friskvårdsbidrag.

Vi ser gärna att du tillträder i augusti eller enligt överenskommelse. Varaktigheten är till 2020-12-31. Tjänsten är en visstidsanställning på 75 -80 % och vi diskuterar praktiska lösningar med dig för att det ev. ska gå att kombinera med annan anställning. Inför eventuell anställning ska utdrag från polisens belastningsregister lämnas in. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Mar 25    Poolia Umeå AB    Ekonomikonsult
Tycker du om att arbeta med omväxlande och intressanta frågeställningar inom ekonomiadministration och trivs med att vara en viktig medarbetare i en arbetsgrupp? Just nu söker vi en ekonom för ett kortare konsultuppdrag till vår kund. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå under fyra månader. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som ekonom hos vår kund kommer du ... Visa mer
Tycker du om att arbeta med omväxlande och intressanta frågeställningar inom ekonomiadministration och trivs med att vara en viktig medarbetare i en arbetsgrupp? Just nu söker vi en ekonom för ett kortare konsultuppdrag till vår kund. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå under fyra månader. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som ekonom hos vår kund kommer du främst hantera kontering av beställningar och inkommande fakturor, samt ansvara för löner och fungera som stöd till controllern.


Vem är du?
Vi söker dig med en akademisk eller annan eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning samt ett par års för denna tjänst relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av axapta och agda ser vi som meriterande. Du behärskar väl både svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att egenskaper som att vara flexibel, serviceinriktad, självständig och noggrann är mycket viktiga för att trivas i tjänsten. Du är mål- och resultatinriktad samt arbetar strukturerat. Du ser deadlines som sporrande och tycker om att ta beslut baserade på fakta mer än magkänsla.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Ekonom till Vännäs dörr

Ansök    Apr 23    Poolia Umeå AB    Ekonomiassistent
Tycker du om att arbeta med omväxlande och intressanta frågeställningar inom ekonomiadministration och trivs med att vara en viktig medarbetare i en arbetsgrupp? Just nu söker vi en ekonom för ett konsultuppdrag till vår kund Vännäs dörr. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå fram till dec med goda möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Om tjänsten I rollen som ekonom hos Vännä... Visa mer
Tycker du om att arbeta med omväxlande och intressanta frågeställningar inom ekonomiadministration och trivs med att vara en viktig medarbetare i en arbetsgrupp? Just nu söker vi en ekonom för ett konsultuppdrag till vår kund Vännäs dörr. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå fram till dec med goda möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som ekonom hos Vännäs dörr har du daglig kontakt med medarbetare i verksamheten, leverantörer och många internationella kunder. Du bör därför ha förmågan att ha många bollar i luften samt behärska engelska väl i både tal och skrift. Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att ta kontakt såväl internt som externt. Det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är noggrann, strukturerad och gillar att ha ett varierande arbete. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Svara för företagets kund- och leverantörsreskontra
• Administrera kundavtal i affärssystemet
• Fakturering av kundavtal samt kravhantering
• Avstämningar av balanskonton
• Delta i diverse ekonomirelaterade utvecklingsprojekt inom avdelningen
• Ta fram sammanställningar och övriga underlag till verksamheten och ekonomichefen
• Ansvar för tidsregistrering och kontakten till löneadministration
• Assistens med HR-handlingarVem är du?
Vi söker dig med en akademisk eller annan eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning samt ett par års erfarenhett. Erfarenhet av axapta och agda ser vi som meriterande. Du behärskar väl både svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att egenskaper som att vara flexibel, serviceinriktad, självständig och noggrann är mycket viktiga för att trivas i tjänsten. Du är mål- och resultatinriktad samt arbetar strukturerat. Du ser deadlines som sporrande och tycker om att ta beslut baserade på fakta mer än magkänsla. Goda kunskapeer i excel samt svenska och engelska i både tal och skrift.

Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Ekonomiassistent till Kaj Johanssons Åkeri

Ansök    Mar 29    Poolia Umeå AB    Ekonomiassistent
Vi söker en duktig ekonomiassistent till trevliga Kaj Johanssons Åkeri i Vännäsby. Är du noggrann, effektiv och serviceminded med tidigare erfarenhet från liknande arbete kan detta vara jobbet för dig. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten I den här rollen kommer du att hjälpa kunderna med deras ärenden och besvara frågor, ta emot och lägga ordrar, sköta faktureringen samt utgöra ett administrativt stöd till transportledarna.... Visa mer
Vi söker en duktig ekonomiassistent till trevliga Kaj Johanssons Åkeri i Vännäsby. Är du noggrann, effektiv och serviceminded med tidigare erfarenhet från liknande arbete kan detta vara jobbet för dig. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att hjälpa kunderna med deras ärenden och besvara frågor, ta emot och lägga ordrar, sköta faktureringen samt utgöra ett administrativt stöd till transportledarna. I arbetsuppgifterna ingår även att vara administratörsansvarig för systemet Palette, vilket innebär att skicka ut fakturor i flödet samt hantera påminnelser. Som ekonomiassistent jobbar du också med leverantörsbetalningar och med löpande redovisning.

Vem är du?
Vi söker dig som har läst ekonomi på exempelvis gymnasiet eller yrkeshögskola och det är meriterande om du jobbat som ekonomiassistent tidigare. Erfarenhet av Mobilast, Navision eller Palette är ett plus, liksom att vara riktigt duktig på Excel. Viktigast är dock att du har en allmän god datorvana samt lätt kan ta till dig och förstå nya system.

Som person är du trevlig och serviceminded med en vilja att ta hand om kunden på bästa sätt. Du utför dina arbetsuppgifter både noggrant och effektivt. Eftersom du kommer ingå i en tight arbetsgrupp är det viktigt att du är lojal och ansvarstagande samt vill bidra till verksamhetens utveckling genom olika förbättringsförslag.

Om verksamheten
Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten inom koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin, Miljö & Återvinning samt Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 90 lastbilar och ca 40 anläggningsmaskiner som grävmaskiner, hjullastare, dumprar, väghyvlar och vältar. Koncernen har drygt 200 anställda och omsätter ca 280 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby, ytterligare kontor finns bl.a. i Umeå.
Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.


I denna rekrytering samarbetar Kaj Johanssons Åkeri med Poolia. Tjänsten är en rekrytering med direkt anställning hos Kaj Johanssons Åkeri.

Poolia har ett fokus, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid. Visa mindre