Lediga jobb Vedea AB i Vännäs

Se alla lediga jobb från Vedea AB i Vännäs. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vännäs som finns inom det yrket.

Vd till Vännäs Fastigheter AB

Ansök    Jan 19    Vedea AB    Verkställande direktör
Vännäs Fastigheter befinner sig i ett spännande skede i en tillväxtstark pendlarkommun inom Umeåregionen och i ett Västerbotten där samhällsomvandlingen är både aktiv och påtaglig. Vännäs Fastigheter har här en viktig roll som samhällsbyggare och förväntas vara en positiv kraft i den fortsatta samhällsutvecklingen. Bolagets nuvarande vd går vidare och vi söker därför en ny vd som vill vara med och skapa framtidens samhälle och boendemiljö. Ditt nya arbete ... Visa mer
Vännäs Fastigheter befinner sig i ett spännande skede i en tillväxtstark pendlarkommun inom Umeåregionen och i ett Västerbotten där samhällsomvandlingen är både aktiv och påtaglig. Vännäs Fastigheter har här en viktig roll som samhällsbyggare och förväntas vara en positiv kraft i den fortsatta samhällsutvecklingen. Bolagets nuvarande vd går vidare och vi söker därför en ny vd som vill vara med och skapa framtidens samhälle och boendemiljö.
Ditt nya arbete som vd för Vännäs Fastigheter AB
Som vd hos oss är du en nyckelperson i arbetet med att göra Vännäs ännu mer attraktivt att bo och verka i. Du är med och bygger ett starkt Vännäs genom att både tillhandahålla bostäder, företagslokaler och samhällsfastigheter för olika behov. Du leder och utvecklar verksamheten som inkluderar de helägda dotterbolagen Fastighetstjänster i Vännäs AB och Älvdala Fastigheter AB samt vårt delägda intressebolag Wendenes AB. Utöver att vårda och utveckla fastighetsbeståndet för långsiktig stabilitet, förväntas bolaget fortsätta bygga Vännäs starkt och hållbart. I det ingår att uppfylla målet om fler bostäder samt driva nyproduktion av såväl bostäder som samhällsfastigheter. Som vd arbetar du aktivt för en utökad samverkan med kommuner i regionen samt samspelar med de lokala företagen i syfte att skapa en kommun som är attraktiv att leva, bo och verka i. Du förväntas arbeta nära och i tät dialog med näringsliv, kunder och intressenter. Till din hjälp har du ca 60 medarbetare varav två direktrapporterande. Placeringsort är Vännäs och vd rapporterar till styrelsen och dess ordförande. Startdatum är beräknat till augusti 2023.
Dina kvalifikationer
Du har erfarenhet från strategiskt ledarskap i verksamhet där förhandling och resultatansvar har ingått. Vi värdesätter dessutom relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Vi tror att det är viktigt med erfarenhet från liknande verksamhet och då gärna med inslag av en projektorganisation. Extra plus om du även framgångsrikt har genomfört utvecklings- och förändringsarbete samt i din roll haft fokus på hållbarhetsfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen samt kunskap/förståelse från offentlig verksamhet. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Du är en trygg och kommunikativ ledare som inspirerar och motiverar. Ditt förhållningssätt präglas av tillit och transparens. Du är affärsmässig och beslutsam samt brinner för utvecklingsfrågor omvärldsbevakning. Du är dessutom strategisk och målinriktad och värdesätter gynnsamma samarbeten och goda relationer både internt och externt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Din ansökan
Vännäs Fastigheter AB samarbetar med Vedea och Åsa Holmström, 072-05 05 280. Det går även bra att kontakta styrelseordförande Anna Frej, 073-545 98 32, kommunchef Karolina Johansson, 070-232 14 44, samt bitr. kommunchef Henrik Åström, 072-217 46 77. Välkommen med din intresseanmälan märkt Vännäs Fastigheter senast 12 februari 2023 via www.vedea.se/CV.
Vännäs kommun/Vännäs Fastigheter
Vännäs kommun med drygt 9 000 invånare ligger längs Ume- och Vindelälven i Västerbottens län, ca 20 minuter från Umeå. Sedan 2010 har kommunen haft en stadig befolkningstillväxt och har idag över 800 registrerade företag.
Vännäs Fastigheter AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag som är helägt av Vännäs. En del av vår verksamhet bedrivs genom det helägda dotterbolaget Fastighetstjänster i Vännäs AB. Dessutom finns ytterligare ett helägt dotterbolag Älvdala Fastigheter AB som äger och förvaltar framför allt hyresrätter, samt ett delägt intressebolag Wendenes AB som sysslar med industrifastigheter. Vi arbetar utifrån våra värdeord långsiktighet, ansvarstagande, engagemang och trygghet. Verksamheten förvaltar ca 140 000 kvm, omsätter ca 160 mkr och har idag ca 60 anställda. Läs mer om oss via www.vannasfastigheter.se Visa mindre

Platschef till Vännäs Plåt AB

Ansök    Aug 22    Vedea AB    Platschef, bygg
Vedea söker en engagerad ledare till en ny roll som platschef på Vännäs Plåt – en del av Nordprofil AB. Vännäs Plåt kan erbjuda dig ett sammanhang med stora möjligheter att både bidra och påverka. Här möts du av arbetsglädje i en prestigelös kultur med högt tempo och stort engagemang för kunderna. Låter det intressent? Då kanske detta är en roll för dig? Ditt nya arbete I rollen som platschef har du personal-, budget och resultatansvar för verkstad och pr... Visa mer
Vedea söker en engagerad ledare till en ny roll som platschef på Vännäs Plåt – en del av Nordprofil AB. Vännäs Plåt kan erbjuda dig ett sammanhang med stora möjligheter att både bidra och påverka. Här möts du av arbetsglädje i en prestigelös kultur med högt tempo och stort engagemang för kunderna. Låter det intressent? Då kanske detta är en roll för dig?
Ditt nya arbete
I rollen som platschef har du personal-, budget och resultatansvar för verkstad och produktion. Du har ett övergripande verksamhetsfokus och ansvarar för att leda och fördela det operativa arbetet, skapa och utveckla affärer genom eget kundansvar samt bidra till koncerngemensamma strategier. Med kunden i centrum säkerställer du att våra kunder alltid får bästa möjliga service. Genom högt engagemang motiverar du och skapar positiv energi i ditt team, bestående av ca 10 personer. Du rapporterar till vd och ingår i koncernens ledningsgrupp.
Din profil
Vi söker dig som brinner lika mycket för försäljning som ledarskap och som har erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla både människor och verksamheter. Vi tror att du har erfarenhet från liknande roll som inneburit självständiga beslut och ett kvalitets- och processinriktat arbetssätt. Vana från detaljhandeln och/eller försäljning till proffsbyggare är meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Du är trygg i ditt ledarskap och tydlig i din kommunikation. Du är även prestigelös och värdesätter långsiktiga relationer. Du är engagerad och trivs med att arbeta nära kunder och personal och ta affärsgrundade beslut. Ditt tankesätt är både strategiskt och strukturerat och du har förmågan att växla mellan att vara delaktig i det som händer samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt.
Din ansökan
I denna process samarbetar vi med Vedea och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Det går även bra att kontakta koncern-vd Jens Hardegård, 070-34 57 596, [email protected]
Välkommen med din ansökan snarast, och senast den 18 september via www.vedea.se/CV. Märk din ansökan med PLATSCHEF.
Organisationsbeskrivning
Vännäs Plåt grundades 1942 och var då ett rent plåtslageri. Idag är huvudverksamheten industritillverkning och företaget har ett nät av återförsäljare i hela Västerbotten, och även i andra delar av Sverige. Vännäs Plåt är det kompletta grossistföretaget inom byggplåt och ett plåtslageri och kan tillverka allt inom plåt. Bolaget ingår, tillsammans med Johanssons Plåt AB i Örnsköldsvik och Nordprofil Luleå Byggplåt AB, i koncernen Nordprofil Byggplåt AB – Norrlands största tillverkare av byggplåt med tillbehör. Vännäs Plåt erbjuder kunden personlig service, hjälp med helheten i det projekt som ska genomföras samt snabba leveranser av högkvalitativa produkter inom tak och fasadplåt med tillbehör. Läs mer om oss via www.vannasplat.se Visa mindre