Lediga jobb Studentconsulting Sweden AB (Publ) i Vännäs

Se alla lediga jobb från Studentconsulting Sweden AB (Publ) i Vännäs. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vännäs som finns inom det yrket.

Vi söker en erfaren socionom för ett kort uppdrag hos kund!

Vi söker efter en engagerad och strukturerad socionom som kan arbeta självständigt med ett eget driv. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och ha möjlighet att jobba hemifrån medan du bidrar till samhället. Som biståndshandläggare inom individ- och familjeomsorgens verksamhet kommer du att handlägga ärenden genom att utreda, bedöma och fatta beslut inom både SoL och LSS. Du kommer också att följa upp och ompröva beviljade insatser. Som en del av vård- ... Visa mer
Vi söker efter en engagerad och strukturerad socionom som kan arbeta självständigt med ett eget driv. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och ha möjlighet att jobba hemifrån medan du bidrar till samhället.

Som biståndshandläggare inom individ- och familjeomsorgens verksamhet kommer du att handlägga ärenden genom att utreda, bedöma och fatta beslut inom både SoL och LSS. Du kommer också att följa upp och ompröva beviljade insatser. Som en del av vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetsområde, kommer du att samarbeta med både interna och externa aktörer.
Vännäs kommun har den lilla kommunens fördel med närhet till varandra och korta beslutsvägar. Vi har också ett kontinuerligt handledningssystem för våra handläggare, så du kommer att ha stöd och hjälp att utvecklas i din roll. Vi använder oss av verksamhetssystemet Pulsen Combaine, vilket kommer att ge dig en smidig arbetsmiljö även om du väljer att jobba hemifrån.

Din profil
Så om du vill spela en viktig roll i att bygga välfärden tillsammans med oss, tveka inte att skicka in din ansökan idag. Du kommer ha möjlighet till stor flexibilitet och du kommer bara behöva åka ut och göra bedömningar på plats en eller två gånger.
Du behöver vara behörig socionom.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre