Lediga jobb Poolia Sverige AB i Vännäs

Se alla lediga jobb från Poolia Sverige AB i Vännäs. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vännäs som finns inom det yrket.

Transportledare till kund i Vännäs

Ansök    Okt 12    Poolia Sverige AB    Transportledare
Har du en utbildning inom logistik och/eller erfarenhet inom transportledning? Skulle du dessutom beskriva dig själv som social och flexibel? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Vi söker nu en transportledare till vår kund! Tjänsten utgår från Vännäs och är på heltid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Om tjänsten Tillsammans med andra transportledare och förmän kommer du att sköta kundens trans... Visa mer
Har du en utbildning inom logistik och/eller erfarenhet inom transportledning? Skulle du dessutom beskriva dig själv som social och flexibel? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Vi söker nu en transportledare till vår kund!

Tjänsten utgår från Vännäs och är på heltid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Tillsammans med andra transportledare och förmän kommer du att sköta kundens transporter. Du kommer att ingå i ett team med personalansvar. I din roll som transportledare kommer dina arbetsuppgifter delvis att vara administrativa, så som ordermottagning, avräkningar, faktureringsunderlag och att godkänna löner. Du kommer även att arbeta med lastplanering, göra kostnadsberäkningar, uppföljningar och avvikelser kring transporter.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom logistik och/eller erfarenhet inom transportledning. Vi tror även att du är flexibel problemlösare som trivs med att förutsättningarna ändras under dagen.

Som person är du trevlig och social. Du utför dina arbetsuppgifter både noggrant och effektivt. Vi tror att du är en engagerad lagspelare som är engagerad och ansvarstagande samt vill bidra till verksamhetens utveckling genom olika förbättringsförslag.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Poolia har ett fokus, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid. Visa mindre

Laboratorieassistent till Agrisera

Ansök    Sep 24    Poolia Sverige AB    Laboratorieassistent
Laboratorieassistenter till Agrisera med snabbt tillträde sökes! Här ges du möjlighet att arbeta med antikroppsproduktion i laboratoriemiljö tillsammans med erfarna och lösningsorienterade kollegor. Urval sker löpnade så ansök direkt. Om tjänsten Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 4 månader med eventuellt möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och tjänstgöringsort är Vännäs. I din roll som laboratorieassistent kommer du att arbeta med sedvanl... Visa mer
Laboratorieassistenter till Agrisera med snabbt tillträde sökes! Här ges du möjlighet att arbeta med antikroppsproduktion i laboratoriemiljö tillsammans med erfarna och lösningsorienterade kollegor. Urval sker löpnade så ansök direkt.

Om tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 4 månader med eventuellt möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och tjänstgöringsort är Vännäs. I din roll som laboratorieassistent kommer du att arbeta med sedvanligt laborationsarbete efter din egen förmåga och erfarenhet.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Laboratorieassistent, alternativt att du har en utbildning där du fått jobba praktiskt i laboratoriemiljö. B-körkort och egen bil är ett krav.

För att passa som laboratorieassistent ser vi att du som person är strukturerad, ansvarsfull, noggrann och flexibel. Arbetet innebär täta kontakter med kollegor och övrig personal, du bör därför ha lätt för att kommunicera och kan använda svenska och engelska obehindrat såväl muntligt som skriftligt. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete och personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Om verksamheten
Agrisera är ett biotechföretag med huvudkontor i Vännäs och ett säljkontor i Umeå. Vi producerar och säljer antikroppar och relaterade produkter till forskare och företag i hela världen. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar för att på bästa sätt tillgodose kundens behov. Agrisera är ett litet, familjärt företag där vi är måna om varandra och hjälps åt när det behövs. Öppenhet och lyhördhet i kombination med korta beslutsvägar möjliggör stor delaktighet i utvecklings- och förändringsprocesser Visa mindre