Lediga jobb OnePartnerGroup Umeå AB i Vännäs

Se alla lediga jobb från OnePartnerGroup Umeå AB i Vännäs. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vännäs som finns inom det yrket.

CNC-operatör sökes till kund i Vännäs

Har du tidigare jobbat som CNC-operatör eller maskinoperatör och känner dig redo för att anta en ny utmaning i Vännäs?    För kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör inom tillverkande industri eller verkstad. Har du även en utbildning med teknisk bakgrund är det meriterande. Vi ser att du som söker har ett stort tekniskt intresse och är kvalitetsmedveten, ansvarstagande samt trivs med att jobba självständigt såväl so... Visa mer
Har du tidigare jobbat som CNC-operatör eller maskinoperatör och känner dig redo för att anta en ny utmaning i Vännäs? 
 
För kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör inom tillverkande industri eller verkstad. Har du även en utbildning med teknisk bakgrund är det meriterande. Vi ser att du som söker har ett stort tekniskt intresse och är kvalitetsmedveten, ansvarstagande samt trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp. 
Om tjänsten
I rollen som operatör kommer i huvudsak att arbeta med programmerbara maskiner. Vi värdesätter flexibilitet och arbetsuppgifter som kommer vara aktuella är:

- Ställa och övervaka produktionen där fräsning, svarvning och bockning av gods ingår 
- Svetsning ( erfarenhet meriterande)
- Kontrollera tillflödet av material
- Åtgärda diverse störningar i produktionen
 
Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som operatör inom industrin, gärna med övervakning och körning av datorstyrda maskiner. Vi ser även att du har B-körkort samt behärskar svenska i såväl tal som skrift. Du bör trivas med att arbeta med kroppen då arbetet stundtals kan vara fysiskt tungt. 

Det är även meriterande om du har erfarenhet av svetsning, kantpress och laserskärning eller annan övrig industriell erfarenhet. 

Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och noggrant och på så sätt säkerställer du säkerheten och kvalitén i ditt arbete. Att ta eget ansvar ser du som naturligt då du är driven och kommer med egna initiativ. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att samarbeta med kollegor och du har en vilja och potential att utvecklas i din roll för att på sikt bli självgående. 
 
Övrigt
Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader och du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup Umeå. Är du rätt person, vilket vi hoppas på finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Start: omgående efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, måndag - fredag. Skiftgång kan eventuellt vara aktuellt. 
 
Intresserad?
Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till konsultchef  Björn Edberg, 072-2270952, [email protected] Visa mindre

Kontorsmedarbetare till TS Dental i Vännäs

Är du driftig, positiv, självgående, gillar att förbättra och ha ordning och reda? Har du erfarenhet av löpande redovisning, kan hantera en dator och pratar och läser engelska bra? Gillar du även kundkontakt och är social? Har du svarat ja på frågorna, då är du intressant för oss. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag!  Om tjänsten Tjänsten är på heltid 100%, dagtid måndag - fredag. Dina arbetsuppgifter Vi behöver någon som är vår stomme och hjärta p... Visa mer
Är du driftig, positiv, självgående, gillar att förbättra och ha ordning och reda? Har du erfarenhet av löpande redovisning, kan hantera en dator och pratar och läser engelska bra? Gillar du även kundkontakt och är social? Har du svarat ja på frågorna, då är du intressant för oss. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag! 

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid 100%, dagtid måndag - fredag.

Dina arbetsuppgifter
Vi behöver någon som är vår stomme och hjärta på kontoret här i Vännäs. Någon som finns på plats dagligen och som självständigt driver sina arbetsuppgifter och samtidigt är lyhörd mot vad vi andra kan behöva för hjälp. Du kommer jobba med löpande redovisning/bokföring, kundtjänst/ordermottagning, leverans av varor, fakturering, returer och garantiåtgärder. Du kommer även svara i telefon och möta våra kunder till störst del via telefon och mail. Sammanfattningsvis blir du en viktig del i den dagliga driften på vårt kontor. Det kommer finnas möjligheter att utifrån din kompetens påverka rollen hos oss.
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Vännäs.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter och har jobbat med enklare bokföring/redovisning och har god datorvana. Du ska känna dig bekväm med att prata och skriva både svenska och engelska. Då arbetet innebär en hel del kontakt med våra kunder ska du tycka om och vara duktig på att kommunicera och ge service.  Då vi inte alltid finns på plats behöver du kunna styra och planera ditt eget arbete, vilket kräver initiativ och ordningssinne. Om du känner igen dig då kan det här jobbet vara rätt för Dig. Vi ser gärna att du är från orten men det är inget krav.

Att vara medarbetare hos oss
Hos oss är alla lika viktiga, vi är ett tight gäng som vet att vi alla i kedjan behövs för att leveransen till våra kunder ska fungera. Vi hjälper varandra och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Intresserad?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via denna annons. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor är du välkommen att kontakta Björn Edberg, 072-2270952 eller Karol Doyo, 073-8417524.

Sista dag för ansökan är 23 november 2022.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör till Vännäs

Har du ett tekniskt intresse och trivs i en varierande och utmanande produktionsmiljö? Är du lagspelaren som inte är rädd för att hugga i där det behövs? Då kan vi ha tjänsten för dig! Nu söker vi dig som vill jobba som maskinoperatör med fokus på produktion av klippt och bockad armering vid företagets produktionsenhet i Vännäs. Har du rätt erfarenhet, intresse och personlighet så är Celsa Steel beredd att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt a... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och trivs i en varierande och utmanande produktionsmiljö? Är du lagspelaren som inte är rädd för att hugga i där det behövs? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Nu söker vi dig som vill jobba som maskinoperatör med fokus på produktion av klippt och bockad armering vid företagets produktionsenhet i Vännäs. Har du rätt erfarenhet, intresse och personlighet så är Celsa Steel beredd att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt arbete! Bli en del av ett företag som ligger i framkant inom stålindustrin och som värdesätter dig som medarbetare. 
 
Om tjänsten
Vi söker nu för Celsa Steel Service räkningen en maskinoperatör. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader och du kommer att bli anställd av Onepartnergroup. Är du rätt person, vilket vi hoppas på finns därefter goda möjligheter till anställning hos Celsa Steel Service förutsatt att alla parter är nöjda.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag - fredag, 2 skift (05:30-13:45 och 13:40-22:55)
* Placering: Vännäs

 Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör är dina primära arbetsuppgifter att klippa, bocka och om du har kunskap svetsa armeringsjärn. Företaget har idag nio olika maskiner/stationer där målet på sikt är att du ska kunna behärska flertalet av dessa. Du kommer i huvudsak arbeta med programmerbara maskiner. Andra uppgifter som kan tillkomma är att vara behjälplig med lastning och lossning vid ankommande och avgående gods till och från produktion. Arbetet sker i 2 skift måndag - fredag (05:30-13:45 och 13:40-22:55).
 
Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet från att arbeta inom industrin där du arbetat som operatör med att övervaka och köra datorstyrda maskiner. Som person är du intresserad, driven och vill utvecklas för att på sikt bli självgående. Du har tidigare erfarenhet från att jobba både individuellt och i team och har förmågan att se vad som behöver göras.

Du har
- Erfarenhet från industrin som maskinoperatör
- B-körkort
 
Meriterande
- Erfarenhet av svetsning och verkstadsarbete
- Traverskörning
- Övrig industriell erfarenhet
 
Intresserad?
Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer tveka inte att höra av dig till Björn Edberg, 072-2270952, [email protected] Visa mindre

Drift- och underhållstekniker till Statkraft Harrsele

Är Du en driven och ansvarsfull person med bakgrund inom elektronik som vill jobba med framtidens vattenkraft? Då är detta jobbet för Dig! Statkraft är Europas största leverantör av förnybar energi med ca 4 600 anställda. Du har nu möjligheten att få bli en del av ett skönt team i vackra Harrsele utanför Vännäs.  Om tjänsten Statkraft söker en drift- och underhållstekniker med inriktning mot elkraft till drift- och underhållsgrupp Harrsele vid Umeälven. S... Visa mer
Är Du en driven och ansvarsfull person med bakgrund inom elektronik som vill jobba med framtidens vattenkraft? Då är detta jobbet för Dig! Statkraft är Europas största leverantör av förnybar energi med ca 4 600 anställda. Du har nu möjligheten att få bli en del av ett skönt team i vackra Harrsele utanför Vännäs. 

Om tjänsten
Statkraft söker en drift- och underhållstekniker med inriktning mot elkraft till drift- och underhållsgrupp Harrsele vid Umeälven.
Stationeringsort: Harrsele/Vännäs kommun.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Tillsättning sker löpande så om du är intresserad så ber vi dig söka direkt. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med drift-, underhålls- och felsökningsuppgifter i våra vattenkraftverk längs med Umeälven där du är med och bidrar till högsta möjliga effektivitet i produktionen. Det kan exempelvis innebära att du: Utför självständig felsökning och felhantering för att på bästa sätt minimera störningar i produktionen.
Genomför teknisk problemlösning för aggregat och annan teknisk utrustning i kraftverken.
Utför SJA/riskanalyser.
Utför inköp för drift och underhåll inom ramen för godkänd budget samt efter godkännande av arbetsledare.
Ansvarar för upplärning av lärlingar och externa resurser för att öka kompetensen inom Statkraft Sverige. .
Har kontakt med externa leverantörer och inhyrda resurser.
Innehar beslutsansvar för stopp av aggregat vid fara för liv och hälsa.
Arbetar under vägledning och följer instruktioner, riktlinjer och processer.
Övriga arbetsuppgifter kan vara bland annat: Systematisk dokumentation i vårt underhållssystem.
Delta i olika typer av projekt på våra anläggningar.
Beredskapsarbete, vilket innebär att du delar på en jourtjänstgöring med övriga tekniker i teamet.
Vem är du?
Du har en gymnasieutbildning inom EL alternativt mekanik/hydraulik och/eller arbetslivserfarenhet från liknande serviceyrken. Erfarenhet och kompetens inom drift- och underhåll av vattenkraftanläggningar, eldistributionsanläggningar samt arbete med högspänning är givetvis meriterande.

Du har lätt för att samarbeta med andra personer och trivs med utmanande arbetsuppgifter. Du tycker om att kommunicera och dela med dig av dina tankar och kompetenser med både seniora och juniora kollegor. Du är van att ta ansvar för både ditt eget arbete och andras säkerhet och värnar om god planering i de uppgifter du tar dig an. 

Varför Statkraft?
Statkraft erbjuder dig förutom konkurrenskraftiga villkor även möjligheter till professionell och personlig utveckling i en koncern med stark internationell tillväxt. Du blir en del av en verksamhet som kännetecknas av god arbetsmiljö, kompetens, ansvar och nyskapande. Statkraft arbetar också för en arbetsmiljö som uppvisar mångfald med hänsyn till kön, ålder och kulturell bakgrund.   

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor ber vi dig kontakta ansvarig rekryterare Andreas Lindqvist [email protected], 073-4130611. 

Facklig representant Svenska Elektrikerförbundet: Lars Holmlander 070-525 22 70
Platschef Harrsele: Sture Andersson 070-324 93 56

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare till Vännäs

Vill du jobba som svetsare i Vännäs? Vi söker nu till en av ortens större företag en duktig industriperson som ska jobba med svetsning inom produktionen. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan! Vi söker dig som ärv intresserad av svetsning och har någon form av erfarenhet inom området. Erfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG är meriterande. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsa... Visa mer
Vill du jobba som svetsare i Vännäs? Vi söker nu till en av ortens större företag en duktig industriperson som ska jobba med svetsning inom produktionen. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan!

Vi söker dig som ärv intresserad av svetsning och har någon form av erfarenhet inom området. Erfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG är meriterande. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde. Utöver sedvanliga svetsuppgifter där du följer anvisningar/flöde kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:
- Någon form av erfarenhet av svetsning sedan tidigare och ett intresse av att lära dig mer.

Meriterande:
- Övrig industriell erfarenhet
- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning
- B-körkort
- Traverskort
- Truckkort

Tillsättning omgående. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt! Visa mindre

Industriarbetare till Vännäs

Jobba som industriarbetare i Vännäs! OnePartnerGroup växer och söker dig som vill jobba inom industrin i Vännäs.  Om jobbet Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till våra teknikkunder i området.  Arbetstider: Varierande, skiftform kan förekomma Heltid mån - fre Om Dig Du har någon form av utbildning eller motsvarande erfarenhet från industrin såsom CNC, svets, lackering, montering eller dylikt. Utifrån din kompetens matchar vi dig mot d... Visa mer
Jobba som industriarbetare i Vännäs!

OnePartnerGroup växer och söker dig som vill jobba inom industrin i Vännäs. 

Om jobbet
Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till våra teknikkunder i området. 
Arbetstider: Varierande, skiftform kan förekomma
Heltid mån - fre

Om Dig
Du har någon form av utbildning eller motsvarande erfarenhet från industrin såsom CNC, svets, lackering, montering eller dylikt. Utifrån din kompetens matchar vi dig mot det uppdrag som passar dig bäst. 

Inget krav men vi ser med fördel om du har:
Truckkort 
B-körkort
Traverskort

Låter det intressant? 
Tveka inte att höra av dig eller söka tjänsten. Ev frågor besvaras av kandidatansvarig Karol Doyo [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare till Vännäs

Vill du jobba som svetsare i Vännäs? Vi söker nu till en av ortens större företag en duktig industriperson som ska jobba med svetsning inom produktionen. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan! Vi söker dig som ärv intresserad av svetsning och har någon form av erfarenhet inom området. Erfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG är meriterande. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsa... Visa mer
Vill du jobba som svetsare i Vännäs? Vi söker nu till en av ortens större företag en duktig industriperson som ska jobba med svetsning inom produktionen. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan!

Vi söker dig som ärv intresserad av svetsning och har någon form av erfarenhet inom området. Erfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG är meriterande. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde. Utöver sedvanliga svetsuppgifter där du följer anvisningar/flöde kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att ta i. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:
- Någon form av erfarenhet av svetsning sedan tidigare och ett intresse av att lära dig mer.

Meriterande:
- Övrig industriell erfarenhet
- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning
- B-körkort
- Traverskort
- Truckkort

Tillsättning omgående. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt! Visa mindre

Platschef till Celsa Steel Service i Vännäs

Vill du fortsätta driva utvecklingen och tillsammans med dina medarbetare ta Celsa Steel Service till nästa nivå i produktivitet, kvalité och säkerhet? Sök jobbet och bli Celsa Steel Service nya platschef i Vännäs! Om tjänsten Celsa Steel Service fabrik i Vännäs producerar moderna och klimatsmarta armeringsprodukter till norra Sverige. Du har som platschef ansvar för hela anläggningen, inklusive personal och säkerhetsfrågor, du ansvarar också för material... Visa mer
Vill du fortsätta driva utvecklingen och tillsammans med dina medarbetare ta Celsa Steel Service till nästa nivå i produktivitet, kvalité och säkerhet? Sök jobbet och bli Celsa Steel Service nya platschef i Vännäs!

Om tjänsten
Celsa Steel Service fabrik i Vännäs producerar moderna och klimatsmarta armeringsprodukter till norra Sverige. Du har som platschef ansvar för hela anläggningen, inklusive personal och säkerhetsfrågor, du ansvarar också för materialförsörjning och de interna processerna kring olika kvalitetsledningssystem. 

Du har till din hjälp 14 medarbetare som arbetar i 2-skift för att kunna producera stålprodukter utifrån en hög orderingång i Celsa Steel Service moderna anläggning i Vännäs. Till din hjälp har du också en väl fungerande organisation inom produktionsutveckling, HR och ekonomi som finns på huvudkontoret i Halmstad samt ett nära samarbete med säljorganisationen för norra Sverige och produktionschef för Celsa Steel Service Sverige, tillsammans med våra BIM-ingenjörer och tekniska innesäljare i Västerås och Halmstad.

Exempel på arbetsuppgifter Ledning av den dagliga verksamheten
Effektivisering och kontinuerlig utveckling av produktionen
Rekrytering av personal samt löpande medarbetaransvar
Ansvar för att upprätthålla enhetens kvalitet utifrån bolagets QA-system
Ytterst svetsansvarig för produktionsenheten i Vännäs
Ansvarig för säkerheten och att löpande riskanalyser genomförs
Vem söker vi?
Du är en naturlig och självständig ledare som trivs med att ta ansvar. Du delar också våra värderingar kring säkerhet och utveckling vilket vi alltid sätter som högsta prioritet. Vi är måna om att både vi och våra processer ständigt utvecklas så att vi når våra ambitiösa mål för säkerhet, produktivitet, kvalitet och trivsel. Vi ser med fördel att du är trygg i att hantera administrativa uppgifter som inköp, produktions- och transportplanering på ett effektivt sätt. 

Vi ser gärna att du är, eller har varit, i en ledande position inom industri, bygg eller på en mekanisk verkstad. Du behöver ha en god teknisk förståelse vad gäller maskiner och utrustningar samt erfarenhet av att läsa byggritningar. Du har med fördel en högre utbildning inom mekanik/konstruktion men det är inget krav. Framför allt behöver du ha kompetensen för att kunna leda arbetet på plats på ett självständigt och förtroendeingivande sätt.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor ber vi dig kontakta Björn Edberg, [email protected], 072-2270952.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drift- och underhållstekniker till Statkraft

Är Du en driven och ansvarsfull person med bakgrund inom mekanik och/eller elektronik som vill jobba med framtidens vattenkraft? Då är detta jobbet för Dig! Statkraft är Europas största leverantör av förnybar energi med ca 4 600 anställda. Du har nu möjligheten att få bli en del av ett skönt team i vackra Harrsele utanför Vännäs.  Om tjänsten Statkraft söker en drift- och underhållstekniker till kraftverksgrupp Sollefteå, drift- och underhållsgrupp Harrse... Visa mer
Är Du en driven och ansvarsfull person med bakgrund inom mekanik och/eller elektronik som vill jobba med framtidens vattenkraft? Då är detta jobbet för Dig! Statkraft är Europas största leverantör av förnybar energi med ca 4 600 anställda. Du har nu möjligheten att få bli en del av ett skönt team i vackra Harrsele utanför Vännäs. 

Om tjänsten
Statkraft söker en drift- och underhållstekniker till kraftverksgrupp Sollefteå, drift- och underhållsgrupp Harrsele vid Umeälven.
Stationeringsort: Harrsele/Vännäs kommun.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Tillsättning sker löpande så om du är intresserad så ber vi dig söka direkt. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med drift-, underhålls- och felsökningsuppgifter i våra vattenkraftverk längs med Umeälven. Övriga arbetsuppgifter kan vara bland annat:
- Systematisk dokumentation i vårt underhållssystem.
- Delta i olika typer av projekt på våra anläggningar.
- Beredskapsarbete, vilket innebär att du delar på en jourtjänstgöring med övriga tekniker i teamet.

Vem är du?
Du har en gymnasieutbildning inom mekanik alternativt el/hydraulik och/eller arbetslivserfarenhet från liknande serviceyrken. Erfarenhet och kompetens inom drift- och underhåll av vattenkraftanläggningar, eldistributionsanläggningar samt arbete med högspänning är givetvis meriterande.

Du har lätt för att samarbeta med andra personer och trivs med utmanande arbetsuppgifter. Du tycker om att kommunicera och dela med dig av dina tankar och kompetenser med både seniora och juniora kollegor. Du är van att ta ansvar för både ditt eget arbete och andras säkerhet och värnar om god planering i de uppgifter du tar dig an. 

Varför Statkraft?
Statkraft erbjuder dig förutom konkurrenskraftiga villkor även möjligheter till professionell och personlig utveckling i en koncern med stark internationell tillväxt. Du blir en del av en verksamhet som kännetecknas av god arbetsmiljö, kompetens, ansvar och nyskapande. Statkraft arbetar också för en arbetsmiljö som uppvisar mångfald med hänsyn till kön, ålder och kulturell bakgrund.   

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor ber vi dig kontakta ansvarig rekryterare Andreas Lindqvist [email protected], 073-4130611. 

Facklig representant Svenska Elektrikerförbundet: Lars Holmlander 070-525 22 70
Platschef Harrsele: Sture Andersson 070-324 93 56

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatör till Vännäs

Vännäs verkstads AB behöver nu en ny medarbetare till produktionen som är placerad på Marahällan i Vännäs. Är du utbildad inom mekanik/verkstad/teknik eller liknande och söker nya utmaningar, då är detta jobbet för dig. Passa på att söka direkt då tjänsterna tillsätts löpande. Tjänsten Du kommer i rollen som maskinoperatör få jobba framförallt med laserskärande bearbetning i moderna CNC-maskiner samt att du kommer få tillgång till den allra senaste 3D-tek... Visa mer
Vännäs verkstads AB behöver nu en ny medarbetare till produktionen som är placerad på Marahällan i Vännäs. Är du utbildad inom mekanik/verkstad/teknik eller liknande och söker nya utmaningar, då är detta jobbet för dig. Passa på att söka direkt då tjänsterna tillsätts löpande.

Tjänsten
Du kommer i rollen som maskinoperatör få jobba framförallt med laserskärande bearbetning i moderna CNC-maskiner samt att du kommer få tillgång till den allra senaste 3D-tekniken på marknaden. Arbetsuppgifterna är varierande och företagets motto är att alla ska lära sig jobba på alla maskiner för att tillsammans bygga kompetens inför framtiden. 

Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Måndag - Fredag 07 - 16

Din profil
Du har en godkänd gymnasie-/YH-utbildning inom verkstad/teknik och en utbildning alt. dokumenterad erfarenhet av NC-styrda maskiner.
Din erfarenhet av liknande jobb sedan tidigare är viktig men framförallt uppskattar vi din nyfikenhet, viljan att lära nytt och din förmåga att jobba självständigt tillsammans med resten av arbetsgruppen.

Övrigt
Tillgång till egen bil och boende nära Vännäs är en stor fördel.
Din personlighet betyder mycket i rekryteringen då även viss kundkontakt ingår i tjänsten. 

Intresserad?
Tillsättning av tjänsten sker löpande och helst omgående och kommer därför tillsättas snarast möjligt när rätt kandidat dyker upp. Du blir till en början anställd av OnePartnerGroup som konsult och har du frågor kring tjänsten så kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andreas Lindqvist via mail: a[email protected] eller telefon: 073-4130611. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre