Lediga jobb Marlene Vikström AB i Vännäs

Se alla lediga jobb från Marlene Vikström AB i Vännäs. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vännäs som finns inom det yrket.

Transportledare - Kaj Johansson Åkeri

Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga - vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en transportledare till affärsområde Transport & Logistik. Om tjänsten Du kommer tillsammans med nuvarande transportledare och förmän att sköta våra flistransporter. Ni jobbar som ett team där ni transpo... Visa mer
Du kommer till en arbetsplats där vi är personliga och omtänksamma både om människor och miljö. Vi är modiga - vi går vår egen väg och gör alltid det vi tror på. För att utvecklas och fortsätta lyckas behöver vi fler duktiga medarbetare. Därför söker vi nu en transportledare till affärsområde Transport & Logistik.
Om tjänsten
Du kommer tillsammans med nuvarande transportledare och förmän att sköta våra flistransporter. Ni jobbar som ett team där ni transportledare har personalansvar för chaufförsgruppen inom flis. I dagsläget är det 22 bilar och ca 40 chaufförer. Chaufförerna kör skift, även vissa helger. Bilarna är stationerade i Umeå, Nordmaling och Örnsköldsvik. Arbetsuppgifterna kommer delvis att vara av administrativ karaktär med ordermottagning, avräkningar, faktureringsunderlag, godkänna löner etc. Du kommer även att stötta upp i lastplaneringen och se till att det finns bilar/chaufförer i de uppdrag vi har. Du och din kollega kommer att göra kostnadsberäkningar, uppföljningar och det är viktigt att vara uppmärksam på avvikelser vad gäller transporter. Företaget har ett tydligt fokus på miljö, säkerhet och kvalitet samt effektivitet så uppföljning är en viktig del i arbetet. Din arbetsplats är huvudkontoret i Vännäsby och din närmsta chef är Affärsområdeschef Peter Skånberg.
Vem trivs här?
Om du har en utbildning inom logistik och/eller har erfarenhet inom området transportledning har du en bra grund. Vet du med dig att du trivs när förutsättningarna ändras under dagen och ser utmaningen i att både använda struktur och din sociala förmåga på dagarna för att lösa uppgifterna på bästa sätt, då är vi en bra bit på väg. Vi vill att du trivs och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. Företaget har funnits i mer än 60 år så förändringar är en del av företagskulturen och vi har ingen tanke på att slå av på takten!
Företaget
Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens företagare. Företaget ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Allmiljö är ett helägt dotterbolag. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Transport & Logistik, Mark & Anläggning, Täkt & Maskin och Slam & Renhållning. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 50 anläggningsmaskiner. Koncernen har drygt 230 anställda och omsätter ca 390 miljoner kronor per år. Huvudkontor, verkstad och lager ligger i Vännäsby.


Företagets vision är att vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör. De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma – både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på www.allmiljo.se eller www.kajs.se.
Intresserad?
Sista ansökningsdag är 31 oktober, men vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Kontakta gärna rekryteringskonsult Marlene Vikström 070-420 85 00 så får du mer information kring tjänsten och företaget. Visa mindre

Servicetekniker laboratorieutrustning - TS Dental

Vill du ha ett jobb där du självständigt får styra och planera dina uppdrag? Trivs du när du ständigt får lära dig nya saker och utvecklas. Är du social och tycker om att möta människor samtidigt som du gillar att arbeta praktiskt och lösa tekniska problem? – Då är det här jobbet för dig! TS Dental är ett familjeföretag som importerar, säljer och utför service på dentalutrustning. Vi har funnits för våra kunder i över 30 år. Vi representerar Svensk Dentals... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du självständigt får styra och planera dina uppdrag? Trivs du när du ständigt får lära dig nya saker och utvecklas. Är du social och tycker om att möta människor samtidigt som du gillar att arbeta praktiskt och lösa tekniska problem? – Då är det här jobbet för dig!
TS Dental är ett familjeföretag som importerar, säljer och utför service på dentalutrustning. Vi har funnits för våra kunder i över 30 år. Vi representerar Svensk Dentalservice i Norrland samt NSK Nakanishi - en av världens ledande tillverkare av hand- och vinkelstycken för den dentala marknaden. TS Dental är ett väletablerat företag med stor marknad, korta beslutsvägar och en ambition att ständigt förbättras och utvecklas.
Besök oss på www.tsdental.se
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att vara ansvarig för service, kontroller och installationer av laboratorieutrustning främst på sjukhus men även ute på en del andra företag. Mikroskop och odlingsskåp är bland de större arbetsområdena idag, men även narkosförgasare, kontrastinjektorer, pipettkalibrering, autoklaver osv kan vara aktuellt framöver. Uppdragen kan vara förebyggande underhållsservice, validering, nyinstallationer samt reparationer. Våra kunder ringer direkt till dig när de är i behov av hjälp så dina dagar kan variera beroende på vilka uppdrag som kommer in, så det gäller att planera och prioritera. Våra kunder inom labteknik finns främst i Västerbotten, men även till viss del i Västernorrland, Jämtland och Norrbotten. Du kommer att vara ansvarig tekniker för produktområdet labbteknik och upplärning kommer att ske genom mentorskap med erfaren tekniker samt utbildning hos leverantörer. Du kommer också att få lära dig service av dentaltekniska produkter. Företaget uppmuntrar till utbildning så det kommer innebära att du åker iväg på en del kurser/utbildningar även internationellt. Dina arbetsdagar kommer att bestå av en del bilkörning och övernattningar kommer att krävas ibland. Du utgår från ditt eget hem men har också en kontorsplats hos oss på kontoret i Vännäs.
Vem trivs här?
Du vet med dig att du trivs när du själv får planera och styra dina uppdrag. Du har stor frihet och eget driv men i bakgrunden stöttning från ledning och kollegor. Du har teknisk erfarenhet och praktisk problemlösning är det du vill jobba med och älskar att klura ut de bästa lösningarna. Du drar dig inte för att ringa en kollega när du har kört fast eller har funderingar. Du tar dig tid till att lyssna på kunden för att ge bästa tänkbara service. Lätt slår du en signal till dina kunder för att följa upp, kolla av och informera när något har förändrats. Du har stor ansvarskänsla och mycket eget driv. Om du känner igen dig då kan det här jobbet vara det som kommer att göra att du stortrivs.
Vi ser det som fördelaktigt om du har allmän förståelse och erfarenhet inom mekanik, elektronik, pneumatik och optik.
Vad erbjuder vi?
Heltidstjänst, tjänste/företagsbil, mobiltelefon, dator, utbildning, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension,
Rekrytering sker via rekryteringskonsult Marlene Vikstrom tel. 070 420 85 00
Skicka din ansökan senast 15:e mars Visa mindre