Lediga jobb Manpower AB i Vännäs

Se alla lediga jobb från Manpower AB i Vännäs. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vännäs som finns inom det yrket.

Drifttekniker till Solör Bioenergi Fjärrvärme AB i Vännäs

Solör Bioenergi Fjärrvärme AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom förnybar biobränslebaserad fjärrvärmeproduktion. Våra fjärrvärmeverksamheter levererar idag fjärrvärme på 47 orter i Sverige och dessa vill vi utveckla till förmån för våra kunder, kommunen och vår ägare. Som fjärrvärmeleverantör är det viktigt att vi kan behålla och utveckla den trygghet som det innebär att vara fjärrvärmekund. Vår lokala verksamhet i Region Nord bedriver ver... Visa mer
Solör Bioenergi Fjärrvärme AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom förnybar biobränslebaserad fjärrvärmeproduktion. Våra fjärrvärmeverksamheter levererar idag fjärrvärme på 47 orter i Sverige och dessa vill vi utveckla till förmån för våra kunder, kommunen och vår ägare.

Som fjärrvärmeleverantör är det viktigt att vi kan behålla och utveckla den trygghet som det innebär att vara fjärrvärmekund. Vår lokala verksamhet i Region Nord bedriver verksamhet i Vännäs, Vännäsby, Nordmaling, Rundvik, Dorotea och Vilhelmina.Vi söker nu efter en drifttekniker till Solörs anläggning i Vilhelmina med start omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av daglig driftövervakning, underhåll och skötsel av anläggningen. Du kommer även att arbeta löpande med reparation av utrustningen på plats. I rollen ingår det också kontakter med externa leverantörer och parter där du förväntas vara lyhörd, driven och beslutsfattande samt alltid leverera bästa tänkbara service. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem självständigt men vågar säga till om du stöter på problem.

Vem är du?

Du är en person som är trygg i din yrkesroll och alltid har en helhetssyn där du tänker flera steg framåt för att hitta långsiktiga lösningar. Med kunden i fokus arbetar du strukturerat och du ser vad som behöver åtgärdas. Att du kan lite om allt är en stor fördel i tjänsten då du kommer arbeta med stort eget ansvar. Som person är du öppen och social, vi tror också att du trivs som bäst då dina arbetsdagar ser olika ut varje dag.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete inom drift och/eller underhåll eller liknande. Eget intresse för mekanik och el är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav då det ofta förekommer resor i tjänsten.

Driver du eget företag idag med liknande arbetsuppgifter och är intresserad av en underkonsultlösning? Sök gärna tjänsten då entreprenörer för uppdraget efterfrågas.

Sök tjänsten i dag!

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse.

Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Solör Bioenergi Fjärrvärme AB. Initialt blir du anställd av Manpower med ambitionen att bli en del av Solörs ordinarie personal. Arbetet är förlagt till vardagar i Vännäs. Beredskap var 5:e vecka ingår i tjänsten.

I den här rekryteringen samarbetar Solör Bioenergi Fjärrvärme AB med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Humby, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Observera att vi ej tar emot ansökningar på mailen, du ansöker med en profil via vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre