Lediga jobb L&S Assistans AB i Vännäs

Se alla lediga jobb från L&S Assistans AB i Vännäs. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vännäs som finns inom det yrket.

Omtänksam personlig assistent sökes till kvinna mitt i livet

Ansök    Maj 9    L&S Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker dig som brinner för att jobba med och för människor. Du är en ansvarstagande och lyhörd person som har förmågan att ta egna initiativ. Vi söker dig som vill jobba med en kvinna mitt i livet. Hon söker någon som tycker om att skratta och ha roligt även när livet känns svårt. En lugn person som är trygg i sig själv och som kan låta det var tyst ibland, då hon lider av hjärntrötthet. Dina arbetsuppgifter innebär i stort omvårdnad och vardagliga syssl... Visa mer
Vi söker dig som brinner för att jobba med och för människor. Du är en ansvarstagande och lyhörd person som har förmågan att ta egna initiativ.
Vi söker dig som vill jobba med en kvinna mitt i livet. Hon söker någon som tycker om att skratta och ha roligt även när livet känns svårt. En lugn person som är trygg i sig själv och som kan låta det var tyst ibland, då hon lider av hjärntrötthet.
Dina arbetsuppgifter innebär i stort omvårdnad och vardagliga sysslor men även att hjälpa henne att komma ut i friska luften. Hon tycker om matlagning och att pyssla på med växter, vi ser därför gärna att du delar det intresset med henne.
Under inskolningsperioden ingår det utbildning i samtliga moment. På grund av hennes funktionsnedsättning är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl och vi ser gärna kvinnliga sökande.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Arbetsplatsen ligger några kilometer utanför Vännäs, därför har vi krav på körkort och bil.
Arbetsuppgifter
Att arbeta som personlig assistent innebär att vara ett stöd i kundens vardag. Det är viktigt att du har en känsla för när du ska ta initiativ och när du ska finnas i bakgrunden.
Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara av- och påklädning, personlig hygien, matlagning och städning, men även att följa med ut.
Om tjänsten
Ca 50 %. Arbetstider dagtid under vardagar och lördag förmiddag. Uppdraget börjar den 16 maj och vi ser gärna att du kan påbörja inskolning omgående.
Om LS Assistans:
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov och vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.
Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön. Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet. Visa mindre